עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, מחפש מחשב נייד לצורכי גלישה באינטרנט מחברה אמינה, בתקציב הכי זול שאפשר.

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  2. Started by IpDo,

אני חייב להרכיב מפרט עד מחר מצהריים (כי מחר בערב אבא שלי טס לסנגאפור, איפה שאני קונה את קוב מחשב) ושמעתי מאנשים שכאן זה המקום הכי טוב לבקש עזרה אני צריך זכרון 1GB תדר 400MHZ וצריך שיהיה 2X512 מאותו דגם ככה שה Dual Channel יהיה בפעולה (=800HMZ) פרוססור בחרתי כבר אני רק רוצה דעה עליו A64 3400+ 754 2.4GHz 512K לוח אם חשבתי על זה: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=572 אפשר דעות עליו / הצעות למשו אחר יותר טוב? כרטיס מסך... אחרי שבדקתי דיי הרבה ניראה לי שה 6800GT עדיף מה X800 PRO. אז אני צריך כמה דגמים טובים של ה 6800GT. אני בכל מה שלמעלה צריך רק דגמים והסברים כי אני קונה גם ככה הכל בסנגאפור. ספק: משהו איכותי אבל במחיר …

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  3. זה המפרט: http://i53.tinypic.com/242zhio.jpg 2 כרטיסי מסך למי שפיפס ואלה הביצועים: http://3dmark.com/3dm11/1790874?show_ads=true&page=%2F3dm11%2F1790874%3Fkey%3DbmtyCHvXte6QyFcVRXPwu65k5S6exN

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  4. שלום אני הולך לבנות בעצמי שרת על בסיס P4 או על בסיס AMD 64 BIT המארז שאני הולך להשתמש בו יהיה מסוג RACKMOUNT בגודל U1 אני מחפש אנשים שעשו כבר פרוייקט כזה ושיש להם בקיאות גבוהה מאוד בנושא הזה. התקציב שלי לשרת הוא 5500 שקל (אין צורך במסך כי השרת מיועד להתאכסן בחוות שרתים של אחד מה ISP בארץ) לגבי יבואנים בארץ שעוסקים בייבוא מארזי U1 ושאני דיברתי איתם וניתן לרכוש מהם ישירות את המארז. אז היבואנים הם : יבואן של מארזי חברת COMPUCASE-HEC בישראל פייב אקסיטס http://www.5exits.co.il יבואן של מארזי חברת GENESYS RACK בישראל חברת "רוזטק טכנולוגיות מתקדמות בע"מ http://www.rostec.co.il אם אתם מכירים יבואנים נוספים אז אשמח מאוד אם תרשמו זאת (יבואנים בלבד ולא חנויות) אני צריך …

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? knock yourself out. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000+ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר פיתוח, מכונות וירטואליות עד 4 מכונות במקביל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 24-27 אינץ'. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (…

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  6. Started by חן מ,

ערב טוב וחג שמח! ברשותי המחשב הנ"ל. רציתי לשאול כמה דברים: 1.למה כשפותחים עליו כמה דפי אינטרנט הוא ניהיה נורא איטי?איך אפשר לסדר את זה? 2.האם הוא מוגדר כמחשב נייד חזק?כשאני אתחיל ללמוד באוניברסיטה,אני אוכל לקחת אותו איתו ולשים עליו וורד והוא יפעל לי טוב,או שהוא לא מספיק חזק לדברים האלו? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  7. הנושא של ההודעה כבר אומר הכל אני מניח מחשב שיריץ את המשחקים הכי חדשים וכבדים בצורה מעולה יש לי כרגע מסך LG F700P מסך די טוב אני חושב וכרטיס קול זה חבל כי יש כבר בלוח אם אני לא מבין במאוורים אז אני ישמח לקבל המלצות לגבי שמירה טובה על המערכת באמצעות קירור מקלדת ועכבר יש לי של מיקרוסופט אני משתדל לנקות אותם וזה גם עכבר אופטי אז לא צריך חדש דגש קטן על המארז אני לא יודע מה הסטנדרט והמומלץ אבל איפה שאפשר לחסוך בחלקים שלא באמת צריך להשקיע בהם הון אני ישמח לקצץ לגבי הארד דיסק אני רוצב משהו מהיר וטוב אבל אין לי צורך ביותר 40-60 GB אני לא יודע מה הסטנדרט אבל ברור לי שאין לי שימוש במקסימום יותר מ 60gb אם יש לכם מפרט שחורג ב200-300 שח" לא יותר... עדיין תרשמו בבקשה ובקשר לציוד הקפי רק…

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  8. Started by MeniAdam,

שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 6500-7000 לעבודה יומיומית עם Adobe Premiere CS6 הציעו לי את המחשב הזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14509 ועוד 300 שח להרחיב את האחריות ל3 שנים מה דעתכם או שיש הצעה אחרת מתאימה יותר מודה לכולם ברכות

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by buuhaa,

אהלן. אני זקוק לעצתכם בקניית מחשב בתקציב של 4000 ש"ח (פלוס מינוס) - אין צורך במסך. זהו מחשב עבור ילד כבן 10 חובב משחקים (אבל לא גיימר כבד או משהו). ההורים דורשים פנטיום ואין טעם לנסות להזיז אותם מזה. אני פשוט מבולבל מלוחות האם החדשים (סוקט 775 וכו) כך שעזרתכם תועיל לי מאוד. חשוב שמחשב יהיה שווה משהו גם בעוד שנתיים שלוש (אז יהיה הילד בן 13 והדרישות כבר יהיו כבדות יותר). חוץ מזה אין דרישות נוספות. תודה רבה לכם.

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  10. Started by edenbd,

המחשב אמור לשמש במחשב ביתי בשביל המשפחה. מרבית הזמן גלישה באינטרנט, מוסיקה וכדומה. מידי פעם אולי צפייה בסרטי HD. גודל המסך 15.6 נראה לי אידאלי למחשב ביתי. לגבי רזולוציה אין משהו מיוחד שיהיה מסך בסדר. המשקל של המחשב לא קריטי, מכיוון שהוא יהיה רוב הזמן בבית. אני מניח שלשים בתקציב הזה SSD קצת קשה, אבל אם יש למישהו המלצה על מחשב עם אופציה לשדרוג ל SSD זה גם טוב. מערכת הפעלה - לא חובה, יכול להתקין לבד. אשמח לעזרתכם, תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום, אשמח לקבל חוו"ד לגבי המפרט ובמיוחד לגבי העובדה שה- ssd רק 24gb. המחשב מיועד לשימוש בייתי + סטודנטיאלי (ניידות חשובה ביותר), ללא עריכות מקצועיות למיניהן (בעתיד אולי פוטושופ ברמה החובבנית בלבד). אמינות מוצר חשובה בהחלט, המטרה היא לקנות מחשב שישמש לפרק זמן יחסית ארוך ולא להחליפו בעוד כשנתיים-שלוש. פירוט מפרט:[table] [tr] [td]U32VD-i5 - 24GB SSD + 320GB[/td] [td][/td] [td]₪ 5400[/td] [td]חדש חדש !![/td] [td]מחשב אלגנטי לניידות מקסימלית. דק וקל במיוחד, 2 כוננים קשיחים!! בעל מעבד ליבה כפולה מהדור החדש (דור 2) כולל מקלדת דוחה אבק, מערכת שמע באיכות גבוהה מבית B&O .בעל תו תקן של Energy Star המבטיח מוצר חסכוני בחשמל. מגיע עם תיק מתנה! [/td] [td]Intel® Core™ i…

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  12. היי, מהו אורך חיי הסוללה המקסימאלי הקיים כיום במחשבים ניידים? תודה רבה מאוד מראש . יוסי.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם אני מחפש מפרט טוב למחשב שיתאים למשחקים בסכום של עד 4000 אפשר לחרוג עוד טיפונת במקרה הצורך מחנות כלשהי באיזור חיפה והקריות אני לא ממש יודע מה להחליט מכיוון שכל הזמן יוצאים דגמים חדשים לכל רכיב ולכן אני מבולבל וכבר לא יודע מה עדיף כמו כן אני מבין רק במעבדי אינטל ולכן אינני יודע אם עדיף AMD או אינטל למרות שעדיף אינטל עם OC, חשבתי אולי על לקחת מעבד E4300 ולעשות לו OC הבעייה שאני לא יודע איך לעשות את זה ואני לא בטוח שאצליח, דבר נוסף בקשר ללוחות אם אני לא מבין שום דבר לכן אני צריך עזרה גדולה בזה, בזה בקשר לכרטיס מסך זה חשבתי על לקחת 8800GTS 320MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E הבעייה שאינני יודע איזו חברה עדיפה או שאולי אין טעם בכרטיס התמול בDX10 בכלל, בקשר לזכרונות אני י…

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  14. אהלן חברים, רציתי להתייעץ איתכם לגבי מפרט לסטודנט עבור חבר שיכלול מארז בלבד ללא כונן אופטי, 1400 ש"ח ללא צורך מיוחד בניגון סרטים ובטח שלא משחקים. בגדול התכנון הוא: AMD X3 445 SEAGATE 500GB 2GB DDR3 לוח 760G ומארז ממותג ופשוט תודה

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  15. שלום אני מעוניין לקנות נייד של ACER זאת לאחר שמכרתי את הנייד הישןHP לפני שאני עושה את הצעד הזה אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על המותג ACER ואיך האחריות (אני לא מחפש המלצות על מחשבים אחרים רק על ACER ובמיוחד על TRAVELMATE 4152LMI) תודה

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  16. המחשב מיועד לחיילת ונועד לאינטרנט סרטים ומוזיקה ניתן להוסיף עד 2800 ש"ח מה עדיף מבין המפרטים הבאים מעבד: AMD Athlon™ II Quad Core 620 2.6GHz לוח: GA790XT-USB3 Gigabyte דיסק קשיח: Western Digital 500GB SATA2 32MB Bufferו זכרון: Kingston 2048MB DDR3 1333MHz צורב DVD LG X22 כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD4350 512MB ספק: IN-WIN Power Man 450W מארז: IN-WIN + מאורר 8 ו – 12 מערכת הפעלה W7 ואנטי וירוס סה"כ: 2660 ש"ח או המפרט הבא: מעבד: Intel® Core™ i5 650 3.2GHz לוח: H55M-D2H Gigabyte דיסק קשיח: Western Digital 500GB SATA2 32MB Bufferו זכרון: Kingston 2048MB DDR3 1333MHz צורב DVD LG X22 ספק: IN-WIN Power Man 450W מארז: IN-WIN + מאורר 8 ו – 12 מערכת הפעלה W7 ואנטי וירו…

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  17. Started by arie2006,

ברשותי מחשב נייד חדש MSI 12" PR200 : מעבד t5450 , כ. רשת אלחוטי intel wireless wi-fi 4965AGN , מ"ה winxp pro sp2 . המחשב מתחבר לאינטרנט דרך ראוטר של edimax br6215 srg . במצב חיבור למקור חשמל החיבור האלחוטי עובד תקין. כאשר אני עובר לעבוד עם הסוללה המחשב מתחבר ומתנתק לסרוגין מהאינטרנט (מקבל הודעה של : aquiring network address) . למה זה קורה וכיצד ניתן לפתור בעיה זו? תודה מראש על התשובות arie2006

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  18. Started by Sahar Soffer,

היי, אני עוזר לחבר לבנות מחשב, הוא רוצה להריץ משחקים על high, בתקציב עד 3500. הרכבתי את המפרט הבא, אשמח לשמוע מה דעתכם עליו. ספויילר מעבד אינטל Intel Core I5 6500 3.2Ghz 6MB Cache s1151 - Box ₪998 כמות: 1 http://www.rsm.co.il/product.asp?pid=Intel-i5-6500-B מאוורר למעבד Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 CPU Cooler Socket 775/1156/1155 ₪45 כמות: 1 http://www.rsm.co.il/product.asp?pid=ACALPINE11R2 לוח אם Gigabyte GA-H110M-S2 LGA1151 Intel H110 DDR3 PCI-E VGA ₪290 כמות: 1 http://www.rsm.co.il/product.asp?pid=GA-H110M-S2D3 זכרון למחשב Kingston HyperX Fury 8GB DDR4 HX424C15FB2/8 2400MHz…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי, לאחר בערך 4 שנים שלא החלפתי את המערכת שלי עם הסוקט 478 AGP וכו', סוף סוף אני קונה מחשב :] אז ככה, מאוד חשוב שהמחשב יהיה מהיר מאוד, הכוונה באינטרנט בתוכנות וכו', אני לא גיימר גדול אני משחק FIFA וכו', אבל פה ושם COD4 וכאלה שזה יפעיל לי משחקים טובים :] אין צורך בציוד היקפי כי יש לי, וגם אין צורך בצורבים כי יש לי 2 במחשב הזה די חדשים שאני אעביר למחשב החדש. הארדיסק יספיק לי 320GB, מאוד חשוב שהמחשב יהיה שקט שלא ישמעו אותו כי יש לי טראומה מזה, היה לי מעבד PRESSCOT בזמנו עם מאוורר שזיין לי תשכל בלילה ולא נרדמתי, קיצור אני מעדיף מחשב כמה שיותר שקט, וכמובן שיהיה גם קר כי אני נמצא בממ"ד שממש חם בו P: אני לא מתכנן לעשות OC בקרוב, אם בכלל, קרור סטוק יספיק? אני חשבתי על משהו בסגנו…

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  20. Started by omri0910,

שלום, אני חדש פה, ולא בטוח שהפורום הזה עדיין פעיל (שמתי לב לכמות הודעות מעטה בכמה טרדים האחרונים), אבל אני אנסה בכל זאת. אני מעוניין להרכיב מחשב לתוכנות כבדות (אני מצלם ועובד המון עם לייטרום \ פוטושופ, VIEWRIM למינהם וכו') על שני מסכים בFHD. 1. תקציב מקסימלי: 6.5K-7.0K כולל מע"מ. אני אסע לאילת להביא אותו (רוב הסיכויים KSP), ככה שבפועל המערכת תעלה קצת פחות. 2. השימוש העיקרי יהיה עריכת תמונות בלייטרום ובפוטושופ. באופן דיי תדיר. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. אין רכיב שלא צריך לכלול במפרט. 5. השקט דיי חשוב - נאמר 6. 6. לא מתוכנן OC. 7. אין צורך במערכת הפעלה. 8. KSP באילת. אם יש ביקורות על הנושא - בשמחה. 9. בקשות מיוחדות - 16GB פנימי. SSD למערכת הפעלה. אשמח אם מי…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אהלן לכולם. הרבה זמן אני מנסה לאסוף מידע על מנת לבנות לעצמי מחשב לעריכת וידאו. אני משתמש בעיקר ב after-effects ופלאגינים כמו trapcode particular ו element 3D, ורוצה שהעניינים ירוצו בתצוגה המקדימה של העריכה העצמה וגם ברינדור. (רינדור פחות חשוב) יחד עם זאת, הייתי שמח שהמחשב יתאים גם לגיימינג. לא משהו מפוצץ - איכות גבוהה ו30, 60 fps ב1080 זה סבבה לי. אלה החלקים שעד כה החלטתי לבחור: מעבד: Intel Core i7-8700 Coffee Lake Tray זיכרון: HyperX 16GB DDR4 2400MHz HX424C15FB/16 DIMM אחסון: SanDisk SSD PLUS 1TB Solid State Drive - SDSSDA-1T00-G26 (נקנה אתמול) כרטיס מסך: EVGA GeForce GTX780 (03G-P4-2783-KR) (כנראה שאזמין מאמזון) לגבי לוח אם וספק…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by shayw,

מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 : "SLACR" - BOX ¤890 לוח אם: INTEL DRAGONTAIL PEAK : DP35DPM ¤471 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8500GT 512MB GDDR2 : GV-NX85T512HP - HEATSINK - RATAIL ¤292 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600AAJS ¤193 דיסק קשיח 2: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤320 זיכרון: CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS2 CL 4-4-4-12 - TWIN2X2048-6400C4 ¤276 מארז: NZXT HUSH w/o PSU ¤345 ספק כוח: ENERMAX PRO82+ 425W ¤397 קרור למעבד: COOLERMASTER HYPER Z600 ¤287 קרור למארז: SCYTHE S-FLEX 120mm 1200rpm ¤79 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤3625 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.…

23. שלום לכולם אני מתלבט בין hp pavilion dv6 1110ej מפרט:http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=735497 לבין hp pavilion dv2 מפרט: http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=10453 השימוש: באמצע השבוע אני בצבא ככה שהמחשב יהיה איתי ואני מתכוון בסוף כל יום לגלוש איתו באינטנרט, לראות סרטים, מוזיקה, מסגנר וכו' בסופי שבוע שאני נמצא אני מתכוון לחבר את המחשב לlcd שבחדר שלי באמצעות hdmi, להתקין לו עכבר ומקלדת אלחוטית ולעבוד מהמיטה, הכוונה היא לראות סרטים במערכת קולנוע ביתית, לשמוע מוזיקה ואינטרנט מה עדיף מבינהם?

24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, למרות שלא נראה לי שצריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב-תכליתי, מולטיטסקינג כבד כאשר אני לא ממש משחק. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין לי מושג מה זה אומר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אהלן, בימים האחרונים ההארדיסק שלי שבק חיים וכרגע אני בהתלבטות אם לקנות מחשב חדש או לא.. אשאל בפורום כוננים קשיחים לגביי המלצה לSSD והארדיסק חדש עבור המערכת, אבל אני חושב לקנות כבר מחשב חדש (בכל זאת המערכת בת כ5 שנים) - כמובן עם SSD. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי - אם משתלם אז לנצל, אם לא אז לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכנות וכן הרצת vmים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). הרצת vmware workstation (וכמובן מכונות וריטוא…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.