עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני צריך הצעה למחשב בשביל אחי הקטן בתקציב של עד 1500 שקלים, בגדול המחשב הוא לעבודה שוטפת כמו אינטרנט אייסיקיו וכל השטויות, וגם להרצת משחקים... אני כמובן לא מצפה למשהו גדול אלא למשהו שיריץ את המשחקים של היום הפחות כבדים בצורה נורמלית... אין צורך בציוד היקפי. תודה חג שמח ויום טוב

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  2. קודם כל ערב טוב ושנה טובה לכולנו שתהיה! אני רוצה לקנות מחשב חדש ממש בימים הקרובים ואני צריך מפרט... 1. מה התקציב? התקציב הוא בין 4000 ל5000 ש"ח לא למזומן 2. מטרות המחשב? שימושים יומיומיים ומשחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו כמו: צריך צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעדיף אינטל 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? צריך הרכבה במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? כמעט ולא 10. האם מתוכנן OC? ל…

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  3. שלום, אני צריך מפרט למחשב לזוג עם ילדים קטנים. כ- 2000 ש"ח ללא ציוד הקפי. כונן DVD צורב, מארז קטן ושקט. אם יש אפשרות למרכב שמחזיק זה טוב... לעבודה, גלישה משחק טובים?(לא כבדים).

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  4. שנה טובה לכולם. לרגל השנה החדשה והעובדה שהסטודיו שלי לעיצוב גראפי תופס תאוצה החלטתי לצפר את עצמי במחשב חדש (תחת התירוץ של התיעלות). עד היום לצערי רכשתי חלקים לא בצורה חכמה והפעם החלטתי להתיעץ עם המומחים. אני זקוק למפרט המתאים לעבודה גרפית עם תוכנות כדוגמת פוטושופ ואילוסטריטור. אני לא עושה עריכת וידאו. אני חוטא מידי פעם במשחקים ומשחק את כל החדשים והכבדים. לא בהכרח בהגדרות הכי כבדות, למרות שקניתי מסך חדש... חשבתי לקנות מארז חדש, ספק כוח, לוח אם, מעבד וזכרונות מתאימים. אני עובד היום על פנטיום 4 3G. כיום במחשב שלי יש לי 3 דיסקים קשיחים ( שניים של 500 ואחד של 640). כרטיס מסך של nvidia 9600 512M כרטיס קול creativelive 7.1 מסך סמסונג 23" FULL HD. צורב DVD X20 כעקרון יש לי ספק …

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  5. AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM2 BOX Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER Gigabyte MA-770T-UD3P AMD770 CHIPSET OCZ 3GB Kit (3x1GB) DDR3 1600Mhz CL7 i7 Platinum Tri channel Kit WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS Sparkle GTX260 896MB GDDR3 HDMI PCI e 216 Stream Processors צורב LG GH22NS30 SATA x 22 Black Cooler Master Centurion 590 Black \ ThermalTake M9D Black 2x120mm Fan Blue Led - עוד לא החלטתי אז זקוק לעזרה HEC 550TE-2WX 550W ספק רזולוציה 1440X900

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  6. הי, אני מחפש מפרט למחשב שישמש לסימולציות מאטלב כבדות - כאשר המטרה שהן יתבצעו יחסית מהר עם אפשרות למקביליות בין כמה סימולציות שונות. בנוסף המחשב ישמש גם לדברים הבאים: אופיס צפייה בסרטים ושמיעת מוסיקה (רצוי ששניהם יהיו באיכות טובה). אינטרנט המחשב לא ישמש למשחקים כלל. מהעובדה שאני מעוניין לבצע הרבה דברים במקביל אני רוצה שהמחשב יהיה בעל ליבה מרובעת (של אינטל). המחשב צריך להיות שקט. אני שוקל לקחת מארז מעוצב יותר, אבל לא בעלות נוספת של יותר מ-100 שקלים. אין צורך במערכת הפעלה. התקציב למפרט לעיל הוא 3K ללא מסך ושאר הציוד ההקפי. עבור המסך אני מקציב עד 1300 ש"ח כאשר אני רוצה מסך בגודל 20-22'' בעל פאנל איכותי - אם יש הצעות מעניינות שהן לא ה- DELL שמומלץ כאן אנא ציינו. הרכבת המחשב תת…

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  7. שלום, אני בדרך לקנות מחשב שולחני. מהפעם האחרונה שהסתכלתי על חומרה עברו להן 4 שנים תמימות, ואני לא מעודכן בעליל, ולכן אשמח לקבל עזרה. תקציב - 5700 (אי אפשר לגלוש מעבר). יש צורך במסך, עכבר, מקלדת, סט רמקולים וצורב. השימוש שלו יהיה לסרטים, עבודה משרדית, משחקים וקצת פיתוח (ת'כלס לכל השימושים...). עוד כמה נקודות: 1) העדפה למסך 21 אינץ'. 2) הארד דיסק גדול (אני לא יודע מה הסטנדרט היום. 500 ג'יגה יספיקו לי כהתחלה). 3) המחשב לא הולך לעבור OC. 4) המחשב לא יעבור שדרוגים. 5) אין צורך במערכת הפעלה. 6) חנות באיזור המרכז - מחייב. 7) הרכבת המחשב ע"י החנות. תודה וחג שמח!

• 10 תגובות
    • 899 צפיות
  8. הוא עושה אזעקה חזקה כזאת איך מבטלים את זה ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by איתמר22,

שלום וחג שמח לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש או של DELL או של LG עוד לא החלטתי. אני מחפש מפרט של מחשב המתאים גם למערכת ההפעלה לינוקס (Linux) ולא רק לווינדוס. חיפשתי באתר http://www.jaya.co.il שזה אתר של לינוקס מפרטים למחשבים ניידים שאפשר להריץ בהם לינוקס אך המידע שם לא מספק אותי ואני רוצה לדעת אם יש פה אנשים שקנו מחשבים ניידים ומריצים עלייהם לינוקס והאם זה רץ להם תקין או שיש להם בעיות ואילו בעיות? תודה לכל העוזרים איתמר

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  10. ראיתי פה כמה מפרטים אבל בכל זאת מחשב להורדות,סרטים,משחקים אינטרנט.יש לי מסך 19'. ללא ציוד היקפי. תודה וחג שמח

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  11. Started by PqX,

אני צריך עזרה בהרכבת מחשב גיימינג עד 3500 שקל יש לי מסך mag דק של 17 אינץ' אין צורך באוברקלוקינג וציוד היקפי. תודה לעוזרים ושנה טובה לכולם

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  12. עוד כמה ימים אני קונה מחשב חדש לגיימינג,וכנראה עושה OC,איזה מפרט עדיף,האחד עם 4890 יחיד והשני עם CF של 4770: 1. AMD Phenom II x4 940 GIGABYTE MA770-UD3 2x2GB Kingston HyperX CL5 Dual Channel HD 4890 Vapor-X 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI HDMI DP PCI-E 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS DVD±RW GH22NS x22 Black SATA Mugen II 5 Heat Pipes CPU Cooler Three Hundred Mid Tower Gamer Black Case (No PSU) VX 550W Active PFC 12cm Fan 2: AMD Phenom II x4 940 Asus M4A79 Deluxe 2x2GB Kingston HyperX CL5 Dual Channel HD 4770 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI PCI-E [CrossFireX] 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS DVD±RW GH22NS x22 Black SATA Mugen II 5 Heat Pipes CPU Cooler Three Hundred …

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  13. Started by h4mudi,

אני צריך 2 מפרטים, אחד עד 4000 כולל מסך והשני בלי. שני המפרטים ללא ציוד היקפי למעט צורב. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  14. רמקולים רצוי טובים ולא סתם כמו של פלאפון... דיסק קשיח לפחות 160GB זיכרון לפחות 2 ג'יגה מעבד טוב כמובן... לא מבינה בזה כ"כ המחשב הוא לסטודנטית וישמש בעיקר לסרטים, עבודות באופיס, אינטרנט ומוזיקה...

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  15. Started by יקירn95,

ראית את ה מחשב נייד הזה http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13546 שממש ברמות גבוהות יחסית למחיר..ורציתי חוות דעת .. ואם אפשר חנויות באזור חיפה או בחיפה שמוכרות את המחשב הזה..תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  16. אני רוצה מחשב טוב לגיימרים שיחזיק משחקים חזקים עם הרבה אנשים כמו WOW. ושיהיה עם ביצועים חזקים. שיהיה במשקל סביר. אם אפשרי שיהיה מסך HD אז מעולה. תודה רבה לכל העוזרים...!

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  17. Started by mzlbat,

היי מישהו יכול לעזור לי עם הדרייברים של הנייד הזה ? ( זה של אורנג' ) דרייברים ל XP תודות לעוזרים

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  18. Started by gabbay,

צריך מפרט למחשב להורים שלי לשימוש משרדי ללא ציוד הקיפי, בתקווה שיחזיק מעמד כמה שיותר זמן

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  19. Started by tomermu,

נסגרתי בערך על המחשב שאני רוצה, מבחינת השימושים שלי וכל הנ"ל. השאלה הראשונה : מצאתי את המחשב הזה - http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3872814-4005448.html ואת המחשב הזה : http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3873224-3938938.html שניהם של HP , שני דגמים שונים אבל כשהסתכלתי על המפרט - הוא זהה לחלוטין. מישהו יכול לספר לי מה ההבדלים בכל זאת? השאלה השנייה היא, האם לדעתכם כדאי לקנות עכשיו נייד ולשדרג לחלונות 7 עוד חודש-חודשיים , או שכדאי לחכות ולקנות כבר מחשב עם חלונות 7 מותקן עליו? תודה.

• 9 תגובות
    • 709 צפיות
  20. 1. מה התקציב? בין 1-2K, רצוי יותר לכיוון ה1. מזומן. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (רובה דו-מימדית בPS CS3 אבל אולי בעתיד יהיה גם סרטים\תלת קל). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אין חובה לכרטיס קול איכותי במיוחד 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? אין חובה בהתאמת צבעים, רצוי שהמחשב יהיה שקט אבל לא חייבים במיוחד. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא צריך מערכת הפעלה או התקנה של אחת, הרכבת מחשב אולי. 8. האם…

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  21. Started by most,

התקציב הכללי הוא 3500 ש"ח כולל מסך כך שמה שנשאר בערך זה 2500 ש"ח עדיפות לחנות באיזור י-ם אני מכיר רק את KSP אבל אם יש משהו טוב אחר אז מקובל DO YOUR BEST בתודה

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  22. Started by saharcom,

קודם כל שלום אני מחפש מחשב מKSP כי זה ממש מתחת לבית שלי ואין לי בעיה איתם יש לי כבר מחשב אחד שלהם והוא עובד סבבה לגמרי אני רוצה שהמחשב יריץ משחקים כמו PES 2010 נגיד שייצא בקרוב פחות או יותר על MED-HIGH ומשחקי ספורט בעיקר.. שיהיה מעבד טוב עם קירור טוב אני מעדיף על בסיס INTEL אבל אם אתם חושבים ש AMD יותר יתאים פה אז אין בעיה אם אפשר גם כונן קשיח גדול לא יודע בערך כמה יש אם יש משהו יותר מ500 והוא במחיר סביר אז למה לא כמה שיותר יותר טוב כל עוד המחיר טוב ובלי ציוד היקפי תודה מראש לעוזריםם!! נ.ב שהכרטיס מסך יהיה תומך HDMI + HDTV שוב תודה

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  23. שלום אני רוצה מחשב מיני נייד לגלישה באינטרנט ולסרטים בחוץ (בתי קפה, בבסיס) חשוב יותר: ניידות אחריות בטרייה משקל גודל מסך גודל מקלדת מראה חשוב פחות: משחקים (לא מתכוון להתקין משהו שיצא אחרי 2002) מצלמה (לא צריך) כל מיני שטויות כמו טביעת אצבע תוכנות נפח אחסון חיבורים מאד אהבתי את הסדרה של MSI WIND. מה מומלץ משם? יש אחריות בארץ?

24. אז ככה, אני צריך מפרט עד 2.5K (אם אפשר בפחות זה יהיה נהדר, למרות שקשה לי להאמין) למשחקים, גלישה והורדות בשביל ידידה. אני ניסיתי להרכיב מפרט ותכף אראה אותו אבל הוא לא משהו בכלל למשחקים אז חשבתי לבקש עזרה מהמומחים יותר במפרטים. קודם כל השאלון מהסטיקי- תקציב- 2.5K, אם אפשר בפחות זה טוב. מטרות המחשב- בעיקר משחקים, גלישה, הורדות. בקיצור רגיל כזה, אבל בעיקר משחקים. ציוד היקפי- רק רמקולים, עדיף של 2.1 האם יש דבר ספציפי שלא צריך- לא, שיהיה צורב DVD, אין צורך ביותר מעל. העדפה לחלק או חנות- מחשב מבוסס AMD, השאר סומך עליכם. האם נושא הקירור והעיצוב חשוב- שיהיה מקורר ברמה סבירה ולא יהפוך לתנור אחרי שעתיים משחק... מערכת הפעלה חוקית או הרכבה- לא, אני דואג לזה. צרכים מיוחדים- ל…

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  25. שלום, אני מנסה ליצור מפרט למחשב עם בסיס חזק שאוכל בהמשך לשדרג אותו לאט לאט. המחשב עומד לשמש אותי להרצת אפליקציות כבדות (קומפיילרים מסוים שונים, אפליקציות שרתים ועוד) ולווירטואליזציה. לכן אני צריך בתור התחלה מעבד בעל ארבע ליבות וזיכרון של לפחות 4 GB (לפחות 2 גיגה למכונה הרויטואלית). אין לי שום צרכי גרפיקה כבדים (חוץ מצפייה בסדרות). המחשב עומד לשהות בחדר שאינו ממוזג - צריך מארז טוב. הבעיה היא שהגעתי למחיר שקצת כבד לי. איך הייתם ממליצים להוזיל מעט את המפרט? המפרט הבסיסי שהרכבתי הוא: מעבד - 1030 ש"ח: Intel Core2 Quad 2.83GHz 12MB Q9550 Box CPU לוח אם - 360 ש"ח: Gigabyte GA-P43-ES3G P43 DDR2 ATX Motherboard זכרונות - 370 ש"ח: OCZ OCZ2T11504GK 5-5-5-18 (2x2048)MB 1150MHz Tita …

• 2 תגובות
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים