ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
היי, אשמח אם תעזרו לי לבנות מפרט מחשב לצורך עבודה יומיומית (אינטרנט, אופיס, סרטים HD + חיבור לטלויזיה), שימוש בתכנות פיתוח תכנה והרצת מכונה וירטואלית או שניים (לצרכים אישיים - לא מכונה שתזלול זיכרון או CPU) - יש להדגיש כי זה לא מחשב לפרנסה. בנוסף המחשב לא מיועד לגיימינג, כך שאין צורך להשקיע בכרטיס מסך מטורף (אך בכל זאת ארצה לחבר אותו לטלויזיה). *אני מעדיף את המפרט מבוסס אינטל. 1. מה התקציב המקסימלי? 3.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח במידת הצורך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? -למעלה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה…
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב נייד בחו"ל במחיר פצצה רק 750$ ומה יש בו?? מממממ אז ככה יש לוח של phoenix מעבד amd turion *2 הארדיסק 250 gb זכרון ram 2 gb ddr2 המחשב הוא ל חברת acer שקנו לאחרונה את חברת gateway עם מצלמה מובנית של logitech וכרטיס מסך של radeon ati x1120 hdmi ועוד הרבה פינוקים. אני רוצה הרבה תגובות למפרט של המחשב שכתבתי לכם
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות אתרים .net שפת C וגיימינג קזואלי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג קזואלי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. חדשים וישנים כאחד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). דרוש מסך עד גודל 32' עם 1440P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות/…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן(שנה+-) קניתי מחשב נייח חזק. כעת לאחר שנהנתי ממנו; שמתי לב שהביצועים שלו גבוהים לדרישות שלי, לכן ברצוני לקנות נייד סטנדרטי+. בעיקרון את המחשב אני צריך לעבודות באופיס, כמו גם תוכנות מסרים, גלישה באינטרנט ומוזיקה. - לא מעוניין במחשב שהרמקולים שלו מעולים והמפרט באופן כללי חלש... אסתפק ברמקולים סבירים, לא גרועים; ומפרט סטנדרטי+. התקציב שלי נע בין 2500-3000. אם אראה שיש מחשב ב2500שקלים סביר ולעומתו מחשב ב3000 סביר+ (מבחינה משמעותית, בלבד) אוסיף עוד 500ש"ח, אחרת אין טעם. למדתי זאת אודות לקניית המחשב הנייח; השקעתי המון ובסופו של דבר דרישותיי היו מזעריות לביצועיו. אשמח אם תוכלו לייעץ לי בנוגע לקנייה. תודה רבה. עריכה: שכחתי, אני מעדיף חברות שיושבות בשוק - Apple…
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני קונה מחשב ב-3500 ש"ח למשחקים הרכבתי כרגע את המפרט הזה: אבל אני מתלבט לגבי הכרטיס מסך - מה עדיף: fx5200, 9200 256mb או 9600se? כולם באיזור ה-500 ש"ח או אולי יש למישהו רעיון אחר מאיפה לחסוך 500 שח במפרט ולקנות 9600xt? כמה שניסיתי לא הצלחתי... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט עד 6K לעריכה גרפית, אם יהיה גם אפשר לשחק איתו משחקים מה טוב... 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בעיקר, אם אפשר יהיה משחקים מה טוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).איליסטרייטור, פוטושופ, אינדיזיין אפטר אפקטס, אדובי פרו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:עריכה גרפית בעיקר, אם אפשר יהיה משחקים מה טוב. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני כן קונה בסוף את הToshiba Satellite Pro A300D-131 עכשיו הבעייה היא האם אני אקבל תמיכה מלאה בעברית עם הVISTA או שאני אצטרך לסדר את זה בארץ הקודש? במידה וכן האם מדובר בPATCH רגיל שמורדים כמו MUI לXP או שמדובר בסיפור שמצריך התערבות איש מקצוע?- האם מישהו יודע כמה עולה גיור ה-VISTA? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שחסרים כמה פרטים כמו החברה שמיצרת את הזיכרון או דגם המעבד אבל תנסו מהפרטים שיש http://www.exlmarket.co.il/index-new.html זה המחשב בצד שמאל ב3590 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני מנסה ללכת בדרך שונה קצת בגלל היחלשות הדולר אני רוצה לבדוק מחירים למחשבים בארה"ב (ההורים שלי גרים שם ככה שזה יישלח אליהם והם יעבירו לי אותו). אני מחפש מחשב בעיקר לעיסוק יומיומי (אינטרנט, תוכנות מסרים, אימיילים וכו') ולעריכת קליפים קצרים (לא אמור לצרוך יותר מידי משאבים... אני מצליח לערוך כרגע עם המחשב הישן שלי שהוא בערך בן 5 שנים ואני מצליח לערוך בסדר גמור). וגם שמשחקים יוכלו לעבוד עליו (אני לא איזה גיימר שחייב מחשב רק בשביל משחקים, אבל אתם יודעים.. מחשב שאם אני מתקין עליו משחק או שניים שיעבדו לי כמו שצריך) בנוסף אני צריך צורב DVD נורמלי *לא צריך מסך, רמקולים, עכבר, מקלדת אגב, מה אתם אומרים? אם יש לי את האופצייה לקנות בארה"ב זה עדיף בגלל היחלשות הדולר, לא? תודה …
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד ב-3000 שקל לעבודה בפוטושופ ואופיס עם אינטרנט אני לא מבין אם תוכלו לעזור תבורכו תודה
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי נשפך קפה על המחשב הנייד שלו ובעקבות כך המחשב לא מזהה את ההארד-דיסק. ניסיתי לחבר את הHD למחשב נייח, אך הוא לא מזוהה גם שם. יש לו בנוסף נייד של HP, שבו מותקן הארד-דיסק של HITACHI. הדגם הוא: 5k250-250. מכיוון שאני חלש במחשבים ניידים אני שואל כאן- האם יש אפשרות לחבר את הHD של HITACHI על ה-DELL? כי ממה שאני רואה החיבורים לא נראים תואמים תודה
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רכשתי את הלפטופ הזה 4 GB RAM מעבד 9500 500 הרד דיסק אני דיי מרוצה תאמת מהמחשב חומרה טובה, נראה טוב, נוח אין תלונות מהבחינה הזאת סוללה די חלשה. התקנתי עליו ווינדוס 7 64 ביט כדי לעבוד עם כל הזיכרון אבל אני חווה הרבה קריסות רציתי לשאול את החברה פה שיש להם את הלפטופ אם גם להם זה קורה עם המערכת הזאת אני עובד על עוד מחשב DELL ישן יותר שגם עליו מותקן 7 32 ביט ושם אין קריסות שאני מדבר על קריסות הכוונה היא לפריז. אני לא יודע עם זה בגלל אי תאימות של דרייברים מסוימים או בעיה בחומרה אבל זה קורה כאשר מפעיל תוכנות בדרך כלל למשל התוכנת מצלמה תוקעת את המחשב. עכשיו התקנתי XP MODE אחרי ההתקנה הפעלתי את זה וקפא לי. אחרי ריסטארט הכל עובד קרה למישהוא פה ? אגב כמה זמן מחזיקה לכ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקי אינטרנט ומשחקים קטנים, עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך להוסיף מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD (יש לי crucial mx500 512GB ( 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יהיה נחמד. נמצא בחדר שינה של ילד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיך מארז קטן מהרגיל אבל לא קריט 7. האם האם יש צורך לכל…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי! אני מבקש את עזרתכם במפרט מחשב למטרה הבאה: המחשב מיועד לשמש כתחנה רדיו באינטרנט (לא שרת). המארז, הקירור והספק צרכים להיות שקטים במיוחד! כמוכן, עריכת וודיאו וקול. אבקש גם שם חנות. בתודה
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מודע לזה, שהמשימה קשה עד בלתי אפשרית, אבל בכל זאת.. דרושה המלצה למפרט מחשב מחנות באיזור חיפה, שמיועד גם למשחקים (עד כמה שניתן עם כרטיס גרפי בתקציב כזה) וכולל גם מסך 19". אם יימצא מי שיוכל לדחוס כל זאת למסגרת של 2000 ש"ח, אודה לו מאד.
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11846 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only) http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10258 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE Z68MA-D2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1333, 3xPCI-E, DVI, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12803 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x2GB Patriot Signature Heatshield Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12426 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11651 צורבי DVD: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem)…
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להרכיב HTPC בערך ב3.5 אלף שיחובר לטלויזיה, אני לא בטוח שאני רוצה להקליט אבל שתיהיה אופציה, בנוסף לכך חשוב שיהיו חיבורים דיגיטליים לסאונד. אין לי שום העדפות באשר לחברות ועדיף שיהיה STORAGE גדול. מחכה לתגובות תודה D :
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
צריך מפרט לצורך משחקים....עד 2300 גג כולל הרכבה וללא מסך מקלדת עכבר וכו.... תודה!
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום חברים, אני אשמח לעזרה בהרכבת מחשב לגיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לפי שיקולכם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Far cry 4, BF4 ועתידיים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם ניתן לבצע RECOVERY באמצעות תיקיה ולא מחיצה, כלומר בחיבור קשיח חיצוני ובו תיקיה ספציפית או שחייבים ממש מחיצה נפרדת. תודה
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד שימש בעיקר לגיימינג כבד בהווה וגם בעתיד של עוד שנתיים וחצי 3 לפחות אני מתכוון לשחק במשחקים כגון באטלפילד 3,קרייסיס 2,קרייסיס 1,וגם בGTA IV וגם שימושים רגילים כגון מוזיקה,אינטרנט תוכנות מסרים וכו'.. שיהיה מסך בגודל מ 15.6 עד 17.3 אבל רצוי 17.3 כי מסך גדול תמיד נוח יותר לגיימינג.. ושיהיה לו WIFI ורמקולים מובנים וכניסה לאוזניות ולמיקרופון ושיהיה לו לפחות 3 יציאות של USB מומלץ USB3 אבל אם אין אז גם 2 בסדר שיהיה לו 4 ראם לפחות ומעבד מרובע ליבות וכרטיס מסך חזק מאוד שיוכל להריץ בעיקר את באטלפילד 3 על המקסימום אני מעוניין לקנות רק מהארץ אני לא מעוניין מחו''ל.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא…
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
קניתי מחשב עכשיו עדין לא קיבלתי את המחשב ועדין עובדים עליו אני רוצנ לשנות את המיפרט ( חלקים במחשב ) ואולי לאוזיל את המחיר האם זה אפשרי וחוקי ? עדין לא קיבלתי את המחשב הבית ?
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
המחשב הראשון יהיה גיימינג. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! עד 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים בעיקר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אין צורך במסך. קיים מסך 21" LCD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים עכשווים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4.…
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש המון חלונות שבהם הטקסט קטן מאוד. - - - תגובה אוחדה: - - - שום דבר לא פרופרציונלי
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-