עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חיים רק פעם אחת, את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה מנומקת ומשכנעת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב אודיו מקצועי, עריכת וידאו, פוטושופ וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד: Live, Cubase, Max ולא מעט פלאגאינים מוזיקליים כבדים תדיר: Premiere, After, Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. עד כה לא היה לי מחשב שאיפשר לי להיכנס לעולם הגיימינג ברצינות אז…

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by nirdag,

היי, אשמח לעזרה בבניית מפרט לצרכים הבאים: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4.5K, חריגה של עד 0.5K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג: FIFA, COD, GTA וכאלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, יש לי SAMSUNG 970 EVO Plus SSD 500GB NVMe M.2 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אבל לא מאוד קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומש…

3. שלום, מבקש המלצה למחשב נייד לשימוש ביתי. בעיקר גלישה באינטרנט וצריכת מדיה. צריך להיות מסוגל לחבר לטלוויזיה כדי לנגן סרטים. תקציב באיזור ה 3.5k. המחשב לא מיועד להיות ממש נייד, אז יש עדיפות למסך גדול ומקלדת גדולה שיהיה יותר נוח. מערכת ההפעלה צריכה להיות כלולה במחיר. אולי אני אחבר אותו לרמקולים חיצוניים בשביל לנגן מוזיקה. רוצה לקנות בשבוע הקרוב באיזור המרכז. אני חושב ש 8GB RAM יספיקו לי. עדיפות למפרט עם SSD בשביל המהירות ואולי גם דיסק HDD נוסף בשביל קיבולת. תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by Yafe,

אהלן, לאחר באמת המון חיפושים בהמון חורים ברשת, התלבטויות ואין ספור מפרטים שמצאתי אני צריך את עזרתכם. אז כרגע זה המחשב שלי: Qosmio X505 - השקעתי על המחשב סביבות ה8,700 - מרגיש פראייר כיום, דאז הייתי הולך הרבה למפגשי גיימינג וכד' בארץ, ובתור ילד בן 15 זה היה נראה לי הגיוני להשקיע את כל כספי במחשב כזה וכמובן שבדיעבד במחיר כזה נייח היה ממשיך איתי עוד כמה שנים. המחשב איתי כרגע כבר כמה שנים טובות ובזמן האחרון כבר בקושי מספק את העבודה מבחינת גיימינג ועריכה. אין צורך להגיד שהמסך כבר שבק חיים ואני משתמש במסך מאולתר שהבאתי מחבר. לענייננו, מחשב נייח בסביבות ה4,500 גג של הגג 5,000 וגם זה אני חושב שמוגזם. במידה ואפשר גם בפחות זה תמיד טוב, נשדרג מקס' …

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. שלום. יש לי מחשב נייד כבר כמה שנים שמשמש בעיקר לעריכת סרטוני וידאו בפרמייר. המחשב הוא סביר אך לא אופטימלי שנקנה במסגרת מגבלות תקציב וכו' ולכן קצת מקרטע בעריכה גם של חומרים שאינם 4K והם רק 1080P וכמו כן שטח האחסון יחסית מוגבל, בעיקר כונן C הראשי שהוא SSD קטן. בזמן האחרון המחשב כבר די מקרטע בעריכה וחשבתי אולי כדאי לי לשדרג רכיבים מסויימים במחשב או אולי לקנות מחשב חדש מסוג מקבוק פרו או משהו אחר. האם לדעתכם כדאי לשדרג? כמה יעלה שדרוג רכיבים שיגרום לי עריכת וידאו בצורה רציפה ולא מקרטעת ואיזה רכיבים יש לשדרג והיכן כדאי לבצע את החלפת הרכיבים? האם כדאי לשדרג או אולי פשוט לקנות מחשב חדש? הבנתי שיש גם תוכנת עריכה הרבה יותר טובה ומהירה במק - פיינל קאט - ש…

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. מה דעתכם על המפרט הבא? לא מתוכנן שום OC, המחשב בעיקר למשחקים כבדים ביותר, לעריכה גרפית כבדה תלת מימד וכו'! נא שימו לב אם החסרתי חלק כלשהוא בטעות, מה שאני לא צריך זה: מקלדת/עכבר/מדפסת/סורק/רמקולים, את כל אלו כבר יש לי.

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. שלום לכולם. לפני מספר חודשים נעזרתי בפורום זה לבניית מפרט למחשב חדש ממנו אני מרוצה. התרשמתי לטובה מהמקצועיות והנכונות לעזור ולכן אני כאן שוב.. בקרוב אני מתכוון להחליף את הTV שלי בLED, והתחלתי להשתעשע ברעיון גם להוסיף למערכת שלי (רסיבר 5.1) HTPC. התקציב, במידה ואני אחליט לשדרג\לקנות HTPC, הוא גמיש כל עוד יחס העלות/תועלת משתלם (אני מוכן להשקיע בעבור ביצועים טובים, אבל לא רואה טעם בהפרש גדול במחיר עבור הפרש קטן בביצועים..). המחשב ישמש בעיקר עבור מוזיקה וסרטים (HD), אינטרנט ומעט יישומי אופיס. המחשב הישן שלי (בן כ-6 שנים) עדיין עובד, ושאלתי היא האם יש טעם להתבסס עליו או שמא עדיף להשקיע ברכיבים חדשים? החלקים הרלבנטיים במחשב הישן: מעבד - E6750 2.66 GHz לוח אם - Intel DP35DP זי…

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by ilia121,

אהלן, אני מחפש לקנות נייד שיהיה חזק, עם מספר גורמים שעליהם אני לא מתפשר: 1) HD של 80 ג'יגה. 2) זיכרון, 256 או יותר רצוי. 3) מסך גדול (15-17") ורזולוציה טובה. (עדיף רחב). בנוסף אני רוצה לקבל מקומות שמתמחים במכירת ניידים, זולים מן הסתם. והאם אפשר לקנות נייד שאת מפרטו אני מרכיב או שרק מחברות כמו Dell או Hp וכדומה, ובעצם מה עדיף? ** במחשב אשתמש גם לאפליקציות חזקות ולמשחקים. תודה לכולם.

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. שלום, כמה להערכתכם שווה למכירה נייד גיימינג של אסוס, דגם G75VW T1414H, במפרט הבא: מעבד: Core i-7 3630QM זיכרון: 16 GB כונן SSD: נפח 250 GB כונן קשיח: נפח 750 GB כרטיס גרפי: Geforce GTX 660M 2GB מסך: 17.3 אינץ' באחריות עד דצמבר 2015. יש לציין שהסוללה היתה תמיד בחוץ (שכן המחשב מעולם לא זז מהשולחן). בדיוק כמו זה: http://www.miorio.co.il/pl_product~G75VW-T1414H~69~92.htm למעט שבמקום אחד הכוננים הרגילים יש SSD, ושהכרטיס הגרפי עם 2GB במקום 3. תודה מראש

10. Started by oDot,

שלום לכולם! אני צריך מפרט למחשב משחקים, אין צורך בציוד היקפי. אני מעוניין בכרטיס מסך תומך DX10, ולפחות 300GB בהארד דיסק. דברים שמאוד חשובים לי: שהמארז יהיה עם זרימת אוויר טובה ומקום ספיק מאווררים כדי לשמור עליו קר. אל תתקעו לי סתם מארז.. אבל יחד עם זאת, חובה חובה חובה שהוא יהיה שקט מאוד! הכי הרבה שאפשר! תודה רבה מראש! נ.ב, אין כרגע תקציב.. תעשו משהו בסביבות ה8.5-9 אלף ובמידה והתקציב ישתנה, אני אעשה בעצמי שינויים ואבדוק אותם כאן..

• 50 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by nir1510,

שלום לכולם, אני כרגע בארצות הברית ואני בשבוע הקרוב קונה מחשב נייד, ביקרתי באתר CNET וראיתי המלצות ממש ממש טובות בנוגע למחשב של סמסונג דגם Q430-11 . ההמלצות במיוחד מתייחסות לתמורה שמקבלים ביחס למחיר .. זה המחשב : http://www.bestbuy.com/site/Samsung+-+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+Processor+/+14%22+Display+/+4GB+Memory+/+500GB+Hard+Drive+-+Black+Aluminum/9973019.p?skuId=9973019&productCategoryId=pcmcat196200050013&id=1218202949239 הוא מגיע עם מעבד Intel® Core™ i5 Processor מסך 14 , 4 ג'יגה זכרון , 500 ג'יגה הארדיסק כרטיס מסך NVIDIA GeForce 310M מחיר : 830$ זה רק חלק מהמפרט אפשר להכנס לאתר ולראות הכל .. לפי מה שהבנתי החסרון היחיד שלו זה הזמן סוללה…

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by hadaris,

היי לכולם, השונות לגביי מחיר האחריות בין החברות השונות שמוכרות את המחשבים היא גדולה, הבדל של 100 ש"ח בין חלק מהחנויות. האם אני חייבת לעשות אחריות דרך החברה שממנה אני קונה? האם אפשר לקנות את המחשב ולעשות את האחריות דרך היבואן הרשמי? אם כן מה העלות? אודה לעזרתם!

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. דגשים: מסך 14. קל ונוח לנשיאה. משקל לא גבוה. שימוש, אינטרנט, אופיס וקצת סרטים. אמין. הלכתי על המעבדים החדשים כיוון שהבנתי שהם חסכוניים בחשמל. שתי האופציות אליהן הגעתי : HP ENVY TouchSmart 14t-k000 Ultrabook 890$ Windows 8 64 4th generation Intel Core i5-4200U Processor + Intel HD Graphics 14.0-inch diagonal HD BrightView LED-backlit Display Touchscreen (1366 x 768) 8GB DDR3 System Memory (2 Dimm) 500GB 5400 rpm Hard Drive 24GB mSSD Hard Drive Acceleration Cache No Additional Office Software No additional security software 3 Cell Lithium Ion Battery No Internal DVD or CD Drive Standard Keyboard HP TrueVision HD Webcam w/ integrated digital mic Intel 802.11b/g/n WLAN …

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. שלום, המפרט לא נועד ל OC רציתי לדעת על תאימות של כל החלקים והזיכרון במיוחד - על הזיכרון אני לא סגור ואני צריך המלצה ממכם - האם יותר מהירות תתמך על ידי המעבד והלוח, והאם זה משתלם? וכמובן של איזה חברה, אם מישו יודע למה הכי מתאים הלוח, ומה מומלץ בשבילו? בנוסף, בקשר לכרטיס מסך, רציתי לדעת אם לזה שכתוב במפרט שלי Hercules 3D Prophet 9500 Pro Radeon 128MB OEM יש טי וי אאוט כמו שיש ל ATI AGP8X Radeon 9500 Pro 128MB DDR with TV-out and DVI OEM וגם רציתי לדעת למה אני זקוק על מנת לראות טלויזיה במחשב הזה, על איזה כרטיס אתם ממליצים לי במסגרת של 300-400 שקל. איזה מאוורר בסביבות ה85 שקל לקחת למעבד? בקשר למארז, רציתי לדעת איזה משניהם עדיף לי - הבנתי שההבדל הוא רק בגודל - למה הכוונה? מה …

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. אהלן, אני צריך עזרה בבחירת מחשב בתקווה שיחזיק את ה4 שנים הבאות של התואר. תקציב עד 5,500 שקל * מטרות המחשב? סטודנט להנדסה, הרצה מלאה של Solidworks, אוטוקד ל4 שנים הבאות. בתקווה שגם קיובייס ירוץ חלק. * גודל מסך ? 15.6, אולי שווה להתפשר על 14"? * משקל רצוי? לא כזה חשוב, רצוי פחות מ 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אזור 4 שעות נראה לי סביר, אם יותר אז יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) כן, HDMI, VGA. * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 750 - 1 טרה בייט * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא *…

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by civic,

יש לי מחשב נייד HP עם עכבר אלחוטי... מפריע לי להקליד הפד של העכבר האם ניתן לכבות אותו ? ואיך ?

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. שלום לכולם דיי הרבה זמן לא התעדכנתי בחומרה חדשה, אם נהיה מדוייקים בסביבות ה6 שנים, בדרך כלל אם אני קונה מחשב אז אני קונה מערכת חזקה במיוחד שתחזיק לי זמן מה ובהנאה מקסימלית. אני זקוק לעזרתכם כדי להפיק מהסכום הזה את המירב והמקסימום, אבל מצד שני אני לא רוצה סתם ליצור צוואר בקבור ובזבוז מיותר קיצוני, לכן אני פונה אליכם. מספר בקשות לפני שאני מנתב אותכם, אומנם הסכום לא קטן אבל זו החלטה שלי ואני מבקש ממכם שתנצלו אותו. הקנייה תתרכש בעוד מספר ימים 1. מה התקציב המקסימאלי? 9,000 שקלים המחיר הוא למחשב נטו בלי ציוד הקפי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אבל אם זאת להרכיב מערכת חכמה ולא סתם לבזבז ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם אתם מרגישים שיש צורך בשדרוג …

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by jorylit,

איך המחשב הזה?כמה fps יפעלו עליו פאר קריי דום 3 ו hl2 וכל המשחקים הכי חדשים על ההגדרות הכי גבוהות רזולוצייה 768*1024? מפרט 1 Abit IS7-M Intel 865G Extreme Graphics 2 PGA 478 Intel Pentium 4 2.8GHz E Prescott 1MB 800MHz Box A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 זה שתי יחידות Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Silver Screwless W/Lock No PS Gaming Case Antec TruePower 430 Watt Thermaltake Thunderblade 120MM LED Fan RGB A1929 NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk Gigabyte Geforce FX6600GT 128 mb bulk GV-N66T128D 5100סה"כ מפרט 2 2 A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 950 ש"ח 1 Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Silver Screwless W/Lock No PS Gaming Case …

• 41 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. אז ככה: התקציב שלי גדל ל-5700. המחשב ישמש למשחקים כבדים, עריכת תמונות (לא משהו רציני), סרטים, אינטרנט ועבודה משרדית. חשבתי על המפרט הבא: AMD ATHLON XP 2700 ORIGINAL BOX ש"ח EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel WD 80GB 7200RPM 8 MB special version Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB LITE-ON DVD 16*48 Retail Black TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 Dragon DX-01BD Tower HEC 300ART WATT PSU ש"ח סה"כ 5646 ש"ח כל החלקים חוץ מהזיכרון הם מפנדה. מה אתם אומרים? ועוד שאלה: מישהו אמר כאן שיש בעיה עם זיכרונות של גייל ולוח אם של אפוקס זה נכון? תודה

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by Vitaly Lubin,

שלום! חיב להגיד שאתם תותחים פה ויש פה אחלה פורומים! לאמא שלי שבק המחשב נייח, היא השתמשה במחשב עשור, ככה שפעם אחרונה שהתעניינתי בנייחים הייתה מזמן ולא התעדכנתי כ"כ בזה מאז. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייח מתאים, צרפתי גם מפרט של מחשב מ-רשת אחת שיש לה מחשב "מוזל" ב1540 שח עם שנה אחריות ואם אני ורצה שנתיים אחריות לממרכיבים השונים אז זה ב200 שח יותר יקר מפרט מחשב.pdf . 1740 שח. האם האחריות שווה את ה200 שקלים האלה? האם המחשב סה"כ מתאים לצרכים שמפורטים מטה? אם לא מה כדי לשנות בשביל להוזיל או לטייב? מה שכן חשוב לי שיהיה פנטיום (מנסיון רע עם אחרים) ונראה לי צריך לפחות I3 לצורך עבודה חלקה (או שלא?) . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה…

21. לאחותי יש נטבוק של LG X130. במעבר דירה היא איבדה את המטען. הזמנתי לה מטען חלופי מסולן. בהתחלה הסוללה נטענה, יחסית לאט אבל עדיין נטענה. אחרי שהגיעה ל-95% הוצאתי את המטען כדי לראות אם הסוללה עובדת בלי המטען. אחרי שהחזרתי את המטען, הסוללה הפסיקה להיטען ועד עכשיו היא לא נטענת. כדי לשלול בעיה במטען, פירקתי את הסוללה והפעלתי את המחשב ללא הסוללה. המחשב עובד ללא סוללה. האם זה אומר שהמטען תקין ושהסוללה מתה? או שבכל זאת יכול להיות שיש בעיה במטען? אשמח לעצה. תודה מראש.

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. היי כולם! אחרי הרבה זמן שלא הייתי בעניינים (הלימודים הפילו אותי) אני חוזר לשחק ואשמח אם תעזרו לי לחזור לאהבה שלי ולקנות מחשב טוב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח עם חריגה עד לאזור ה5500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים- apex legends, DMC 5, pubg, CS:GO,Far cry 5 וכד' ברזולוציה כמה שיותר גבוהה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במסך ומקלדת. מסך שיתאים לגיימינג- -24" 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחש…

23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט (YouTube) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by mp91,

* מטרות המחשב? מחשב בסיסי לסטודנט למדעי המחשב- אופיס, אינטרנט, תוכנות פשוטות יחסית, סרטים מדי פעם. * גודל המסך? 14. ראיתי פה בפורום שהרוב מחפשים מאט אז נראה לי שעדיפות למאט. * רזולוציית המסך? 1366X766 שזה הסטנדרט נראה לי .. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? פחות מ 2 קילו. עם עדיפות לכמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, לא מחפש מחשב שהמסך שלו או המעבד שלו זולל את הסוללה או לחילופין בטרייה חלשה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יהיה נחמד אם יהיה HDMI. * Bluetooth? לא הכרחי אבל יהיה נחמד אם כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500.. בעיקרון אפשר גם פחות אם יש באמת הזולה במחיר. * כונן אופטי? לא חייב. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות ב…

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by dj_horse,

שלום. יש לי בגדול שתי בעיות דחופות לגבי המחשב שאני מעוניין כבר הרבה זמן לטפל, מקווה שתוכלו לעזור לי. 1.קיימת אצלי מדי פעם בעייה בסאונד. אני מדי פעם(לא משנה היישומים שאנ מפעיל ומה אני עושה....), אני שומע לכמה שניות צליל מקוטע. מתמשך כזה. כאילו הצליל נתקע לכמה שניות. זה לא קורה בזמן קבוע, כל כמה זמן זה פתאום מתרחש. זה כבר הרבה זמן ואודה לעזרה בנושא. 2. דבר שני זה עצה כיצד לנקות את המקלדת שלי. ניסיתי לחץ אוויר על המקלדת(מקווה שלא גרמתי נזק), וזה לא עזר יותר מדי. מעוניין בחומר לא מזיק ויעיל שאפשר להשתמש. תודה.[br]פורסם בתאריך: 24.02.2011 בשעה 17:08:31 יש אפשרות לעזור?

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.