עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Amital,

מה דעתכם על זה את נה שאין פה אני שם כמו 2G זיכרון הנה המפרט מארז כסוף Thermaltake VA8000SWA Armor 786.17 ש"ח לוח אם Asus Maximus Formula Intel® Core 2 Duo X381 1,128.74 ש"ח מעבד Intel Core 2 Duo Quad Q6600 2.4GHz 8MB 1066MHz Box 930.17 ש"ח מאוורר שקט למעבד Thermaltake CL-P0114 Big Typhoon 120mm 174.22 ש"ח כרטיס מסך Leadtek Geforce PX8800GT 256MB DDR3 PCIe 1,049.69 ש"ח סך הכל 4727.88 איך המפרט? איך המחיר? מה לשפר? את הכסף אני משיג ממכירת מחשב נייד ומחשב נייח

• 12 תגובות
    • 943 צפיות
  2. Started by Maor Zvi,

מחשב משרדי ביתי לחדר שלי, אני בן 21, רוב השימוש של המחשב יהיה לגלישה באינטרנט, פייסבוק, יוטיוב, סרטים. שימש מדי פעם להורדת משחקת כבד, (כמעט ולא יהיו הורדות של משחקים) אבל מדי פעם מתחשק. ושהמחשב יהיה זריז בגלישה עצמה ללא תקיעות . 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש במחשב יהיה בוא נגיד 90 אחוז גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, שירים מהיוטיוב, פייסבוק ומדי פעם בגלל שזה מחשב חדש…

3. Started by oded6188,

HP Pavilion DV6514ej הרצתי SpeedFan במצב מנוחה.... ואלו הנתונים: GPU 60C HD0 50C Temp1 62C Core0 49C Core1 50C Core 60C Ambient 0C אין לי מושג אפילו מה מאלו מייצג את החום של המעבד

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  4. עברתי באתר וראיתי את המפרט הזה של אחד המנהלים והוא ניראה לי מושלם רק להוסיף לו כרטיס מסך שיתאים לתקציב : תודה.

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  5. Started by onetwo,

שלום, אני רוצה נייד 17", אני יכול להשיג אחד מהרשימה כאן: http://www.dell.com/en-ca/shop/dell-laptops-netbooks-and-tablets/sc/laptops?appliedRefinements=4 לא אכפת לי מכל השטויות, אני רק רוצה נייד טוב, יציב, מקלדת וטאצ'פד טובים, מהיר, אני רק צריך לשימושי אינטרנט ווורד ולראות סרטים. גם מאד חשוב לי שיהיה שקט ושלא יהיה בכלל מאוורר שמרעיש כל הזמן (אפשר פעם בכמה שעות, אך לא מהאלו שהמאווררים דלוקים כמעט כל הזמן). השאלה היא איזה מהרשימה הכי טוב? מה ההבדל בין AMD לבין אינטל? שוב - לא אכפת לי מה"שמות", אני רק רוצה משהו טוב... תודה!!!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Debra Doriy,

שלום לחברי הפורום. אני מועניין לקנות מארז מחשב בלי מסך או שאר הדברים. מדובר רק במארז. הייתי רוצה לדעת מה אפשר לקבל ב 3000 שח ולמצות את המחיר,אני יכול להרוג מהתקציב בעוד 300 שח (3300שח מקסימום) האם מישהו יכול להרכיב לי מפרט הכי טוב שיש היום בשוק במחיר של 3000שח. תודה מראש. נ.ב - אני גר באשדוד וכנראה הולך לקנות באייבורי שנמצאת בסיטי. חוץ מKSP או אייבורי איפה עוד מומלץ לרכוש מחשב באשדוד?

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  7. שלום חברים, חלפו מספר שנים מאז שכתבתי כאן בפעם האחרונה (מספר גבוה מספיק בכדי שאשכח את היוזר שלי...) אני סוף סוף משתדרג ומעוניין בחוות דעתכם על מפרט שהרכבתי לאחר התלבטויות רבות רבות השימושים: בגדול, עריכת וידאו vegas\פרימייר\AE קידודים כבדים, פוטושופ וחבריו לעריכת 2D, יצירת מודלים תלת מימדיים גדולים ע"י ACAD בעיקר, שימוש כמדיה סנטר-בעיקר עבור מערכת סאונד איכותית, וכל זה במולטיטאסקינג פסיכי בשלב זה אני לא רוכש כ.מסך, אלא אם יש הצעות שאסור לפספס... מסך מקלדת ועכבר ירכשו בנפרד צפוי OC בעתיד הרכיבים ירכשו בקס"פ אילת הרכיבים: מארז כבר יש ולא יוחלף, thermaltake soprano לוח אם: z77 maximus V gene \ ג'יגבייט D3H כלשהו ובנוסף כרטיס קול - מה עדיף? מעבד: i7 3770k קירור למעבד: Noctua …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי , אני מעוניין לקנות מחשב חדש. האם כדי לי לקנות בתקופה הזו או לחכות עוד קצת ? *אני לא כזה משחק משחקי מחשב. אבל אני מעוניין שתהיה לי אפשרות להריץ משחקי מחשב עדכניים. * אפשרות לשמוע מוזיקה בצורה איכותית, וגם אפשרות לעבוד עם תוכנות עריכה של מוזיקה. * דרוש גם מסך וציוד היקפי. האם כדאי גם לקחת כרטיס קול בנפרד או שאפשר להתפשר על כרטיס שמגיע עם הלוח אם ? * מה אתם אומרים על מסך 22 אינץ של החברה שמייצרת פנאלים chemi ? * זיכרון פנימי של 4 ג'יגה של חברה טובה. האם כדאי לקחת קינסגטון או שאפשר להתפשר על g.skill מה ההבדל בין cl4 ל cl5 ומה עדיף ? * חשוב לי לוח אם איכותי, שתומך גם בארבע ליבות אם אני בעתיד ארצה להחליף מעבד. והאם כדאי מעבד בעל 4 ליבות או שני ליבות ? * מה ההבדלים בין הכרט…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם. אני מתכוון להרכיב מחשב שיתאים למשחקים ולצפייה בסרטים. התקציב נתון לשינוי והוא כ3500 שקלים ללא כרטיס מסך (יש לי). המפרט מחולק לשאלות על כל חלק הממוספרות כדי שיהיה קל יותר למקד את התשובות. מצטער מראש על החפירה ומודה מראש לעוזרים :) להלן מפרט שבניתי בskypc.co.il מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤784 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay # 3.0 GHz Processor # 6MB L2 Cache # 1333MHz Front Side Bus # LGA 775 Socket קראתי מאמרים שטענו כי מעבדי 2 ליבות מתאימים יותר למשחקים מאשר 4 ליבות ושמעבדי 4 ליבות מתחילים לעבור את מעבדי 2 הליבות הטובים בביצועים במשחקים הם יקרים במיוחד ולכן לא כדאי להשקיע סכומים כאלה בימינו (לא שגם יש לי תקציב לזה ).…

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  10. Started by Zrizi,

דגשי הלקוח: מעבד אינטל, מערכת הפעלה WIN7 ULTIMATE, מארז אנטק 900 או טוב יותר, 8G זכרון ראם, כרטיס מסך NVIDIA בלבד, 460 לפחות. שקט 7/10, אין כוונה לOC, אין צורך מיוחד לאופק שדרוג. רזולוציה FHD, הכוונה לשחק MMORPG עם כמויות גדולות ככל האפשר של פוליגונים על המסך. הנה מה שחשבתי להציע לו: Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪973 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2354 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪106 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Gigabyte GA-PH67A-UD3 H67 CHIPSET, יחידות 1 ₪608 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2267 G.Skill F3-10600CL9D-4GBNT 4GB DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 2 ₪…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. יש לי כיום מחשב מבוסס: 1. Intel® Pentium E5200 2. SAPPHIRE HD 4770 512MB GDDR5 3. DELL ULTRASHARP 2209WA 4. ANTEC NSK4480 II + EarthWatts 380W המחשב סוחב יפה ובסך הכל מספק אותנו. קיבלתי הצעה למכור אותו תמורת 1500 ש"ח ולקנות לעצמי אחד חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בסרטים (HD) וגימינג בינוני. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוח…

• 8 תגובות
    • 995 צפיות
  12. Started by kostiak,

גם אני יהיה סטודנט, ואני רוצה לקנות נייד בעיקר בשביל תכנות וקצת גלישה באינטרנט. ראיתי את הG530, מה דעתכם עליו? האם הוא מתחמם יותר מידי (האם אפשר להשתמש על הברכיים)? כמה זמן סוללה אני יכול לסחוט ממנו אם אני עובד עם 90% בהירות, WIFI כבוי, ואני בעיקר מתכנת(טקסט בעיקר) ומקמפל (שזה יחסית יפעיל קצת לחץ על המעבד)? עוד שאלה היא, האם המחשב הזה ישרוד לי ליותר משלוש שנים? אם יש לכם עוד משהו להעיר על המחשב, או להמליץ על מחשב דומה (במחיר דומה) בבקשה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  13. Started by אמיר בושרי,

אז ככה: לאחר הרבה מפרטים,חוות דעת, ועזרה מכם חברי הפורום {תודה רבה} יש ברשותי 2 אופציות סופיות בהחלט. לא אכנס לנתוניי המפרטים כי אין טעם. 1. מפרט גיימינג חזק מאוד {עלות 11.000 ש"ח} 2. מפרט מעולה לעיבוד תמונות ווידיאו {עלות 6000 ש"ח} וקנייה של xbox one x לא גיימר מושבע, פשוט חשבתי שאולי עדיפה האופציה השנייה מטעמי נוחות {אפשר לנייד את הקונסולה לכל מקום בבית} אשמח לדעת מה דעתכם. ** יש ברשותי מסך מחשב 4k איכותי ומהיר כך שגם את האקס בוקס מקסימום אוכל לחבר אליו שארצה.

14. הסתכלתי ב-FAQ הזכרונות שבנעוץ וכתוב שם שניידים בעלי ערכת השבבים 965GM יכולים להכיל עד 4GB זה זכרון. מצד שני, אני מסכל על הנייד R61 של לנובו שהוא בעל ערכת השבבים הנ"ל אך במפרט שלו מצוין שהוא יכול להכיל עד 3GB של זכרון. מישהו מוכן לעשות קצת סדר בעניין? דרך אגב, כל מה שכתבתי על הR61 מסתמך על המפרט הזה - http://www.thinkpadworld.co.il/pl_product~891922U~3~27.htm

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים וקצת עריכה וגרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל המשחקים כלל המשחקים הכי חדשים כמו קירסיס 2 וכו * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם …

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by chammy,

שלום חברים, לכבוד בלאק פריידי אני מחפש מחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית+משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. titanfall2, overwatch, witcher3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך לקנות- FHD בין 21-24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…

17. Started by Frungy,

אהלן, חשבתי לשדרג את המחשב עוד כמה חודשים, אבל הבנתי שלא תהיה לי הזדמנות כזו, אז אני מנסה לחשוב מה לשדרג עד יום ראשון. המחשב מריץ הכל טוב מאוד, אני לא מחפש שידרוג רציני. משהו בסביבות האלף, אפשר עם חריגה קטנה אבל לא מומלץ. E6600 2GB RAM 250GB HDD 8800GTX כרטיס מסך אני כמובן לא משדרג, חשבתי על זיכרון ומעבד. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  18. צריך עזרה בבחירת מפרטים ל2 מחשבים שאני רוכש. אחד לשימוש ביתי, עבודה משרדית בעיקר, מיועד להורדת סרטים, צפייה בסרטים... המחשב אמור לכלול מסך ולעלות גג 4000 שקל. המחשב השני מיועד לתוכנות לעיצוב גרפי, סרטים, עריכת וידאו קלה, הורדות... צריך להיות שקט, שלא יתחמם וחזק בעבודה. לא צריך מסך למחשב הזה, הוא אמור לעלות בערך 4500 שקל. או בסה"כ 8500 לשני המחשבים. מה דעתכם על המפרטים? איפה אפשר לשפר או לשנות? תודה לכולם מחשב ראשון (החלש מבין השניים): מעבד Intel Core 2 Duo E4400 Box ¤670 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4400 לוח אם GIGABYTE GA-945PL-S3 ¤366 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39255 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤361 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2…

• 16 תגובות
    • 967 צפיות
  19. Started by MachoMan,

בבקשה מחשב 2500-2700 לצורכי לימודים\כיף

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  20. Started by Dj_Stormy,

צריכה מחשב נייד שיעמוד בצרכים לDJ איזה חלקים ותכונות יתאימו למחשב כזה?

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  21. Started by petrovi4,

1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ( לנצל את כולו) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? אינטרנט, סרטי FullHD, משחקים כמו FIFA אשתמש במסך Samsung T220P ) 22” FullHD) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתוכנן. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך לכלול מערכת הפעלה, הרכבה בחנות. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים - אני גר בחיפה …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. היי לכולם, אני עוד כ3 חודשים מסיימת את לימודיי בעיצוב גרפי, מתכננת להפוך את זה למקצוע צדדי להכנסה נוספת עד שאצבור ניסיון וידע רב יותר. מעוניינת לקנות מחשב שיחזיק לי לזמן רב ויכיל את כל המבוקש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 2. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אם יש אופציות טובות במחירים נמוכים יותר 3. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 4. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בעיקר + אופיס ואינטרנט 5. במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור ,אינדיזיין, אנימייט- …

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. תפסו את עיניי ה DELL INSPIRION : http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400.htm וה HP DV5269: http://www.ctm.co.il/product.asp?id=588 מה ההבדלים העיקריים ביניהם? מי עדיף? המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית אך גם ליישומים ביתיים(סרטים וכו'), ובכל מקרה אנו מעדיפים מחשב בסקאלה הזאתי ע"מ שיחזיק לאורך זמן.

24. אני לא ממש מבין בכרטיסי המסך של מחשביםן ניידים. * מטרות המחשב: צפיה בסרטים משחקים (כבדים): חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ משחקים כמו פרו אבלושן , קרייס, הלף לייף , ביושוק. * גודל המסך: 13-15 * משקל רצוי: לא כבד מידיי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כדאי * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח:120GB ומעלה * צורב DVD:כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית:לא מבין בזה. העיקר שיהיה למי לפנות כשיהיו תקלות. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא ממש. לא מבין בכלל בתחום הניידים אז תמליצו מה שאתם חושבים, כמובן שאם המחיר לא הגיוני אז תמליצו את המחיר הזול ביותר למפרט הזה.

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  25. Started by andrei21,

‏RD510-T.AD35E LG ‎ CPU‎ ‎Intel® Core2 Duo Processor P8600, 3MB L2 Cache, 2.4GHz, 1066MHz FSB ‎ ‎ Memory‎ ‎4GB (2 x 2048 MB) DDR2 800MHz,Dual Channel Support, Up to 4GB‎ ‎ HD‎ ‎320GB (SATA) 5400rpm‎ ‎ Display‎ ‎15.4'' WXGA(1280x800) *Fine Bright Technology‎ ‎ GPU‎ ‎NVIDIA GeForece GT 130M w/512MB‎ ‎ Optical Device‎ ‎SATA DVD Super Multi Dual Layer (DVD-R/RW, +R/RW, RAM)‎ ‎ Wireless‎ ‎Intel® Pro/Wireless 3945BG(802.11b/g/n)‎ ‎ Bluetooth‎ ‎Yes (BlueCoreTM4 v2.0+EDR)‎ ‎ Webcam‎ ‎Yes (1.3 Mega Pixel)‎ ‎ Card Reader‎ ‎6-in-1 (xD/SD/MMC/MMC Plus/MS/MS Pro)‎ ‎ Audio‎ ‎Stereo Speakers (1.5W/ch), SRS WOW HD, SRS TruSurround HD, 24bit High Definition‎ ‎ Ports‎ ‎3xUSB 2.0…

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.