עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, מעוניין לקנות מחשב נייח (מחשב ראשון) להורים לשימוש בסיסי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב מרבי של 2000 ש"ח. ללא חריגה. העדפה לא לנצל את כל התקציב במלואו אך אולי לפי הדרישות תוכלו להבהיר לי האם בתקציב הנ"ל הדבר אפשרי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, רשתות חברתיות, youtube, שמיעת שירים וצפייה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ללא ציוד היקפי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב (המחשב ימוקם בחדר השינה) אך לא קר…

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. שלום רב! אני מעוניינת לקנות מחשב נייד המיועד בין השאר לשימוש בתוכנת ADT ואוטקאד - ז"א תלת מימד המליצו לי על כרטיס המסך הזה: ATI Mobiliti Radeon 9200 אין לי מושג מה זה אומר... מישהו יכול להסביר? ובנוסף... מה טווח המחירים של מחשבים ניידים עם כזה סוג של כרטיס מסך? מצאתי מחשב של LG שחשבתי שיתאים לצרכים שלי: http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=23402#description בפירוט כתוב שכרטיס המסך הוא:ATi Radeon X300(64MB) PCI EXPRESS) האם הכרטיס מסך הזה מספיק חזק? האם המחשב עצמו יתאים לצרכי? מה ההבדל בין כרטיס המסך הזה לבין מה שהמליצו לי? תודה רבה לכל הטורחים לענות!!!! :)

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. שלום, אני מעוניין לקנות השבוע מחשב לאח שלי בן 12, אני מניח שהוא ישתמש בו בעיקר למשחקים כמו פיפ"א GTA וכל השטויות האלה של הילדים אתם בטח מכירים, חוץ מזה כמובן שגם לגלישה נוחה באינטרנט. אני כבר כמעט שבועיים מחפש באינטרנט מחשבים מסוימים לילד בגילו אך אני לא מצליח להחליט ובגלל זה אני פונה אליכם. התקציב שלי הוא 3000 שקל. אני כמובן מעונייין במחשב עם מסך LCD נחמד. אשמח עם תעדכנו אותי לגבי מבצעים שאתם מכירים בכל מיני חנויות מחשבים.. שכוללים מחשב+מסך ו-וינדוס מותקן כבר אני אשמח אם תעזרו לי, תודה,

• 45 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4-4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף להישאר בטווח הזה. עבור שדרוג משמעותי אפשר לחרוג קצת. 2. מה שימושי המחשב? - גיימינג בינוני, תכנות. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - League of legends , Final fantasy X remastered, God eater. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1680X1050. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא. …

5. Started by Shmoolik,

חבר שלי ביקש שאני יפתח פה נושא בשבילו. זה מחשב בעיקר למשחקים. כולל מסך. AMD\INTEL , לבחירתכם , תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by ghsu7766,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מוכן להגיע עד 9000 שקל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בכללי אשמח שיוכל להריץ הכל ברמה גבוהה. משחקים, תוכנות עריכה, solidworks וכו' אפרט בהמשך אך הצפייה היא שהמחשב יריץ דברים גם בעוד 10+ שנים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אצרף רשימה של המחשב הקודם, נשפך עליו מעט מים ומאז לא חזר לעצמו.. אשמח למחזר חלקים ממנו אך כתוספים לא במקום (לדוגמא: לקנות כונן קשיח בנוסף לקיים) א…

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by GlowBright,

אהלן! הגיע הזמן להחליף את המפלצת הישנה והזקנה (7 שנים) במשהו מודרני שיזרוק לי פיקסלים על המסך בקצב שיונית לוי זורקת מילים באיטלקית! אני בסה"כ מבין בתחום אבל מרגיש לא מעודכן בכלל בכל הנושא של מעבדים וכרטיסי מסך (יש לי כרגע radeon 4780) אז במקום ללכת לאיבוד ולבנות מחשב לא טוב, אני פונה למומחים... תודה מראש לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלוהו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים + עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שלל אדובי, בעיק…

8. Started by DarkeyE,

היי, רציתי לדעת איך המפרט ואם יש פה משהו מבוזבז שאפשר לחסוך בו, ועד כמה שווה להוסיף כונן Ssd ? מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪879 קירור למעבד: Scythe NINJA 3 כמות: 1 מחיר: ₪213 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-DS3H כמות: 1 מחיר: ₪532 מארז: באנדל Define R4 Black,Titanium + Seasonic 500W ECO - בקניית מחשב חדש כמות: 1 מחיר: ₪850 זיכרון: Corsair 4Gb CMX4GX3M1A1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 2 מחיר: ₪158 קשיח למחשב שולחני: Seagate 2TB 3.5" Sata3 Barracuda 7200RPM - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪460 כרטיס מסך: Sapphire 7850 1GB GDDR5 HDMI DP כמות: 1 מחיר: ₪948 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה …

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by oDot,

שלום לכולם! אני צריך מפרט למחשב משחקים, אין צורך בציוד היקפי. אני מעוניין בכרטיס מסך תומך DX10, ולפחות 300GB בהארד דיסק. דברים שמאוד חשובים לי: שהמארז יהיה עם זרימת אוויר טובה ומקום ספיק מאווררים כדי לשמור עליו קר. אל תתקעו לי סתם מארז.. אבל יחד עם זאת, חובה חובה חובה שהוא יהיה שקט מאוד! הכי הרבה שאפשר! תודה רבה מראש! נ.ב, אין כרגע תקציב.. תעשו משהו בסביבות ה8.5-9 אלף ובמידה והתקציב ישתנה, אני אעשה בעצמי שינויים ואבדוק אותם כאן..

• 50 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. ביום שבת אני הולך לתת את המפרט הסופי שלי למישהו שיביא לי את המחשב אז המפרט שלי הוא לוח: GA-7VRXP או EP-8K5A2 מעבד: AMD XP 1800 זכרון: MICRON 256MB 333MHZ כרטיס מסך: LEADTEK TI 4200 128MB + VIVO כרטיס קול: FORTISSIMO3 או לייב5.1 בגלל שיש לו יציאות קוקסאליות דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 80GB 7200RPM סידי-רום: LG*52 כונן 1.44 *איזה לוח לקחת? *האם כדאי להשקיע עוד כסף במעבד XP2000? *איזה כרטיס קול לקחת? ויש לכם איזה הצעות לשיפור?? או שאני יכול למסור לו את זה בבטחה? תודה!

11. גרפיקה + משחקים חברים אחרי הרבה סבל וקריאה באינטרנט של יומיים הדעתי למפרט החלומות שלי ואני מבסוט intel core i7 860box ---- מעבד gigabyte GA-p55UD2 ---- לוח אם samsung f3 - 1tera ------ ארדיסק memory gskill 2x2gb 2000mhz ck 9-9-9-27 ----- זכרון Asus HD5850 1024mb ---- כרטיס מסך Cooler master Hyper 212 plus ---- מאוור למעבד CM 690 --- מארז chieftec A-135 650w ----- ספק x3 aratic cooling 120 fans ---- מאווררים למארז הכל כולל הרכבה ב 5990 ש"ח מה חושבים ועד כמה כמה המחשב הזה חזק?

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. * מטרות המחשב? פיתוח במספר תוכנות במקביל כולל תוכנות גרפיות בעוד מספר דפדפנים פתוחים כאשר בכל אחד עשרות טאבים בו זמנית. בנוסף צפיה בסרטי HD 1080P ועבודה רציפה עם כוננים חיצוניים (USB3) * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? פחות קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? פחות קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) USB3 חובה * בלוטות? שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח? חשוב - כמה שיותר * כונן CD/DVD? צורב? צורב טוב ואמין * כונן Bluray? כן, חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אם היתה העדפה לא הייתי פה -- הערות נוספות, שיהיה אמ…

• 27 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. ערב טוב, אז אני בקרוב יהיה סטודנט למדעי המחשב מה שאומר שאני ילמד והרבה שני דברים - מתמטיקה ותכנות. לכן אני מחפש מכשיר שיאפשר לי לקשקש משוואות מתמטיות על המסך שלו בעזרת עט סטיילוס, וגם כמובן יאפשר לי לתכנת בלי הפרעות. לא אכפת לי אם זה מחשב נייד עם מסך טאצ', או טאבלט או כל דבר אחר, העיקר שזה ימלא את הדרישות שלי. ואלה הדרישות שלי: 1. חווית כתיבה מעולה, מושלמת. בשביל כתיבה בעט סטיילוס - בלי לאגים, בלי עצירות בלי תקיעות. מושלמת ! הכי קרובה שאפשר לכתיבה בעט במחברת. 2. פלטפורמה שתאפשר לי לבצע כל משימה שתידרש ממני בתואר ראשון למדעי המחשב, שזה תכנות כמובן. וגם כתיבה ושליחת עבודות, שליחת מיילים וכולי וכולי. 3. עדיפות גבוהה למשהו נייד…

14. שלום, אני מחפש מחשב שנועד אך ורק למשחקים. קודם כל, אביזרים חיצוניים לא חשובים.. מסך, עכבר, מקלדת לא מעניין.. מה שכן חשוב אני רוצה רמקולים ועדיף עם איכות ולא עוצמה (גם וגם כמובן שיתקבל בברכה). אני רוצה להשקיע במחשב לטווח הארוך עם כמה שפחות שדרוגים בדרך. תכתבו לי מפרט ל8000 ומפרט ל10000 בגלל שאני עוד לא סגור כל כך על התקציב (אתם יודעים הורים וכאלה). זה המחשב הראשון מאז ה1.6, ג'יפורס 2 אז תשקיעו P: תודה מראש, איתי. עריכה: שכחתי לציין שאני מרכיב את המחשב בעצמי וקונה את החלקים בנפרד, אל תתנו לי פה דילים קנייה+הרכבה וכל הבולשיט הזה. תרשמו את ההרדוור והמחיר מחירון.

• 46 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by RevBlue,

1. מה התקציב המקסימאלי? - לפי הרכבה "עיוורת" שלי ראיתי שבסביבות ה-6 אלף וקצת אמור להספיק, אז נגיד את זה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר, אבל לא על גב פגיעה רצינית ביכולות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - The Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך DELL U2311H …

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by Gal Tamar,

צהריים טובים, עיינתי בKSP ולא הצלחתי להגיע להחלטה. אשמח להמלצתכם לגבי ה-מחשב שיתאים לצרכים שלי. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח מה שימושי המחשב? גלישה באינטרנט, מעט עריכה גרפית, מעט גיימינג, עבודה משרדית במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ באופן מזדמן, עריכת וידאו ב-Sony Vegas באופן מזדמן האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? כן מתי מתוכננת קניית המחשב? בימים הקרובים אני רוצה מחשב חזק שיחזיק להרבה שנים. אחד אמין שלא יעשה כל מני בעיות. לא גיימר כבד, לכן…

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500-4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב שישמש אותי ללימודים בבוקר ולגיימינג קל בערב (משהו שיריץ פיפא 20 למשל) ופוטושופ מידי פעם 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש א…

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by Classify,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 שח, רצוי לא לחרוג אבל אם חייב אז אפשרי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה, תכנים 4k 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מ…

19. Started by iMeash,

היי, רוצה לבדוק אופציה לשדרוג המחשב הנייח. המפרט שיש כרגע: האישה עובדת הרבה עם sketchup ו autocad והדברים נתקעים לה כאשר הפרוייקט בשלב מתקדם. אני מניח שצריך לשדרג מעבד וכרטיס מסך? אשמח לשמוע המלצות. יכולה להיות גם אופציה לרכישה בארה"ב ובן משפחה יביא לי את זה בזמן הקרוב.

20. היי מדובר במחשב toshiba i3 שנקנה לא מזמן בעת החיבור לטלוויזיה, ממשיכים לשמוע דרך המחשב ניסתי להיכנס ל playback devices אך ברשימה מופיע רק הרמקולים של המחשב כיצד ניתן להוסיף גם את הטלוויזיה? אציין שלא קיבלתי דיסק של דרייברים אז הורדתי והתקנתי בצורה ידנית את כל מה שחשבתי שאני צריך תודה לעונים! מועדים לשמחה

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by TheSas,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך, לא יפריע לי אם ייצא 4000. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים HD ואינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS, אין לי דוגמא ספציפית -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מה שיתאים לתקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. צריך רמקולים טובים 2.1, צריך אוזניות טובות, צריך מסך, ראיתי שממליצים פה על ה DELL U2312HM הוא נראה בסדר אבל…

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. היי, אני מעוניין במחשב שמיועד בעיקר לגיימינג (ומדיה ביתית שאני מתאר לעצמי שלא תהיה בעיה למחשב גיימינג לבצע גם את זה). כעת, חבר מחו"ל יכול לשלוח לי את הרכיבים הבאים במחיר של 4500 שח +- תוכלו בבקשה לומר לי 1) האם המערכת הנ"ל מספיק חזקה להריץ בFHD ומספיק פריימים לשנייה את המשחקים החדשים בשוק? BF4 וכו' ? 2) כמה בערך היא אמורה לעלות בארץ? 3) מה צריך בנוסף וכמה זה יעלה בארץ? (למשל מארז וכו') Intel® Core™ i7-4770K Processor (8M Cache, up to 3.90 GHz) ASUS Z87-DELUXE Intel® SSD 530 Series (240GB, 2.5in SATA 6Gb/s, 20nm, MLC) ASUS GeForce® GTX 670 DC Mini Microsoft Windows 8.1 Pro - 64-bit - OEM Crucial 16GB kit (8GBx2), Ballistix 240-pin DIMM, DDR3 PC3-14900 memory module תודה,…

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000 ש"ח. כן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לעבודה: עיצוב גראפי (פוטושופ, אילוסטרייטור). אולי תלת מימד (Cinema4D ותוכנות דומות). קצת משחקים \ סרטים \ עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך. אבל בתקציב נפרד מה10K. מתלבט אם כדאי LED 4K רחב \ קעור. לא יודע כמה Refresh Rate עדיף. פאנל IPS או PVA? (או משהו מומלץ אחר). די גדול, 34" ומעלה אולי. (כדאי אם זה ישמש גם לסרטים או שעדיף מסך נטו למחשב ולקנות טלוויזיה בנפרד?) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג…

24. Started by limedi,

היי, ברצוני לרכוש מחשב נייד. בדקתי כל מיני מפרטים ואני ממש לא מצליחה למצוא הבדלים במפרט. במחיר, לעומת זאת יש הבדלים משמעותיים. מה שחשוב לי זה שהמסך יהיה 15.6 אינץ' והמשקל לא יעלה על 2.2 קילו. מעבד I7, זכרון ראם 8 עד 16 גיגיה, הרד דיסק לפחות 500 גיגה. אשמח לסיוע ואפילו המלצה מה לרכוש אם אפשר. הומלץ לי לרכוש לנובו או דל. להלן לינקים למחשבים. תודה ליאת https://ksp.co.il/?uin=40242 https://ksp.co.il/?uin=42443 https://ksp.co.il/?uin=39959

25. אני מקווה שאתם לא תזנחו את ההודעה הזאת ותוכלו לסייע לי כי אני לא מבין גדול בחומרה התודה תבוא כמובן בהמשך אך קודם אסביר את עצמי הסבר: הייתי מאוד רוצה להריץ על המחשב שלי משחקים חדשים כמו סאן אנדרס ומשחקים קצת פחות חדשים אך בכול זאת טובים כמו RCT3 (roller coaster tycoon)3 וכמו שהבנתם אני רוצה מאוד לשחק בהם אבל לצערי נשארתי מאחור עם מחשב לא הכי מעודכן בואו נגיד נתוני מחשב: בגלל שאני לא מבין גדול בחומרה כמו שאמרתי... החלטתי להעלות סקרינשוט עם הנתונים המלאים של המחשב שלי מעבד: לוח אם: זיכרון פנימי: כרטיס מסך: Gainward nvida G-FORCE 2 200mx כמו שאתם רואים לא ממש רכיבים מבוקשים... בסדר העדיפויות שנראה לי רצוי קודם להחליף כרטיס מסך הייתי מעדיף יותר את הכרטי…

• 23 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים