עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by liran877,

חברה שלי רוצה לקנות מחשב לשימוש מקצועי לאדריכלות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב -עבודה עם תוכנות אדריכלות ורינדור במיוחד אוטוקאד ולומיון 5 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? טווח של חודש חודשיים \11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כדאי 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: תודה רבה

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  2. אני מניח שבגלל שיש מספרים בצד המסך יהיה 15 אינצ' אבל אשמח גם אם פחות...

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  3. אז מה אתם אומרים ? שימוש עיקרי - תוכנות CAD ותלת מימד , גרפיקה ( פוטושופ ואילוסטרייטור ) , מחשב מחשב אמין , איכותי וחזק איזה מבין החברות / דגמים הוא היותר משתלם ? ואם ללכת על אחד מאילו , מה אתם אומרים על האופציה של להביא מחול ? אשמח לעזרה ולעצות ! תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by natee,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תוכנות שרטוט, כולל תוכנות תלת מימדיות (לדוגמא סקצ'אפ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד/סקצ'אפ לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 24' נחמד של דל, 1980*1020 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Belgid,

אני קונה מחשב לאדריכל והוא אמור להריץ תוכנות שרטוט, פוטושופ אילוסטרייטור ואוטוקאד + תכנת תלת מימד rhino 4.0 לוח אם intel dp55kg מעבד core i5 750 2.66hz זיכרון g.skill 8gb ddr3 1600mhz דיסק קשיח samsung 1tb 7200rpm צורב lg dvd-rw x22 מארז corq 3335 full alo כרטיס מסך leadtek nvidia gt220 1gb ספק כוח zalman 500w full psu גוף קירור למעבד של zalman אם יכולים להמליץ גם על שיפורים/שינויים ואם מישהו יכול לתת הצעת מחיר . לי הציעו 5,000 אני יודע שאולי אשנה את המעבד לI7 ואת הכרטיס מסך לgt240 זה יוצא תוספת של 600 ש"ח

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  6. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 חריגות רק אם יוכח שזה חשוב ושווה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שרטוט ומידול לא מעניין אותי כרגע הדמיות ורינדורים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, אבל לא חובה 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כל עוד שזה לא מייקר את המחשב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן…

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  7. Started by selomo,

כבר פתחתי נושא בעניין אבל היות ולא קיבלתי תגובות, אני פותח אותו מחדש כי הפעם זה מישהו שבאמת ביקש ממני. תודה מראש לכל העוזרים

8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אדריכלות תלת מימד ורינדורים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ps rhino vray autocad ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full Hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by Neta Menta,

אחרי סינון קפדני הצלחתי לצמצם את האפשרויות שלי לשתיים: https://ksp.co.il/web/item/200306 https://ksp.co.il/web/item/191401 היה קשה לסנן וההבדלים כרגע די מינוריים - קצת יותר אחסון מול קצת פחות, מסך טיפה יותר גדול מול קצת יותר קטן. כאלה. התכונה של ה-FLIP במחשב של הMSI ממש מושכת אותי, אבל אני תוהה כמה היא גימיק. לא מכירה את החברה הזאת, ומאוד הייתי רוצה מחשב שיחזיק מעמד זמן רב. לצורך העניין הלנובו הנוכחי שלי שרד 8 שנים ובעיקר נגמר לו הזכרון. הוא עדיין עובד יפה וזה מאוד כיף! מחשבות?

10. Started by yonache,

שלום לכולם אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת מפרט עבור מחשב לאשתי האדריכלית תודה רבה שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 חריגה 2. מה שימושי המחשב? - תוכנות סרטוט והדמייה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).autocad ,sketchup- פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: '1920X1080 21 3. האם יש צורך בציוד הקפי: אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן אי…

11. ערב טוב אני מחפש המלצות למחשב לאדריכלית, עיקר העבודה היא בתכנות AutoDesk למיניהן, בעיקר AutoCad ו Revit, כמו כן sketchup\photoshop\BIM ובעתיד עוד תכנות בסגנון הזה... צריך מחשב בלבד - בלי ציוד היקפי כלשהו כרגע אנחנו עומדים על המפרט הבא (אני רק לא כל כך יודע על מה לשים את הדגש, כרטיס מסך או מעבד) : i7-4470 GA-Z87-D3H 1TB Seagate 7200RPM 8GB (2X4GB) DDR3 1600MHZ 650GTX 2GB Seasonic 600W ECO (לא בדיוק יודע מה הECO אומר מלבד המשמעות הטריויאלית..) מארז של Zalman כונן אופטי LG (לא קריטי..) בעקרון האופציה השנייה היא לוותר קצת על המעבד (i5-4670) וללכת על כרטיס מסך חזק יותר (660GTX), אני בעקרון גיימר אז אני יודע מה מתאים לסגנון הזה של שימוש, אבל אני לא כל כך יודע מה צר…

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  12. Started by shnoogyg,

היי היי, מחפש לקנות מחשב עבודה לאימי העוסקת באדריכלות ועיצוב פנים. אני מחפש מחשב שיריץ בעיקר תוכנות CAD, אך גם יוכל לתפקד גם בשימוש בתוכנות אדובי (תכלס אילוסטרייטור ופוטושופ, לא פרימייר וכאלה) מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 (ניתן לחרוג מעט במידת הצורך (גג גג 5500 - עדיף שלא) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (CAD, פוטושופ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך - ופה יש נקודה חשובה - המסך צריך להיות גדול (לפחות 27, ושיהיה איכותי, עם פלטת צבעים טובה) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צ…

13. Started by Chamuelm,

היי, צריך מחשב לאחותי האדריכלית המתחילה. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) המחשב ישמש לעבודה בתוכנת AutoCAD בתלת מימד ובSkechUp + Vray א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב ישמש באופן קבוע לצורך פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  14. Started by liran877,

בת זוג שלי רוצה לקנות מחשב חדש לעבודה אדריכלית , מצורף מפרט שהרכבתי ממה שאני מכיר ויודע אשמח להערות והארות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 9K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש פרנסה כבד - רינדורים ברוויט, לומיון פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כ…

15. Started by tamir2,

שלום לכולם.!! אני צריך מחשב..עד לסכום של 5000 שקל..שיתאים גם למשחקים וגם לאובר קלוק..ושהמחשב יכלול מסך 17 אינ'ץ שטוח.. תודה רבה לכל העוזרים!!!!!!!!!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אהלן אנשים חבר שלי אמר לי היום שהוא רוצה לקנות מחשב חדש והתקציב הוא בערך 7500 המחשב הוא בעיקר לאוברקלוק, עריכת קול וממש מעט משחקים המפרט צריך להיות מבוסס על AMD חלק מהמפרט כבר קיים ואלו חלקיו: EPOX 8RDA+ XP 2100+ RADEON 9700 PRO של הרקולס הוא רוצה כרטיס קול אודיג'י חיצוני (יש אודיג'י 2 חיצוני?) מארז של אנטק ניראה לי 1000 AMG ספק כוח 400W ומסך... בקשר למסך הוא לא יודע אם הוא מעדיף 19" או 17" שטוח או 15" LCD... אז תעזרו להחליט תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by boaz,

מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ P-4 2,4 Ghz (512k 533MHz) 1 1210 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT כמות מחיר סה"כ BE7(845PE,sb,lan,DDR333,usb2.0 1 720 זכרונות? DDR 333 כמות מחיר סה"כ 256MB Twinmos 1 420 כרטיסי מסך? Chaintech כמות מחיר סה"כ GF 4 Ti4200 64MB+TV+DVI 1 750 דיסקים קשיחים? SEAGATE כמות מחיר סה"כ 80 GB 7200 ATA-100 Baracuda IV 1 670 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ SONY 1.44 1 50 מארזים? כמות מחיר סה"כ ATX MIDI 400W 1 170 רמקולים? כמות מחיר סה"כ Luxeon sub+2Sp 1 190 זה מKSP מה שעוד יצורף זה - ולקנו 7+ ומקלדת ועכבר- אלחוטי אופטי של מיקרוסופט. מה אתם אומרים? חשו…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by composite,

Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) Memory : OCZ 1024MB (2x512) DDR-RAM 4000 Performance Series Dual Channel Kit Hard Discs : Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD Video Cards : ATI Radeon 9800 PRO 128MB DH DVI Retail Video Card Floppy : Samsung Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk - Black Networking : Gigabyte 10/100 LAN Card אז ככה, שאלות שלי הן כאלו: הזכרונות האלו יגבילו אותי מעל באס 250? האם כדאי לחכות ל- Presccot? מן הסתם החום שהוא יפיק יקשה על הא…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by omri6,

היי, אני מחפש מחשב לאודיו - מעבד חזק, לפחות 1 ג'יגה זיכרון עם שאיפה ל 2. 2 HD של לפחות 150 כ"א כרטיס מסך פשוט - כזה שלא מצריך קירור, וכזה שלא צורך הרבה משאבים. המחשב מיועד אך ורק ליישומי סאונד ואופיס. מארז - שקט! ספק כוח חזק, יציב כמה שאפשר. (אפשרות להכניס UPS לייצוב הזרם) לוח שאם שיודע לטפל טוב בFIREWIRE - אולי דרך כרטיס ב PCI-E מה דעתכם? אני בעיקר מבולבל בכל הקשור למעבד, לוח אם והתאמה בין השניים (ובין השניים לשאר החלקים - זיכרון, HD) שאלה לגבי כרטיס קול - יש לי כרטיס קול חיצוני המחובר ב FIREWIRE. האם אני בכלל צריך כרטיס קול פנימי? אם לא אז אפשר לוותר בכיף. עמרי.

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  20. Started by Ryyd,

היי, אני בדרך לקנות מחשב לעריכת אודיו (CUBASE). בעיקר משתמש בפלאגינים של איקיו, קומפרסור, מדמה טייפ, מדמי פראמפים. אין כמעט כלי MIDI וספריות סאונד. כמה שאלות: 1. קירור טוב למעבד? מארז טוב? מה מיותר ואפשר לחסוך? 2. האם באמת יש יתרון ל-nvme בתור כונן ראשי בסוג העבודה הזה של מיקסים לסאונד? 3. האם הכונן השני יכול להיות SATA, וכמה זה ישנה? 4. מישהו יודע משהו על הקטע של האחריות המוגבלת בTMS? משהו שצריך לשים לב אליו? אני מודע לזה שאין פה כרטיס מסך. אני נוטה לקחת את המחשב כמו שהוא, ואם תהיה בעיה אני אקנה כרטיס מסך. מעבדים: Intel Core i7 10700K / 1200 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 1730 קירור למעבדים: be quiet! CPU Cooling Pure Rock…

21. Started by kletsman,

היי ראיתי במחשבים מומלצים שיש מחשבים נפרדים לאוטוקאד ואחרים לגיימינג. לדוגמא המפרט הזה לאוטוקאד https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=110825 יש לו זכרון 16 ג'יגה DDR4 ללא כרטיס מסך חיצוני לעומת המפרט הזה לגיימינג https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=147978 שבא עם 8 ג'יגה וכרטיס מסך Geforce GTX 1060 6GB GDDR5 אני מחפש מחשב המשלב גיימינג עם עריכה באוטוקאד בתקציב של כ5000-4000 ש"ח. בנוסף אני רוצה גם נפח אחסון של 3 טרה לפחות ויותר אם אפשר בתקציב אם אפשר גם להתאים מסך מחשב ומדפסת משולבת עם פקס. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה אם אפשר לחסוף אד…

22. Started by dammin,

שלום כולם, אני מתכנן לקנות מחשב שישמש לעבודה על אוטוקאד וגם כמדיה סנטר. הוא יחובר קבוע לשתי עמדות: בחדר העבודה המחשב יחובר למסך (בינתיים יש לי 17'' CRT ואני נשאר איתו) וציוד היקפי ובסלון ל LCD 32 מקלדת ועכבר (עוד לא החלטתי איפה המחשב עצמו יעמוד). כיום המחשב יושב בחדר עבודה ויש לי 3 כבלים לסלון: כבל RGB )VGA( שמחובר לטלויזיה, כבל USB למקלדת ועכבר לסלון, וכבל אודיו למערכת בסלון. יכול להיות שיש יתרון להעביר תמחשב לסלון, כי אז אוכל לחבר את הטלויזיה בכבל DVI ואולי לקבל איכות תמונה יותר טובה ואז להשתמש בכבל VGA לחדר עבודה. כיום אני מחליף כל הזמן תכבל בין המסכים וצריך כל פעם להחליף הגדרות מסך, אז כמובן שהכרטיס מסך החדש יהיה עם שתי יציאות אבל אני מחפש כרטיס שגם יאפשר הגדרות שונו…

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  23. Started by מתחכם,

שלום לכל המומחים. * מטרות המחשב השימוש העיקרי של המחשב הנייד הינו הקרנת סרטים ומצגות. * גודל המסך? מבריק או מאט? לא משנה * רזולוציית המסך? לא משנה, אלא אם כן זה משפיע על הסרט שיוקרן. כן כדאי שתהיה לו אפשרות להמיר את התצוגה לתצוגה רחבה (16:9 ?) כמו של המקרן * דרישות מיוחדות? רצוי מקלדת מוארת, לא חובה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה, הוא יהיה מחובר לחשמל, כמו תחנת עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, וגם היציאה הישנה יותר (VGA?) + יציאת אודיו טובה * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * כונן אופטי? חובה * מערכת הפעלה? חובה כולל מערכת הפעלה, רצוי 8 ומעלה * האם…

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6,000, אפשר לחרוג ב500. אם ממש יש צורך אז אפשר להגיע גם ל7,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטה, מיקסינג ומאסטרינג (דורש הרצה של הרבה פלאגינים במקביל), פרויקטים כבדים מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יודע, כדאי? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצ…

25. Started by tropit2009,

אני קונה מחשב לאולפן בייתי אני חושב על משהו בכיוון 3000 שקל, שיהיה חזק לעבודה עם תוכנות מוסיקה והקלטות ושקט. לא כולל כרטיס קול ולא כולל מסך. צריך שיהיה בו FIRE WIRE (לכרטיס קול), ואפשרות לפצל מסך במשכים לשני מסכים. תודה =]

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.