עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K, אפשר לחרוג 100-200 שקל אם יש הצדקה.. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, מניח שהחדשים שיוצאים... COD Warzone וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, 24-27 אינץ', לא חייב קעור 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שקט, לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא צריך אורות 7. האם …

2. היי, מאוד אשמח לקבל המלצות למחשב נייד עם מסך מט(עדיף 13", אבל אפשר גם 14 או אפילו 15.6). המחשב מיועד בעיקר לאופיס ולאינטרנט וכמחשב העיקרי שלי (סטודנט). מעדיף מחשב קל משקל (ללא DVD). מצאתי דגם של טושיבה (Toshiba Satellite Z30-A-1E9) שנראה כי מתאים לדרישותיי אבל איני מכיר את המחשבים של טושיבה ואשמח לקבל חוו"ד עליהם באופן כללי (איכות, שירות, טכנולוגיה וכד') ובאופן ספציפי למפרט הדגם הספציפי. בנוסף, אשמח לקבל הצעות לחלופות זולות יותר של נגיד DELL, HP ולנובו.... אני יודע שקשה כיום למצוא מחשב נייד עם מסך מט ומקווה שכאן אמצא סופסוף מחשב נטול השתקפויות שהוא גם טוב ועדכני (-: תודה מראש (-:

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  3. Started by The-Crush,

מצאתי את זה בחברה של דייל... My Components Intel® Core 2 Duo T7200 (2.00GHz, 4MB L2 Cache, 667 MHz FSB) Genuine Windows® XP Media Center Edition 2005 No Express Upgrade to Windows Vista Selected 17 inch UltraSharp Wide Screen UXGA Display with TrueLife 2GB DDR2 SDRAM at 667MHZ, 2 DIMM 80GB 7200rpm SATA Hard Drive 8X CD/DVD Burner (DVD+/-RW) with double-layer DVD+R write capability 256MB NVIDIA® GeForce Go 7900 GS או נייד של Alienware Area-51® m5750 Processor: Intel® Core 2 Duo Processor T7200 2.0GHz 4MB Cache 667MHz FSB Operating System (Office software not included): Genuine Windows® XP Home Edition with Service Pack 2 Display: Alienware® m5750 17" WideUXG…

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? בין 6000-5500א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך אבל עם אתם חושבים שאני לא צריך יותר אז אפשרב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כלום2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים לראות סרטים וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים בעיקר FPS אבל הכל בכללי אין תחום מסוים-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך הוא 24-23 BENQ נראה לי-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?3…

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by Lmagus,

שלום, אני חדש פה ואני צריך מפרט למחשב למטרות גיימינג שיעלה עד 10 אלף שקל. אם תוכלו להכין 2 מפרטים, אחד עם מסך ואחד בלי זה יהיה מעולה(כי יש לי מסך XJ700T של חברת MAG, ומישהו אמר שאם אני אקנה מחשב טוב הוא לא יוכל לנצל אותו במלואו) ובלי מקלדת, עכבר ורמקולים.

• 45 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by Akiles,

היי חברים, אשמח לעזרתכם המקצועית בנוסף אם אפשרי להמלצה לחנות בצפון (עדיך שתהיה אפשרות של משלוח גם) מחשב נייח בלבד ללא ציוד היקפי לנערה בכיתה י' (בעיקר לימודים, אינטרנט, מוזיקה, סרטים) - לדעתי ללא כרטיס מסך יש לה מסך 27 אינץ עם 75Hz - VGA+HDMI (אם אני לא טועה) תאכלס אפשר להגיע לאחלה מחשב עם תקציב נמוך מזה לפי הבדיקה שלי - אבל אין בעיה גם למתוח את התקציב במידה ומשתלם המון תודה ! שבוע טוב ובשורות טובות !

7. Started by boom!,

אני רוצה מפרט למטרת משחקים, אבל אני רוצה שניתן יהיה להכניס בו שידרוגים כמו sli ודי הרבה ראם, כך שהוא עדיין יהיה יחסית חזק גם בעוד שנה שנתיים. ועוד שאלה, האם הGAINWARD 6600GT GF 1980PCX 256MB DDR3 PCI-E הוא כרטיס טוב ששוה לקנות אותו? או שעדיף את הגרסא הרגילה של ה128?

• 27 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by moshikoh,

לא הבנתי בדיוק אם יש לדגם של טושיבה חריץ הרחבה של PCMCIA? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=549&scat=339&tcat= אני רוצה להתאים לו את המוצר הבא http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=10769&downloadtypefk=71 תודה

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. שלום חברים, יש לי תקלה די מבאסת ומוזרה אולי מישהו נתקל בה ויודע מה הפיתרון. המחשב הוא HP Pavilion dv5-1179ej . כל פעם שאני מדליק אותו, כל הנורות נדלקות, המאוורר מתחיל לעבוד, מופיע סמן מהבהב בצד שמאל של המסך ואחרי 2-3 שניות המחשב נכבה לבד וחוזר חלילה עד שאני מכבה אותו מהכפתור בלחיצה ארוכה. פירקתי זכרונות, Hardisk, כרטיס WiFi, מקלדת, פאנל קדמי.. חוץ מלפרק את הלוח עצמו ולהרכיב אותו חזרה פירקתי כמעט הכל והחזרתי חזרה. מה זה יכול להיות? :'( יש מצב שהלוח פשוט נדפק? ??? תודה!!

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. שלום, מעוניין במפרט למחשב בתקציב של 2500 ש"ח ללא חריגות, (ציוד הקיפי מקלדת ועכבר בתוספת של 100 ש"ח ) המחשב עבור צרכים כלליים: כמו גלישה באינטרנט, מסמכים, צפיה בסרטים, אבל שיהיה מהיר ויתן ביצועים טובים. כרטיס מסך לא צריך שיהיה חזק כי אני לא משחק משחקים כבדים. משחקים כמו NBA, FIFA משחקים עם דרישות מינימליות רצוי שיהי זיכרון 4G פנימי הכי חשוב מהירות ואמינות ואיורור כי הוא יושב בתוך נישה מעץ. ואם אין צורך בכל התקציב אז אין בעיה לקצץ(לפחות מ 2500 ש"ח) הרכבתי שני מפרטים, מעוניין לקנות ב KSP (אלא אם כן יש לכם המלצות ממש חמות על מקום אחר, ואם KSP לא מומלץ) באזור הדרום. Yצעה לAMD מעבדי ‏AMD Phenom II x2 Dual Core 555 Socket AM3 3.2Ghz Box מאווררים וגופי קירור Generic CPU Co…

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 שח. עדיף שללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך מתאים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות בינונית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה והרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם…

12. שלום למומחים, המחשב מיועד לקולנוע ביתי ועריכת וידאו. חשוב שיעבוד ממש מהר על כמה יישומים במקביל ושיהיה שקט לחלוטין. 4,000 ש' עבור: מעבד , קירור , לוח אם [לפחות 2 כניסות USB ו-FIREWIRE קדמיים , כרטיס קול מובנה עם יציאה אופטית למגבר תומך THX], זיכרון , דיסקשיח , כרטיס מסך [FULL HD , כרגע יציאה למסך 19'' + טלויזיה הקרנה אחורית 43'' (מתכננת יציאה למסך עתידי 22'' + יציאה לטלויזיה HD). האם יציאת S-VIDEO לטלויזיה היא הטובה ביותר האפשרית מכרטיס מסך?] , כונן אופטי SATA [האם יש תומך LIGHTSCRIBE?] , ספק כוח. יש לי כרטיס וידאו MATROX RT2500. האם יתפקד היטב עם הרכיבים החדשים? את רכיבי המחשב החדשים אני מתכננת להרכיב בתוך המארז הישן שלי (לא זוכרת את שם החברה, אבל יש לו B שקוף גדול על ה…

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. תקציב משוער- 4,000-5,000 ש"ח, רכישה בישראל, רצוי שתהיה רשת גדולה כמו BUG/Ivory * מטרות המחשב? לדוגמה: צפייה בסרטים/סדרות, משחקים כבדים, עבודה משרדית. * גודל המסך? לא גדול מידי אך לא קטן מידי- אשמח לעצתכם בעניין. 15-17 אינץ' לדעתי זה בסדר. * רזולוציית המסך? גבוהה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת עם Numpad. * משקל רצוי? לא כבד מידי, לדעתי בין 2.5-3.5 קילו זה בסדר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מחשב שרוב הזמן יהיה בבית אך רצוי שהסוללה תהיה חזקה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB, HDMI, כל העסק. * Bluetooth? אפשרי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB יספיק. * כונן אופטי? או צורב DVD רגיל, או קורא בלוריי במידה והדבר לא יאלץ חריגה מהתקציב. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייע…

14. אוקיי אז אחרי שהבנתי שהמחיר של ה Radeon 9700 לא צפוי לרדת בזמן הקרוב החלטתי להסתפק ב9500, וללכת על המערכת הבאה: AMD Athlon XP 2600+ (333 Mhz) Tray CPU - [1,539 NIS Asus A7N8X NVIDIA nForce 2 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) - [815 NIS DDR-RAM 512MB 2700 Samsung Original Memory - [482 NIS Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD - [670 NIS ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Bulk Video Card - [1,211 NIS DVD-ROM Epo 16/48 Retail - [225 NIS Enermax FS-710 Case (P/S not included) - [444 NIS Enermax 350W (EG365P-VE) Power Supply - [376 NIS Computer Assembly - [160 NIS (הרכבה) סה"כ (בתשלום במזומן [יש הנחה]) - 5806 אשמח לקבל הצעות לשיפור\שינוי או שאם …

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. * מטרות המחשב? פיתוח במספר תוכנות במקביל כולל תוכנות גרפיות בעוד מספר דפדפנים פתוחים כאשר בכל אחד עשרות טאבים בו זמנית. בנוסף צפיה בסרטי HD 1080P ועבודה רציפה עם כוננים חיצוניים (USB3) * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? פחות קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? פחות קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) USB3 חובה * בלוטות? שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח? חשוב - כמה שיותר * כונן CD/DVD? צורב? צורב טוב ואמין * כונן Bluray? כן, חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אם היתה העדפה לא הייתי פה -- הערות נוספות, שיהיה אמ…

• 27 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פיתוח תוכנה (vs code, docker), Roblox Studio, גיימינג קל כמו מיינקראפט/רובלוקס 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף מארז יפה אם מדובר במחשב נייח, נמצא בסלון, אבל לא קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב…

17. Started by YoniDahan,

אהלן, בכמה אתם מעריכים את השילוש הבא.. מעבד: AMD FX9370 לוח: ASUS 990FX SABERTOOTH R2.0 זיכרונות: G.SKILL 3X8GB DDR3 RIPJAWS X

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. יש את כל הציוד ההיקפי לפני שעזבתי את הבית דאגתי לטפח את המחשבים התקציב הוא כ 2000 שקלים (ניתן לסתות לכאן ולכאן) (BTW, אפשר להוציא מחשב יותר זול מ 2K? כמובן לא סלרון ודברים כאלה..) כאמור, המחשב ישמש בעיקר לגלישה, הורדות, סרטים מוסיקה וצריבות (מה כבר זוג הורים בני 50 עושים עם מחשב?) הערות: לקחת בחשבון לנסות לבנות מפרט לטווח ארוך מאוד.. אני לא יכול לעלות בראשי עוד הערות לבניית מחשב לזוג הורים.. עריכה: הנה מצאתי משהו: חיבורי USB קדמיים 8) אתכם התודה אענה מידי על שאלות נוספות

• 29 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by Yaniv,

לפני קצת פחות משנה פתחתי פה בקשה למחשב אך לצערי הרב הכסף הלך למקום אחר. אם אפשר אז לא לחרוג מהתקציב ועדיף לחסוך. [TABLE=class: grid, width: 500, align: center] [TR] [TD]מטרות המחשב? [/TD] [TD]המחשב ישמש להכל, גלישה באינטרנט, לימודים, אופיס, צפיה בסדרות, פוטושופ ומשחקים קלים עד בינוניים (בעיקר משחקי אינדי וLeague of Legends).[/TD] [/TR] [TR] [TD]גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? [/TD] [TD]מעדיף "15.6 ולגבי המסך ניראה לי מאט (עבודה באור יום).[/TD] [/TR] [TR] [TD]רזולוציית המסך? [/TD] [TD]1366x768 טוב בשבילי, אם יש 1920x1080 אז זה מצויין אך רק בתנאי שלא יבוא על עלות המחשב.[/TD] [/TR] [TR] [TD]דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? [/TD] [TD]תאורה במקלדת יהיה נחמד אך לא חובה.[/TD…

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by Moon Moon,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). התוכנה הכי כבדה שאני הולך להריץ זה android studio עם אמולטור, כך שאם המחשב יכול להתמודד עם משחקים, לא אמורה להיות בעיה עם התוכנות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Ghost Recon - Wildlands, Star Citizen ומשחקים חדשים שעתידים לצאת. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…

21. Started by DarkeyE,

היי, רציתי לדעת איך המפרט ואם יש פה משהו מבוזבז שאפשר לחסוך בו, ועד כמה שווה להוסיף כונן Ssd ? מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪879 קירור למעבד: Scythe NINJA 3 כמות: 1 מחיר: ₪213 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-DS3H כמות: 1 מחיר: ₪532 מארז: באנדל Define R4 Black,Titanium + Seasonic 500W ECO - בקניית מחשב חדש כמות: 1 מחיר: ₪850 זיכרון: Corsair 4Gb CMX4GX3M1A1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 2 מחיר: ₪158 קשיח למחשב שולחני: Seagate 2TB 3.5" Sata3 Barracuda 7200RPM - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪460 כרטיס מסך: Sapphire 7850 1GB GDDR5 HDMI DP כמות: 1 מחיר: ₪948 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה …

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני לא יודע אם החלקים האלו טובים והמחשב הוא בסכות של עד 4900 שקל. זהו המפרט: מעבד אינטל : P4 3.0 GHz (bus: 800 Mhz HT 1 MB cache) לוח: ASUS P4 S800D, DUAL DDR, sb, lan זכרונות: סטיק 1 של : 512 MB- DDR 500 של A-DATA דיסק קשיח: MAXTOR 160 GB 7200/133 (8MB) כרטיס מסך: ABIT GF FX 5200 128 MB כוננים: floppy- sony סידירום: LG 52X צורב: LG 52X מארז: ATX MIDI 400W, usb, p.stab, window כרטיס קול: CREATIVE 6.1 Audigy 2 מקלדת + עכבר: MS Internet+ MS mouse optical רמקולים: CREATIVE inspire 2500 sub + 2sp ------------------------------------------------------- רציתי לדעם אם כדאי להחליף את הלוח הזה בלוח הבא : לוח: ABIT IS7 (865PE) SATA, raid. Fw…

• 36 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. גרפיקה + משחקים חברים אחרי הרבה סבל וקריאה באינטרנט של יומיים הדעתי למפרט החלומות שלי ואני מבסוט intel core i7 860box ---- מעבד gigabyte GA-p55UD2 ---- לוח אם samsung f3 - 1tera ------ ארדיסק memory gskill 2x2gb 2000mhz ck 9-9-9-27 ----- זכרון Asus HD5850 1024mb ---- כרטיס מסך Cooler master Hyper 212 plus ---- מאוור למעבד CM 690 --- מארז chieftec A-135 650w ----- ספק x3 aratic cooling 120 fans ---- מאווררים למארז הכל כולל הרכבה ב 5990 ש"ח מה חושבים ועד כמה כמה המחשב הזה חזק?

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by GlowBright,

אהלן! הגיע הזמן להחליף את המפלצת הישנה והזקנה (7 שנים) במשהו מודרני שיזרוק לי פיקסלים על המסך בקצב שיונית לוי זורקת מילים באיטלקית! אני בסה"כ מבין בתחום אבל מרגיש לא מעודכן בכלל בכל הנושא של מעבדים וכרטיסי מסך (יש לי כרגע radeon 4780) אז במקום ללכת לאיבוד ולבנות מחשב לא טוב, אני פונה למומחים... תודה מראש לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלוהו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים + עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שלל אדובי, בעיק…

25. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם צריך רוצה מחשב טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?לימודים עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ... לא משש ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 15-17 לא סופר חשוב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות\בנוניות 3.…

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים