ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח ( תכנות ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא - אך לגביי המקלדת הייתי רוצה למצוא מחשב נייד עם מקלדת שמתאימה לגיימינג ( עומק בלחיצה, רגישות מספיקה ודברים אחרים שחשובים לחוויה טובה יותר ) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שוקל לרכוש 9900K ולא מצליח להחליט איזה בורד לבחור בין השניים הבאים (אפשרי להציע משהו אחר) , אשמח לדעתכם בנושא... GIGABYTE Z390 AORUS MASTER או ASRock Z390 Taichi Ultimate הציוד הבא קיים כבר וממתין להתקנה בלוח שיבחר.. שני MVNE 500GB 3200/2600Mbps לטובת raid strip עבור מערכת ההפעלה. שני SSD 256 GB שני HD 3 TB מכניים ו 32 GB RAM ו GTX 1080 וספק 800Watt gold חשבתי לקרר את המעבד עם הפתרון הבא: Corsair Hydro Series H100i PRO Low Noise מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול האים ווינדוס 8.1 תומך ברכיבים מודרנים כמו מעבדי I9 החדשים או SSD M.2 או שחייב ווינדוס 10 ?אשמח לדעת באיזה רכיבים הוא תומך או לא והאים יש פתרון למי שלא מעוניין בווינדוס 10. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב 3000 עם חריגה של 200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ, תכנות, עבודה משרדית, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא דיל ברייקר. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8.…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
https://www.tms.co.il/49023 אשמח שתגידו מה דעתכם, זה מחשב שאני מתכנן לקנות (אני משדרג את הssd שם לtera) תודה!
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני כרגע משחק Assassin's Creed Odyssey, PATH OF EXILE , אבל אני גם רוצה שהוא יתאים למשחקים עתידיים כמו CYBERPUNK 2077, אה ויכול להיות שמתישהו אני אחזור לWITCHER 3. וגם אני לא צריך ציוד היקפי, אולי מערכת הפעלה וגם אני צריך מסך חדש שיתאים. תודה רבה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכם, אשמח לקבל ייעוץ למחשב אני מעצבת פנים מחפשת את המחשב הכי טוב שאני אוכל להריץ בו את התוכנות כמו: SketchUp, raumplan, Revit,. Vray, Photoshop, AutoCad בקלות. הצרכים הנוספים הם טיפה גיימינג משחק לדוגמא (Sims 4) ופנאי אחר של סרטים/סדרות ואופיס. המחיר גמיש חשיבות עיקרית על איכות התצוגה ומהירות המחשב תנאי העבודה שיהיה שקט כמה שרק אפשר צפויה עבודה ממושכת מאוד על המחשב יומיומית לכן מחשב שיוכל לעמוד בזה ולא יתחמם בקלות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000₪ אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD וקצת גרפיקה וגיימינג 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אהלן! מעוניין להרכיב מפרט למחשב: סכום: עד 4000 צורך: לצורך עיצוב גרפי (AfterEffects , illustrator, PhotoShop, Cinema4D\Maya), ציוד היקפי: ללא. שקט פעולה: עדיפות לפעולה שקטה, המחשב לא בחדר עבודה נפרד. בלית ברירה נקודת פשרה למול תקציב. OC: עדיף אפשרות לOC עתידי. לא יהיה מיידי. OS: יש צורך לכלול מערכת הפעלה (ומעלה 10 windows) , אין צורך באופיס, יש צורך בהרכבה בחנות. איזור רכישה: אילת. מתי: קניה מתוכננת באמצע מרץ. חיבורים אין צורך ביציאות/חיבורים מיוחדים. אפיק שדרוג: מחשב לשימוש של ארבע שנים לפחות. רצוי שתהיה אפשרות לשדרוג. לפחות: 8Gb RAM, מעבד מרובה ליבות 64bit. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפשת המלצה למפרט לנייח שישמש לעבודה בתלת מימד עם תוכנות ע כמו Rhino, zbrush, vray (לעיצוב מוצרים ורינדור)וכן עבודה עם פטוטושופ ואילוסטרייטור לעיצוב גרפי ואיור. לא מתוכן אוברלוק. צריכה בנוסף מסך טוב + תוכנות אופיס עדיף לא רועש או רעש מינימלי אך מקורר היטב. מתוכנן כתחנת עבודה יומיומית. תקציב 8k כולל מסך. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין 3 מחשבים שהמליצו לי עליהם. אשמח אם תעזרו לי לבחור את האחד Dell xps 13,asus zenbook, lenovo yoga 920 אם למישהו יש הצעה אחרת עד 1500 דולר מארהב חשוב שיהיה קל ודק
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
היי, איזה שינויים שיפורים הייתם עושים? התקציב הוא 4500 הספק לא חלש מדי? מעבדים: AMD Ryzen 5 2600X Processor Box (Gen 2) כמות: 1 - מחיר: ₪ 955 לוחות אם: Gigabyte B450M DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 332 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2D3000C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 528 מארזים: Antec P7 Silent Super Mid Tower כמות: 1 - מחיר: ₪ 209 ספקי כוח: ANTEC PSU 550W Neo Eco 80+ Modular - BULK בקניית מחשב חדש- כמות: 1 - מחיר: ₪ 186 מאווררים למארזים: Antec 2 speed 120mm TrueQuiet PRO fan כמות: 1 - מחיר: ₪ 41 כוננים קשיחים: Seagate HDD 1.0TB 64MB SATA3 Barracuda כמות: 1 - מחיר: ₪ 200 …
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מחשב נייד עד 1500 שמתאים לדברים כמו פוטושופ דיסקורד ועוד תוכנות בסגנון הזה וגם למשחקים כמו cs go יש כזה דבר? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי כולם אשמח לעזרתכם בכיוון וייעוץ לקניית מחשב חדש. המחשב הוא עבורי - סטודנטית לעתיד (ביוכימיה). מה חשוב לי במחשב נייד (הדברים שאני נעולה עליהם ולא מוכנה להתפשר עבורם): שיהיה מסך מגע טאץ׳ שיהיה זריז עם עבודה חלקה, בלי תקיעות. אופי העבודה במחשב: עבודה על הרבה תוכנות אופיס במקביל גלישה באינטרנט על הרבה טאבים במקביל צפייה ביוטיוב וסרטים לציין כי אני לא גיימרית ולא עתידה להשתמש בתוכנות עריכה או תוכנות כבדות כאלה ואחרות (אבל תמיד נחמד שתהיה לי כן את האופציה להוריד תוכנה כזאת או אחרת בעתיד) ממחקר קטנטן שביצעתי באינטרנט, זה מה שאני חושבת שיתאים לי ולאופי העבודה שלי: מעבד i5-8…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי אחרי חפירות רבות, החלטתי להתייעץ עם המומחים. זקוקה לנייד לעבודה אינטנסיבית כחוקרת פוסט-דוק/סופרת וגם להאזנה למוזיקה וצפייה בסדרות (האם כדאי 4K?) צריך להיות: קל יחסית, עד גודל 14" עמיד לטלטלות (ה-LENOVO YOGA שלי נפל מהאופניים פעם אחת יותר מדי, ובשנה האחרונה אינו מתפקד כמ.מגע, אם מתפקד בכלל..) מקלדת טובה חיבור USB-C סאונד משובח נוטה מאד לכיוון LENOVO, לאו דווקא עם מ.מגע. ההתלבטות כרגע היא: בין 730S -- ללא מ.מגע, 13.3", מעבד i7-8565U ו-920 -- מ.מגע, 13.9", מעבד i7-8550U שניהם מגיעים עם -- זיכרון 8GB DDR4, כונן SSD 512 ועולים כ-5Kש"ח (920 ברזולוציה 4K -- תוספת 1,700ש"ח בערך) יש…
-
- 19 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 . אפשר חריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מטרות כלליות בעיקר (אינטרנט/אופיס/תוכנות קלות) וקצת גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק עכבר ומקלדת מעדיף אלחוטי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב במידה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? בלי מערכת הפעלה. כן להרכיב בחנות 8. הא…
-
- 20 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
1.התקציב המרבי הוא 3000,יש אפשרות חריגה. 2.שימוש המחשב הוא גלישה-אוהבת לפתוח המון טאבים במקביל, וצפייה בסרטים, ולימודים. 3.רצוי שיהיה 8 ram, וכונן ssd 7. שיגיע עם וינדוז 8. בעל של חברה יהיה בארהב, אז אני רוצה להזמין מהחנות של לנובו, יש מבצעים ביום הקרוב. 12. חשוב שהמחשב יהיה כמה שיותר עמיד, ברור לי שזו בקשה לא פשוטה כשמדובר במחשב נייד. היה לי לנובו יוגה 2, ששרד כמעט חמש שנים, ועבד ללא דופי, אוהבת את העיצוב של לנובו, וחשוב לי שהמחשב לא יראה כמו גוש מתכת, למשל מסדרת הthinkpad בלבד, שהם עמידים, אבל לא מעוררים שמחה בליבי. מצרפת את הקישורים למחשבים של לנובו שמצאתי, ואשמח להבין מה ההבדל ביניהם, על מנת להזמין. תודה רבה https://www.le…
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 וחריגה עד 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Photoshop, Lightroom, Google Chrome 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשןב 6. האם מתוכנן אוברקלוק לא (OC)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא קריטי 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחש…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בעקרון מחפש באזור ה3500-4000, אפשר לחרוג בתקווה לא הרבה מדי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך GTX 970 - מתכנן לשדרג בהמשך ספק כוח CORSAIR CX750M 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יהיה נחמד לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מ…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח, אפשר חריגה קטנה אם זה משתלם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יהיה לשימוש של ילד בן 10 שכרגע משחק המון MINECRAFT, אבל כדאי שיוכל להריץ גם דברים אחרים בעתיד הקרוב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בהקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1.התקציב המרבי הוא 3000,יש אפשרות חריגה. 2.שימוש המחשב הוא גלישה-אוהבת לפתוח המון טאבים במקביל, וצפייה בסרטים, ולימודים. 3.רצוי שיהיה 8 ram, וכונן ssd 7. שיגיע עם וינדוז 8. בעל של חברה יהיה בארהב, אז אני רוצה להזמין מהחנות של לנובו, יש מבצעים ביום הקרוב. 12. חשוב שהמחשב יהיה כמה שיותר עמיד, ברור לי שזו בקשה לא פשוטה כשמדובר במחשב נייד. היה לי לנובו יוגה 2, ששרד כמעט חמש שנים, ועבד ללא דופי, אוהבת את העיצוב של לנובו, וחשוב לי שהמחשב לא יראה כמו גוש מתכת, למשל מסדרת הthinkpad בלבד, שהם עמידים, אבל לא מעוררים שמחה בליבי. מצרפת את הקישורים למחשבים של לנובו שמצאתי, ואשמח להבין מה ההבדל ביניהם, על מנת להזמין. תודה רבה https://www.le…
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייח שיידע לעבוד עם התוכנות RSOFT MATLAB LABVIEW גם עבודה בו זמנית. הרצת סימולציות עם שימוש של מספר ליבות. שימוש בשני מסכים. חשוב לי שהכל ירוץ חלק וגם שבאמצע המחשב עדיין ייפעל רגיל שאוכל להשתמש בדפדפן/ יישומי אופיס בקלות. שלא יהיה רועש גם. אשמח להמלצות למפרטים תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנטית לאמנות ואני מחפשת לקנות מחשב נייד חדש. אני מחפשת משהו שיידע לסחוב פרימייר אך לא יותר מזה. אני לא משתמשת באיליסטרייטר,פוטושופ ותוכנות אחרות. הסתכלתי על הכתבה באתר של איך לבחור מחשב לתוכנות גרפיקה אך המחשבים שהוצעו שם כבדים מדי.(סביב ה2.5 ק"ג) N550JV ו-N551JK של חברת אסוס. IdeaPad Y510P ,Y50-70 ו-Z510 של חברתלנובו. Satellite P70 ו-P50 של חברת טושיבה תקציב עד 5000. האם קיים משהו כזה?כבר הלכתי לאיבוד וממש אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבטת בין שני המחשבים הללו מדובר בשתי מחשבים כמעט זהים הוסטרו מעבד i5 8250u אינספיריון מעבד i5 8265u מעבג לזה אותו מפרט טכני 256 ssd 8 ram וסטרו 4 תאים אינספיריון 3 תאים וסטרו שרות מעבדה אינספיריון שרות עד הבית שימושים אינטרנט ואופיס בעיקר מחיר כמעט זהה אודה לכם על התשובות ניתן להיכנס לאתר שניידר ולהקיש את הדגם והמפרט יהיה רשום.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב גיימינג לא כבד יותר מדי אבל שבכל זאת יסחוב איתי זמן טוב ראיתי את המחשב הזה באתר של KSP, לפי המוכר זה מחשבים שהם עשו בבניה ויהיה אפשר לשדרג אם אני ארצה בעתיד בכל מקרה אני שם פה לינק תגידו אם שווה את המחיר ואם יש דברים שעדיף לשנות https://ksp.co.il/?store=kspnatania&changeSnif&uin=18779&select=.269..397..6072. תודה לעונים (:
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש הרבה דגמים חדשים של מעבדים וכרטיסים גרפיים. נוצר המון בלבול , כאשר אתה מחליט לקנות מחשב חדש, ורוצה לשקלל קריטריונים שונים , מחיר. בפרט , עם מספר הדגמים של אינטל. סתם לדוגמה: האם עדיף לקנות I7 מדור קודם / I5 מדור עכשוי וכן הלאה, וגם באותו דור יש גרסאות שונות. כמו כן , Amd התעוררה בשנים האחרונות. ויש את Nivida שתמיד פועמת בשוק המעבדים הגרפים. 1. האם קיימת טבלה מלאה שמציגה שיקולים שונים בין הרכיבים במחשב (מעבד גרפי + מעבד / מעבד עם מעבד גרפי מובנה) NIVDIA / Amd / Intel? 2. מי לוקח , ומי הבחירה היותר חכמה עבור מחשבים בדרגות שונות Amd או Intel? 3. מה השיקולים שצריכים להנחו…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-