ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
מצאתי כבר כמה מחשבים שאני מאד מאד רוצה, אבל הם נמצאים בחו"ל ואין לי דרך להעביר אותם לארץ, אז עברתי לאפשרות של קנית מחשב בארץ. אני מחפש מחשב עם מסך של 10.2" מינימום. מהירות מעבד רצויה של 1.6Ghz זכרון של 160GB מינימום וRAM של 1GB ורצוי יותר... אין לי בעיה גם יד שניה במצב טוב. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט ב4.5K ושהכרטיס מסך יתאים למסך בגודל 22 אינץ', מבקש לא לחרוג בכוח אך אפשר לחרוג טיפה. המטרה העיקרית היא משחקים, שאר הדברים הם: גראפיקה,אינטרנט וכו' לא צריך ציוד הקפי, תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
המעבד- 9400 זיכרון 2G 250G כונן קשיח
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נייד לצרכים בסיסיים ועסקיים כאחד. חשוב שיהיה נוח לנשיאה בתיק לפגישות (עדיפות למסך מט) מצד שני שיהיה נוח לעבוד איתו בבית (אין נייח). האם שימוש באי-מיול או בשיטת שיתוף אחרת מצריך מחשב חזק יותר?לגבי אופציה חיבור לטלויזיה,איזה חיבור צריך (האם חייבים את HDMI.?) איזה מחשב מהבאים יענה על כלל הדרישות שלי בצורה היעילה ביותר ביחס לתועלת עלות. אם יש לכם המלצות אחרות אני פתוח להצעות... LG LG X110/120/130 NetBook RD480-L.ADB1E T4300 2.1GHz http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash Asus Eee PC 1005HA \ S1101 - לגב ה 1005הבנתי שהמחשב חיה רעה ויש לו סוללה ל10 שעות...?! http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash Lenovo "10.1 Lenovo IdeaPad S10 - e…
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מישהו יודע מה ההבדל בין זמני הסוללות 3תאים ו6תאים בנטבוק dell mini 10? האם הוא השידרוג קריטי? מכיוון שה6 תאים גדולה מאוד ובולטת מחוץ למחשב..
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הי, המחשב מיועד בעיקר למשחקים. כבר יש לי צורב. אני מבין ש-AMD נותנת יחס עלות ביצועים טוב יותר, האם זה נכון? אני מעדיף חנות באזור המרכז. תודה לכולכם ! תשובות לשאלון: 1. מה התקציב המקסימלי? - 3500 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? - משחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי - מסך צריך (22 אינץ נראה לי הגיוני), רמקולים לא צריך, מקלדת ועכבר צריך (חוטיים מספיק) צורב לא צריך. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב - ראה למעלה 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, - לא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב - לא חשוב (1) 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? - לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - לא למערכת הפעלה, כן להרכבה בחנות 9. …
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
חג שמח לכולם חבר'ה רציתי שוב את עצתכם בנוגע לחיפוש מפרט למחשב טוב שישרת אותי בלימודים במשךל 3 שנים ופרט לכך לסרטים אינטרטנ ומוזיקה ולכן הדרישות שלי לא בשמיים יחסית.. זכרון 4 ג'יגה עם לפחות 800 מגה הרץ אבל אפשר טיפה יותר תלוי במחיר הארד דיסק לפחות 160 ג'יגה עם מהירות של מקס' 7200 RPM מעבד טוב וחזק מסך רגיל לחלוטין 13.3 אינץ' בעדיפות הגבוהה ביותר....אבל כרטיס מסך שיהיה לפחות טוב שאוכל לראות סרטים באיכות טובה... כל היציאות האפשריות עם עדיפות ל HDMI,ESATA, FIREWIRE.. WI-FI ולוטות' חייב שיהיו ומצלמה ומשהו נגד חטטנים במכללות כמו מפענח טביעת אצבע , מצלמה גם כן תעזור ואחריות של לפחות 3 שנים ומשקל אפשרי במקס 2.5 קילו ואפשר לחרוג טיפה מהמחיר .. חוץ מזה שמעתי על משהו שנקרא משטחי ק…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בסוף שבוע שעבר קיבלתי את הדגם הנ"ל, וראיתי שיהיה לנכון להוסיף לו עוד ג'יגה זכרון למען ביצועים טובים יותר. לפי האתרים השונים וכמו כן אתר היצרן - ניתן לשים עד 2 ג'יגה במחשב. המחשב עצמו מגיע עם 'גיגה אחד של זכרון ,אני ראיתי שבKSP ג'יגה זכרון למחשב נייד עם תדר כמו שיש לי עולה כולה 80 ש"ח..שזה כלום יחסית. השאלה שלי היא - נגיד ואני אקנה ג'יגה זכרון נוסף , לא תהיה בעיה להוסיף אותו למחשב? יש סלוט פנוי לכך? תודה מארש ^^
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעקרון אני צריך מפרט מחשב ב3000 שקל לגיימינג ועבודה משרדית אני צריך רק את הכונן נטו בלי מסך או ציוד הקפי כלשהו +צורב DVD והכי חשוב שיהיה סניף באזור הקריות שאם יתקלקל אני לא יסע עד תל אביב בשביל זה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
חברים שלום , הייתי מעוניין לקנות מיני לפטופ ללימודים התקציב שלי הוא עד 3K כמה ניראה לכם יעלה בסין לדוגמא?
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Quad Q9400 Box כרטיס מסך ATI Radeon4850HD OC 2048MB DDR5 *מח"ול* ספק כח Antec EarthWatts 650W זכרון 2x2GB Kingston HyperX CL5 Dual Channel לוח אם ASUSTeK Computer INC. P5GC-MX/1333 mainboard זה מפרט לGaming אז תדרגו בבקשה D: אני מדגיש אני פשוט משפר תמחשב שיש לי עכשיו
-
- 8 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני צריך לקנות סוללה לנובו למחשב נייד .אני רוצה לדעת אם היא באה עם הכבל של הסוללה ועם המטען שלו או שלא ?
-
- 10 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, לאחר כמה שנים טובות החלטתי (עם עוד חבר) לקנות מחשב חדש, אנחנו משתתפים בהרבה מסיבות רשת ומשחקים במשחקים עדכניים שיוצאים, ובנוסף משתמשים בתוכנות כגון Solidworks. שנינו משתמשים במסכי 24, ולא צריכים ציוד הקפי כלל. עריכה : 1920X1200 אספתי קצת מידע מהפורום וניסיתי לשחזר את הידע שהיה לי בתחום לפני כמה שנים ובניתי מפרט, רציתי לדעת את דעתכם דברים שחשובים לנו -> DX11, I5, ארבע גיגה זכרון לפחות, כשהוא שוקל להקריב משהו מהמפרט ע"מ להרכיב 8 גיגה זכרון (אגב, DDR3 רץ ב1033 בdefault וכל זכרון שמצהיר שהוא תומך במהירות גבוהה מכך זה לOC בלבד, נכון? [כמו שהיה פעם עם DDR רגיל, שהיה רץ ב400 וכל מה שהצהיר שרץ מעל היה מיועד בעיקר לצרכי OC?) ומסנני אבק על כל כניסה במארז (כמו לדוגמא ב902 …
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט.. אני צלם ורוב עבודתי עם המחשב היא לעריכת תמונות. הקבצים לפעמים די כבדים ומגיעים ל20מ"ב ויותר, העריכה נעשית בפוטושופ ולפעמים יש שימוש בפילטרים.. חשוב לי שהפוטושופ יטוס, ויתאפשר לעבוד גם עם כמה חלונות ב-firefox במקביל. עניין המשחקים הוא פחות חשוב, אבל יהיה נחמד אם כמה מהשחקים ישנים כמו UT וNFS ירוצו עליו בצורה סבירה. * יש לקחת בחשבון שאני הולך להוסיף לו מסך 24' של DELL * דרוש מעבד(Intel Quad),כרטיס מסך,הארדיסק 500DB, מארז + ספק, זכרונות (חשבתי על 4 GB), כרטיס רשת אלחוטי, לוח אם, מקלדת-עכבד,CDRW בנוסך להרכבת המפרט, יש לי עוד 2 שאלות: 1) על מה אני צריך לשים דגש כשאני בוחר כרטיס מסך שיתאים לעריכה גראפית 2D? 2) האם כדאי לרכוש את המפרט…
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אז ככה..קניתי לאפטופ עם יצאות VGA ו HDMI ואני רוצה לחבר אותו לטלווזיה ישנה עם COMPOSITE(RCA) ורציתי לדעת אם יש איזהשהו מתאם. זה מתאים? http://cgi.ebay.com/VGA-SVGA-to-S-VIDEO-3-RCA-TV-AV-CONVERTER-CABLE-ADAPTER_W0QQitemZ390083638943QQcmdZViewItemQQptZPCA_Cables_Adapters?hash=item5ad2cbf69f&_trksid=p4999.c0.m14 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
בדפי הנתונים של ניידי compacq מופיע: תוכנת מנהל התקן של כונן אופטי: Windows Media Player Windows Photo Gallery Windows Movie Maker, Windows DVD Maker Windows Media Center Cyberlink DVD Suite DVD Play אני מניח שכל התוכנות שמתחילות במילה windows הן ממילא תוכנות של ה vista. שתי התוכנות האחרונות הן של צד שלישי. האם זהו בונוס אמיתי או שאני מוצא אותו בכל נייד אחר כמו dell או lenovo?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
לקראת שנת הלימודים האוניברסיטאית המתקרב מחפש מחשב נייד. הדרישות- ניידות לסטודנט, כלומר לא מסך 15, אבל עם זאת שהמחשב יהיה חזק- כלומר מעבד core2duo 2 , שני ג'יגה זיכרון פנימי לפחות ועוד דבר חשוב- כרטיס מסך חזק. פה הנקודה הבעייתית, כי מחשבי ה- 14.1 בתקציב 4,000 ש"ח באים עם כרטיס מובנה של אינטל ( ה- GMA45000 ), ששמעתי שחלש מאוד בהרצת משחקים וסרטים. כמה קריטית הנקודה הזו? אילו דגמים מומלצים יש במחיר הזה? עזרה תתקבל בברכה...
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני עדיין מתלבט בין כמה מחשבים לגיימינג וכנראה אני לא אוכל לחרוג ולקנות מחשב של LG, קישור: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta&uin=8571 או טושיבה A500 קישור: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7687&perur=2&t=1&c=339 וראיתי שיש HP ב4900 עם כרטיס מסך כמו בטושיבה [4650,שלפי notebookcheak יש לו מקום מכובד בהרצת משחקים] אבל עם מעבד AMD Turion. שמעתי על המעבד אבל אני לא יודע איך הביצועים שלו במשחקים,השפ המלא של הדגם של המעבד הוא AMD Turion X2 Dual Core RM-75 2.2GHz הנה המפרט: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7689 כמה שאלות על המחשב: 1.איך הביצועים של המעבד במשחקים?,ולאיזה מעבד של אינטל הוא משתווה? 2.כמה סלוטים שי לו של זכרון? [אם אני אקנה אותו א…
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה\עצה לגבי מחשב נייד * מטרות המחשב: משחקים כבדים וצפיה בסרטים * גודל המסך: 15-17 * משקל : לא קריטי, שימוש בעיקר במשרד\בית * אורך חיי סוללה : ראה משקל * גודל מינימלי של הארד דיסק: 320gb \ 7200rpm * זכרון רצוי: 4gb ddr3 * מעבד רצוי: t9xxxx\p9xxxx פתוח לעזרה והצעות אשמח אם תוכלו לעזור תודה מראש על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי ביקורת באינטרנט (נדמה לי netbooklive.net) לגבי המסך של 1005HA שקשה לעבוד איתו בשמש או באור מלא - האומנם? מה אתם אומרים על ה-1005HA מול HP mini110 (מכל הבחינות, לא רק מסך) אגב, הם ממליצים שם גם על נטבוק של טושיבה שלא ראיתי שמוכרים בארץ. תודה גמר חתימה טובה
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היי, אני זקוק למפרט עבור חבר טוב בתקציב של כ 3.5K כאשר אפשרי למתוח עד 4K. כאמור - המחשב יהיה מחשב ביתי גם למשחקים בין היתר (על גבי מסך LCD בגודל 19" כרגע אבל יכול להיות שישודרג בעתיד הרחוק) וגם לצרכי עבודה על MATLAB ותוכנות CAD למיניהן כאשר מחוברים למחשב 2 מסכים רוב הזמן (19" ו- 15") לא מתוכנן OC, אין צורך במסך או בציוד היקפי כלשהו, אין צורך במערכת הפעלה (סטודנט, מקבל מ MSDN) לגבי שקט - אין דרישה מיוחדת למחשב שקט במיוחד (ביצועים חשובים יותר משקט) אך כמובן שאין רצון לקנות טרקטור. העדפות - אינטל, I5. בנוסף, האם יש טעם להמתין ליציאה של כרטיסי מסך מהדור החדש (הבנתי שממש בימים הקרובים הם יוצאים)? תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לאפטופ 10" שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט.. סרטים בנסיעות.. ומדי פעם מעט כתיבת עבודות.. נתקלתי ב4 דגמים +- Dell Mini 10v Lenovo IdeaPad S10e Asus eeePC 1000HA Compaq 110C המפרט בניהם דיי דומה.. והמחיר נע באזור ה1700ש"ח.. אתם ממליצים על אחד מהרשימה? או משהו אחר שלא ראיתי?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אהלן אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב המחשב ישמש למשחקים, צפייה בסרטים כולל FHD,עבודה משרדית ואינטרנט. מבחינת רעש, זה לא ממש מפריע, לא כולל מערכת הפעלה ומסך שני דברים שחשובים לי:1.יכולת שידרוג עתידית ו2.מהירות (במיוחד במשחקים ובאינטרנט) גבול עליון3,500 ש"ח הרכבה מן הסתם בחנות וקנייה עדיף ברשת חנויות או בחנות באזור באר שבע (כיוון ששם אאסוף) אשמח לעזרה
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר כמקור לניגון מוזיקה (ובעתיד גם סרטים) בסלון. אני לא רוצה HTPC ! דרישות: 1. יציאות: SPDIF, ExpressCard, צורב DVD, (אני לא יודע אם קיימת גם יציאה אופטית בניידים, יהיה נחמד אם יהיה), HDMI 2. wi-fi 802.11 n 3. מסך: מעדיף "13, פלוס מינוס "2 גג. 4. חייב להיות מסוגל להריץ windows media player בקלות (כלומר ויסטה) ולכן רצוי מעבד חזק ו- 4G זיכרון פנימי. 5. רצוי משטח מגע גדול וכך גם דיסק קשיח, מקלדת וזמן סוללה פחות קריטיים. 6. יכולת עיבוד קול אופטימלית (חומרה, דרייברים...) הבהרה: בשלב הראשון המחשב יחובר למערכת סטריאו פשוטה יחסית. בשלב מאוחר יותר יגיעו המגבר (והרמקולים), ה DAC, והטלויזיה. בשום שלב אין דרישה לשמיעת המוזיקה מהרמקולים של המחשב או…
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אם אני מביא נטבוק של MSI מחו"ל, האם תהיה לי אחריות בארץ? ואיך?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-