עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by gil_k,

ראיתי את המחשב הזה בבאג: Dell Inspiron 1440 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8051&perur=2&t=1&c=441 השימושים שלי הם משרדיים (אופיס אינטרנט..) קצת משחקים , ותוכנות כמו ויזואל סטודיו , המחשב שבלינק שוקל 2.3 קילו קילו שזה בסדר מבחינתי, וגודל המסך מ 12- 14" יתאים לשימושים שלי, אבל אני לא יודע בקשר לזמן סוללה- שיהיה כמה שיותר ארוך. ידועות בעיות עם הדגם הזה, או אולי המלצות למחשב יותר משתלם? המחשב הזה תקה התקציב שלי ככה שאשמח לאופציה יותר זולה .

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  2. Started by Zippopo,

שלום לכולם, מה אתם אומרים על המחשב הבא בשביל סטודנט? מעבד סוג: Intel® Core™2 Duo Processor מהירות המעבד: 2.1 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T6500 BUS SPEED: 800 MHz פלטפורמה: MONTEVINA גודל המסך: 14.1 " רזולוציה: 1366X768 כרטיס מסך: ATI Radeon HD4330 512MB מסך: White LED זכרון נפח: 4096 MB מהירות: 800 MHz סוג זכרון: DDR 2 מערכת הפעלה דגם: Windows VISTA HOME Premium- Hebrew 64 bit

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. שלום, הסאונד של המחשב שלי לא עובד אחרי שינה ולפעמים גם אחרי ריסטראט. במנהל ההתקנים מופיע שבקרי הקול עובדים כשורה ומעודכנים. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  4. Started by Addy Brandstetter,

קונה מתנה להורים שלי, הם חובבי מסכי טאצ'. אני בתקציב של 3000 אבל מוכנה להתגמש ל3300 למחשב Inspiron. אז השאלה היא כזאת: האם כדאי להשקיע במחשב זה או לוותר על הטאצ' וללכת על משחב נייד רגיל שאולי יותר איכותי?

5. Started by Hangover,

NEW 2010 Intel®Core™ i3 - 330M Inspiron 15 Notebook Lithium Ion Battery (6 cell) 15.6" HD WLED 4GB Shared Dual Channel DDR3 at 1066MHz Dell Online Backup 2GB for 1 year 320GB, 5400 RPM 512MB ATI Mobility Radeon HD4330 8X CD / DVD Burner (Dual Layer DVD+/-R Drive) Dell Wireless 1397 Dell Wireless 365 Bluetooth Internal (2.1) Integrated 1.3M Pixel Webcam High Definition Audio 2.0 Integrated 10/100 Network Card האם המחשב יריץ משחקים חדשים בכבוד ומהי הרזולוציה של המסך?

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  6. Started by gabi_gg,

החל משבוע שעבר אני סובל מבעיה עם התאורה במסך. פתאום, ללא שום קשר למה שאני עושה עם המחשב, התאורה במסך נכבית ורואים ממש ממש ממש חלש (צריך לכוון בכיוון של האור כדי לראות). לאחר שעושים reset או נכנסים למצב sleep וחוזרים ממנו התצוגה מסתדרת אבל אז אחרי כמה דקות זה שוב קורה. אני יכול לשלוח את המחשב לתיקון אבל כיוון שנגמרה לי האחריות כל פיפס עולה הון תועפות ואשמח אם מישהו שיודע למה זה קורה יאמר לי וכך אוכל לתקן בעצמי. תודה, גבי.

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  7. Started by Dn2k,

שלום, אני רוצה לדעת: 1. איך המחשב? 2. האם זה SANTA ROSA? 2. המחיר? המפרט: Dell Inspiron 1520 Core 2 Duo 2.0GHz 2GB 160GB 15.4 8400GS Black Vista Basic Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7250 2048MB(1024MBx2) 160GB 15.4" Wide Screen XGA (1280 X 800) Bluetooth WiFi 802.11 NVIDIA® GeForceTM Go 8400M GS with 128MB DDR2 Windows Vista Home Basic 2.89 KG 6-cell 53WHr Li-Ion Battary מצלמה מובנית 2MP IN-RC03-1813

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  8. Started by aviadpinis,

שלום הייתי רוצה לדעת אם המחשב הזה מתאים לגיימרים לא לגיימרים רצינים אבל שיהיה אפשר לעשים אליו משחקים טובים? גם רציתי לדעת לגבי המחשב עצמו אם הוא חזק או מהיר ועד כמה טוב המעבד שלו אם אפשר? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  9. Started by gilp123,

שלום, יש לי DELL INSPIRON 1525. חיברתי אותו לכבל HDMI לטלוזיה - יש לי תמונה אבל לא SOUND. בדקתי הגדרות הוא רושם שחסרה לי הגדרה של SIGMATEL HD AUDIO . הורדת דרייבר מתאים מהאתר של דל ועדיין הוא לא מוגדר. מישהו יודע מה הבעיה ? גיל

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד Dell Inspiron 1525 שאני מחבר מידי פעם לפלסמה בסלון. החיבור לTV נעשה בעזרת כבל HDMI .כשאני מנסה להשאיר את המחשב מחובר ל TV עם ה HDMI אבל להוציא את הסאונד למערכת הקולנוע הביתי (מהחיבור של האוזניות מקדימה) אני לא מקבל סאונד כשאני רוצה לחבר קול בלבד למערכת הקולנוע הביתי מהחיבור של האוזניות מקדימה או לקבל סאונד ותמונה על הTV בלבד הכל עובד בסדר . מה אני עושה לא טוב? האם צריך לשנות הגדרות בכרטיס הקול או היציאת ה HDMI (אם יש כאלו בכלל)? תודה מראש , חיים

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  11. Started by eladbz,

שלום לפורום, יש לי מחשב dell inspiron 1525 שהתקנתי עליו windows XP. במפרט המחשב מצויין כי יש לו אפשרות להוציא יציאת קול דיגיטלית spdif במחבר din 7 pin שעליו יוצא גם s-video. רכשתי את הכבל הזה: http://www.svideo.com/7pinwspdif.html אבל אני לא מצליח למצוא שום דרך להוציא את האודיו דרכו. אני מנסה להתחבר לטלוויזיה של LG בחיבור HDMI דרך רסיבר של דנון AVR-1709 שיודע רק להעביר את האודיו לטלוויזיה ולא לפענח אותו ולשלוח אותו לרמקולים. יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  12. מה דעתכם על המחשב הבא: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t8300.htm המחשב ישמש בעיקר לגלישה באנטרנט, מטלב ויישומי אופיס - יחסית חשוב מעבד חזק אין תוכניות להריץ עליו משחקים, כך שכרטיס מסך לא קריטי (אני צודק?) הניידות לא חשובה כל כך, הוא יטייל כנראה רק בתוך הבית חשוב לי שהמסך יהיה גדול יחסית רצוי שתהיה אפשרות לראות עליו סרטים התקציב הוא סביב ה-5000 ש"ח האם נראה לכם שמה שהצעתי עומד בדרישות שלי? אם יש לכם הצעות נוספות אשמח לשמוע.

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  13. היי כולם בן דוד יקר שלי מעוניין להוציא סכום של כ-2500 ש"ח על מחשב נייד משומש. דחקתי אותו ל 3500 ש"ח ומחשב נייד חדש, הוא הסכים - אז הצעתי לו לקחת את ה 1525 הזול ביותר מ KSP תחת הידיעה שהאחריות ניתנת במעבדות DELL בארץ, ולא מ KSP, כך שהמחיר הוא הדבר היחיד שעומד על הפרק. ובאמת המחיר אחרי בירור ב KSP הוא 3500 במזומן. (זה ה 1525 הכי זול שמצאנו בחנויות) אנחנו די סגורים על המחשב, רק רציתי לדעת אם יש למישהו הסתיגויות מהחנות, מהאחריות האם מישהו קנה נייד של DELL ב KSP לאחרונה ונזקק לאחריות, האם היו בעיות? האם יש משהו אחר שהייתם לוקחים במחיר הזה? (לשימושים של בעיקר גלישה אופיס וסרטים - כאשר הייתרון של ה 1525 שיש לו גם SVIDEO לטלוויזיה הנוכחית וגם HDMI ל LCD העתידית) המפרט: ‎Dell Ins…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. היי, מישהו מכיר את המחשב הזה? אני בדרך לקנייה וחשבתי אולי מישהו יכול לומר לי מה דעתו על המפרט. תודה 0‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® CoreTM2 Duo Processor T8100, 3MB L2 Cache, 2.1GHz, 800MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎2GB (2X1024MB) 667MHz DDR2 Dual Channel Upto 4GB‎ ‎ HD‎ ‎160GB 5400 rpm‎ ‎ Display‎ ‎15.4'' Widescreen WXGA (1280x800) with TrueLife‎ ‎ GPU‎ ‎Intel Integrated Graphics Media Accelerator X3100‎ ‎ Optical Device‎ ‎8xDVD+/-RW Drive - N-Series‎ ‎ Webcam‎ ‎ 2.0 Mega pixel web camera ‎ ‎ Bonus‎ ‎Dell Travel Remote control‎ ‎ Sound‎ ‎High Definition Audio 2.0‎ ‎ Wireless‎ ‎Dell Wireless 1390 802.11g Mini Card Wireless‎ ‎ Bluetooth‎ ‎Dell TrueMobile 355 internal Bluetooth Module‎ ‎ External …

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  15. היי, אני מעוניין למכור את הנייד שלי, זהו Dell Inspiron 1525, המפרט בצד. הנייד הוא בצבע ירוק (שמצריך תוספת כסף), מגיע עם מגן מקלדת + נרתיק מעטפה ספוגי קשיח, יש לו עוד חצי שנה אחריות בדל ישראל והמפרט מעולה (מעבד C2D T5750 עם 3GB זיכרון ו 250GB הארד-דיסק), הוא במצב מצוין, נרכש לפני כחצי שנה. בכמה לדעתכם אוכל למכור אותי בתהחשב בנתונים שלמעלה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by nivdvd,

אהלן ח'ברה, יש לי התייעצות לגבי הלפטופ הסקסי הזה... חשוב נורא בלפטופ שאני עתיד לקנות - יציאת HDMI לחיבור ל LCD כרטיס המסך המוצע בדגם הזה הוא ‎Intel Integrated Graphics Media Accelerator X3100‎ אם מישהו מכיר ויכול להעיד עד כמה הוא איכותי. בלתי ניתן לשדרג לכ. מסך אחר בגדול, חשוב לי ההפקה הגראפית שלו לרואת סרטים / סדרות מחשב מהיר, חזק, שישמש אותי גם ללימודים אקדמאים בעתיד בעיקר לאינטרנט והורדות אם יש דגם אחר יותר מומלץ אשמח לשמוע עליו.. הצעות מחיר.... ניב

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  17. Started by Shirdot,

אני מתכננת לקנות מחשב ביום יומיים הקרובים, ואחרי הרבה בדיקות נשארתי עם השנים הללו: DELL http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=479_2181_2740&products_id=22122 TOSHIBA http://012.net/updates/site_tushiba/ המחשב ישמש אותי בעיקר לתוכנות אופיס, אינטרנט ובמקרה הכי גרוע לSIMS 2. ההבדל במחירים בינהם הוא לא השיקול. השיקול הוא אם המפרט של הטושיבה מפצה על העובדה שדל מציעים שלוש שנים אחריות בעוד טושיבה רק שנתיים. תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  18. Started by dorman2,

אתמול קיבלתי את המחשב. למען הגילוי הנאות זהו הנייד הראשון שלי. הרושם הראשון שקיבלתי הוא מאיכות המסך הגרועה. בהירות המסך אינה אחידה ולא משנה באיזה זווית מסתכלים. כל תנועת ראש קלה משנה את הבהירות באיזור אחר של המסך. אחת הסיבות שקניתי את המחשב הזה היא שזהו מסך LED ולכן ציפיתי למסך איכותי... שלא לדבר על הברק המשתקף מהמסך. שאלתי לחברי הפורום: זה צריך להיות ככה או שמשהו לא תקין?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  19. Started by iquitos,

היי חברה יש לי שאלה בנוגע למסך של Dell Inspiron 1545. השאלה היא כזאת : באתר של וואלהשופס המחשב הזה מופיע כבעל מסך White LED http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHF4778D5 ובאתר של notebookclub.co.il המחשב הזה מופיע כבעל מסך WXGA Ultrasharp With Truelife שמזה אני מבין שהוא לא LED האם זה ייתכן או שבאתר של וואלה "משדרגים" את המסך על דעת עצמם?

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  20. מחפש מחשב נייד לשנת הלימודים האוניברסיטאית הקרובה, צמצמתי את האפשרויות שלי ל-2: דל- http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13071 לנובו- http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13622 מה עדיף? המחירים יוצאים שווים כשמאריכים את האחריות של הלנובו לשלוש שנים? מה אמין יותר?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Ametrine,

שלום, רציתי לדעת האם הלפטופ DELL Inspiron 1545 T6500 נחשב כאיכותי. הנייד נועד ללימודים, סרטים, משחקים פשוטים ביותר. האם אתם ממליצים על הדגם הנ"ל? מסגרת הכספית היא סביבות ה 3000 ש"ח, כך שאין צורך להשוות עם לפטופים יקרים יותר מ 3200 ש"ח, אלא רק עם לפטופים במחירים אלו. תודה.

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  22. Started by blizzard20,

שלום לכולם. אני חושב לקנות כבר ביום שבת/ראשון את המחשב הנ"ל. אשמח לשמוע מאנשים שיש להם אותו או מחשב אחרים מאותה הסדרה (inspiron 1545 t6400/6500) קצת ביקורות עליו, חשוב כמה שיותר מהר על מנת שאוכל להחליט עד שהסופ"ש מסתיים. תודה מראש מפרט: מעבד ליבה כפולה Intel® Core™ 2 Duo Processor T6600 2.2GHz מסך "15.6 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video Intel® Gma 4500MHD זכרון 4096MB DDR II דיסק קשיח 320GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב DVD Multi Burner תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi 802.11b/g כרטיס רשת LAN Bluetooth יציאות USB 2.0 X3 ,VGA ,Audio קורא כרטיסי זכרון יציאת רשת ועכבר Touch

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  23. שלום רב! יש לי DELL 1545 חדש עם Vista home premium x64 הוא עובד בסדר רק משהו אחד נורא מעצבן. על כפתורי ה F יש כפתורי קיצור כגון הווליום, רשת אלחוטית, וכדומה. בלחיצה על הכפתור מתבצע הקיצור וכדי להשתמש בכפתורי ה F צריך ללחוץ על כפתור ה Fn. ההפך מהסטנדרט שאני מכיר בכל המחשבים. זה נורא מעצבן כיון שאני מרבה להשתמש בקיצורים של ה F, רק תחשבו שכדי לצאת מחלון צריך ללחוץ Fn+Alt+F4 אשמח מאד אם ידוע למישהו על אופציה או תוכנה כלשהי ההופכת את הקיצורים. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  24. Started by ManInABox,

שלום חברים, נתקלתי היום בלינק הבא - http://www.wallashops.co.il/ws/a/orderRecord.aspx?oi=%204176739EDD4D4549BCC617D489 הם אומרים שהמחשב הוא עם מסך white led, מה שנראה לי קצת מוזר כי כשהרצתי חיפוש על הדגם הזה לא מצאתי שום התאמה, למעט באתרי קניות אחרים (כולם אגב ישראלים) אז מה אתם אומרים ? זה אמין ? תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  25. שלום חברים, אחרי הרבה התלבטויות החלטתי לקנות את החדש של דל: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1564-330m.htm רציתי חוות דעת אחרונה עליו או יותר נכון סיבות טובות למה לא לקנות אותו (אני כנראה מזמין אותו מחר). (אני סטודנט, ככה שאני לא מחפש מחשב למשחקים וכו'...).

• 3 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.