ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אבא שלי החליט להחליף מחשב נייד הוא כרגע בארה"ב והוא רוצה לקנות אחד התקציב הוא 2000 דולר המחשב צריך להיות פשרה מסויימת הוא צריך להיות קל [לא כמו המחשב שיש לו כרגע ששוקל כמעט 3 וחצי קילו] אבל שיהיה לו כונן cd/dvd/cdr/dvdr לא ממש משנה בעיקרון עדיפות על צורב... המסך צריך להיות ממוצע בגודל לא חייב להיות ענק.. כרטיס מסך ממש לא משנה אלא שיהיה לו את היכולת הבסיסית לנגן סרט divx [זה בשביל העבודה] גודל הרד דיסק... מינימום 20GB אבל זה לא ממש גם ככה אבא שלי לא ממלא את זה.. 512MB זיכרון כדי שהמחשב לא יקרטע עם מעבד Centrino... ושיעבוד כמה שיותר זמן... בלי קשר אני מעדיף שהדגם יהיה כמה שיותר חדש...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מותר להשים מחשב נייד פועל ושאני באינטרנט,על הבטן שאני שוכב? (מבחינת קרינה וכו')
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, הדרישה היא למחשב בגודל 15.6" עם חיבור סיריאלי , RS232. שער המפרט זניח (כל מעבד כפול ליבה, כרטיס מסך מובנה ו 2G זיכרון יעשו את העבודה). קיימים עדין מחשבים בשוק עם החיבור הנ"ל? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על המפרט הנ"ל : דיסק קשיח - 300GB 16MB, SATA II לוח אם - P5B Deluxe s775 זיכרון - 2X1GB Kingston DDRII 667 כ. מסך - 7900GT GIGABYTE מארז - Thermaltake Armor Jr VC3000BWS ספק כוח - TR2 Power W0090 470W Silent (24pin) עלות כוללת - 5900 ש"ח (האם המחיר סביר???) מעבד כבר יש לי (?Core2 Duo E6700) ואני יוצא מנק. הנחה שאעשה המהרה למעבד ולכרטיס מסך, הבנתי שבנוגע למעבד, גוף הקירור שמגיע איתו הוא מספיק טוב כדי לבצע המהרה לא רעה (ואני יוצא מנק' הנחה שהמארז שקניתי הוא מארז בעל יכולת קירור טובה). בנוגע לכרטיס המסך, הייתי רוצה לשמוע ממשהו אם הוא ניסה לבצע לו המהרה ואיך זה הלך לו... מעבר לזה, הייתי שמח לשמוע הארות\הערות על המפרט. תודה מראש לכו…
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
כמובן ללא מסך וללא שום אביזר נלווה. עוצמת הרעש חשובה מאד זכרון לא מתחת ל 4 ג'יגה נפח אחסון לא פחות מ 1 TB וכמו שאמרתי , אני רוצה מחשב כמה שיותר תותח למשחקים וכו' תודה רבה רבה
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני מנסה ללא הצלחה לחבר מחשב נייד של dell מהדגם inspiron 1520 עם מערכת הפעלה ויסטה לולויזית lcd של toshiba מדגם c3007 דרך כבל vga/rgb. לחצתי על control panel ואז על persolization ומשם על connect to a projector or other external display ומשם על connect display, אבל פה נוצרת הבעיה כשחלון כותה שבוא לא מזהה שום מסך חיצוני. מה יכולה להיות הבעיה? האם החיבור יכול להתבצע בצורה אחרת?
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם, * מטרות המחשב? מתחיל לימודי מדעי המחשב אבל מתכנן להשתמש בו גם כמחשב ראשי בבית, כלומר גם משחקים כבדים. * גודל המסך? עדיפות למסך קטן מ15 בגלל הלימודים. * משקל רצוי? מפורט למטה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף כמובן כמה שיותר בגלל הלימודים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500G SSD עדיפות ל1T * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אני אשמח אם תיהיה לו יעודית לשימוש הביתי (יתחבר למסך ורמקולים חיצוניים) * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אם יש אפשרות אז לנובו בעיקרון מצאתי את המחשב הזה http://ksp.co.il/?uin=1…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה מחשב מבוסס AMD פשוט בתקציב של 2700 ש"ח לכל היותר: בניתי את המפרט הנ"ל. מה דעתכם עליו והאם אפשר יותר טוב ממנו באותו תקציב? מעבדי ?AMD Sempron 2500+ (S-754) מעבדי ?AMD Sempron 2500+ (S-754) לוחות אם למעבדי ?AMD ASROCK K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E זכרונות DDR 400 512MB memoQ CL2.5 דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 80GB Sata II כרטיסי מסך GIL Alastor X300 SE 128MB TV, DVI, PCI-E (BULK) כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים CD Recorders LiteOn Combo 48 x 32 x 48 + DVDx16 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים 8668 ATX MIDI PFC, 500W, USB מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים FLAT 17'' CRT סה"כ 2647 ש"ח...
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם...אני צריך עזרה בקניית מחשב נייד עכשיו בגדול בגדול אני צריך אותו לאינרטנט ולסרטים ולהשקיע יותר מידיי לא רוצה עד 3000 שקל האם זה אפשרי!?
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
וזאת ללא עזרה מכרטיס מסך, מקסימום כרטיס מובנה של אינטל או זה שבא בתוך המעבד. *בעיקר עם I3 מספיק או שצריך I5.
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני רוצה לקנות מחשב (מKSP) לשימושים של אינטרנט ,סרטים , וקצת למשחקים .. בגלל שהוא לא יותר מידי למשחקים ובגלל מגבלות התקציב החלטתי להשאר עם כרטיס מסך מובנה על לוח האם . זה המפרט שהרכבתי כרגע , אשמח לקבל חוות דעת - האם כדאי להחליף איזשהו רכיב , האם ספק הכוח טוב , והאם יתאים לVISTA . תודה לכל המשיבים , ליאור . Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore - 840 ASROCK AM2NF6G-VSTA AM2, DDRII 800, PCI-E - 430 1GB TwinMOS DDR II 667 - 630 Samsung 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II - 355 LG DVD±RW GSA-H22NK x18, DL x8 Black - 190 HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) - 240 JSP-TECH PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) (24pin) - 220 Chi Mei CMV 946D 19'' LCD 2ms DVI - 1250 ס…
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכם, יש את המחשב הזה, עם המעבד הנ''ל. רציתי לשאול את דעתכם: 1. אם הוא מתאים לשימושים משרדיים. 2. למה יש שם זכרון DDR3 (לא שזה מפריע לי)? 3. למה זה לא בא עם חלונות 7, או אולי אני יכול לבקש? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לקנות מחשב נייד בשבוע הבא אני באילת וראיתי שיש מבצעי סוף שנה בKSP ואייבורי. אני מתלבט אם לקנות אולטרא בוק או נייד קצת יותר גדול. מבחינת מסך אין לי העדפה מסויימת אז בין 13-15.6 עם רזולוציה של 1600X900 והלאה. מבחינת מעבד, אז רק מהדגמים החדשים של אינטל I5 או I7 (האם ההבדל כ"כ מורגש?) מבחינת זמן סוללה, כמה שיותר ללא טעינה. 6 שעות אני אהיה מרוצה. אין לי בעיה שלא יהיה כרגע כונן SSD, בעתיד אוכל תמיד לשדרג במקום הצורב. משקל כולל סוללה שלא יעלה על 2.5 קילו זהו אני חושב. אשמח לראות דגמים ולהשוות. תודה לעוזרים ראיתי בחיפושים כאן את המחשב הזה במבצע: http://ksp.co.il/?uin=21493 כמה זמן סוללה יש לו? האם הוא מהדגמים החדשים החסכוניים? או שזה סוס חזק שאו…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי מחשב נייד לנובו T400, עם מטען של 90W 20V, ז"א זרם של 4.5A. יש ברשותי עוד מטען (של חברת DELL אומנם) שהוא 70W 20V, ז"א זרם של 3.5A. האם אני יכול להשתמש במטען של DELL לטעינת הבטריה (הרי הוא מוציא מתח מתאים) וכנראה שהוא יטעין יותר לאט, או שהמטען ישרף בגלל שהבטריה תנסה לזלול ממנו 4.5 אמפר ?
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג (apex) ,cyber, RUST, rainbow' Call of Duty, CS go) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השימוש הוא מאוד בסיסי אינטרנט - גלישה אופיס YOUTUBE SKYPE אני מתכנן לקנות 2 יחידות למבוגרים 50+ הדרישה זה מסך 15 אינץ - אם היה יכול להיות מט זה יכל להיות טוב אבל שהמסך יהיה איכותי עם זויות צפייה טובות מעבד i3 אני מניח מספיק 4גיגה זיכרון שלוש שנים אחריות - חובה! אני חושב על האפשרויות הבאות Samsung RV520 A02IL (שכרגע נראה לי הכי נחמד) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7476&CatCode=315 Asus K53EI3 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5194&CatCode=315 Dell Inspiron N5110 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5771&CatCode=315 תודה רבה על העזרה מקווה שעמדתי בכל התנאים לפתיחת נושא.
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
* מטרות המחשב: בעיקר ישמש אותי בזמן התואר במדעי המחשב אך גם לגלישה קצת סרטים ולעיתים רחוקות משחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף מסך 14 אינצ' כדי שלא ישקול הרבה * משקל רצוי? המחשב ישמש אותי ללימודים אז אשמח שיהיה קל (מתחת ל2 קילו) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? חשוב יציאת HDMI למרות שאני מניח שזה כבר בסיסי בכל מחשב כיום * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אם אפשר בתקציב הזה שילוב של שניהם זה יהיה נהדר, אם לא אז לא נורא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) מסך מגע לא חשוב לי חשבתי על הדגם DELL VOST…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5-6 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? VisualStudio, Photshop א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך מחשב 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול…
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לששדרג מחשב אם זה ממש נחוץ מ שישאצלי כעת מעבד 3930K I7תושבת 2011 לוח אם- אינטל DX79SI זיכרונות- 16GB 2133MHZ כ.מסך -גיגהביט GTX680 2GB OC SSD- samsung 840EVO 250 GB ד.קשיח-2TB ספק-1250W תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
הגעתי להחלטה שאני חייב מחשב חדש וחזק כי נמעס לי שלישן לוקח 20 שניות רק לפתוח את ה-explorer רציתי לשאול מה דעתכם על המפרט הבא ? מעבד: AMD X2 3800 Dual Core לוח אם: DFI NF4 Ultra Infinity זכרון: OCZ 1GB (2X512) value C.L. 2.5 כרטיס מסך: Leadtek WinFast 7800GT TDH MyVIVO 256MB כונן קשיח: Western Digital 80GB 8MB Buffer כל שאר החלקים הרלוונטים יש לי בבית חוץ ממארז. השאלה שלי, מה אתם אומרים על המפרט ? והאם משנים משהו ? על איזה מארז הייתם ממליצים שהוא יחסית זול וטוב (200-300 ש"ח)? יש לי אפשרות להוסיף עוד כ-200-300 ש"ח למפרט. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
העם זה בסדר להכניס את המחשב הנייד למצב Hibarnate כל פעם בימקום לכבות אותו ? , זה יכול ליפגוע בו בצורה כולשהי?
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אהלן, מכר שלי קנה מחשב נייד מדגם ASUS Transformer Book Flip TP300LA-C4025H. המחשב מגיע עם 128G SSD. הוא מעוניין להגדיל את נפח הדיסק הקשיח (להחליף את הקיים או להוסיף). האם ניתן לעשות זאת ? ואיזה סוג של SSD הוא צריך ? תודה, עמי
-
- 4 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
המפרט הוא לאבא שלי כך שלא דרושה יכולת גרפית חזקה, אבל מנגד אבא שלי מחליף מחשב כל 5 שנים בערך כך שחשוב שהמעבד יהיה חזק ככל הניתן בדרישות התקציב עם זיכרון גדול ככל הניתן. כמו כן ישנה עדיפות למחשב מוכן ולא מורכב, עם עדיפות מחנויות אייבורי, קיי אס פי, נועה מחשבים או מרדנית מצטער על כל ההגבלות...
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין Dell Vostro V131 לבין - Lenovo X201 שניהם יעלו כ- 3,500 ש"ח כולל מערכת הפעלה. דל: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18821 לנובו: http://www.biz-coupon.co.il/Default.aspx?cuponid=179 קראתי סקירות על המחשבים, אני יודע שהלנובו הוא דגם מיושן יותר, השאלה שלי היא האם המעבד של הלנובו יחד עם המשקל הנמוך מהווה יתרון ביחס לדל או שהמעבד של דל מהדור החדש (אפילו שאני לוקח את ה i3 החלש יותר) עדיף? אני מחפש מחשב עם משקל נמוך (שיהיה מתאים לנסיעות ולא יגרום לי להשאיר אותו בבית) מעבד איכותי ומסך מעט גדול יותר מהמיני ניידים כדי לאפשר עבודה ממושכת או צפיה בסרטים. תודה רבה לעונים! השימושים שלי : * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), מ…
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
טוב הייתי היום במגה וראיתי מחשבים אמרתי אולי נקנה לאחי הקטן מה אתם אומרים על המפרטים? המפרט הראשון ממש לא נראה לי שאני אקנה אותו השני יותר סבבה אבל גם לא הכי טוב קבלו : 999 שקל: מארז GALAXY MIDI משהו מסריח ביותר.. (: לוח אם: ECS צ'יפסט של SIS741GX/964L מעבד:AMD אטלון XP 2400 הארד:40 ג'יגה כרטיס מסך על הלוח.. כרטיס רשת על הלוח סידירום *52 כרטיס קול על הלוח מקלדת עכבר המפרט השני שנראה יותר טוב אבל לא מושלם גם אותו מארז לוח ASUS P5V800MHZ FSB 775 HT SUPPORT SIS 661FX מעבד: P4 HT S775 533FSB 1MB הארד: 80ג'יגה 7200 RPM ATA כרטיס מסך+רשת+קול על הלוח צורב רגיל מקלדת ועכבר ומסך באלף שקל של BENQ LCD T705 מה אתם חושבים שווה המחשב השני 1600 שקל? הצרכים מאוד פשוטיםאני רוצה לעשות רש…
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-