עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by pp12,

העם ג'יפורס 8800 GTS יצא בישראל והעם שיווקו אותו בחנויות? ומאיזה חנויות אפשר לקנות אותו?

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  2. . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לשימוש ביתי משרדי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך מס…

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. , GENERALS 2, CIV5 , Europa Universalis IV, ROME2 SIMS 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).DELL ULTRASHARP LED 23" 1920 * 1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…

4. שלום, אני מחפש מפרט בתקציב לוחץ למחשב שישמש אותי לעריכת וידאו. התקציב הינו 3-4K עדיפות לכמה שפחות מצלצלים.. המחשב ללא ציוד הקיפי ומסך. תודה.

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  5. מחשב עם כוח עיבוד חזק , לפחות C2D, מהמעבדים החזקים יחסית לפחות 2 GB זיכרון HDD: לפחות 250, 320 גם יתקבל בברכה יש חשיבות לריבוי יציאות , בעיקר USB, HDMI וכו' כמו כן, זמן סוללה ארוך ככל האפשר בקשר לכ.מסך, אם עדיין יש בעיות עם כרטיסי הGF, אעדיף להמנע מהם (בעיות חום) מבחינת יצרנים, אני פתוח למגוון יצרנים, עם עדיפות ליצרנים מוכרים יותר (DELL , HP ) תודה

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  6. אני צריך מחשב חזק מאוד שיעבוד 24/7 למשחקים כבדים חדשים בעיקר כמו COD MW2, קרייסיס, באטלפילד באד קומפני 2 ועוד בנוסף מפרט שמתאים לסרטים באיכות HD למסך 23 אינץ' FULL HD חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט במיוחד ולא יתחמם יותר מדי כמו כן שיחסוך בצריכת חשמל לקראת החורף ללא OC אבל שיתאים למערכת הפעלה ווינדוס 7 אולטימייט (שיריץ גם משחקים שמותאמים לXP)

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  7. שלום, אני מחפש מחשב במחיר של 3000 שקלים כולל חריגה אני אשמח אם תרכיבו לי מפרט מהאתר הבא: http://www.rsm.co.il/smartconfigurator.aspx פשוט כי משם אני ככל הנראה אקנה את המחשב כי בניגוד ל Skypc הסניפים שלהם יותר קרובים אליי, בכל מקרה הנה הדרישות 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 שקל 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד-משחקים,עריכת וידאו קלה-בינונית ומוזיקה א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.-תוכנות עריכה כמו Sony Vegas,Premier וגם AE לאפקטים מיוחדים,משחקים כמו MW2 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).-מהניסיון שלי התוכנות לא רוצחות את המחשבים,אבל זה כולל רינדורים בעריכה …

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  8. * מטרות המחשב? גלישה, עבודות גרפיקה, בלי משחקים וכו.. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15.6/14 לא משנה מבריק או מאט * רזולוציית המסך? לא רלוונטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת מלאה. * משקל רצוי? 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות ומעלה.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, ExpressCard * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל 1TB לא משנה סוג * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - עדיפות למראה וגם מגע מתכתי. לפחות בגב המסך. בנוסף שהמעבד יהיה core i7 מסדרת ha…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. שלום לכולם אני סטודנט לצילום ואני צריך מחשב המיועד לעיבוד תמונה דו מימדי (פוטושופ) ועריכת וידאו. התקציב שלי הוא בערך 4000 שקלים, לא כולל מסך וציוד היקפי. עוד פרט חשוב הוא שהמחשב יעבוד בשקט, אם זה קשור למאווררים, מארז וקירור פנימי. אשמח מאוד לכל עזרה מכיוון שאין לי מושג בנושא הזה. תודה רבה אייל

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  10. שלום אני רוצה להגדיל את הזיכרון במחשב הישן שלי ל 2*1G במהירות 800MHZ לוח האם שלי הינו GA-8I915P - לינק מצורף האם הלוח יעבוד עם זיכרונות 800MHZ ( במקור עבד עם 533MHZ ) http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1801&ProductName=GA-8I915P Duo בברכה שייקה

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  11. אהלן... יש לי נייד ישן של IBM T42 שהיה מלא בשטויות אז פירמטתי אותו,ההארדיסק מחולק לשני מחיצות אחד למערכת ואחד לאיחסון. שמתי לב שבכונן האחסון יש תיקייה שנקראת BACKUP ובתוכה קבצים של נורטון גוסט,אני מאמין שהטכנאי שמכר את המחשב לחברה שלי יצא את הגיבוי הזה כי משום מה אני לא מוצא דרייברים באתר של איי בי אם,רציתי לדעת מה אני צריך לעשות בשביל לעשות שיחזור למערכת הפעלה בעזרת גוסט. צריך להכין דיסק הפעלה ? ואם כן אז איך ? אני צריך להתקין את התוכנה במחשב שבו אני רוצה לעשות את האתחול ? או שאת הדיסק אפשר לעשות במחשב הנייח ופשוט לעשות בוט מהדיסק בנייד ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Black_Citadel,

[glow=red,2,300] CPU: Intel P-4 Nrthwood 2.0A Ghz 512KB Cache 0.13 Motherboard: Elitegroup P4VXAD Purple Memory: Kingston 256MB DDR PC-2100 Video Card: Sapphire Radeon 8500LE 128MB DDR + TV + DVI-I Hard Disk: Seagate 80GB 7200RPM ATA-100 CDRW: Liteon 40x12x48 DVD: Microtek 16x48 Monitor: Proview 986 19" Speakers: A4Tech ASW-15 Sub + 2 Mouse: Pine Optical Keyboard: ? ? ? Webcam: Logitech Case: Tsunami Virgo Teac 1.44 [/glow]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by roi777,

שלום! קרוב משפחה שלי בחו"ל וביקש שאני יברר לו על המחשב שבתמונות המצורפות, כמה עולה והאם זה מחשב טוב. אני יודע שתירצו לדעת מה הוא השימוש שיעשה במחשב, אבל אין לי מושג. אשמח אם תוכלו לעזור לי (...לעזור לו...). תודה רבה!

14. אני זקוק למחשב חדש על כל מרכיביו. הבנתי בתחום בינונית. המחשב הינו לשימוש ביתי + משרדי, לא למשחקים, אך עם RAM חזק וקישוריות טובה לשאר המרכיבים כי אני מריץ אפליקציות רבות במקביל. חשובה בעיקר מהירות, וכן דיסק קשיח בגודל בינוני-גדול. לא מתכנן לעשות אובק-קלוקינג. חשוב גם שיהיה שקט למדי, כי ממוקם בבית קטן. בהקשר זה, מצ"ב מפרט מאתר YNET שופס, שקרץ לי בשל המחיר הנמוך. מבקש חוות דעת מומחי הפורום ו/או הצעות משל עצמם. http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/groupsalesproduct.aspx?came=328&CategoryName=Computer_Systems&AuctionId=7301497 תודה, ליאור

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  15. Started by Stranger,

הוא ציין שהתקציב מאפשר עד 9000 שקל, אז אני לא רואה סיבה מדוע לא לקחת שני סטיקים של 512. ובקשר למארז?!?! למה אפשר לחסוך שם איזה 200 או 300 שקל ולקחת את Compucase CI 6A19 שמגיע עם הספק המצויין HEC 300W ולחסוך עוד כמה שקלים ובכסף הזה לקנות את שני סטיקי הזכרון 512X2.

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  16. שלום אחי רוכש נייד וביקש ממני המלצה עד 10K אני מעולם לא התעסקתי עם ניידים שני החברות מוכרות לי היטב ואני יודע שהם טובות אבל אין לי מושג עד כמה הם טובים בעולם הניידים ממה שמצאת יש שני דגמים Toshiba Qosmio G50 12I Sony VAIO VGN-AW125J המחשב הוא לצורכים עסקיים וביתיים תנו את חוות דעתכם על מה יותר עדיף תודה

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  17. שלום לכולם!!! חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב של עד 3200 ש"ח לסרטים וגיימינג כמו מאפיה 2, וכל שאר המשחקים הכבדים.... הוא לא צריך דיסק קשיח. זה המפרט שבניתי לו: AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪780 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=927 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪347 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1588 Cooler Master 690 Black, יחידות 1 ₪334 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=404 Cooler Master Extreme Power Plus 500 Watt, יחידות 1 ₪271 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=552 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪433 http://www.rsm.co.il/product.aspx…

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  18. Started by n_da,

היי, אשמח לקבל עזרה בהרכבת מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בלי לפגוע משמעותית בביצועים אז סבבה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג (בעיקר) ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, COD MW3, וכל מה שיוצא בקרוב... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שאיפה לגבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  19. Started by mongol,

המחשב יהיה בעיקר לאינטרנט וסרטים וקצת למשחקים ללא ציוד הקפי זקוק ל250 ג'יגה הארד דיסק, עדיף כרטיס קול שלא מובנה על הלוח אם. תודה.

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  20. Started by ShuBy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אלא אם כן השיפור שהוא מביא משמעותי ועד 1000-500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב : For Honor , BF1 , Dishonored 2 , Mass Effect :Andromeda , Witcher 3 , -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע עם מסך "23 1920x1080 א…

21. Started by ofirrjd,

נמכר באופיס דיפו. ישמש לאינטרנט, אופיס וכדומה. http://officedepot.co.il/specialLinks.do;jsessionid=0000LVggAWLn3846tsJDOP3pAoN:12bbi68k5?id=laptop אם יש המלצה למחשב אחר בטווח המחירים הזה, אני אשמח לשמוע. אופיר

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  22. Started by silvioi,

אז.. בגדול כבר יש לי משהו בראש, המטרה של המחשב כאמור עבודה על פוטושופ (+שוטף - אינטרנט,מוזיקה וכו', ללא משחקים בכלל) התכנון המקורי היה ל3K ,יצא שהוא נמתח ל3.5K אפשר לחיות עם זה, אלא אם כן אין סיבה, אם אפשר להוזיל דברים לא הכרחים - לא יזיק. שתי נקודות עקריות שהיו חשובות לי: 1. בגלל שזה מחשב לעריכה אז זכרון משמעותי, ובגלל זה 8GB 2. מחשב שקט!.. נמאס לי מטרקטורים. מבחינת מעבד, לקחתי משהו שנראה לי מתאים לי מחינת מחיר וביצועים לצרכים שלי, לוח היה חשוב לי הesata ואולי גם האפשרות ל RAID בעתיד לכן העדפתי את ה asus בP43 על פני מקבילו בgigabyte . זכרון אני קצת בספק אם אני צריך את ה1000mhz ? אם אני יסתפק ב800 זה יוריד לי 100 שקל, ההפרש בביצועים מורגש בכלל? או להשאיר את זה ככה? מארז נ…

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  23. Started by Shay0600,

נכנסתי לאחד המפרטים ולא מצאתי את כל החלקים בלוג'יק או בנועה ובטח שלא במחירי שוק לפי מה שרשום במפרט לפי המחירים של איזה חנות נבנו המפרטים כדי שאוכל למצוא את החלקים שאני צריך בחנות אחת בלי לפצל תאחריות של החלקים במספר חנויות? מדובר במפרט שבקישור http://hwzone.co.il/specslist/view/29/ (ההצעה השנייה) תוכלו לשלוח לי אתר של חנות שיש שם את כחלקים האלו?

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  24. טוב הגעתי עכשיו מ-IQPC הבאתי את המחשב החדש שלי לאחר קצת עיכובים עם בעיות תאימות בקירור למארז בסוף לקחתי את ה-Antec 900 ואני שלם לגמרי עם הבחירה שלי בדקנו שהמחשב עובד טוב הכל עשינו בדיקות למסך שאין פיקסלים שרופים אני חייב לציין קודם את הסידור כבלים המטורף שהוא עשה שם שמעתי שזה ממש בעיה עם המארז הזה וסידרו לי שם הכל שיהיה לי חופש פעולה והכל נקי ונראה מקצועי מאוד! טוב לפני שאני מראה את התמונות והמפרט אני חייב להגיד משהו - IQPC חנות זהב!! תקנו מהם! יש להם שירות מצויין, הם אמינים והם פשוט אנשים זהב הבן של בעל העסק שקוראים לו יאיר הקפיץ אותנו לבית כי אין לנו רכב הם גם אנשים מבינים מרוצה מהם 101% ! אה ובקשר ל- Razer Tarantula , Razer DeathAdder ו-SteelPad QCK יתקשרו…

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  25. Started by Batels,

מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אחסון תמונות, הורדת סרטים וסדרות... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6 ומעלה, שיהיה מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). כמה שיותר למחיר הנל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אפשרי 6-4 שעות.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI , VGA , ExpressCard...) H…

• 4 תגובות
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.