ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
מפרט למשחקים, לא מתוכנן OC/שדרוג. התקציב 5 אלף, 300 חריגה אם זה נורא ישנה. בקשר למסך - חשבתי על Dell 2209wa כי ראיתי עליו הרבה תגובות טובות. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין 2 דגמים אחד מהם הגיע ממש עכשיו לארצנו. vostro 1014 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13857 -אני מאמין שיש שם טעות בפרטי מסך כי הוא אמור להיות 14 לפי האתר של דל. vostro 1320 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1320.htm יתרונות ל1014 -מחיר יותר נמוך -סוללה 6 תאים, -נפח הארדדיסק יותר גדול -מסך 14 לעומת 13 -ועיצוב יפה לעומת ה1320(חשוב מאוד העיצוב) יתרונות ל1320 : -5 שנים אחריות לעומת 3 -מחשב אמין שנמכר כבר כמה חודשים ללא בעיות ידועות -משקל נמוך. -מארז קשיח יותר. פרט חשוב שלא הלצחתי למצוא זה אם ב1014 המסך הוא מט או מבריק. מה לדעתכם כדאי? או שיש דגם של חברה אחרת שנכנס בתקציב ועדיף ?
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לחברה שלי לצרכי אינטרנט ועבודה משרדית. חשוב שהמחשב יריץ סרטים ב HD ויעבוד טוב עם תמונות גדולות ופוטושופ. חובה מסך בגודל 14.1 או 15.4, עדיפות ליציאת HDMI ותמיכה באינטרנט מהיר. כמובן מצלמת אינטרנט וסוללה בריאה תודה לממליצים.
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לעבודה משרדית שיהיה עם גימור טוב,גודל מסך או 12 או 14 עם סוללה בריאה. התקציב בסביבות ה2000 שקלים תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
הייתי רוצה לשמוע את דעתכם על שתי המערכות הנ"ל, (למטרת משחקים ,סרטים , אינטרנט וכו') איזו מערכת עדיפה? ומבין האופציות מה עדיף וגם , מה ההבדל בין הצ'יפסט אינטל G41 לבין G31 ולגבי כרטיס מסך, ידוע שלא שמתי, אשמח לשמוע הצעות, וכרגע לא שמתי, כי אני רוצה לבדוק קודם מחירים של המפרט הנ"ל ולפי זה אני אדע מה לשים , או שאני אחכה עם זה ואסתדר בינתיים עם הכרטיס של הצ'יפסט (המובנה) עד שיהיה לי כסף לקנות כרטיס... אבל אשמח לשמוע הצעות מפרט 1: מעבד אינטל מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 לוח אם: Asus P5QPL-AM Chipset G41 / G31 -Asus P5KPL-AM זיכרון: Kingstone Value 2 GB DDR2 800 MHZ דיסק קשיח: Hitachi Deskstar 320 GB 7200 RPM 16 MB צורב:Lg GH22NSX22 Sata Black Dvd +-Rw מאוורר למעבד: Alpine 7…
-
- 12 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לפטופ בחודשים הקרובים...אני לא חובב חלונות ורוב הזמן שאני עובד עם המחשב אני תחת לינוקס..רק בגלישה באינטרנט ומשחקים אני תחת חלונות. בקניית לפטופ הם די כופים על האנשים לרכוש מערכת ויסטה...אז פשוט מעניין אותי מתי יתחילו לשווק את המחשבים הניידים עם חלונות 7...כי הרי זה אמור לעלות אותו מחיר אני מאמין. וכן אני יודע שמשווקים לפטופים עם לינוקס..אבל אני די חייב גרסת חלונות מקורית. תודה
-
- 9 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום , אשמח להצעותכם.. במידה וישנן שאלות ,אשמח לענות. תקציב: עד 3K (במידה ולדעתכם יש להרחיב בהתאם לדרישות- הביעו זאת בתגובתכם). מטרות המחשב: צפיה בסרטי FHD (1200*1920 ,מסך "24), חישובים במקביל על כמה תוכנות כמו: מטלב, Visual Studio, SQL. פעם בשבוע שימוש בתכנות גרפיות כמו : PhotoShop, Premiere, SolidWorks אין צורך בציוד היקפי. עיצוב וקירור: המחשב ישן איתי בחדר, לכן הוא צריך להיות שקט. התקנות והרכבות: באפשרותי להרכיב\ להתקין את המחשב לבד, לא חייב מעבדה. צרכים מיוחדים: ברצוני להתקין במחשב שתי מערכות הפעלה : לינוקס וחלונות 7. משחקים: איני גיימרית כלל. תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שהמערכות האלה יש מצב שתגידו לי לא הכי הכי אולי תגידו לי שהן גרועות אבל אני מדבר עכשיו בתור מערכת אל מול מערכת , שני מפרטים מה פה יותר טוב? מבחינתכם אם היו לכם רק שתי הצעות ובלי לחרוג למשהו אחר, היו מציעים לכם שני מפרטים, מה הייתם מעדיפים? מה יותר טוב לדעתכם? ודעתכם לגביהם מפרט 1: מעבד: AMD Athlon 2 X2 250 לוח אם : Gigabyte MA78GM-US2H Memory : DDR2 800 MHZ Kingstone Value 2 GB X1 כונן קשיח: Western Digital 320GB 7200 RPM 16 MB צורב : LG מאווררים: Arctic Fan 120 mm X2 Alpine 64 pro for am2 am3 מארז: Antec 200 ספק כח: Chieftec 550W Active Pfc 12 cm fan 24 pin מפרט 2: מעבד: C2D E7500 לוח אם: Gigabyte EG43M-S2H כונן קשיח: Western Digital 320 GB 7200 RPM 16 MB זיכרון:…
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצה למפרט מחשב נייד אמין, עם מעבד חזק מאד, 4GB חובה, וכרטיס מסך חיצוני שיתמוך באקסלריישן של CS4. חשוב מאד שהמסך יהיה הכי איכותי שאפשר (רצוי LED) עם שטח תצוגה מסביר פנים. אשמח להמלצות, תודה ! :hi: :hi:
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד בגודל 13" לצפיה בסרטי HD, עבודת אופיס ואינטרנט רגילה, מוזיקה.. חיבור HDMI חובה - ישמש לחיבור לLCD בחדר שינה זכרון - 4 גיגה - לא מתפשר על פחות. כרטיס מסך - האם יספיק מובנה לסרטים באיכות 1080P? מחיר עד 5000 ש"ח, עדיף פחות. מצאתי 2 דגמים מתאימים עד כה: LENOVO SL300 - http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?ProductID=3352 מחיר בסיס 4000 ש"ח + הרחבת אחריות ל3 שנים 622 ש"ח + הרחבת זכרון עצמאית ל-4 גיגה 140 ש"ח = 4762 ש"ח Toshiba U500 - http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13147 מחיר כולל הכל 5000 ש"ח אחרי הרחבת האחריות הלנובו מגיע עם 3 שנים לעומת ה2 של טושיבה. מצד שני, לטושיבה יש אחריות "לא-משנה-מה" שדי קורצת לי לשנה הראשונה. חסרון שיש ללנובו הוא הארדיסק…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הגיע הזמן אני קונה מחשב חדש. באתי לפני כמה זמן ובנו לי מפרט אבל אני רוצה משהו קצת יותר חזק. אני לא רוצה כרטיס מסך ב2000 שקל אבל כן רוצה מערכת חזקה שתחזיק ותרים לי משחקים בפאנן(כלומר כרטיס אפילו מעל 1000 שקל זה סבבה) לא רוצה להתפשר על כרטיס מסך כמו שיש לי בסגנון ה8500(אז כל מיני GTS למיניהם וזה, עדיף שלא, למרות שאני לא מאוד מבין בנושא) או שאולי עדיף לביצועים שאני רוצה ללכת על מערכת עם SLI? אני פשוט לא יודע מה יותר משתלם מבחינת ביצועים וכסף. זיכרון: לא נראה לי שצריך יותר מ3 ג'יגה(כי אני הולך להיות בינתיים עם XP, עד שיצא הווינדוס החדש)(-אלא אם אתם תייעצו לי אחרת) ומעבד חזק, אין צורך בQUAD CORE, זה נראה לי חסר טעם קצת (בנוגע להארדיסק גם לא כזה קריטי. אני מניח שעדיף טרה למרות …
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
1 חצי מזומן חצי אשראי 2 משחקים כמה שאפשר אינטרנט ואופיס 3 צריך ציוד הקפי עדיפות למסך "22 =מקלדת ועכבר 4 צריך דברים מינימלים צורב + וכרטיס קול שיהיה מובנה בלוח אם 5 העדפה למעבדי אינטל 6 אין דרישה -שיהיה ברמת הסביר 7 לא צריך מ הפעלה 8 לא 9 לא 10 אולי בעתיד OC בינוני של 10%-20% אבל זה לא דבר הכרחי 11 על כל המשחקים מקסימום נוריד בהגדרות של המשחק חנויות בצפון כגון TMSFOX .IVORY.KSP וכו תודה רבה לעונים ולעוזרים בברכה ארז
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היי , מצאתי מפרט עבור מחשב השאלה איזה מבינהם יתאים גם לצפייה ומה עליי לשפר במידה ויש צורך אין צורך במקלדת +עכבר מפרט AMD לדוגמה (לוח אם מצויין ומעבד מעל ומעבר): AMD Athlon 2 X2 215 2.7Ghz Dual Core AM3 Box, יחידות 1 ¤326 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1120 Gigabyte MA74GM-S2H AMD740 CHIPSET, יחידות 1 ¤301 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=228 OCZ 2GB DDR2 800Mhz Value, יחידות 1 ¤142 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=575 Samsung 320GB 7200RPM 16MB Sata2 HD321, יחידות 1 ¤228 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=166 צורב LG GH22NS30 SATA x 22 Black, יחידות 1 ¤119 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 Cooler Master Elite 334…
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים פתחתי טופיק.. ודיי נתקעתי עם זה בגלל איזה מחלה שתקפה אותי אז קצת יצאתי מזה.. ועכשיו אני צריך את זה דיי בדחיפות.. אז אני יחזור בקצרה.. ההורים שלי טסים בסוכות לארה''ב ואני צריך שהם יחזרו עם מחשב נייד ללימודים של אח שלי.. אני דיי מעדיף שהמחשב נייד יהיה של DELL ולכן התמקדתי באתר שלהם.. אח שלי מתעקש על מסך 15 אינצ' (אני יודע שזה גדול) .. אבל עם זאת הוא צריך בטריה כמה שיותר ארוכה (ברור לי שהדבירם מתנגדים..) הביצועים צריכים להיות טובים , אבל זה לא העיקר ... חיפשתי קצת באתר של DELL.. ואני צריך עזרה.. זה הכיוון לדעתי.. http://www.dell.com/business/laptops?~ck=mn#subcats=&navla=&a=55846~0~879657,51795~0~812537,51795~0~812540,55103~0~857204 תודה.. …
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאחר כמה שאלות כאן בפורום, ואחרי שקצת נסגרתי על הכיוון של איזה סוג מחשב אני צריך- אבקש את חוות דעתכם המלומדת בהשוואה בין שני המחשבים הללו: Asus X59SL P7350 מעבד:Intel® Core2 Duo Processor P7350,2.0GHz 1066MHz מערכת הפעלה: Genuine Windows® Vista Home Premium ערכת שבבים: SiS 671DX chipset זיכרון ראשי: 3GB - DDR2 800MHz SDRAM מסך : 15.4WXGA- (1280x800) LCD Color Shine(glare-type) LCD הרד דיסק: 250GB 5400 RPM SATA כרטיס מסך : ATI HD3470+256mb צורב : DVD Super Multi Double Layer קורא כרטיסים: SD/MMC/MS/MS PRO תקשורת אלחוטית: Integrated 802.11b/g,a/b/gBuilt-in Bluetooth V2.0+EDR אודיו : Built-in Intel® High Definition Audio compliant audio chip, Built-in speaker and microphon…
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
המפרט מיועד לילדה בת 10 שהשימושים שלה במחשב הם בעיקר אינטרנט, ICQ, office, מוזיקה, לומדות (חשבון, הבנת הנקרא וכו') ואולי בעתיד גם משחקים קלים שמתאימים לילדים בגיל הזה. אם אפשר להישאר על תקציב של 1500 זה יהיה נחמד. אפשר לחרוג ב 100 שקלים בערך אם צריך אין צורך בשום ציוד היקפי ואני כן רוצה להכניס למפרט הזה 2 גיגה זיכרון ואני כן מעוניין להכניס כרטיס מסך (אולי ה 8400GS? מה אתם אומרים?) מבחינת השקט, אז לא צריך שקט מוחלט אבל גם לא רעש של תחנת עבודה. שיהיה סביר. אשמח אם את המפרט אפשר יהיה להרכיב דרך האתר של KSP כיוון שזה סניף המחשבים היחיד בעיר. הדבר היחיד שמעצבן אותי באתר שלהם הוא שאין להם גרסאות BOX למעבדים מה שמצריך השקעה גם בקירור והמבחר שלהם של מארז+ספק הוא עלוב ביותר. אפשרו…
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
תקראו קודם ואז תגיבו! יש לי כבר מפרט סופי, בעזרת השם בעוד כשבועיים אני הולך לTMSFOX ומזמין אותו בתקווה שלא יהיו שינויים משמעותיים לרעתי.. לדעתי מבחינת מחיר זה יצא סבבה לגמרי, לקחתי את המארז NZXT APOLLO כי א. הוא ממש זול שם בTMSFOX, מקווה שלא ייגמר להם המלאי עד שאקנה, וגם קראתי עליו ביקורות נהדרות, הוספתי מאוורר.. המערכת היא i5, אשמח לשמוע ביקורות עליה.. מעבדים Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8MB LGA1156 BOX ¤1101 לוחות אם Intel BLKDP55WB Socket 1156 For Intel CPU ¤476 מארזים NZXT APOLLO BLACK NO PSU ¤190 מאוררים למארז/גופי קירור Cooler Master 120mm Case Fan Bulk ¤22 ספקי כח Silver Power 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 SeaSonic Production ¤348 זיכר…
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד מתנה למישהו ולאחר שיטוט באתר ראיתי הרבה המלצות על Compaq CQ61 הבעיה איתו שאחריות שניתנת עליו היא שנה אחת בלבד והבנתי שבניידים האחריות היא נושא חשוב. ראיתי באתר של KSP מחשב ASUS X50GL שעליו האחריות היא שנתיים. הצרכים מהמחשב הם אינטרנט לרוב חיבור לטלוויזיה להקרנת סרטים יהיה נחמד ביותר ואם אפשר גם משחקים בקטנה. כמו שאמרתי התקציב הוא 3000 פחות או יותר, בלי חריגות גדולות. אשמח להמלצות נוספות והבהרות. תודה רבה, דניאל.
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
כפי שהכותרת אומרת: אני רוצה מחשב מבוסס i7 860 כולל מסך עד 5000 ש"ח. זה אפשרי בכלל? שימושים: תכנות, מכונות וירטואליות, פעולות חישוביות כבדות וממושכות, לא OC, לא משחקים. בנוסף, חשוב לי שהמחשב יהיה שקט (לכן ה-Sonata והחלפת מאוורר ה-CPU). לא זוכר אם ל-Sonata יש מאוורר קדמי, אז הוספתי אחד. צרפתי מפרט שהרכבתי באתר "נועה מחשבים" - לא השקעתי בו מעבר ללקיחת דברים שנראו לי במחירים סבירים. הדברים היחידים שחשובים שם הם המעבד (אלא אם כן אתם חושבים שמעבד אחר יהיה יותר טוב), כמות הזכרון (נראה לי שלא אזדקק ליותר מ-4GB בשלב הזה) וגודל ההרד-דיסק (גם כאן, לא נראה לי שאזדקק ליותר מ-1TB). בנוגע למסך - כנראה אקנה את ה-Dell 2209WA. אפשר איכשהו לגלח מהמפרט הזה 1500 שקל? או לפחות 1000?... תודה! I…
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
המחשב נועד לשימוש באינטרנט לראות סרטי FULL HD משחקים בקטנה כמו COD גיטר הירו וקומנדו אינקורקוד 3 (לא חייב באיכות הכי טובה ) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש כמה דגמים של HP שראיתי, ויש גם לטושיבה כמה דגמים נחמדים הבנתי ש 6500 של אינטל זה מיינסטרים ואני רוצה קצת מעל זה משהו כמו 8600P/T עכשיו בנוגע לכרטיסי מסך איך יודעים שכרטיס הוא טוב? הרי זה לא אותו דגם במקביל למחשב... תודה לכל העוזרים. אגב איך הניידים של GIGABYTE? יש כאלו עם מפרטים מאוד חזקים במחירים נמוכים... זה לקחת סיכון?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני עומד לרכוש מחשב נייד של HP והדבר האחרון שמטריד אותי הוא הסוללה. עד עכשיו עבדתי על מחשב עם כרטיס מסך ומסך 15.4 עם סוללה של 8/9 תאים וקיבלתי זמן עבודה של עד שלוש וחצי שעות. המחשב שאני עומד לקנות הוא 13.3 וגם עם כרטיס מסך, אבל סוללה של 6 תאים. עכשיו, ברור לי שיש המון פרמטרים וכו', והנתונים שסיפקתי כנראה לא מספיקים כדי לקבל תשובה ברורה, אבל אני שואל בגדול. רק רוצה לדעת ולשמוע מבעלי HP או משתמשים עם ניסיון ב-HP אם הם מרוצים בגדול מצריכת הסוללה שלהם. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן + חריגה של עד 300 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? OCZ Intel 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?לא המחשב יכול להיות לא שקט 7. האם אתם צ…
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
..מחפש מחשב שיהיה החזק ביותר עבור משחקים בתקציב הנ"ל...רק מחשב ללא מסך. חשוב שיהיה בו לפחות 500-750 ג'יגה דיסק קשיח מהיר ...בקשר לכל השאר, מעבד, זיכרון, לוח אם...העדיף את התצורה החזקה ביותר ולאו דווקא המתקדמת יותר (מעבד corei i5, זיכרון די די אר 3 וכו..)..עדיף שהמחשב יהיה מתקדם בצורה שיהיה ניתן לשדרג אותו בעתיד אבל לא חייב שיהיה את הטכנולוגיה המתקדמת ביותר ..עדיף טכנולוגיה מתקדמת בהנחה שזה גורע רק במקצת מהביצועים (אם בכלל ).. תודה מראש לעוזרים !!
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-