ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
צהריים טובים וחג שמח לכולם. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת מחשב ללימודים. * מטרות המחשב? מדעי המחשב. * גודל המסך? 13 אינץ (אני מנסה לשמור על משקל נמוך למחשב). * רזולוציית המסך? רזולוציה שתתאים לתיכנות וכתיבה על המסך עם עט יעודי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מסך מגע מסתובב שאפשר לכתוב עליו נוסחאות במתמטיקה. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 5 שעות פלוס. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 128 SSD פלוס 500 HDD * כונן אופטי? לא חובה וכנראה אני אחליף את הכונן האופטי בכונן קשיח. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרש…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עובד בעיקר עם Visual Studio ו-Visual Studio Code, Postman, ונוהג לעבוד עם המון כרטיסיות פתוחות של chrome. כמו כן, עובד על פרוייקטים די קטנים של wpf. אני מחפש מחשב שיאפשר לי את זה בלי שאצטרך לרחם עליו, ולדאוג לו כשהוא מתקשה על ידי סגירת תכניות וכו'. המחשב שיש לי היום הוא כזה: Intel(R) Core(TM) i7-10510U CPU @ 1.80GHz 2.30 GHz (8 cores) 16.0 GB (15.8 GB usable) NVIDIA GeForce GTX 1050 with Max-Q Design NVMe INTEL SSDPEKNW 512G8 הוא עושה את העבודה די סבבה, אבל כשאני ממש מעמיס עליו, הוא יכול להיתקע למספר שניות מדי פעם, וזה ממש מציק, ואז אני צריך להתחיל לפתור לו את הבעיות. אני מחפש משהו יותר מפנק, שאני לא אחשוש מלחוות דברים כאלה. אי…
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
- 1 follower
-
-
¤1,990.00 ¤1,990.00 עדכן BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC VERSION ¤885.00 ¤885.00 עדכן GIGABYTE GA-965P-DS3 LGA775 ¤1,150.00 ¤1,150.00 עדכן G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 ¤1,050.00 ¤1,050.00 עדכן Intel Core 2 Duo E4300 1.8GHz 2Mb Box סה"כ 5075 ש"ח יש הצעה או המלצה לשיפור המפרט במחיר הזה ?
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שנים לא התחברתי לפה חחחח חייב את עזרתכם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12K חריגה עד ל-15K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? RGB וכל זה יהיה אחלה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…
-
- 13 תגובות
- 5.3k צפיות
- 2 followers
-
-
מפרט : מעבד : Intel Core i5 3570K@4.2Ghz קירור למעבד : Scythe MUGEN 3 REV B לוח אם : MSI Z77A-G45 מארז : Fractal Design Define R3 ספק : Seasonic S12 620W PSU זכרונות : Kingston 8GB 1600 דיסק קשיח : Seagate 1TB Hard Drive 7200RPM כרטיס מסך : Gigabyte HD7950 Windforce [h=1]מסך מחשב Dell U2312HM 23[/h]המחשב נרכש בחברת TMS ועבר אוברקלוק למעבד ע"י החברה עם כל הבדיקות . יש בידיי את כל הקופסאות , והמחשב שמור מאוד . המחשב נקנה לפני שנה ו 8 חודשים . במחשב מותקן כרטיס הקול asus xonar d2x שמשמש אותי נהדר , לרציניים אני מוכן לתת אותו כמתנה .
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לבקשת yz101 t שיניתי את הפוסט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 למחשב בלי ציוד הקפי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך בדברים לא נחוצים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים בגרפיקה טובה לכמה שיותר זמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר מבקש המלצה לנייד בתקציב של כ-1000$. ניתן לחרוג בהתאם לצורך + הוספת \ החלפת SSD. המחשב יקנה בארה"ב. הדרישות הן: * קל (המחשב ישמש אותו בנסיעות תדירות), דק, יפה. * גודל מסך 14". (פשרה בין ניידות וגודל סביר לעבודה נוחה). * מהיר. (במגבלת התקציב כמובן). * פוטושופ מידי פעם. * אמין. הוא לא ידע להתמודד עם תקלות. השאלון שבנעוץ: * מטרות המחשב? עבודה ביתית \ משרדית שוטפת (גלישה, וידאו, אופיס, מייל, וכו'). מידי פעם גם גרפיקה בפוטושופ (דו מימד בגדלי דפוס סטנדרטיים בדרך כלל). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? "14. אני לא חושב שהוא מבין מספיק את הצורך במט, אך כיוון שישתמשו במחשב הרבה לעבודה עם טקסט (וורד, מייל) זה כנראה כדאי. * רזולוציית המסך? עדיף FHD …
-
- 23 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
היי, יצרתי את המפרט הבא https://ksp.co.il/t/2EVyj8 - לקחתי מפרט קיים ושניתי/שפרתי כמה חלקים. תודה על העזרה שאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב, לא יודע מה ההבדל במחיר בין שקט לרועש, אשמח לשמוע 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציי…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, סבא שלי מתכנן לקנות מחשב (כן, נשמע מצחיק), מן הסתם הוא לא הולך להיות גיימר, מטרת המחשב אני מאמין תיהייה בעיקר גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. כל מה שצריך זה מחשב שירוץ טוב ולא יתסכל אותו. מבחינת תקציב, אפשר להשקיע 2000 ש"ח, אבל אם אפשר בפחות לספק את צרכיו הבסיסיים אז אני ישמח אם תעזרו לי בזה. מבקש המלצה למפרט מחשב כולל ציוד היקפי אך לא כולל מסך.
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
בירשותי 2 מחשבים ניידים עם מסכים שבורים . איפה אפשר להשיג חלקים משומשים בזול או תמורת החלפה בחלקי מחשב אחרים ?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום למחשב יורכב ווינדוס 7 , ללא OC . שימוש ביתי , לעתים עריכת וידאו מפרט 1 http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&comp=33 Core i5 750, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE GT210 512MB GDDR2 DVI HDMI PCI-E כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות Wired Products On Board 10/100/1000 מארזים HJA-241 MIDI Black With 12cm + 8cm Fans (No PSU) ספקי כוח Golde…
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש ברשותי נייד של LG עם רכיב בלוטוט - לפי ויסטה של DAFRON, הבעיה היא (לפי הדיקה עם ניידים אחרים קיימת בכולם - HP,DELL...) שהמחשב הגיע עם CLIENT של BLUESOIL, שהוא בפני עצמו סבבה אבל מכיל חסרונות כמו חייב לדלוק כדי שהבלוטוט יעבוד - דבר שמקשה מאוד עבודה עם עכבר (העכבר הוא בלוטוט), תוכנות צד שלישי כמו התוכנת זיהוי של אריקסון לא מזההות אותו ובעצם לא מסנכנות דרך בלוטוט. אם מסירים את הקליינט ומתקנים דרייורים לויסטה, אז ויסטה משאיר בDEVIECE MANGER איזה סימן שאלה שקשור לבלטוט, כעקרון הבלוטוט עובד על כל הפונקציות שלו אז תאורטית לא הייתה לי בעיה עם זה, הבעיה מתחילה כאשר ויסטה עושה ריפרש כל כמה שניות לDEVIECE MENAGER בין אם אתה נמצא בו ובין אם לא, מה שגורם למחשב לקפוא לשתי שניות כל ב…
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך מפרט למחשב למשחקים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3, קול אוף דיוטי... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
טוב אני כבר קונה את 2 8800GTX ואת ה .6700QX עכשיו אני צריך זיכרון 2GB לוח אם ו2 כוננים של מינימום 250GB וספק כוח בשביל המפלצות עכשיו כמה שאלות. יש לי את המארז coolermaster praetorian הישן והטוב (מי לא אוהב את הסדרה הזאת). השאלה היא אם יש מקום לכרטיסי מסך אם לא אז בבקשה תציעו כמה מארזים ששווה לקנות....משהו טוב אני יכול לבזבז על זה אבל לא משהו כמו lian-li אני בצבא עכשיו ואני מתכנן לקנות מחשב ל3-5 שנים הבאות השאלה היא אם באמת כדאי לי לקנות quad core עכשיו או פשוט לקנות dual. כי בינתיים זה לא ממש משנה אין הרבה משחקים שמשתמשים בטכנולוגיה תודה לכל עזרה שתינתן
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב לאבא שלי לעבודה משרדית פשוטה מאוד כשוורד זה האפלקציה הכי כבדה שהוא מריץ וזה גם פעם בחודש. הוא משתמש בכל מיני תוכנות יעודיות שהיו מבוססות פעם על דוס, כך שהמחשב צריך להיות פשוט מאוד. התקציב הוא 2500 ש"ח כולל מסך 19", אני יודע שזה נמוך אבל אין צורך ביותר מזה, ואני מוכן לשלם קצת יותר ולא לרכוש זבל מ...(אתם יודעים איפה). אני מעדיף שזה יהיה אינטל וגם אם ניתן להכניס סט מקלדת ועכבר פשוטים אז עוד יותר טוב.
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 640 Computer Integration 160.00 ¤ 1 160 ¤ 1 6966 WD250GB WD2500KS 16MB S-ATAII HDD 420.00 ¤ 1 420 ¤ 2 8252 WD 80GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 247.00 ¤ 1 247 ¤ 3 8954 Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1049.00 ¤ 1 1049 ¤ 4 9049 Leadtek Quadro FX 550 PCI-e Professional Video Card 1095.00 ¤ 1 1095 ¤ 5 9083 Twinmos 1024MB DDR-II DDR 667 Memory 372.68 ¤ 2 745.36 ¤ 6 9147 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 400W V.2 Case 420.00 ¤ 1 420 ¤ 7 9393 Sony AW-G170AB Black x 18 Bulk DVD±R/RW 182.00 ¤ 1 182 ¤ 8 9776 ASUS P5B-VM LGA775 Intel P965G DDR2 + 1000 LAN Motherboard 760.00 ¤ 1 760 ¤ 10 5078.36 מחכה ל…
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני מחפש נטבוק לאישתי, חובה: קל מאוד (עד 1.2K), צבע לבן, ובלוטוט' כל שאר הירקות גם ככה זהים בכל הדגמים. חשבתי על האסוס 1005 HA האם יש דגם אחר שמומלץ יותר כיום? תודה.
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
* מטרות המחשב - הקלטת מוזיקה, ברמה ביתית בינונית. בנוסף לכך שימושי מדיה סטנדרטיים - משחקים קלים וסרטים. * גודל המסך - 14/15.6 * רזולוציית המסך - HD מלא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - SSD 256GB * כונן אופטי? ללא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא בגדול פחות חשובה הניידות- זמן סוללה ומשקל פחות חשובים. עדיפות לכרטיס מסך יעודי(לא של אינטל). אין צורך בכניסה מיוחדת לצורך ההקלטות, יש לי כרטיס קול חיצוני. חשוב לציין שהקניה תעשה באילת. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל ממכם מפרט מחשב בתקציב 3.2K(שלא יחרוג): אני מתכוון לרכוש את המחשב מ SKYPC או TMS. אני צריך את החלקים הבאים: מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, כרטיס טלוויזיה,הרדיסק, זכרונות, מארז. אגב כרטיס טלוויזיה אני סגור לי HAPPUGER... אשמח לקבל מפרט גם של INTEL וגם של AMD, ולצורך ההשוואה מה יותר טוב .. תודה רבה לאחר עזרה זה המפרט : מעבד: Intel Pentium E (C2D Technology) E2180 2.0Ghz OEM כמות: 1 מחיר: ¤370 קירור למעבד: Scythe INFINITY (Japan Design) AM2 Support כמות: 1 מחיר: ¤244 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L כמות: 1 מחיר: ¤431 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 מחיר: ¤404 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL4D-2GBPK CL4-4-4-1 כמות: 1 מחיר: ¤325 …
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב משמש למשחקים, הפעלת תוכנות כגון : פוטושופ, לכידה ועריכת סרטים, ואופיס. התקציב יכלול מסך LCD 17
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
ראיתי אותו מתומכר ב2800 ש"ח והשאלה שלי אם הוא שווה ? או שיש יותר טובים באותו מחיר. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
1. תקציב מקסימלי 6 וחצי מינימום 5 (לא כולל מסך) 2. שימוש המחשב : בעיקר גיימינג ואחריזה גרפיקה ותכנים בHD (משחקים כמו : battlefield CRYSIS ) גודל מסך 16:9 FULL HD 3. ציוד הקפי : עכבר ורמקולים 4. שלא יהיה רועש מדי אממ נגיד 8 7 5. בלי OC 6. בלי מערכת הפעלה, והרכבה בחנות 7. איזור מגורים : קריית אונו והסביבה (כרגע ראשון לציון) 8. כמה שיותר חיבורי USB (וUSB3) וזיכרון בכונן קשיח משו כמו 1T 9. אולי יהיה שדרוג עתידי מקווה שלא החסרתי כלום
-
- 12 תגובות
- 968 צפיות
-
-
כמה דגשים... המעבד, הזיכרון וכרטיס המסך יקנו בnewegg. (המרה ישירה של המחירים בדולרים לשקלים לפי 3.65) המעבד יהיה E8400. זיכרון 4 GB ב2 סטיקים. לוח אם X38 DDR2. הארד דיסק של 500GB. בלי ציוד היקפי, בלי מסך, בלי הרכבה. אחרי כל כך הרבה הגבלות די בניתי את המפרט לבד, אבל הפרטים הסופיים (דגמים, חברות וכד') הם מה שאני מנסה לשייף בת'רד הזה. תודה מראש~
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד לאחותי. * המחשב הירכש בישראל * המחשב ישמש בעיקר ללימודים - תוכנות אופיס. (לימודים עיוניים). (המחשב לא ישמש למשחקים) * גודל מסך - 15' +- (המחשב כמעט לא יצא מהבית. לכן אפשר לוותר על הניידות). * משקל רצוי - לא ממש משנה. המחשב הולך לבלות לרוב בבית. * תקציב - עד 3000 ש"ח, עם שאיפה לכמה שפחות. אופציונלי: * מסך מגע. לא קריטי, רק אם ניתן למצוא מחשב כזה עם מפרט טוב במסגרת התקציב.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי תפריט בחירה: my language is english השפה שלי היא עברית וכתוב שלא ניתן לשנות את השפה לאחר ההתקנה. אני רוצה מערכת באנגלית עם תמיכה של עברית במקלדת וכל זה ( כמו ברוב המחשבים ) מה צריך לבחור? האם הבחירה היא לשפת המערכת? תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-