ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
היי, אשמח אם תיעצו לי בנושא הבא: מחר אני מביא את המחשב למעבדה, מפרט: amd 5600 2.8 GHz, שתי ג'יגה ראם, וכרטיס מסך 8800 GTS עם 640 מגה. אני לא רוצה בינתים להחליף הכל, רציתי לשאול אם כדאי להוסיף עוד 2 ג'יגה ובעיקרון מה עוד אפשר לשדרג כדי שמשחקים חדשים יעבדו בצורה טובה? עוד מעט מגיע גל של משחקים והמחשב שלי כבר מתחיל לצלוע במשחקים כמו ARMA2 ואני חושש שבכלל ימות כשינסה להריץ את Operation Flashpoint 2 הבעיה שאני יכול להוציא כרגע לא יותר מאלף שקל (אפשר לחרוג מעט) אז באתי לשאול אותכם, האם כדאי לשדרג RAM ועוד איזה חלק במחשב, או שאין טעם ועדיף לחסוך לשדרוג מלא?
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, האם המפרט הזה יספיק לשחק עליו SIMS3? מה הייתם משנים? אגב, התקציב קשיח, עד 2500 בערך פלוס מינוס וצריך חנות באיזור ת"א\ר"ג עצמה. המפרט הורכב ב-KSP רמת גן אני צריך את המארז הכי הכי פשוט שרק אפשר ולכן לקחתי את הכי פשוט שיש להם והדבקתי לו מאוורר 120, בתקווה שזה יספיק. תודה לעוזרים!! מעבדי אינטל Pentium E6300, Bus1066Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray 420 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5KPL-AM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E, HDAudio 275 זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB Patriot Signature 280 כרטיסי מסך Sapphire HD 4770 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI PCI-E 550 דיסקים קשיחים Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD3200AAKS 230…
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי את המשימה להרכיב מפרט לסבתא. התקציב לא מוגדר אבל כמובן עדיף כמה שפחות. חשבתי על המפרט הבא, מה דעתכם? מעבד Intel E5300 לוח אם - הלוח כולל כרטיס מסך מובנה עליו - Gigabyte GA-73PVM-S2H זכרונות Patriot 2X1gb DDRII 800mhz דיסק קשיח Seagate 500gb SATAII 16MB צורב DVD LG GH22NS X22 גוף קירור למעבד (מגיע Tray) Arctic Cooling Apline 7 Pro מארז Coolermaster Elite 341 ספק כוח Enermax Tomahawk 450W מסך Samsung 2033SW Plus 20' מקלדת + עכבר מייקרוסופט רגילים רמקולים Logitech X-210 סה"כ יוצא 2,894 ש"ח מKSP (פשוט כי היא החנות הכי קרובה אליה וגם נחשבת זולה) ההתלבטות העיקרית שלי היא לגבי הספק כוח (האם 300W לא יספיק?) והמסך (איך הוא?) אבל אשמח לשמוע הצעות לגבי שאר המפרט. לא …
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי המפרט הבא: Athlon 64 3200+ DFI nForce4 Ultra-D 2x1Gb eVGA 7800GT Enermax 420W PSU Asus Xonar Essence צורב DVD צורב CDRW 160GB HD שאלתי היא כזאת: האם, במידה ואשדרג את המפרט במעבד-לוח-זכרון-הארד דיסק חדשים אצטרך להחליף גם לספק כוח חזק יותר? אני מעוניין כרגע רק לשפר את ביצועי המערכת במולטי-טסקינג ופחות חשוב לי הכרטיס מסך כרגע למשחקים חדשים. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הHP DV6 למשחקים(המחשב מהמבצע של אורנג)
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
צריך מפרט לסטודנט שמתחיל אוטוטו ללמוד פוטושופ, פלאש ותלת מימד (מאיה). המטרה היא לבנות מחשב ללימודים, מתוך הנחה שהסיכוי שהוא יהיה רלוונטי עוד 3 שנים הוא נמוך. לכן הוא צריך להיכנס בתקציב יחסית נמוך (2400 גג, בלי מסך) מבחינת המעבד - שוב זו לא מכונת רינדור מטורפת, ורוב העבודה מול מאיה תעשה בלימוד התוכנה ולא ישיבות ארוכות של רינדור צנות מסובכות...מקווה שהבנתם את הרעיון. הרכבתי משהוא יחסית פשוט, אשמח לחוות דעת (הרכוונתי בסקיפיסי, אבל התיכנון הוא לקנות ב KSP....) מעבד AMD Phenom X4 9650 Box ¤584 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1260 לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-US2H ¤457 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38511 כונן קשיח Hitachi Deskstar HDP725050GLA36…
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
קודם כל יש לי שאלה, יש אתר כמו האתר של "Can you RUN it?" רק שהוא בודק איזה מחשב יש לך ואומר לך מה כדאי לך לשדרג? עכשיו, יש לי בערך 1500 שקל (חריגה מקסימלית 2000 שקל) ואני רוצה לשדרג את המחשב שלי לא למשהוא פצצה שיריץ לי fallout 3 על מקסימום, אלה משהוא שיתן לי עוד קצת אפשרויות כשאני בוחר באיזה משחק אני ישחק עכשיו. כרגע יש לי (אני לא מבין ממש במחשבים אז אני פשוט מעתיק מדביק ממש שאני מקבל מ-Can you RUN it? CPU:2 processors running - Intel® Core2 CPU 4400 @ 2.00GHz CPU Speed:1.99 GHz Performance Rated at 4.49 GHz System Ram: 1015 MB Video Card: Intel® 82945G Express Chipset Family (Intel® 82945G Express Chipset Family) תודה מראש ד"א אני גר ליד חנות "Ivory" שבמודיעין
-
- 11 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מעדיף מחשב כמה שיותר קטן במימדים שלו שזה אומר אם יש למצוא את המארז המיני הזה אז להכניס אותו ומסך לא צריך יותר מ17 ... העדפה למחשב מחנות tms תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם, עד כמה מסובך להרכיב מחשב לבד למי שלא עשה זאת עד היום? יש לי נסיון בסיסי עם החלפת זכרונות, דיסק וכרטיס מסך במחשב מורכב, אבל לא מעבר לכך. האם כדאי לי לנסות לעשות את ההרכבה לבד או שיש בזה סיכון?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין ב-HTPC בפחות מ-2000 ש"ח. כרגע אני צריך יציאת svideo פשוטה עם אפשרות לחבר כרטיס מסך מתקדם יותר בבוא הזמן כשארכוש מסך עם כניסת HDMI. (כרגע יש לי CRT רגילה). דגש על מערכת שקטה עם HD גדול להכיל את כל הסרטים.
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני מתלבט בין: MSI PR601 מעבד ליבה כפולה Intel® Core 2 Duo Processor T6500 2.1GHz מסך "15.4 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video Intel® GMA X4500 זכרון 4096MB DDR II 800MHz דיסק קשיח 320GB SATA 5400 RPM ב3000 ש"ח... ללא מערכת הפעלה. האם משתלם? האם אפשר לסמוך על המחשב הזה? לבין: מעבד ליבה כפולה Intel® Dual Core Processor T4200 2.0GHz מסך "15.6 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video NVIDIA GeForce G105M זכרון 4096MB DDR III 1066MHz דיסק קשיח 250GB SATA 5400 RPM כולל מערכת הפעלה Windows Vista Home Premium כולל יציאת HDMI ב200 שקל יותר מהמחשב הראשון.. השימוש הוא לתכנות בשפת C#... כלומר, VISUAL BASIC ואני רוצה שהמחשב יהיה אמין ויסחוב טוב... אני לא רוצה שעוד חצי שנה - שנה הוא ייחש…
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
-
מתחיל לימודים באוניברסיטה ומחפש מחשב נייד- בעיקר לשימוש ביתי, אבל שעדיין יהיה נוח לנשיאה בתיק כשארצה ללכת לספריה או סתם לשיעור... ההתלבטות היא כזו- בטווח המחירים של סביבות 4K ראיתי הרבה מפרטים ( בעיקר של dell ) מרשימים, אבל דבר אחד מפריע לי- כמעט כל המחשבים הללו באים עם כרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD, שהבנתי שהוא בעל ביצועים, בלשון המעטה, לא מרשימים. הקטע הוא שאני לא מתכנן לשחק במחשב, אבל יהיה טוב לדעת שבמקרה ויהיה משחק או סרט HD, שהם יוכלו לפעול טוב. אז אחרי כל החפירה הזו- השאלה היא: ראשית, האם יש בטווח המחירים הזה מפרט דומה למה שאני אשים עכשיו, רק עם gforce? ואולי כדאי להתפשר ולקנות את כרטיס המסך של intel וזהו? ואם כן, איזו חברה ודגמים מומלצים במחיר…
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שיניתי את ההודעה לגמרי , המחשב ישמש אך ורק לאינטרנט ויישומי אופיס וגם לתוכנת אוטוקד (שהיא קצת יותר כבדה אבל אני לא חושב שזה דורש הרבה מהמחשב) דרישות : 4 ג'יגה זכרון פנימי , רמת הרעש לא קריטית , אין תכנון לשדרוגים עתידיים אבל כמובן שיהיה נחמד אם תהיה אופציה. מסך 22" רחב עכבר + מקלדת אלחוטיים (או לפחות רק העכבר) ורמקולים שהם קצת יותר מבסיסיים. אני מוסיף את הדרישות למקלדת עכבר ורמקולים כי אני רוצה שזה יהיה מאותה חנות שאני קונה בה את המחשב ובגלל שאני רוצה שזה יהיה בתוך התקציב. חנות עם סניף בחיפה - חובה וכמובן שלא KSP. מקווה שעכשיו תוכלו לכוון אותי יותר , תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במחשב למשחקים כבדים ובעיקר משחקי רשת - אין צורך בציוד היקפי, כמו כן אין צורך במארז,ספק ודיסק קשיח. כרטיס מסך: SAPPHIRE HD4890 1GB GDDR5-RETAIL מחר:1126 ש"ח מעבד: INTEL CORE I7 S1366 2.76GHZ 920 - STEPPING DO; SLBEJ BOX מחר: 1531 ש"ח זכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - PLATINUM EDITION : OCZ3P16004GK מחיר: 446 ש"ח לוח אם: GIGABYTE GA-EX58-UD3R מחיר: 1093 ש"ח ברצוני לשמוע אם לדעתכם יש איזשהו חלק מהחלקים הנ"ל שכדאי להחליף? והייתי רוצה לדעת אם אני צריך להוסיף איזושהי מערכת קירור ?
-
- 5 תגובות
- 523 צפיות
-
-
ברשותי מחשב MSI PR601 מחשב מצוין אך בWIN7 אני מפעיל פרו אבולושן למשל הוא לא מנצל את כל רוחב המסך אלא חלק מימנו...איך פותרים זאת? והשאלה השנייה איך גורמים למחשב לנצל 4G זיכרון ולא 3 כמו שרשום?
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מחשב למגוון שימושים גם אינטרנט וגם סרטים וגם משחקים מעבד E8500 לוח אם לוח אם תוצרת Gigabyte דגם GAEP45UD3L זיכרון 2x1GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC עם צלעות קירור כונן קשיח סמסונג G500 sata 7200 16M מאוור למעבד deep cool ספק 500W צורב סמסונג DVD RW X22 כרטיס מסך gigabyte 9800gt 1024 ddr3 256bit מארז ATX אשמח להערות ולהארות בנושא אם כדאי לחסוך בדברים מסוימים ואו להוסיף בדברים אחרים אני רוצה לשחק במשחקים כבדים ותוך כדי שהמחשב יעבוד על אי מיול ואי סי קיו תודה אלעד
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך מחשב חדש לאחי. הנה הפרטים: תקציב - 3,000 ש"ח. מטרות המחשב - גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. המחשב לא נועד למשחקים בכלל. אבל חשוב שיוכל להפעיל סרטים ב-FULL HD באופן חלק. צריך צורב DVD, הארד דיסק 500GB(לא יותר ולא פחות), שהזיכרון הפנימי יהיה 4GB כי נתקין עליו מערכת 64BIT. לא צריך ציוד היקפי, צריך שיהיה מארז יפה, לא מתוכנן OC. ד"א, את המחשב אנחנו מתכננים לקנות מ-KSP. זהו בעיקרון. את שאר השיקולים נשאיר לכם. תודה.
-
- 7 תגובות
- 593 צפיות
-
-
ראיתי את המחשב הזה והוא נראה לי חמוד יש לי מספר שאלות לפני שאני הולך למזמין אותו http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.27441 הזמנתי הרבה מהאתר הזה פלאפונים והכל אבל מחשב כזה לא היה לי נסיון מה שאני רוצה לברר זה קודם כל אפשר לשים עליו עברית נכון? דבר שני אפשר נגיד לעשות לו פורמט ולהתקין יובנטו? וסתם אם יש למישו משהוא להוסיף אני אשמח
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2.5K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צורב, מארז, ספק. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אינטל, WD 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכב…
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, אני כבר הרבה זמן משוטט באתר ועכשיו כשהגיע הזמן לקנות מחשב גם נרשמתי בכל מקרה, לנושא... אני רוצה לקנות מחשב שיריץ לי משחקים חדשים וכבדים באיכות טובה או מינימום בינונית וישנים יותר (MMORPG's בעיקר) באיכות הכי טובה שאפשר! אבל שגם יוכל להריץ הרבה תוכנות ברקע ןלראות סרטים באיכות טובה בלי להיות יותר מדי איטי (quad?) התקציב הוא 2500 מינימום אם אפשרות ליותר אבל רק במקרה שזה יעשה הבדל גדול בדרישות. הבנתי שבקרוב יוצאים כל מיני מעבדים וכרטיסי חדש חדשים ואולי כדאי לי לחכות או שלא? אני לא צריך ציוד היקפי למרות שכרגע אין לי מסך טוב בשביל הכרטיסי מסך שיש כיום (סתם LCD 19") ואני מתכנן לקנות איזה 20 או 22 HD, אם למישהו יש המלצה לאחד זול וטוב על הדרך אני אשמח (בלי קשר לתקציב הנ"…
-
- 9 תגובות
- 698 צפיות
-
-
קודם כול אני בטוח שלא מעט אנשים כבר ביקשו את עזרתכם בנושא הזה אני רוצה לקנות מחשב למישחקים כבדים ואני מיתלבט בין C2D לבין C2Q לאינטל אז תעזרו לי בבקשה אני מחפס בלי ציוד הקפי ובלי כונן קשיח כי יש לי במחשב הישן (שיש לי חיבור סטה) תודה (ואם אפשרי לדעת מה יותר כדאי ולמה ג'י פורס או ATI) תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום בניתי מפרט למחשב ואני רוצה חוות דעת עליו אם הוא של גימר מעבד: Intel Core 2 QUAD 2.83 Q9550 12M 1333/1600 לוח אם: Intel Skyberg ATX/DDR3/FSB1333/1600 זיכרון: 8GB DDR3 צורב :DVD AOPEN דיסק קשיח: WD-500GB כרטיס מסך: Nivdia Geforce 9600GT 1GB DDR3 Sweex חוות דעת דחוףףףףףף
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות לפטופ עד 2,000 שקל לצורכי לימוד בלבד כמעט, פשוט לוקח אותו איתי לתיכון. שיהיה הכי גדול שניתן בתקציב הזה (למרות שהגיוני שאעדיף קטן אבל כבר כמה גדול אוכל להשיג במחיר הזה) אשמח ללינק ללפטופ מומלץ. תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-