ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
מחשב לסטודנטית, יקנה בסין אם ההפרש יהיה משמעותי. חשוב שיהיה במשקל נמוך ושלא יהיה צורך לשדרג אותו בשנים הקרובות. * מטרות המחשב? לימודים, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? 13.3-15 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה * רזולוציית המסך? עדיפות לFHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות לתאורה במקלדת, חשוב שתהיה אפשרות לבצע חריטה למקלדת בארץ (מקום מומלץ?) * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, לפחות 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 128, אם אפשר SSD * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינל…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל עד הסוף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה, משחקים, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, Eclipse, VirtualBox ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, ME3 וכ"ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני פה בשביל לעזור לחבר הרוצה לקנות לאימו מחשב חדש, כאשר המחשב יהיה בשימוש של כלל הבית. הוא רוצה מחשב + מסך LCD + ציוד הקיפי בסיסי ב 3.5K, בעיקרון הוא רוצה לקנות ב IVORY או KSP את אחת המערכות המורכבות שלהם, אני נגד. הצעתי לו את המפרט ב 3.5K ממדור "מפרטים מומלצים" אך הוא טוען שהמחשב שם קצת חלש לטעמו (אני חושב שכוונתו למעבד) עקרונית המטרה היא לקנות מחשב לעבודה בסיסית אך שבעוד שנה גם יריץ את VISTA כמו שצריך, זאת מבחינת כוח עיבוד לא הזיכרון, כרגע הוא יסתפק ב 512 ובעתיד יוסיף, אך מעבד (ולוח אם) שלא יצטרך להחליף. אגב הוא מתלבט בין שני המחשבים הבאים : אינטל פנטיום 4 2.8GHz D820 עם לוח אם מוזר : D101GGC GRANT COUNTY http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=47&…
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב מחר במחיר 1500 ש"ח לצורך משחקים כמו fifa nba וכו' אני צריך רק מחשב בלי מסך וציוד נלווה! תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב ידידותי למשתמש (מאוד ידידותי) וזול, שתפקודו העיקרי הוא מחשב ביתי לעבודות משרדיות: הוא צריך לעמוד סה"כ בתוכנות רגילות (אופיס 2003, מדיה פלייר וכדומה...) ובתוכנות משרדיות (אל תשאלו אותי שמות, פשוט אין לי מושג) והרבה הרבה שירים (ואולי גם סרטים - זו אופציה). אני צריך שמחשב זה יוכל להתחבר למערכת קולנועית כדי לשמוע בה שירים, ואם זה אפשרי גם שיהיה לו צורב DVD (במערכת הקולנועית יש DVD איכותי) או אם למשהו יש תחלופה אחרת, אני אשמח. המחשב שאדם זה חשב עליו נמצא בwww.ivory.co.il בדף הראשי: המחשב השני בשורה השניה. אשמח לחוות דעת על מה שהוא חשב, ואם יש רעיונות אחרים, אני אשמח לקבל מפרט מתאים. נ.ב. האדם הזה חסר סבלנות ומצפה מהמחשב שלו לעבוד מהר מאוד, והוא לא מבין הרבה במחשב…
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בחוות דעת על המפרט שהרכבתי. להלן המפרט : 1. מה התקציב המקסימאלי ? 3500 2. מה שימושי המחשב ? מחשב לשימוש ביתי (אינטרנט, הורדות), חיבור HDMI ל LED TV למטרת צפייה בסרטים, תכנות ואולי משחק אחד (מנג'ר 8) ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא, בנוסף אין צורך ב HDD מכיוון שיש לי כבר 3 TB מהמחשב הנוכחי 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 ? 8 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 6. ככל הנראה ארכיב אותו בעצמי אלא אם כן אוכל למצוא מחיר טוב של כל הרכיבים בחנות אחת (בעל נסיון בהרכבת מחשבים) CPU: Intel I5 1155 3570K - 1095 - http://www.pccenter.co.il/product/%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-intel-core-i5-3570k-340-6m-lga1155-tray Motherboard: GIGABYTE B75-D3V - 414 - http://ww…
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מיני פיסי כדוגמת NUC , אבל לא בטוח עד כמה הוא יתאים לשימושים שלי. *הרצת האמולטור מהירה כמה שניתן (בסביבות עבודה כגון eclipse אך בעיקר android studio) *כמו כן, השימושים כוללים הרצת מכונה וירטואלית ( בדר"כ לינוקס על vmWare. ) *המון טאבים פתוחים בדפדפן. ובכללי שיהווה תחליף טוב למחשב שולחני (שיהיה בלי תקיעות לגמרי בשימוש היומיומי ). יש כמה אפשרויות שחשבתי עליהן : 1. nuc מהדור האחרון עם מעבד i7-5557u , אבל לפי מה שאני מבין הוא דו ליבתי בכל מקרה. אבל היתרון שלו על הi5 הוא ה HT. (תקנו אותי אם אני טועה) 2. nuc שהכריזו עליהם החודש עם מעבדי הskylake. אבל הם לא יהיו עם i7 אלא רק i5. אז נראה לי האפשרות הראשונה עדיפה. (?) 3. gigabyte brix עם מעבד 4770R *כמובן אחרי קניית…
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
חשבתי על משהו כזה מלוג'יק פיסי: 0 8688 Albatron Geforce 7600GT 256MB DDR III PCI-e DVI Video Card 1085.00 ₪ 1 1085 ₪ 1 8790 AMD Athlon 64 Bit 3800 Dual Core Socket AM2 Box CPU 965.00 ₪ 1 965 ₪ 2 8936 DFI Infinity NF-M2 Socket AM2 Motherboard 484.00 ₪ 1 484 ₪ 3 7825 Foxconn 3GTH061 USB&1394 Front 400W Thermaltake Case 459.00 ₪ 1 459 ₪ 4 8656 LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 200.00 ₪ 1 200 ₪ 5 7550 Twinmos 512MB DDR-II DDR 533 Memory 240.00 ₪ 2 480 ₪ 3673 ₪ יש לי כמה שאלות על מספר חלקים שנבחרו? 1. באותו המחיר בלוג'יק יש את זה EVGA e-Geforce 7600GT KO PCX 256MB DVI Video Card. האם הכרטיס של החברה הזו טוב…
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
להלן המפרט שמיועד לפוטושופ אילוסטרטור וכו' כרגע מהמחשב הישן עובר מאיץ גרפי msi RX1300pro td256e pcie לוח אם ASUS P5B DELUXE INTEL 965P 2XPCI-E 2X1394 GBL RETAIL 977.00שח או ASUS P5BE - שח 790 או ASUS P5BE plus - שח 918 או asus 5pkc - שח 985 מעבד INTEL CORE 2 DUO E6600 2.4GHZ 1066MHZ 4MB 64BIT LGA775 BOX 1190.00 שח זיכרון KINGSTON DDR2 2GB (1GBX2) 800MHZ CL5 PC2-6400 DUAL CHANNEL KIT 640.00שח כונן קשיח W.D WD3200AAKS 320GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER 445.00שח צורב dvd ASUS DVDRW X18 DRW-1814BLT DUAL LAYER LIHGTSCRIBE SATA BLACK 200.00שח מארז HEC COMUCASE 6A21B 400W 120MM FAN USB X2 + AUDIO + 1394 BLACK 460.00שח סהכ : 3912 שח יש עדיין אופציה לקחת את E6420 ולהוזיל ב200 ש…
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט, סרטי FHD, עריכת מסמכי אופיס. (אם יש אפשרות שיהיה מספיק חזק להריץ את Counter Strike החדש). * גודל המסך? 14-13.3 * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה כמה שיותר ארוך, אך גם 4 שעות יספיקו. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. USB 3.0זיכרון מסך? 6-8 GB * גודל מינימלי של כונן קשיח? SSD 256 * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף Windows 8 מתלבט בין אלה : http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21249&cf=zap http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21096&cf=zap http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21565&cf=zap
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב.. בתקציב שבכותרת.. ובלי מסך.. שימושים בעיקר משחקים ואינטרנט.. מה אתם יכולים להכין לו?
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין למכור את המפרט הנ"ל כולל ציוד היקפי,ווינדוס 7 מותקן כולל אופיס. שאלתי היא כמה אפשרי לדרוש על כך. להלן המפרט: מעבד Intel® Core™2 Duo Processor E6320 (4M Cache, 1.86 GHz, 1066 MHz FSB זיכרון 2GB הארד דיסק 120GB כרטיס מסך RADEON 1950XT מארז GIGABYTE TRITON 180 BLACK CASING צורב DVD של LG ציוד היקפי: מקלדת מייקרוסופט ועכבר אופטי מייקרוסופט, מסך LCD סמסונג 17 אינץ', מערכת רמקולים creative sbs 2.1 370 תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
מעבד: AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 Box לוח אם: (ASUS M2A-VM (HDMI כונן קשיח: Westren Digital WD3200AAKS 320GB זיכרון: Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 כרטיס מסך-גרפי: Sapphire ATI Radeon HD2400XT 256MB PCIe כרטיס טלויזיה: Hauppauge WinTV-PVR-150 צורב ASUS DRW-1814BLT X18 :DVD מארז: כולל ספק Antec NSK2400-EC 380W אמרו לי שאין אפשרות לחבר גם את הכרטיס מסך וגם את הלוח אם במארז מכיוון שלשניהם יש יציאת HDMI וניתן לחבר רק מודול אחד במארז...אני רוצה לדעת מה אתם מציעים לי לעשות... לקנות את הכרטיס מסך עם יציאת הHDMI ולקנות את הלוח אם ללא יציאת הHDMI או שלקנות את הלוח אם עם יציאת הHDMI ללא כרטיס מסך מכיוון שהלוח אם בא עם כרטיס מסך מובנה אבל אני רוצה את האפשרות שתתן לי…
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
הזמניתי מחשב נייד מחול.. מה אתם אומרים עליו? הזמני מdell outlet כמה נראה לכם שהוא שווה? מפרט: Latitude E6400 Laptop: Intel Core 2 Duo T9800 (2.93GHz, 6M L2 Cache, 1066MHz FSB) No Fingerprint Reader Dell Bluetooth 5 Button Travel Mouse Back-lit Keyboard Label 250 GB Free Fall Sensor Hard Drive (7200 RPM) 14.1 inch UltraSharp WXGA+ LED Display - Brush Metal Black Information 90W AC Adapter NO Intel vPro Secure Advanced Hardware Enabled Systems Management Genuine Windows Vista Ultimate 9 Cell Primary Battery Power DVD Software Power DVD Software CD Information 4 GB DDR2 SDRAM 800MHz (1 DIMMs) 125V Power Cord Regal Red 56k Modem Operating System Label Reso…
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, כמו שזכור לכם ,אני אהבתי מאוד את עיצוב המקבוק , אבל כבר עכשיו ירדתי מהעיצוב ואני מחפש מחשב כבר עם דרישות בשביל עצמי ,אבל גם עיצוב חשוב לי בחינת צבע השתלבות וצורה . אך לא באתי לבקש המלצה לדגם , אלא לדעת כמה דברים . 1.רזולוציה , מה טוב בזה שהיא גבוהה במחשבים הניידים ? ======================================================================= 2.מה זה אמצעי הקלט? ======================================================================= 3.משקל הוא פרמטר חשוב אך ורק בניידות מחוץ לבית? ======================================================================= 4.על פי מה ולמה בוחרים זמן סוללה ארוך? במידה וזמן הסוללה קצר ,אפשר לסדר את זה עלידי קנית סוללה נוספת (שימוש בשניהן במקב…
-
- 4 תגובות
- 995 צפיות
-
-
נא עזרתכם בגיבוש מפרט כזה - אך עם אופצייה למעבד של אינטל P4 - ובמידה ולא ניתן, אזי גם AMD הולך. ציוד הקפי - אינו נחוץ כוננים, צורבים וכו' - אינו נחוץ רמקולים - אינו נחוץ המחשב ישמש בעיקר ל: צפייה בסרטים משחקים מוזיקה קצת עבודה בפוטושופ (לעיצוב אתרים) בנוסף, הייתי מאד שמח להמלצה על חנות-אינטרנט טובה ומהימנה מניסיונכם (ראיתי שהרבה התייחסו ל-KSP, אך לי היה ניסיון לא טוב איתם!). האם מישהו מכיר את "נועה מחשבים"? יכול להמליץ עליה או על עוד אחרים? מאד מודה לכם על העזרה מראש, אבירם
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם בעיקר לעוזרים אני מעוניין לבנות לאחי מחשב (כנראה אני לא אבנה לבד) תלוי בכם בוא ניגש לעניין אחי צעיר חמוד ומעוניין בבחו......באא תקציב 2500 ואני צריך: מעבד AMD חובה! ככה משו *3000 לוח אם תומך AMD וכו... DDR כרטיס מסך משו כמו Gforce 6200 וחשוב שלא יחרוג מאקס' 880 ש"ח ואם נשאר משו בכיס זכרון DDR מהחדשים (אני לא מבין, לא לכעוס) תודה רבה לכם אתם לא מסינים כמה אתם עוזרים לי. אולי כן?
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט של עד 5500 שקל המחשב הוא רק הקופסה (בלי רמקולים מסך וכו) וגם לא כולל סידירום צורב או דיוידי. הרד דיסק של 40 או 60 גיגה לא צריך יור (יש לי כבר 80) בנוסף הכרטיס צריך להיות של נווידיה הדור החדש (אני משנה הרבה פעמיים פורמטיים ורק בנווידיה יש את האפשרות לעשות את זה על הכרטיס מסך). אני צריך את המחשב למשחקים ולא לoc עכשיו אם אתם נותנים מפרט של amd תיקחו בחשבון שהמחשב בתוך שולחן שמסביבו רק עץ ורק חור בינוני לאוויר אז צריך ציוד קירור לא רגיל (אבל לא מים) כי עכשיו אינטל אם קירור רגיל והמחשב לא מתאמץ זה 45 מעלות אם מזגן אז גם אני מעדיף אינטל אבל זה לא כל כך משנה לי אבל אם אתם יכול לעשות מפרט של אינטל נגד amd זה יעזור הרבה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)משחקים,עריכה גראפית,עריכת וידיאו,עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כל תוכנות אדובי (Photoshop,Illustrator,Indesign,After Effects וכו..),Camsetia,Sony Vegas... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשבPro,Call of Duty,Battlefield... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680X1050 מסך 22 אינץ' -לאילו הגדרו…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד מסך - 13-14 אינץ סכום - 3000- 4500 שימוש משרדי ביתי אופיס מצגות סרטים וקצת פיתוח חשוב לי גם זמן סוללה סביר לפחות 4 שעות עבודה וכמובן שירוץ טוב לפונקציות האלו כל השאר לא מאוד קריטי לי
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בהמשך לבקשה למפרט שכתבתי כאן - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=505791.msg4328053#msg4328053, לא קבלתי תשובה סופית בנוגע למפרט. לכן אשמח אם תוכלו לעזור לי. מדובר בסטודנט צעיר ללימוד צילום למשך 3 שנים, עבודה גרפית בתוכנות הרלוונטיות: פוטושופ ילוסטרטר וכדומה. הפעם נלך לכיוון הבא: מפרט ללא מסך - תקציב: עד 3.5K מפרט כולל מסך - תקציב: עד 4K אשמח גם להבין כיצד לבחור לוח למפרט שלא מתוכנן בו OC וכוונה להשתמש בכרטיס מסך בודד, כמובן ביחס עלות תועלת נכון. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K או 4K כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל במידת הצורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית,…
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להרכיב מפרט למחשב שמיועד למשחקים (פיפא החדש) ומשחקים כבדים גם יותר. המחיר אמור לכלול גם מסך - רצוי 22 אינטש, ללא ציוד היקפי, אין צורך במערכת הפעלה. אין צורך ב- OC , דיסק קשיח טוב וכמובן מארז טוב. תודה מראש על כל המלצה.
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום. אני זכאי לקבל מהעבודה מחשב "בתקציב גבוה" כדבריהם. כתבתי 7000 ש"ח אבל אם יש אלמנט ממש קריטי לדעתכם אפשר גם לחרוג ממנו. ה"מגבלה" היחידה היא שאת המחשב הזה אני רשאי לקנות בחנות מאוד מסויימת שלצערי כלל אינה מרכיבה מחשבי AMD אז אסתפק באינטל . אז אבקש את דעתכם למפרט שיאפשר משחקים (לא שאני מכור אבל...) שיכלול 2 ג'יגה זיכרון , צורב DVD (יש את הדור החדש עם צריבת לייבל או משהו נכון ?) קראתי פה ביקורת די טובה על המעבד כפול ליבה 820 - מקווה שזה יכול להכנס בתקציב. עכבר מקלדת אלחוטי, רמקולים ברמה טובה פלוס ועוד מטעמים אם יש... תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר שחסכתי ממיטב כספי אני רוצה לבנות מחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את ה6K בצורה היעילה ביותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת בעיקר, מפעם לפעם גם משחקים חדשים עם דרישות גבוההות אבל המיקוד הוא בעיקר על משחקי רשת ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WoW, LoL, Wildstar, Dark Souls 2, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך גם מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 שח 2. מה שימושי המחשב? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש Adobe cs6 באופן קבוע ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הכל 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? נייח DELL 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבוי שבועיים הקרובים 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: המחשב יהיה מערכת החזקה והעיקרית במשרד. חשוב להיות מותג DELL אפילו אם זה אומר ל…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-