עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shim_23,

המחשב הוא לאחותי שתתחיל ללמוד בקרוב תואר בתקשורת. החשב הוא בעיקר לצרכי מולטימדיה מוזיקה אינטרנט ואופיס. העדפות: רזולוציה טובה עם זוויות צפייה רחבות 15.6" גודל מסך ואחריות ואמינות טובה. 2 הדגמים הנבחרים: 1. Toshiba satellite s50-14x 2. Lenovo thinkpad E540 המחשב הראשון (לעומת הדגם השני) קל משקל, נראה טוב יותר, מעבד מהדור החדש מסוג U, זיכרון 8 ג'יגה בייט, הארד דיסק 1 טרה לעומת חצי טרה ב thinkpad ואחריות 3 שנים ע"י מעבדות CPM. המחשב השני (לעומת המחשב הראשון) נראה חזק ומסיבי יותר, מעבד מהדור הקודם אבל מסוג M, זיכרון נמוך יותר (4 ג'יגה בייט) הארד דיסק 7200 RPS לעומת 5400 בטושיבה, והכוונה להרחיב אחריות ל 3שנים בבית הלקוח ע"י מעבדות IBM. שניהם מסכי FHD בטושיבה המסך ה…

2. קיבלתי את הצעת המחיר הזו: http://www.tms.co.il/preview/spec/v146fmnq האם הוא מתאים לצרכים שלי על פי השאלון? יש איפה ואיך לשפר אותו? תודה! מה התקציב המקסימאלי? 2.5 - 3 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג משמעותית. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט (ריבוי טאבים), סרטים, משחקי מחשב (בעיקר משחקי ספורט). המסך הקבוע בגודל 23 אבל המחשב יחובר מידי פעם למקרן fhd. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד ע…

3. Started by IdolAdmin,

היי אני צריך מפרט למחשב מיועד לסרטים ומשחקים בינוניים מבחינת דרישות משאבים שיחזיק מעמד זמן רב ללא שידרוגים ושיהיה מותאם לויסטה (ללא רמקולים, מקלדת ועכבר) שיהיה הרבה זכרון ומעבד חזק מארז פשוט לא משהו מטורף.. תודה...

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  4. אשמח לקבל חוות דעת של בעלי הניידים או מאלה שהתנסו בדגם הספציפי הזה. TOSHIBA - Satellite A300-1ND איך הוא מבחינת העבודה עם תוכנות רגילות כמו IEXPLORER-WORD וכו'? האם הוא שקט בעבודה רגילה? ואיך הוא גם במאמץ? האם הוא גם מתחמם יותר מדי? וכמובן - איך הוא מבחינת התמודדות עם משחקים כמו COD4תBIOSCHOK ALONE IN THE DARK וכמובן GTA 4? ואיך הוא מבחינת צפיה בסרטי HD 720P בפורמט MKV? מודה מראש לכל העונים והעוזרים. נ.ב. איפה אפשר למצוא את הנייד הזה תצוגה?

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  5. שלום לכולם, אני מחפש לפטופ לסטודנט,הוא הולך לשמש לאינטרנט ולמשחקים (סגנון WOW)ן, חשוב לי שיהיה לו מסך 13", מעבד וזיכרון כמה שיותר טובים, וגם כרטיס מסך נפרד. ראיתי את הDELL STUDIO XPS 13 במחיר מאוד מעניין יחסית למפרט שלו, http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9150624&type=product&id=1218036666917 רציתי לשמוע את דעתכםעל הDELL STUDIO XPS 13 בגלל שקראתי עליו ביקורות מעורבות באינטרנט. אם למישהו יש ניסיון עם הלפטופ אשמח לשמוע עליו, הייתי רוצה גם שתמליצו לי על לפטופ לפי הפרטים שנתתי בתחילת ההודעה, עניין האחריות בארץ חשובה,אבל לא עד כדי כך שאעדיף לפטופ נחות בצורה משמעותית שיש לו אחריות בארץ לעומת לפטופ שאין לו אחריות. אני רוצה להוציא על הלפטופ עד 1000$ (אפשר לחרוג…

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  6. Started by I7210I,

שלום אני מנסה להתקין WIN 10 מדיסק און קי על מחשב נייד ASUS K55A לפי מה הכתוב פה http://www.tenforums.com/tutorials/2376-usb-flash-drive-create-install-windows-10-a.html השתמשתי בRUFUS ומשום מה לא נוצרו מחיצות כמו בהתקנה של UEFI. מה הבעיה פה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by omi,

שלום לכם תקציב עד 3000 ש"ח הנייד ישמש לגלישה , כתיבת מאמרים, בניית מצגות בעיקר אשמח אם תמליצו על מחשב שיחזיק מעמד תק' ארוכה ושזמן העבודה יהיה ממושך, לפחות 4-5 שעות עבודה ברצף. מה דעתכם על Dell Inspiron שכחתי את מס' הדגם או שיש אחד כזה?? מה עם סמסונג r530 ?נמסר לי מנציג חברה שיש להם מבצע והוא עולה 3000 ש"ח עם 3 שנים אחריות. לא ממש מבינה במחשבים ולא יודעת מה חשוב ועל מה לשים לב.. תודה רבה

8. Started by qman32,

אני צריך מחשב בעיקר למשחקים (בדר"כ הכבדים ביותר על הגדרות גבוהות ב23"). אני גם מתכנת בסביבות סטייל eclipse ו-VS, מריץ פוטושופ פעם ב.. לעריכות תמונה (לא כבד מדי) ולא בטוח אם זה משנה, אבל אני מפעיל סטרימינג של סרטים ל-PS3 (לא יודע אם זה כבד או שיותר תלוי ברוחב פס) + אינטרנט ומסמכים מן הסתם. ראיתי שאחד המפרטים המומלצים די מתאים לי אז הייתי מתבסס עליו: מפרט חזק לגיימינג. המקסימום שאני מציב לעצמי הוא 6.5 אלף. אם אפשר המלצה על חנות בסביבות ראשל"צ\מרכז. אין לי צורך ברמקולים. אני לא מתכנן OC. אין לי כח להתעסק עם זה. (אלא אם כן זה ברמה של ללחוץ על כפתור והכל זז 20% יותר מהר ואני לא צריך לדאוג מחימום ומתח ולא יודע מה). אין לי צורך במ"ה. כן יש צורך שמישהו ירכיב את המחשב. אני לא מתכנ…

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  9. Started by nasti,

היי! רציתי לדעת כמה שווה ה- Inspiron 14 5000 series חדש של Dell שקיבלתי במתנה. מפרט: מסך 14" מעבד i5 5200U 2.20GHz 4GB זיכרון RAM כרטיס מסך GeForce 920M רזולוציה 1366X768, 60Hz זיכרון 500 ג'יגה ללא מסך מגע עם כונן דיסקים שוקל כ-2 ק"ג חדש לחלוטין באריזה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  10. מחפש מחשב לצרכים משרדיים וביתיים גלישה באינטרנט, Office ואם יש אפשר שיהיה בלוח אם שלו יציאה של hdmi אבל זה רק אם זה נכנס בטווח מחירים.

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  11. Started by Murmur,

שלום אני מחפש מחשב לסבתא - מיילים ואינטרנט. ותמונות של הנכדים. חשבתי להרכיב לבד משהו זול (נניח לפי המפרטים המומלצים) ואז חשבתי ללכת על משהו מוכן כמו Dell Vostro 260 : http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=19302 כי בשביל עוד 200-300 ש"ח אני מעדיף לקנות מחשב מוכן עם אחריות באתר הלקוח (סבתא כאמור) לשלוש שנים. השאלה - האם יש איזשהו מחשב מיני זול יותר / אפשרות להרכיב מפרט זול שתחסוך 500-600 ש"ח ותהפוך את זה לכדאי? אשמח לעצתכם

12. המחשב אינו מיועד לאבור קלוק המפרט הראשון INTEL CORE 2 DUO E4300 GA-P35-DQ6 זכרונות:2GB 667 דיסק קשיח WD 250GB כרטיס מסך 8800GTS 320MB מפרט שני AMD 4600X2 M2N32-SLI 2GB DDR2 667 WD 250GB SATA2 8800GTS 320MB

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  13. מה דעתכם על המפרט הבא(פעם ראשונה שאני מרכיב מפרט),מכיוון שהרכיבים כולם יקרים, מסך(CRT בן 3) אני לא מחליף,עכבר מקלדת אני לא מחליף,רמקולים(ישנים של קריאייטיב,אבל עובדים כמו תותחים) אני לא מחליף,דיסקים קשיחים(SATA 1 בנפחים 80 ו-160 ) לא מחליף וCD/DVD ROM אני לא מחליף(צורב DVD)(כל אלה אני אשדרג בהדרגה כשיהיה לי כסף לכך): יעוד:משחקים,נסיונות באוברקלוק(חדש בתחום),תכנות,שימוש יומיומי(מסנג'ר שיטוט באינטרנט),וכמובן שיהיה מוכן ומותאם לVISTA ויהיה מסוגל להריץ בעתיד DX10 מעבד: Intel core 2 duo E4300 כ-700 ש"ח כרטיס מסך: Geforce 8800 GTS 320MB sparkle PCIe כ-1650 ש"ח לוח אם: Asus P5B Deluxe כ-1100 ש"ח זכרון: OCZ DDR2 2048MB 800MHz CL3 כ-1400 ש"ח ספק(שיהיה מוכן גם לSLI וגם לריבוי מאוור…

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Shadow64,

עבור חבר. מיועד לשימוש רב-תכליתי, כולל משחקים כבדים. מיועד לשימוש לטווח ארוך (5-6 שנים) עם אפשרות לשדרוגים קלים בעתיד (לכן ספק כח החזק) כעיקרון אין הגבלת תקציב. ללא מסך או אביזרים פריפריאליים. הקנייה מתוכננת מ- KSP. Core i7 930, 2.8GHz, s1366, 8MB Tray (1395) X58A-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200+, 4xPCI-E (1060) 3x2GB Mushkin Copperhead Series Triple Channel CL8 (910) -או- ‏3x2GB Kingston HyperX Triple Channel (940) GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E (1270) Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX (435) DVD±RW GH22LS50 x22 Black LightScribe SATA (Retail) (145) NH-D14 CPU Cooler (375) P183 Mid Tower Black (No PSU) (725) HX 850W Active PFC 12cm Fan M…

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  15. שלום לחברי הפורום הנכבד מבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט למחשב דרישות- משחקים כגון WOW , אם אפשר שיהיה שקט(נמצא בחדר שינה שלי) אין צורך בציוד היקפי(מסך רמקולים כונני DVD וכד') אם אפשר ללאOC תודה מראש לכל התייחסות [br]פורסם בתאריך: 29.04.2008 בשעה 10:02:15 שכחתי לציין שזה דחוףף , ואני חייב להזמין את המחשב מחר כי המחשב שלי קרס

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  16. http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=4847287 האם המחשב הזה שווה את ה-1.5K שהוא עולה?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  17. קיבלתי מפרט למחשב משחקים בעלות של 3200 שקל. הוא מאד דומה למפרט המומלץ שלכם אבל עם כמה שינויים שהייתי רוצה להתייעץ אתכם. המפרט הוא: מעבד: Intel Pentium 4 3.0 GHz 530 HT 800 (במפרט שלכם מוצע הסלרון שהוא פחות חזק כך שזה נראה לי שיפור רציני). לוח אם: MSI 915P (במפרט שלכם מוצע ה-Gigabyte שאני מאד מחבב אותם אבל במבצע זה ה-MSI הזה - אשמח לשמוע אם זה לא "עז"). זיכרון פנימי: 2 מודולים של 256 MB (כמובן של 400 MHz אבל לא יודע דגם מדוייק - זה קריטי לבקש דגם מסויים?) דיסק קשיח SATA - 80GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer צורב LG 52x32x52 CDRW כונן דיסקטים 1.44 כרטיס מסך: NVIDIA GEOFORCE 6200 256 MB (במפרט שלכם מומלץ ה-GEOFORCE 6600 - האם יש הבדל רציני ביניהם כשמדובר במשחקים "כב…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. היי חברה, עמיתה לעבודה פנתה אליי בבקשה. היא צריכה מחשב שישמש אותה לכל צורכי העבודה שלה (גלישה באינטרנט, קריאת מסמכי אקסל ענקיים, מצגות POWERPOINT) וכן אפשרות למשחקי מחשב (בשביל הילדים והבעל). משקל לא משחק פקטור מרכזי, אך קירור דווקא כן. האם יש חיה כזו? מחיר מבחינתה לא מהווה גורם מקביל. תודה רבה מראש!

19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את התקציב - המטרה היא להגיע למערכת שנותנת value for money טוב ושלא תדרוש שדרוגים תכופים, יעלה כמה שיעלה. מצד שני, לא מחפש לזרוק כסף בלי סיבה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, וגם עבודה משרדית, פיתוח תוכנה וצפיה בתכני 1080P. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. XCom-2, Fallout 4, Asassin's Creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" - 1920 על 1080. -לאילו הגד…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אוקי אז יש ככה: Intel: CPU: P4 2.4Ghz 800FSB HT m0b0: Asus P4p800s(i848) SB, Sata, Lan RAM: 512 Kingmax 400DDR CDRW: Plextor 48x PRICE: 2630sh AMD: CPU: Athlon XP 2800+ 512k 333 M0B0: Abit NF7 (nForce2) lan, usb2 Ram: 512 Kingmax 400DDR CDRW: Plextor 48x PRICE: 2570sh המחשב לאולפן הקלטות סאונד ועריכת וידאו מקצועי...לעבודה עם תוכנות כמו Cubase SX, Cakewalk 9, VST FX, Wavelab 4, Ulead Media studio, pinnacle 9, וכל אלה....שימוש בתוכנות עם פייר וייר...ועם EXTERNAL SAMPLERS...ועם הרבה קומפרסורים ואפקטים.... אז אני מתלבט...לדעתי, ולפי הבנדויצ'ים שבדקתי, הAMD משתין על הפנטיום.....בהליכה...והוא גם זול יותר. אבל אני צריך את עצתכם, ותעשו טובה, עצה של מישו שמבין....

• 29 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. תקציב 2000 שקל

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך אך אני רוצה שיצא המחשב הטוב ביותר אז אם זה מגיע ל2500 זה לא נוראי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ומשחקי מחשב.חשוב לי שהוא יריץ 2 משחקים :SIMCITY 5 - בצורה טובה ואיכותית ללא בעיות דרישות מערכת: http://www.simprograms.com/simcity/s...-requiremen... GTA V - בצורה נמוכה-בינונית ללא בעיות*2 המשחקים יצאו בעתיד יש לי מסך 22 אינץ' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט ב…

23. Started by igal_nazar,

מעבד : p4 3.2 1mb s-775 לוח אם : asus p5gd1 s-775 915p pci-e כרטיס מסך: asus 6600gt 128mb pci-e +tv זיכרון: kingston 512 mb cl2.5 400 הארד דיסק: WD80GB SERIAL ATA האם לדעתכם הזיכרון מספיק ? אני צריך הצעות למארז....

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  24. Started by asafgolan,

אני צריך מפרט שיתאים לתקציב הנ"ל (לא מיועד למשחקים). המחשב צריך לכלול גם מסך LCD, ואם יהיה אפשר להשאיר מקום גם לעכבר, מקלדת ורמקולים זה בכלל יהיה נהדר. תודה.

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  25. Started by hag911,

צריך מחשב המיועד למשחקים בעיקר.. ללא OC רק מארז!!! תודה...

• 1 תגובה
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.