עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז ככה חבר שלי רוצה לקנות מחשב ב2500 שקל רק מארז שיתאים בעיקר לאינטרנט,מוזיקה,סרטים,ולמשחקים די קלים כמו קאונטר סטרייק סורס וכאלה. תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  2. לוח אם: (לא מיקרוMSI P43 NEO-F (FULL ATX או Asus P5QL-E מעבד:אינטל ליבה כפולה/מרובעת E8500/Q8200 זיכרון:800MHz || gskilL2048DDR כרטיס מסך לא משולב:Asus GeForce EN9600GT HTDI 1GB PCIe דיסק קשיח:16MB||320GB SATA צורב דיוידי: SATA LG\NEC DUAL LAYER X22 כרטיס רשת:10/100/1000 כרטיס קול:8 ערוצים 7.1 *להוסיף צלעות קירור. *מאוורר למארז. מארז:COMPU CASE נמוך יותר 61B9

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  3. Started by bagetrek,

שלום לכולם חבר שלי מעוניין לרכוש למחשב + מסך בתקציב 2700 שקלים , לא מעבר לכך . ( עדיף גם בפחות ) . שימושים : * הרצת כל המשחקים החדישים ( הוא לא גיימר ) וכמובן לא GTA IV *סרטים *אינטרנט *מוסיקה *צריבות *ועריכת מוסיקה + הקלטות - ללא מקלדת ועכבר - ללא רמקולים המסך שיש לו כרגע הוא CRT 17" אני חושב שתיהיה בעיה עם המסך למחשב החדש והמשחקים שהוא יריץ עליו - תקנו אותי אם אני טועה אשמח אם תיהיה האפשרות גם שהמחשב יגיע מורכב ! תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  4. Started by matanya,

הם טוענים שם שזה עובד על תאורת לדים ועובד טוב גם באור שמש! אם למשהוא יש נסיון במסך הזה?

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  5. Started by haimcoen,

* מטרות המחשב? ללימודים וראיית סרטים * גודל המסך? 15" * רזולוציית המסך?HD (אם ב FHD ההפרש קטן אז עדיף) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מסך מגע חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 2-3 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB מינימום * כונן אופטי? אפשרי לא חובה בכלל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מסך מגע תודה רבה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. במפרט הראשון פה- http://hwzone.co.il/specslist/view/111/ האם יש אפשרות ללוח אם זול יותר משמעותית ובגוף קירור {אם צריך-אני לא הולך לעשות לו OC}

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  7. Started by rotem_o,

סטודנט למדעי המחשב, מעוניין להחליף את הנייח בנייד כמחשב ראשי להכל, * מטרות המחשב?עבודות משרדיות ,אינטרנט עם הרבה טאבים פתוחים, צפיה בסרטים, תכנות (ואולי משחקים קלים מדי פעם אבל המובנה מספיק) * גודל המסך? 13-14 האם חשוב מסך מבריק או מאט?לא * רזולוציית המסך? עובד הרבה עם מסך מפוצל לכן מעדיף רזולוציה של FHD * משקל רצוי? עד 2 קילו, עדיף כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף אופציה להוסיף SSD לצד הHDD, אחרת SSD של 256 יספיק * כונן אופטי? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by Keshet_Rainbow,

היי, השבוע אקנה מחשב חדש שישמש אותי לתכנות עיצוב וגרפיקה (אוטוקאד, פוטושופ, ריינו וכ'ו) ונסגרתי כבר על רוב הפרטים.. אני מחפשת כרטיס מסך שיתאים למפרט הבא- http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=88114 זה שקיים במפרט ששלחתי נראה לי חזק מידיי.. אני פשוט לא ממש מבינה מה ההבדלים, הייתרונות והחסרונות בפועל בין כל אלה- http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GV-N1060IXOC-3GD&cart=14760919061061334&lang=heb http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GV-N960OC-4GD&cart=14760919061061334&lang=heb http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GV-N960IXOC-4GD&cart=14760919061061334&lang=heb יש משהו כמו…

9. היעוד הוא תוכנות גרפיקה ומשחקים כבר שמעתי מכמה מקומות שהכרטיס מסך שלו לא מתאים למשחקים רציתי לדעת מזה בדיוק לא מתאים הנה הפרטים שלו [pre] # series: Quadro NVS # codename: G72M # pipeline: 4 pixel-pipelines and 3 vertex-pipelines # memory: DDR-3, maximum upgrade: 64 MB, bus: 64 bit, 192+ Turbocache (often is presented as the whole memory) # directX: 9c, Shader Model 3.0 # features: PureVideo # manufacturers site: product page # application area: small and light-weight notebooks # other infos: 90nm, 112 Mio transistors, PCI-E עכשיו הוא ביחד עם זיכרון 1 GB ועם מעבד 2.0GHz, 667 MHz FSB 4MB L2 Cache יצליחו להריץ משחקי אסטרטגיה של 2006? [/pre]

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  10. Started by gogo444@walla.com,

היי, בעקבות יציאת גוטיק 3 הקרובה החלטתי לשדרג את המחשב כדי שיוכל לסחוב את המשחק באופן סביר. אני צריך כרטיס מסך AGP*8 וזכרונות DDR 256*2, 400MHZ. אני מעדיף שהכרטיס מסך יהיה עם 256 MB כי לפי מה שהבנתי זה דיי הכרחי למשחק כמו גוטיק3, וגם שהקירור לא יהיה רועש מדי. יש אפשרות לשלם במזומן, ועדיף אם כי לא חייב שהזכרונות והכרטיס יהיו מאותה החנות, פשוט אין לי כוח לטרטר את עצמי. ועוד שאלה, נגיד שכבר קניתי את הכרטיס והזכרונות וחיברתי אותם למחשב, האם אני צריך לשנות משהו בביוס\ בווינדוס? תודה מראש ;D

11. אני שוקל לקנות מחשב לאחרונה ואני מאוד מתלבט לגבי מספר דברים. הייעוד של המחשב הוא בעיקר אינטרנט, סרטים, ומעט מאוד משחקים (האתגר הויזואלי העיקרי יהיה Myst 4 ודומיו). אני חושב בכיוון אינטל מאחר ואני בור לחלוטין ב-AMD - לא יודע להעריך מה טוב או לא ולעשות השוואות. אני לא זקוק למסך אבל יש לי הגבלות שונות אחרות כפי שאציג זאת תיכף. התקציב שלי הוא עד בתחום של 3500-4000 ש"ח. אהיה מוכן לחרוג ממנו במעט אם אקבל תמורה טובה יותר משמעותית. מעבד: P4 2.8 HT 800MHz הבנתי שעדיף 512KB מטמון ולא 1MB בשל בעיות טכניות של האחרון לוח: Intel Rocklake D865PERL לא מאוד יקר ומכיל את מה שאני זקוק לו: אודיו, רשת, USB 2.0, SATA, Dual DDR 400MHz Support זכרון: Dual DDR 400MHz 512…

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  12. m.board Albatron k8x800 pro II k8t800 Chipset motherboard for AMD socker 754 CPU- RETAIL Cpu: AMD Athlon 64 3200+, 1 MB L2 Cache, the only 64-bit Windows Compatible Processor OEM Memory: Corsair Value Select 184 pin 512MB DDR PC-3200 X 2 OEM Hard drive: Samsung 120Gb 7200RPM SATA Hard Drive, Model Sp1213c, OEM Drive Only Vgc: Sapphire Ati Radeon 9800PRO Video Card, 128MB DDR, 256-bit,Dvi/TV-Out, 8X AGP, Model RADEON 9800PRO-U 128 RETAIL CPU Cooling : Thermaltake Venus 12 CPU Cooler for AMD Opteron / Athlon-64 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Gigabyte 16/48 Retail CD-RW / DVD-RW : Toshiba SD-R5112 4/2/12//16/10/40 Bulk DVD-RW Cases : Thermaltake Xaser III VM3000A SCULL S…

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? זה תלוי , מכיוון שאופציה מחו"ל גם פתוחה בפניי(EBAY) , אבל אני חושב שעד 7K ולא יותר (זה כאילו המקסימום שבמקסימום להוציא) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג אבל שוב בארץ זה יעלה X באיביי יש מציאות . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א.תכני HD ב. משרדי ג.משחקים קלים כמו Contraption Maker ,Crazy Machines א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבע…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום רב! אשמח לעזרה במציאת אולטרהבוק לעבודה משרדית ומשחקים כבדים (על הגדרות בינוניות\גבוהות). התקציב הוא עד 5000, אם יש משהו ששווה את החריגה, אז 6000. לא ראיתי מחשבי Haswell עם Iris Pro 5200 בארץ, אם הם מגיעים בקרוב, אעדיף לחכות. בכל מקרה, אני מעוניין במעבד HW. אם יש למישהו נסיון עם הזמנה מחו"ל, אז אקבל גם המלצה כזו. מטרות המחשב: עבודות משרדיות ומשחקים מכל הקשת, כולל הכבדים ביותר. רצוי שירוצו על high בלי פילטרים, במקרה הכי גרוע - על med, אבל חלק. גודל המסך: לא יותר מ15.6, לא פחות מ14, רצוי 15.6. רצוי ברזולוצית 1920X1080, בכל מקרה לא 1366X760. רצוי מסך מט, כל מסך יתקבל כל עוד הוא לא משמש בתור מראה דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: רצוי שיהיו נוחים ואיכותיים…

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  15. Started by Rockstatement10,

אפשרי להביא מחשב נחמד בסביבות ה-2000 ש"ח וקצת יותר? היום חובה SSD במחשב חדש? והאם 4GB יספיקו לדעתכם לגלישה וללימודים? ומה לגבי מעבד? אטום יספיק?

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  16. הי, ליקטתי מפה ומשם רכיבים (ממה שראיתי בפורום). צורך - מחשב ביתי לגלישה באינטרנט, הורדות (נפח), אופיס וכיוצ"ב. ללא שימושים מיוחדים, ללא שיפורים OC וכדומה. מעבד - Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1זיכרון - Transcend 4GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 לוח אם - ntel BLKDH67CL-B3 Socket 1155 H67 CHIPSET דגם מתוקן B3, יחידות 1 כונן קשיח - Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 צורב - צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 מארז + ספק - Cooler Master Elite 370 PLUS + SeaSonic S12II 430Watt, יחידות 1 מקלדת ועכבר microsoft wirless - עכבר wireless mouse 5000, מקלדת wireless keyboard 3000 v2.0 תודה.

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  17. Started by nazgull,

שלום אנשים! אני רוצה לקנות מחשב בתקציב של 3k המחשב מיועד למשחקים (בינונים+כבדים) ולעבודה באינטרנט. ציוד היקפי: עכבר +מקלדת ללא מסך, וללא אוברקלוק! הדרישה היחידה היא Hd של 500gb ומעבד של אינטל כמובן ושהחנות תיהיה באזור עפולה מקסימום חיפה. אשמח לקבל גם מקום שמקבל תשלומים! תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  18. Started by telzur,

יש לי תקציב של 3000שח למעבד+כרטיס מסך (מעבד אינטל) אני ממש צריך עזרה כי אני לא מבין משהו בכרטיסי מסך נועד למשחקים DIRECT X 9 תודה לכל מי שעוזר

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  19. http://tms.co.il/preview/spec/nj5f14br המחשב אצלי כבר.. רק חפל שה OC נהרס פתאום והוא חזר ל 2.4 מה אתם אומרים על הפרט ?

20. Started by shemaviv,

מחשב נייד מסוג compaq presario V6000 דרייברים מותקנים אבל משום מה הWireless Network Connection לא מופיע, אם מישהו יוכל לעזור אני אשמח

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by joocker,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אבל לא חובה, העיקר שהמחשב יהיה טוב ובסביבות המחיר הזה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250~ 2. מה שימושי המחשב ? משחקים, תוכנות לא משהו משוגע וכו', מחשב רב תכליתי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא מנג'ר, קומבט ארמס וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21.5 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא צריך להיות הכי חזק בעולם אבל צריך…

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  22. Started by Sickp,

איך שחברה שלי סיפרה לי שהמחשב הנייד שלה התחיל לזוז לאט ואז הגיע למצב שהוינדוס בכלל לא עולה חשדתי שזה ההארד דיסק. עכשיו, בהתקנה של הוינדוס זה לא נותן לי לפרמט, בגלל 2 אזהרות, ושגיאה אחת: וכשאני מנסה לסמן מחיצה וללחוץ NEXT אז זה כותב את השגיאה הבאה: האם זה אומר שזה 100% בעייה בהארד דיסק? יש לה יום הולדת עוד כמה ימים וחשבתי לעשות לה מתנה, לקנות הארדיסק חדש ולהתקין אותו.. מחר אני אלך לKSP לקנות אחד, השאלה זה אם כדאי לקנות כונן נייד (USB) ולפרק ממנו את את ההארד דיסק למחשב או לקנות אחד ייעודי (שמשום מה יקר יותר ובנפח קטן יותר) ??

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג ב1000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד למשחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. diablo3, tera, swtor, wow, gw2, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שניתן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קר…

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  24. Started by Shafoiir,

מחשב לחבר שמתעסק אך ורק עם מוסיקה! לא מתוכנן OC, אין צורך בציוד היקפי, מסך , וכרטיס קול מה שכן חשוב זה יכולת עיבוד כמה שיותר חזקה , הוא עובד עם קיו בייס ולכן חשוב שזה יהיה אינטל.

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  25. שבת שלום לכל אנשי הפורום, היום אמא של חבר שלי התקשרה אלי ובקשה ממני עזרה לבנות לה מחשב שישמש אותה לאינטרנט אופיס והורדות. כמובן שאין צורך לתמיכה במשחקים וכו'. היא רוצה גם את כל הציוד ההיקפי. צידו היקפי: מסך 22 רמקולים עכבר ומקלדת. אני חשבתי ללכת על פלטפורמה של core i3. לפי מה שראיתי מחשב המבוסס על המעבדים החדשים לאומת הישנים בתקציב הזה ההפרש הוא לכל היותר 400 ש"ח. אשמח לקבל הצעות למפרטים תודה.

• 4 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.