עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש. השימושים העיקריים שלי זה גלישה באינטרנט, מוזיקה, סרטים ולעיתים רחוקות משחקים... אין לי צורך בציוד היקפי, רק המחשב עצמו. אני שוקל לרכוש את המחשב הבא: http://www.bigcomputers.co.il/pl_product~i5-760~5422~0.htm (כנראה שאשדרג את ה HD ל 1 טרה). מה דעתכם? מדובר במחשב טוב? האם המפרט הנ"ל שווה את המחיר? יש לי חיבה לחנות הנ"ל כך שאני מעדיף לקנות מהם... אם יש באתר מפרט אחר טוב יותר אשמח שתציעו :-) תודה רבה

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  2. AMD Athlon XP 2600 Mobile 47W Barton CPU OEM NF7-SL (nForce2)sata,lan,usb2 512MB A-DATA MSI RADEON 9800 PRO PLUS 128MB WD 200/7200 SATA 8MB Toshiba X16 DVD-ROM NEC 2510A DVD±R Double Layer Teac/SONY 1.44 NOA SCORPIO Gaming PC SILVER Thermaltake TT420 WATT APD 2-fan APFC המארז והספק כח עדיין לא בטוח.. אולי אני אקנה משהו יותר זול..... התקציב שלי הוא אני לא רוצה שזה יעבור את ה 6000 שקל... עכשיו זה יוצא לי 5680 בלי קירור... הצליצו לי לקנות את ה AC4G-D כשהוא ייצא בארץ.. אז בסוף זה ייצא בערך 6000.... עריכה: ActiveCool AC4G-D P4 זה הקירור.. 328 שקל זה עכשיו 6008

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  3. Started by elsseps,

מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 550 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו בסגנון של GTA IV וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש לייגטרום ופוטושופ באופן קבוע ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA iv -- GameTrailers -- Modern Warfare 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…

4. תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  5. קדימה רק תתנו לי הצעות! יש לי 3000 ש"ח ואני צריך מעבד+לוח אם+כרטיס מסך!!! את כל השאר נשדרג שיהיה לי כסף! (40G 2M MAXTOR בעיקר בעעעעע) תודה לכולם

6. שלום לכולם, להלן המפרט שהרכבתי לצורך אינטרנט וקצת משחקים (לא גיימר אנוכי), השאלה איזה כרטיס מסך יתאים. אשמח לקבל המלצה על כרטיס שלא יעבור את ה- 550 ש"ח: AMD Athlon 64 (3000+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- TRAY 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original X 2 Gigabyte GA-K8NF-9 ULTRA - 939 (nForce4 Ultra) - ATX WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA SONY DVD-ROM 16X48 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE Arctic-Cooling Highend Low Noise (AMD 64) Freezer 64 Microsoft - Multimedia Keyboard + Wheel Mouse Optical - PS2 LG LCD 17" - L1750SQ (8ms) - Narrow Bezel Monitor האם הכרטיס שלהלן יתאים? GIGABYTE X600 PRO 128mb DDR (128 bit) TV-OUT /DVI - PCX- BULK? תודה מרא…

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  7. מחשבי Lenovo ThinkPad ידועים באמינותם ובאיכות הבנייה שלהם אך מצטיינים בדרך כלל במחיר לא זול (בלשון המעטה). לאחרונה נודע לי על מחשב Lenovo ThinkPad SL500 2746-P3G שמחירו נע בסביבות ה 3100-3200 ש"ח בחנויות השונות. מחיר זה הוא נמוך ביותר גם בהשוואה למחשבים מהסדרה העסקית מחברות אחרות. אמנם בהשוואה למחשבים ניידים מהסדרה הפשוטה הוא נופל קצת ברמת מעבד והבאס, אך זהו חסרון שאני מוכן לספוג אם מדובר ב Thinkpad אמיתי... שאלתי היא המחשב הזה משתווה באיכותו לאחיו היקרים? (מבחינת הפלסטיקה ואיכות הבנייה, כמובן) אודה למי שיוכל לעזור.. הינה קישור למתעניינים http://www.interdio.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=398&category_id=1505&man…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by AMD-ALI-G,

החלטתי תשדרג תמחשב ב-1000 שח אם יהיה לי אלטרנטיבה טובה אז אני צריך זיכרון 256. כרטיס מסך שיסחוב אנרגרוונד וכל הדברים האלה שמורידים מאימיול ומשחקים ברשת. וצורב אמין אמין אמין. ולא לבנות מ-KSP כי הולך לקנות מחנות עם מחירים רגילים. שהמחיר לא יהיה כלול הרכבה.

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  9. Started by roncohe4,

היי אז החשמל טיגן לי את הנייד הנוכחי... יאי... וצריך חדש :\ מה צריך? -USB 3 (מסתפק ביציאה אחת. אם יש גם את הפתח הקטן הזה, לא זוכר את שמו, שמאפשר לי להוסיף 'חומרה' למחשב ובכך אני יכול להוסיף USB 3 זה בהחלט פותר את הבעיה). -יציאת HDMI לחיבור לטלוויזיה. -דיסק קשיח SSD (לפחות 256 ג'יגה, רצוי לכיוון ה-500). -כונן אופטי. -ניידות: קל ככל האפשר, קטן ככל האפשר (איזור ה-13"), דק ככל האפשר. מאוד חשובה לי הניידות שלו. -שיהיה מהיר... -תקציב: חופשי, עדיף כמובן כמה שפחות. חשבתי על המחשב הזה: http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/zap/in-rd33-6748.htm או זה http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=2784 ובכלל, אני גם שוקל אולי לקנות מקבוק פרו וזהו..... הצע…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by alfred133,

אני מחפש מחשב בתקציב עד 4000 ש"ח אני צריך מחשב ללימודים ופנאי bug מציאים לי את המחשב TOSHIBA Satellite A300-1EC ב 3996 ב 36 תשלומים הם אומרים שזה הנחה מיוחדת לסטודנטים http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6578 אבל עשיתי בדיקה באינטרנט בעוד חנויות ומצאתי ב ivory מחשבים של del ו LENOVO במחירים קצת יותר זולים ו עם דיסק קשיח יותר גדול. http://ivory.co.il/product.asp?productid=2252&CatCode=315 http://ivory.co.il/product.asp?productid=2250&CatCode=315 http://ivory.co.il/product.asp?productid=2006&CatCode=315 http://ivory.co.il/product.asp?productid=2242&CatCode=315 http://ivory.co.il/product.asp?productid=2211&CatCode=315 אני לא מצליח להחליט אם היתר…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by yaronmina,

שלום רב. אני משתמש ביתי שלא מרבה לשחק במחשב מלבד דברים בסיסיים כמו אינטרנט, אופיס, פוטושופ וכו'. קיבלתי מפרט למחשב במחיר של 2800 ש"ח ורציתי לדעת מה אתם אומרים עליו להלן המפרט Motherboard - Asus P5K/EPU Processor - Intel® Core2 Duo E8500 3.16Ghz 6M" Memory - OCZ 1GBX2 1066Mhz CL5 Hard Disk - WD 640GB SATA DVD-RW - LG SATA X20 שנה אחריות Gigabyte Card - G-Force 9500GT 1GB Case - Aluminum 1665 Power Supply - Thermaltek 450W Microsoft Keyboard - Wired 500 Microsoft Mouse - Basic Optical USB Black

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  12. Started by Royky,

כבר הרבה זמן שאני מחפש מחשב נייד עם תאורת מקשים. אני מדבר על תאורה תחתית הקרויה גם backlit ולא על פנס שיושב על המסך. אני זקוק למחשב כזה במחיר נורמאלי של סביב ה- 5,000 ש"ח. מישהו מכיר דבר כזה? (אני יודע שלדל יש מחשב כזה XPS).

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by MagnuM_47,

אני צריך מחשב למשחקים כולל מסך דק 17 אינץ' כולל צורב דיוידי תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  14. Started by Danimmm,

שלום לכולם, אני קורא כאן לא מעט. והפעם החלטתי להצטרף. הזמנתי מארה"ב X200 Tablet לצורך לימודים, למען האמת בלא מעט חשש (החלטה שהייתה צריכה להתקבל מהר) מהנוחיות של המחשב. ואני פונה בשאלה על עד כמה הוא שימושי בפועל אני בטוח שהוא חזק ו"מגניב" ויודע להריץ וורד... הישום של הTABLET, נוח?

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה, משחקים(לא כבדים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Starcraft, Gran Turismo, אולי משהו חדש יותר אבל לא הכי מתקדם גרפית.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23-24", 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינונ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by CaRTeR,

יש ברשותי fujitsu siemens amilo si2636 במחשב כרגע מותקנת מערכת הפעלה של ויסטה המחשב מקרטע בזמן האחרון ורציתי להתקין עליו מערכת הפעלה חדשה XP שאני מכניס את הדיסק של המערכת למחשב על מנת לבצע פירמוט ולבצע התקנה של המערכת החדשה המחשב מציג לי שאין לי שום מחציה במחשב ולא משנה מה אני לוחץ זה מגיע למסך כחול... ניסיתי כמה דיסקים של מערכות הפעלה ככה שהבעיה לא בדיסק.. תודה..

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  17. מטרות המחשב - סטודנטיאליות (משרדיות) + גיימינג בינוני גודל המסך - 15.6 רזולוציית המסך - FHD דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - עדיפות למקלדת מוארת משקל רצוי - לא משנה האם נדרש זמן סוללה ארוך - עדיף, משהו כמו 3-5 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות - אין דרישה אבל תמיד טוב שיהיה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - לא חייב SSD, צריך הרבה מקום 750-1T כונן אופטי - כן, חיצוני או פנימי לא משנה לי האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - שיחזיק לי מבחינת משחקים לפחות לשנה - שנתיים הקרובות + שיהיה אמין כי הולך להיות עליו כל החומר של התואר שלי חשבתי ע…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by מיקיK,

מטרות: שימושים רגילים, תכנות (Visual studio) ואולי משחקים באיכות בינונית וטיפה עיצוב (Photoshop) גודל מסך: עד '14 עם עדיפות ל - '13.3. מבריק/מט: לא משנה לי. רזולוצית מסך: עדיפות ל-FHD. משקל רצוי : כמה שיותר פחות, אני רוצה שהמחשב יהיה נייד בסופו של דבר, למרות שבבית הוא יחובר למסך '24. זמן סוללה: עדיף כמה שיותר. י ציאות מיוחדות: HDMI, USB3 Bluetooth . כונן קשיח - גודל מינימלי וסוג: הכי אופטימלי כונן SSD אחד של 256. אם זה יוצא יקר מידי אוכל להתפשר על כונן קשיח מהיר (7200 RPM) עם SSD CACHE. כונן אופטי - לא. תמיכה בתחנת עגינה - לא. האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא. אעדיף אחריות ל-3 שנים אך אם יהיה מפרט מנצח אתפשר על שנה אחת. מע…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by GazzA,

זה מחשב לאח שלי.... תשמעו המפרט הזה הוא למשחקים ולאינטרנט ודברים רגילים שעושים במחשב... זה הולך ככה.... מעבד: A64 s-939 3000 לוח: Gigabyte GA-K8NXP-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 כרטיס מסך: Leadtek WinFast PX6600GT PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB זיכרון: GeIL 512MB (2x256MB) PC3200 DDR400 Value DualChannel Kit הארד דיסק: Hitachi 80GB 7.2K 8MB Buffer S-ATA כוננים: LG CDROM X 52 Bulk, LG GSA-4161B DVDRW כונן פלופי ומארז רגיל וספק ג'נרי 450 שבא עם המארז... כל העסק 5090 שקל... תנו לי דעות שלכם לשיפורים או כל דבר שעולה לכם בראש אני רוצה להיות שלם עם הקנייה תודה...

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  20. שלום, החלטתי לפתוח דיון ראשי לכל מה שאני צריך סוף סוף נתחיל במעבד ובלוח אם: הבנתי שטכנולוגיית הVirtu mvp בקושי משפיעה על ביצועים. עם זאת, כשמאפשרים Virtual Vsync ו-HyperFormanceאז יש הבדל ניכר בביצועים. יש לי כמה שאלות בנוגע לזה: Virtu MVP (1 פועל רק על צ'יפסט Z77? 2) בשביל Virtual Vsync ו-HyperFormance צריכים ליבה גרפית מובנית על המעבד (במקרה הזה IB)? 3) האם Virtual Vsync ו-HyperFormance פוגעים באיכות בדרך כלשהי? 4) צריך המלצה ללוח אם טוב ולא יקר מדי שיתאים לIB לאחר OC ל4.3 ,ויתמוך ב-Virtu MVP 5) צריך קירור טוב למעבד הi5 3570K לאחר OC נ.ב: אני ירדתי מהOC המטורף... הבנתי טוב מאוד שעם IB אי אפשר לעבור את ה4.5... תודה ( אני בסך הכל רוצה ללמוד איך לבנות מחשב. אל …

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  21. Started by oraned,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב של AMD מישהו מוכן להציע לי את המפרט הכי טוב למחשב בשביל תוכנות,אינטרנט,אבל בעיקר משחקי מחשב בבקשה עזרו לי?????????

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  22. Started by Virus x,

אהלן איזה מהמפרטים הבאים טוב יותר? בתודה מראש!!! מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 550 1 550 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS Price Units Total A8N-VM CSM Dual VGA, nVidia 6150, SATA II 490 1 490 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos 265 2 530 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 160GB SATA II 7200RPM 8MB 390 1 390 Total price 1960 ¤ או מעבדי אינטל? Price Units Total P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE 710 1 710 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS Price Units Total P5LD2-VM Dual Core, 945G, SATA2, DDR2, VGA 670 1 670 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 512MB Twinmos 225 2 450 דיסקים קשיחים? Samsung Price…

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  23. שלום ברצוני לקנות מחשב נייד יד 2 המחשב בשימוש של כחצי שנה המפרט; מסך- 15.4 מעבד-וIntel Core 2 Duo T5800 משקל-ו2.72 ק"ג זכרון-3072MB 667Mhz DDR2 דיסק קשיח-160GB 5400rpm כרטיס מסך-Intel GMA X3100 המחיר הוא 2.700 השאלה שלי אם המחשב מתאים בעיקר לשימוש של אינטרנט ? האם הוא שווה את המחיר שכן הוא עדיין באחריות ל שנה וחצי? ואם יש לדגם המחשב הזה ביקורות טובות? תודה

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  24. Started by Moor,

אני מחפש לרכוש מחשב נייד לשימוש שנשמע לי סביר למדי; וקראתי דל משיקה נייד חלונות צבעוני במחיר של 200 דולר בלבד ורציתי להתייעץ אם עבור השימוש המיועד מחשבים כאלה יספיקו. אם למישהו יש ניסיון עם אחד אז אשמח לכמה מילים. השימושים: שימוש בתוכנה 'חשבשבת', גלישה באינטרנט, יוטיוב ושימוש באופיס (וורד, אקסל...) ושיכלול יציאת HDMI, יציאת אוזניות/מיקרופון 3.5', חיבור Wifi, Bluetooth עניין המשקל מעט קריטי כי הוא יתנייד די הרבה ועדיף כמה שיותר קל. תוספות אופציונליות; הם מגיעים רק עם מסכים של 11'? 14' יהיה נחמד, אפשרות להוספת זיכרון עם כרטיס micro SD, כניסת רשת (RJ45) לגבי כל העניין; חריטה על מקלדת, הובלה, מכס/מע"מ וכל צרה שלא תבוא... עדיף לחפש בארץ או בחו"ל?

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לינק לדרישות מומלצות של המשחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 4 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.