ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הנ"ל . המחשב ישמש לרוב לעבודה משרדית , גלישה באינטרנט , עריכת וידאו (פרמייר) כתחביב וצפייה בתכני HD מפעם לפעם. מעבדי אינטל Core i5 750, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55-UD3L s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE GT210 512MB GDDR2 DVI HDMI PCI-E כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות Wired Products On Board 10/100/1000 מארזים HJA-241 MIDI Black With 12cm + 8cm Fans (No PSU) …
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
למישהו יש רעיונות מה כדי להוסיף למערכת הזאת ,כדי להפעיל משחקים יותר טוב???? זוהי המערכת,מה כדי להוסיף?? פנטיום 600mhz 128 sdrm 133mhz (riva tnt model 64( לוח אם אין לי מושג אבל תומך בagp x2 אז אפשר להוסיף geforce 4 mx 440 למשל....
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 אולי קצת יותר אבל תשתדלו לחסוך כי ממה שראיתי אין צורך יותר מזה לדרישות שלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מהדרים אז צריך דגש על המעבד משחקים קלים וצפייה בסרטים 1080P ככה שניראה לי צריך יותר מכרטיס מובנה שיריץ אפליקציות באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio 2010 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.fifa וכאלה לא crysis ודברים כבדים באזור -מהי הרזולוציה הטבעית (מק…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חבר שלי אלכס זקוק למפרט של *עד* 2500 ש"ח, בעיקר לסרטים, אינטרנט, מוסיקה. בעיקרון הוא צריך: מארז, הארד דיסק (כמה שיותר גדול), לוח אם, מעבד, כרטיס מסך. זכרונות יש לו בנמצא ארבעה של 256MB במהירות 333Mhz. זהו פחות או יותר. ביקש ממני לפרסם פה בשבילו. הוא ואני מודים לכולם על העזרה מראש. אני שולח לו את הלינק של הדיון כדי שיוכל להסתכל. תודה מראש שוב לכולם
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
צריך חוות דעת על המפרט הבא .. GTA IV ירוץ חלק על הגדרות גבוהות? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤802 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם ASUS P5QL-E ¤599 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31253 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤333 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 900Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤307 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-7200CL4D-4GBPI-B כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 512MB DDR5 PCIe ¤1314 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DDO מארז ללא ספק NZXT Tempest Airflow King ¤426 כמות:1 http://www.s…
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
לא מיזמן הוציאה דל סדרה של מחשבים כדי ליישר קו עם כל מעבדי ה i 3-5-7 למיניהם והוציאה את הדגמים המעניינים הבאים: בסדרת precision היא הוציאה את ה m4500 שמתחרה פחות או יותר עם thinkpad w510 של לנובו עם היתרונות והחסרונות שלו. http://www.dell.com/us/en/business/notebooks/precision-m4500/pd.aspx?refid=precision-m4500&s=bsd&cs=04 ובסדרת Latitude את ה e6410 e6510 ועוד כמה דגמים: http://www.dell.com/us/en/business/notebooks/latitude/ct.aspx?refid=latit&s=bsd&cs=04&ref=lthp וכמובן היא הוציאה גם כמה חדשים בסדרת ה vostro שלה : http://www.dell.com/us/en/business/notebooks/vostronb/ct.aspx?refid=vostronb&s=bsd&cs=04&~ck=mn רובם די מתחרים בדגמים החדשים ו…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש מחשב גיימינג כאשר הדגש הוא על שקט וקומפקטיות מירבית בתקציב של עד 5500 שקלים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: The Witcher 3, Assassin's Creed Unity -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בצ…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עמוד לקנות מחשב שבעיקר עומד לשמש אותי למשחקים המפרט הנוכחי AMD ATHLON XP 2500 ------------------------------------------------------ Samsung DDR 512MB 2700 / 333MHZ ------------------------------------------------------ ATi Radeon 9700 PRO ------------------------------------------------------ EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 ------------------------------------------------------ כל שאר הדברים אני קונה בהזדמנות אחרת חוץ ממארז אם למישהוא יש המלצה לגבי מארז ?? האם כדאי להמתין עד שהכרטיס החדש של ATI יצא לשוק ??? ובכלל הצעות ושיפורים יתקבלו בשמחה
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
הוא ביקש ממני לשאול בשבילו, בין שני אלה: http://www.getit.co.il/Tender/1443372/12 http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?ai=2293649 מה כדאי לי להציע לו? לא מבין בניידים. עריכה: סליחה לא ראיתי את הסאב-פורום, תעבירו בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מאיזור הצפון עד המרכז... פשוט תתנו חנויות עם מחירים טובים ושירות אדיב... תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום, קניתי נייד של ג'יגבייט W576 לפני מספר ימים. קבלתי דיסק (צרוב!) של הדרייברים, התקנתי XP, ויש לי 3 בעיות: 1. לא מצליח להתקין את הדרייבר של ה - Wireless WiFi Connection גם אחרי שהורדתי אותו מהאתר של ג'יגבייט - נותן הודעת שגיאה שהדרייבר לא הותקן ללא שום נתון נוסף. 2. ב Device Manager מופיע סימן קריאה צהוב ליד ה- Network adapters - Ethernet Controller (לא יודע אם זה קשור לבעיה הראשונה) וכשאני לוחץ Update Driver הוא לא מצליח לעדכן. 3. המחשב יחסית די איטי, הוא נכבה ועולה די מהר אבל שאר הדברים נפתחים די לאט. מה אפשר לעשות?? תודה מראש, עופר
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, החלטנו החבר'ה בעבודה לקנות אנטנות wifi עם קליטה מוגברת על מנת לקלוט אינטרנט כמו שצריך. כמו כן רצוי להזכיר שהאנטנות עוברות בין מחשבים רבים ולכן אבקש אנטנה עם חיבור usb בלבד. אז לכן אבקש את האנטנה הטובה ביותר עם הקליטה הגבוהה ביותר במחיר של 120 שקל. תודה רבה, ואם הנושא לא מתאים לפורום אז אבקש להעביר, מצטער על אי ההבנה.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום... רציתי לשאול האם הכרטיס מסך הזה הוא טוב למחשב נייד שאמור להריץ משחקים ברמה של CRYSIS 2?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מעבד Intel Core i7-2600K Processor חדש ואני רוצה להרכיב מסביבו מחשב נייח לבית. השימוש העיקרי הוא לתוכנות "קלות" (אופיס בעיקר) וכן לסרטים. מדי פעם תוכנה מתמטית (מטלב). השיקול העיקרי: הוזלת עלות כוללת (תקציב בסביבות 3000, ניתן לחרוג) פרמטרים נוספים: 1. 4GB זיכרון לפחות (כמה תעלה ההרחבה ל- 8GB?) 2. דיסק קשיח של WD לפחות 1TB 2. אופציה לחיבור שני מסכים 3. שקט (8 בסולם 1-10, 10=שקט ביותר) 4. הבנתי שמעבד i7 הנ"ל כולל את החומרה של כרטיס המסך כך שלא צריך כרטיס מסך - האם נכון? 5. אין צורך במערכת הפעלה (יש לי win7 חוקי), מעדיף הרכבה בחנות 6. צריך מקלדת/עכבר (אלחוטיים) - אשמח להמלצות 7. כרגע אין צורך ברמקולים, בהמשך נרצה לקנות ולחבר את המחשב למערכת רמקולים (5.1) - אשמ…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתקציב של כ-3500 ש"ח. המחשב אמור לשמש כעיקרון ליישומים אינטרנטיים בסייסים (קצת גלישה בפיירפוקס ו-IE,תוכנות מסרים כגון אייסיקיו ומסנג'ר ועיון במיילים) תוכנות הורדה פתוחות נון סטופ ברקע (בעיקר סבבהDC התובענית אך המעולה אך כנראה שגם הפרד ישמש אותי פה ושם) צפייה מרובה (חצי שעה-שעה ביום) בסרטים/תוכניות באמצעות BsPlayer והדבר החשוב מכולם - משחקים! מספר הערות : *המחיר הוא למחשב בלי מסך (שמעתי המון המלצות על ה-L721 של Nu Tech ואני מאמין שאני אקנה אותו אלא אם כן אקבל כאן המלצה למסך עם מחיר דומה שיפיק יותר) *אני לא צריך רמקולים (המחשב יחובר למערכת סטריאו) *המראה החיצוני של המחשב ממש אבל ממש לא משנה לי ולפיכך אני לא מעוניין להשקיע יותר מדי במארז *גם עכבר ומקלדת ייקנו בנפרד *אני מאיז…
-
- 9 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מעבד: AMD PHENOM II X4 QUAD CORE 940 (3.0GHz) BLACK EDITION : HDZ940XCGIBOX - BOX ¤1473 לוח אם: GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 ¤536 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 - SAPPHIRE DESIGN - RETAIL ¤769 כמות:2 דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ¤295 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤121 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPK ¤289 מארז: COOLERMASTER CENTURION 590 (BLACK) : RC-590-KKN1-GP w/o PSU ¤330 ספק כוח: ENERMAX PRO82+ 525W ¤488 מחיר סופי: ¤5070 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il ]שאלה : תגיד הספק מספיק הוא שצריך יותר חזק ??? ?? הערות : מסך 22 יעוד : משחקים תקציב 5000 שקל
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי. אני רוצה לקנות מחשב נייד. האם המחשב נייד הזה טוב? Intel® Pentium Dual Core 2.20GHz 4,096 (2,048 + 2,048) MB RAM Mobile Intel® GMA 4500M כרטיס מסך מחיר: 2664 שח
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת מחשב נייד בגודל 12 אינץ' עם תחנת עגינה. חשוב מאד - לא מדובר בתחנת עגינה של USB אלא בתחנה קבועה (כמו שצריך).. שמתי עין על ה-Z1-BRAVE של LG אבל בשתי חנויות אמרו לי שאין בשבילו תחנת עגינה (כמו שאני רוצה), אשמח לקבל מידע ממישהו שיודע אחרת.. וכמובן כל פרט על כל מחשב אחר עם תחנת עגינה יתקבל בברכה.. תווווווווווווווווווווווווודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתלבט כבר איזה חודש לגבי קניית מחשב חדש לצורכי משחקים,סרטים,מוזיקה ועבודה גרפית רצינית(3D+סרטים). עכשיו לגבי התקציב-חשוב מאוד להדגיש כבר בשלב זה שהביצועים והאיכות באים אצלי לפני המחיר לכן ארצה להדגיש שלקחת דור אחורה ברוב המקרים זה אינו מה שאני רוצה,למרות זאת אני פתוח לשמוע דעות של אחרים,וארצה להוסיף שאשמח לקבל מפרט עם ביצועים טובים גם במחיר נמוך יותר,המטרה שלי היא לא לבזבז כסף בכוח,אך התקציב קיים. נקודה נוספת לגבי ציודע היקפי- אין צורך במסך אבל יש צורך במקלדת + עכבר אלחוטיים(פה זה המקום היחיד בו אני מוכן להתפשר על איכות) כמו כן לא צריך רמקולים... מומלץ להוסיף כרטיס טלויזיה אך לא חובה רוב הסיכויים שלמחשב יהיו 2 מסכים,אחד לעבודה עם תוכנות גרפיות וכו',ו…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ראיתי מס' דגמים המבוססים על i3, i5, i7 עבור מחשבים ניידים. רציתי לשאול - מה ההבדל בין הסדרות הנ"ל? איזו מהן עדיפה? יש איפשהו טבלה שמפרטת את ההבדלים בין המעבדים השונים בכל סדרה וסדרה? מה עדיף למחשב נייד? תודה. (השאלה מתייחסת אך ורק עבור מחשבים ניידים)
-
- 14 תגובות
- 12.3k צפיות
-
-
הארדיסק 160 SATA, 512MB זכרון, ללא מסך, עם צורב DVD עם מקלדת ועכבר ואם אפשר אז עדיפות לLOGICPC. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היי חברים. אני רוצה להגדיל את נפח האכסון של המחשב נייד שלי. כיום יש לי דיסק קשיח SATA (לא יודע אם זה SATA 1 או 2) של 60 GB. המחשב שלי הוא R60e של IBM Lenovo - ThinkPad. א) איפה אני בודק אם הדיסק הוא SATA 1 או SATA 2? ב) איפה אני בודק אם המחשב שלי בכלל תומך בSATA 2? ג) אם מחשב תומך בSATA 2, זה אומר שהוא תומך גם בSATA 1? תודה רבה חברים!
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום, אני צריך את המפרט הבא: מחשב 4 ליבות 20 RAM גיגה 500HD איזה מחשב תומך בזה וכמה עולה ?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד באוקטובר, ועובר מהבית ונייח ששימוש אותי בנאמנה שנים אני צריך מחשב שכמעט ויחליף אותו. * מטרות המחשב? מחשב חזק, אני עובד עם Firefox עם עד 40 טאבים פתוחים במקביל עכשיו הזכרון שלו עומד על 600MB~, מס' תוכנות במקביל, רצוי מאוד שיוכל להרית משחקי 3D (גם על Low, לא ממש מפריע לי) מידי פעם - כאן אני מוכן להתפשר. * גודל המסך? 13-14". * משקל רצוי? לא ממש קריטי... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי שידע להחזיק 3-4 שעות בשימוש קליל (אופיס, גלישה קלילה), בשימוש "הרגיל" הוא יהיה מחובר לחשמל - אז לא ממש משנה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI חשוב מאוד. * בלוטות? רצוי מאוד. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB. * צורב DVD? רצו…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-