ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,373 דיונים בפורום זה
-
המחשב מיועד להרצת סרטים וקצת 3D MAX כמובן שארצה שיריץ משחקים חדשים באיכות טובה אך זה פחות חשוב כי יש לי פלייסטיישן 3 בשביל זה המחשב מחובר למסך 22 אינץ כרגע ולטלויזיה 42 אינץ 1920X1080 אין לי בעיה עם I5 או Quad כלשהו ... לא מעוניין ב OC לא חושב על שידרוגים יותר מדי המחשב צריך בע"ה להספיק ל 3 4 שנים ... לא מאמין במושג FUTURE PROOF יותר מדי. יש לי את הכרטיס מסך הזה BFG 8800GT OC 512 MB http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=12084 ככה שאני לא חושב שאני צריך כרטיס מסך חדש, זה נראה לי מצויין לצרכים שלי. (או שלא ..?) (אולי אפשר להוסיף כרטיס בהמשך ולעשות SLI או למכור ולהחליף אשמח לשמוע דעות) חשוב שהמחשב יהיה שקט, אין צורך באביזרים היקפים )יכול מאוד להיות שהמסך ישתנה למס…
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, אני עוזר לחבר לבנות מפרט. 1. תקציב - 3000 ש"ח, אפשר חריגה קלה. 2. שימושים -מהחשוב ביותר לפחות: (1) הרצת קוד עצמאי שמשתמש במערכי זכרון גדולים (בשיא מגיע ל-3GB, בעתיד יתכן מאוד שיותר), (2) מאטלאב (3) מדי פעם עריכת וידיאו עם פרימייר. ברור שיש פה הרבה דרישות, אולם בגדול הקוד העצמאי דורש נפח זכרון גדול, מאטלאב יהנה מתדר גבוה ומ-OC, אין לי מושג לגבי פרמייר. מה שבטוח - לא מיועד למשחקים או גרפיקה. 3. ציוד היקפי - לא צריך. יחובר למסך רחב "23 4. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? סטנדרטי (5/10). 5. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? אם זה יקפיץ את ביצועי התוכנות אז כן. 6. מערכת הפעלה - אין צורך. 7. הערות - מאחר והבחור מתעסק הרבה ב…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב חדש שיכול להריץ רשתות נוירונים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? רשתות נוירונים, אבל אולי גם אתחיל לשחק קצת (המחשב העדכני שלי לא מריץ אפילו gta5) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. קניתי לאחרונה dell u2417h 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! קרוב משפחה רוצה לקנות מחשב. כעיקרון אם צריך להעלות את התקציב אז אין בעיה. המחשב צריך לכלול גם מקלדת, עכבר ומסך. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום בעקבות יותר מדי שימושים נעשה לי צפוף במחשב.החלטתי לפצל את השימוש לתחנת עבודה (מחשב ראשי) ומחשב HTPC קל. השאלה איזה מעבד נדרש למחשב שרק ינגן מוזיקה בהתחשב שיהיה עליו EMU 1212M ו1 גיגה זיכרון.אני בלבטים האם להשקיע במעבד 939 או ללכת על אתלון XP שזה יכול להספיק למערכת XP MCE. תגובות ועצות יתקבלו בברכה.
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
בוקר טוב אנשים. צריך בבקשה עזרה בבנית מפרט למחשב לעריכת וידאו, אפטר אפקטס ותלת מימד. ללימודים ועבודה. חשוב מאוד שהמחשב יהיה טוב ואיכותי ויעבוד בצורה חלקה וטובה. אשמח לעזרה תודה רבה. נ.ב אני לא רוטשילד אז בבקשה לא לרשום פה את המפרט הכי יקר שאפשר:-)
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב חדש ואם כבר אז אחד שמותאם לויסטה, השאלה היא האם כדי לרכוש עכשיו או להמתין עד ליצאת המעבדים החדשים של אינטל ומתי זה צפוי לקרות, ושאלה נוספת האם כדי לרכוש מחשב מותג או להרכיב מפרט בעצמי. בנתיים חשבתי לקחת תחנה עבודה של DELL ה-XPS 400 שאמור להריץ את ויסטה כהלכה http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/xpsdt_400?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&~ck=mn השאלה שוב פעם, האם להמתין אוו לקחת כבר עכשיו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
מעט ארוך אנא קיראו טוב אז ככה: יש לי 6800GS בתור כרטיס מסך ולכן אני צריך רק כרטיס מסך זול יחסית שיתן לאחי הקטן להנות מGTA:SA עד שיצא DX10 ואז אני אקנבה אותו ואביא את ה 6800 לאחי.(אני מאמין שצריך לקנות 7600GS?) זה משאיר אותי עם כ 4000 שח לשאר הרכיבים(אני לא מתכוון לעשות OC) התלבטות נוספת היא בין 1GB של זכרון מהיר(800) ל2 של יותר איטי(667) או אולי לקנות GB אחד של איטי בינתיים ולקנות GB נוסף אחר כך כשהמחיר ירד.. עזרו לי בבקשה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים , אחרי כמה שנים טובות שאני עם נייד בגלל לימודים למי שרוצה לדעת Y720 LEGION של לנובו , אני רוצה לחזור לDESK שיתן לי פתרון למעבדות וירטואליות וקצת גיימינג . מהו התקציב המירבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - נע בין 5K ל6.5K מתי מתוכננת רכישת המחשב? בימים הקרובים כמובן במשלוח. מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו'): מחשב לוירטואליזציה + גיימינג בינוני כבד. -משתמש בתוכנת WM WORK STATION + EVE NG - GNS 3 , משחקים כמו CSGO CALL OF DUTY WARZONE \ MW. (גיימינג קל/כבד, עריכה, סטרימינג, עבודה משרדית, צפייה בסרטים וכו'..) האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): לא רק STOCK. (מידע …
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב רק בשביל אינטרנט, סדרות וסרטים איך המפרט הזה? מחשב של DELL מערכת הפעלה: Windows 10 מעבד: 5th gen. intel core i3-5005U 2 GHz מסך: Truelife LED 15.6" רזולוציה: HD 1366 x 768 זיכרון פנימי: 4GB כונן קשיח: 1TB כונן אופטי: צורב DVD מאיץ גרפי: Intel HD Graphics 5500 קישוריות: Wi-Fi a/b/g/n/ac, BlueTooth 4.0 סוללה: ליתיום 4 תאים בהספק 40 WHr ממדים: 345 X 243 X 23 מ"מ משקל: 2 ק"ג
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי רוצה לקנות מחשב, מדי פעם הוא משחק במשחקים קלים כמו Football Manager או פיפא. תקציב: 3500 ¤. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? 3500¤ 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות משחקים קלים , צפיה בסרטים (מדי פעם). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך LCD , רמקולים , מקלדת ועכבר , צורב DVD. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. *החבר מתעקש על LCD אז אין אפשרות למסך CRT. תודה מראש, אמיר.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי כי הוא לא מקשיב לי אז אני מבקש עזרה לבנות לו מפרט סבבה לכמה שנים טובות. הוא מוגבל ל3.5K. מטרות הן משחקים וכן יהיה OC בינוני . אין צורך בציוד נוסף . כן חשוב לוח שיתמוך בSLI או CF להוספה עתידית של כ.מסך נוסף כמו כן ספק שיתמוך בעוד כרטיס. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אהלן, * מטרות המחשב? צפייה בסרטים, אינטרנט, אופיס, משחקים קלים (יהיה ממש נחמד אם הוא יציליח להריץ Heroes 5&6) * גודל המסך? אין משהו ספציפי, מינימום 13 * משקל רצוי? זה מחשב שישמש גם ללימודים אז עדיף שיהיה מתחת ל-2 קילו ויכנס לתיק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זה לא הדגש, אבל כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם נכנס בתכנון SSD אז נהדר, אם לא אז מעל 1TB מכאני. * כונן CD/DVD? כן * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא עדיפות לחנויות:KSP,Ivory,Bug וכל חנות אחרת ב…
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אז ככה, חבר שלי צריך מחשב חדש ואין לא יותר מדי כסף אז לא לחרוג מהתקציב. המפרט לא צריך לכלול מקלדת, עכבר ואמצעי שמע. הקטע של המסך עוד לא בטוח, יש לו מסך אבל הוא מוכן לשכול אחד חדש (אח שלו ירה על המסך כדור BB ). הוא משחק בעיקר משחקי FPS אז הכרטיס מסך חשוב לו וגם המעבד (בשביל FPS ). תודה רבה מאוד מאוד!!! ;D
-
- 14 תגובות
- 884 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש כולל הכל ב4K אני לא יודע מאיפה להתחיל עם זה כי חריגה זה עד 100 שקלים וגם רצוי שלא המחשב למשחקים אם חסר משהו תגידו ואני אענה בכל מקרה הוא יהיה אצלי היום כך שהתשובות יהיו יותר מדויקות ממה שאני יכול לספק לבד תודה מראש לכל מי שינסה לעזור
-
- 14 תגובות
- 864 צפיות
-
-
בלי ציוד הקפי ,בלי צורב :] ובלי OC AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX-661 ABIT FATAL1TY FP-IN9 NF650i-781 TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5-760 WD 80GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD800JD-261 COMPUCASE CI-6A19-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU-233 BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL-1866 ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT-427 מ- IQPC סך הכל : 4989 מה אתם אומרים? יש משו לשפר? או להחליף?
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי אנשים פוסט זריז כי אני לא הכי מעודכן ואין לי הרבה זמן כרגע (נולד לי אחיין היום ) המחשב של איגור מת, הוא רוצה כבר מחר לטוס לקנות באיזורו (צפון) את החלקים הבאים: שילוש קדוש, קירור מעבד, כונן קשיח, כרטיס מסך, ספק כח (וגם מארז חדש אם יכנס בתקציב יהיה סבבה). כרגע הוא לא רוצה OC אבל צריך את הפונטציאל, גם כנראה לא מטורף, אני בטוח שבאס 333 יותר ממספיק בשבילו. המחשב בעיקר יהיה להורדות, סרטים (גם HD), ומשחקים. חשוב לו לשמור על שקט של המערכת. בינתיים למרות שהוא רצה E6320 המלצתי לו ללכת על מעבד E4300 שיספק את צרכיו וגלום בו פונטציאל אוברקלוק נהדר, וכמובן משתלם לכיסו. ללכת על 2GB דוא"ל של זיכרון 667 מ"ה פשוט ב-400 ש"ח (Kingston or Twinmos) כרטיס מסך הוא רוצה ללכת על ה-8…
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 2000 במזומן 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים ככל שניתן, סרטי HD 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? intel 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? עדיפות קלה לשקט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אין צורך במארז ובדיסק קשיח וצורב .DVD 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשיבות קלה. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא מתוכנן. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו ר…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי חבר,שם חיבה דוס. הוא רוצה מחשב עד 3500 אתם יכולים לעזור לי כי אני לא ממש מבין בלוחות אם ובמעבדים לאיי אם די,שזה הכי טוב והכי זול. פליז help! והמחשב עקרונית למטרות משחקים.
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
יש לי חבר שמחפש מחשב ודוד שלו הביא לו מפרט למחשב של אייסר והמליץ לו עליו המפרט : http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=6916 במחיר 4100 ש"ח הוא צריך את במחשב לסרטים, משחקים(כמו FIFA) אופיס ואינטרנט. אשמח לשמוע המלצות גם למחשבים יותר מתאימים (חשבתי אולי על DELL). תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon XP 2500+(512k 333) 490 1 490 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total NF7 (nForce2)lan,usb2 390 1 390 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 490 1 490 כרטיסי מסך? ABIT Price Units Total RADEON 9600XT VIVO,DVI 256MB 1070 1 1070 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 440 1 440 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total Toshiba X16 170 1 170 צורבים? CD Recorders Price Units Total Lite-on 52 x 32 x 52 (box) 190 1 190 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 390 1 390 מקלדות? Price U…
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום בעוד 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.MW3, BF3 ,קרייסיס 2 וכולה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:רמקולי…
-
- 8 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום כולם! ביום שני הקרוב חבר שלו קונה מחשב. המחשב מיועד לאחים שלו הקטנים אז הוא יהיה מיועד בערך לאינטרנט אופיס ומשחקים בסגנון פיפא. יש צורך בהכל מסך, מקלדת,עכבר ורמקולים. חשבתי על זה: מעבד AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box ¤401 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1137 לוח אם GIGABYTE GA-M52S-S3P ¤377 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38480 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤252 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 ¤180 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR667D2N51G כרטיס גרפי Albatron nVIDIA GeForce 7300GT 256MB PCIe ¤313 http://skypc.co.il/product.asp?pid=7300GT צורב ASUS DRW-1814BLT X18 DVD ¤161 http://…
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן לא קניתי מחשב חדש ואני פחות מבין מה שהולך כיום...(הייתה תקופה שכל כ8 חודש קניתי מחשב). חבר רוצה מחשב, שימושים עיקריים זה אינטרנט, סרטים, וקצת משחקים. הקנייה תיהיה מLOGIC. תקציב 2000-2500 גג, כולל מסך 19, וכל הציוד ההיקפי הכולל-עכבר טוב,מקלדת,רמקולים (לא ב 30 שקל אבל גם לא ב 400) עדיפות לאינטל. אשמח למפרט עדכני. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 747 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בתכני HD ו youtube 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 9/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן windows 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתו…
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-