ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי כיום מחשב ישן עם המפרט הבא: - מעבד E8400 עם קירור Arctic-Cooling Alpine 7 Pro - לוח אם gigabyte EP43-DS3L - זכרון של 4GB - כרטיס מסך Geforce 550TI - כונן קשיח SSD 256MB Samsung 840 (ו- HDD נוספים לנתונים/סרטים ...) - מארז Thermaltake Bach VX - ספק כח Thermaltake TR2 RX 500W - מסך Dell 2414 ברזולוצייה 1920x1080 אני מתכנן לקנות מחשב חדש בעוד חצי שנה, ובינתיים שוקל לשדרג את הקיים. האם החלפת המעבד מ- E8400 ל- Q9550 (כ- 200 ש"ח) משתלמת ? האם יהיה שיפור בביצועי המחשב (עם המעבד המשודרג) במשחקים לדוג' skyrim ומשחקים חדשים יותר? כרגע אני משחק בהגדרות בינוניות-נמוכות, והמחשב מרגיש חנוק.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע שני המלצות למפרט, אחד של Tms ואחד של Ksp. מלבט מאוד איזה מומלץ, המחשב ישמש לסרטי HD משחקים כגון COD ו-GTAIV ולפעמים גם לחיבור אל מסך LCD עבור צפייה בסרטים. להלן המפרטים: 1. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 2.9GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪791 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪45 לוח אם: Biostar TP67+ H67 Chipset - B3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪340 מארז: Thermaltake V3 X2 120MM + Seasonic 500W SS-500ES- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪470 זיכרון: Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 כמות: 1 - מחיר: ₪101 קשי…
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מקסימום 100 שקל חריגה,לא יותר מזה,תודה! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)בעיקר משחקים,CS 1.6 שירוץ לי לפחות על 300 FPS.ועוד כמה משחקים יחסית כבדים כגון,GTA IV שירוץ חלק לא חייב על הגרפיקה הכי גבוה וכו'.. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר,יומיומי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?כרגע יש לי מסך ישן (LCD) בערך 16 אינץ' אבל עוד כמה חודשים אני מתכ…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברים שלום נדרש מחשב נייד לטובת סטודנטית. תקציב: 4000 ש"ח דרישות הכרחיות: 1) מסך חד שיהיה נוח לעבוד עם מלל מולו למשך שעות ארוכות. 2) מקלדת נוחה שיהיה ניתן להקליד עליה במשך זמן מבלי לחוש כאבים (האם עדיף לרכוש מקלדת אלחוטית כזו או אחרת ולחברה לנייד?) 3) זיכרון פנימי מכובד למען המחשב יעבוד חלק. * מטרות המחשב? תכנות, קמפול, עבודה עם מלל, גלישה ברשת וצפייה בסרטים בהזרמה ישירה. * גודל המסך? הגודל חשוב פחות מהאיכות, עדיף מסך קטן יחסית אך חד מאשר מסך גדול ומטושטש. * משקל רצוי? כמה שיותר קל, יותר טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חיוני. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא חיוני. * גודל מינימלי של כונן קשיח? גודל הכונן הקשיח אינו משנה, אני משער שמחשבים באים היום לפחות …
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היי שלום לכולם אשמח אם תעזרו לי לתת לי מפרט למחשב .ללא מסך. ללא התקנה. רגיל .שימוש למשחקים התקציב שלי 2500 שח אני מעדיף מעבד של אינטל תודה לכל העוזרים אם יש חריגה של 200 שח לא נורא העיקר שיעבוד טוב במחיר הסביר הזה ואם יש המלצות אחרות אשמח לשמוע
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא? מעבד Intel Pentium 4 2.4GHZ (FSB 800mhz לוח אם ASUS P4P800 Intel 865PE זיכרון Kingston 256MB DDR 400mhz PC3200 CAS latency 2.5 כרטיס מסך Gigacube Radeon 9600 Pro (TV-Out מסך LG F700B 17 כונן קשיח WD 80GB 7200rpm 8MB Buffer CD-ROM LiteOn CD-ROM x52 כרטיס רשת מובנה כרטיס קול מובנה מקלדת מיקרוסופט אינטרנט + עכבר אופטי Floopy רגיל מארז E-STAR MIDI ATX 8870K 350W המחיר הוא בערך 5300 ש"ח עריכה: לא מתוכנן OC
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
זה פלוס מינוס התקציב. צרכים : לימודים, גלישה באינטרנט, לא גדול במיוחד (למרות שזה לא הכי קריטי), מעבד כפול ליבה (האמת שאני לא מבין כבר איזה שימוש יהיה לו במחשב נייד, אבל זו הטכנולוגיה אז שיהיה ), זיכרון של מעל 512.. עדיפות לג'יגה ומעלה.. , כרטיס מסך סביר ביותר , אפשר גם כרטיס "ג'נרי" של אינטל או משהו בסגנון. אשמח אם תכוונו אותי למחשב פופולרי בתקציב הנ"ל.. תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם, תקציב: 15000 ש"ח מטרות: OC, משחקים, עריכת וידאו וסאונד וצפייה בסרטים ב- HD חשוב לדעת - המחשב יהיה מחובר למסך 42 PHILIPS FULL HD ובנוסף ל-2 מסכים 23 של DELL כמו-כן - ישנה מערכת סראונד (5.1) של MOREL עם מגבר 5.1 ערוצים של YAMAHA. אשמח לקבל חוות דעת לגבי המפרט שהרכבתי. וכמובן, במידה וישנה דעה לשנות משהו אשמח לדעת גם למה להלן המפרט: מעבד:Intel Core i7 930 קירור למעבד:Noctua NH-D14 לוח-אם:Asus P6X58D Premium זכרון:3x2GB Corsair Dominator DHX 1866MHZ דיסק קשיח 1:Intel 160GB SSD X25-M דיסק קשיח 2:WD Caviar Green 2TB כרטיס מסך 1:EVGA GTX470 כרטיס מסך 2:EVGA GTX470 כרטיס קול:Asus Xonar HDAV1.3 Deluxe כונן אופטי:Samsung SH-S223B DVD±RW x22 …
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שמתי לב שהמגמה הרווחת היום אצל מרבית היצרנים במחשבים הקלים (פחות מ-2 ק"ג) הינה לוותר על הכונן האופטי המסורתי. במחשבה בעניין - מה בעצם הצורך של כונן אופטי בנייד? בהנחה שלמרבית המשתמשים יש כבר מחשב נייח בבית - אין לכונן האופטי יתרון אלא חסרון בתוספת משקל. כמעט כל התוכנות ניתנות להורדה היום מהרשת והעברת נתונים מהירה אפשרית ב-DOK כך שלמעה התפקיד המסורתי של הכונן האופטי כמעט ונעלם. שורה תחתונה - למי שצריך נייד לניידות (כלומר סוחב אותו על הגב) עדיף תמיד לוותר על הכונן האופטי. אשמח לדעתכם.
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
לוח,מעבד,זכרון,מארז,ואם אפשר כרטיס מסך או כרטיס קול(לא קריטי כי יש לי שניהם) תודה
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום אני מעוניינת לקנות מחשב שישמש אותי לתכנות קל, משחקים קלים עם מעט גרפיקה, גלישה באינטרנט, הורדות וחיבור לטלויזיה hd שבסלון. כמו כן עדיף שהמשחב לא יהיה כל כך רועש כדי שלא יפריע ליושנים לידו. המחשב מיועד לסטודנט בגיל 50 לערך ולפעמים לאורחים. התקציב שלי הוא עד 3400 כולל מסך בגודל 20 אינטש ללא ציוד היקפי. בנוסף לכך אני מתלבטת עם בתקציב כזה לא עדיף לי כבר לקנות את המחשב הנייד הזה: hp g62-a20ej notebook pc ולהוסיף לו פשוט מסך בגודל 20' שיתחבר אליו כשאני בבית.
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש הצעות לתחנת עבודה לעריכת וידאו . כרטיס המסך יהיה QUADRO FX-580 לא צריך ציוד הקפי ויש לי מארז SONATA3, כמובן אם הוא יתאים לחלקים החדשים. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
לאחר קריאת הודעות בפורומים בנושא מפרטים מומלצים במספר החודשים האחרונים, הרכבתי לעצמי מפרט ע"י המלצות שקראתי. אני עדיין לא בטוח במספר דברים: 1. האם הזכרונות שבחרתי טובים, יחסית למחירים? 2. האם החברה של כרטיס המסך טובה? 3. איזה מארז כדאי לקנות? אני סגור על Compucase-HEC, חשוב איזה מהם? 4. האם הקירור שבחרתי טוב? 5. מה אתם אומרים על הלוח-אם? תמיד הייתי סגור על Gigabyte/MSI, אבל מה אתם אומרים על DFI? 6. האם הדיסק קשיח טוב? S-ATA II באמת שווה את זה? 7. א: כמה זמן המחשב יחזיק מעמד ללא שדרוגים? ב: האם תהיה לי אפשרות לעשות OC עם המחשב בעתיד? 8. שאלה אחרונה: Intel or AMD? תמיד הייתי סגור על AMD, אבל עם התקרבות ליום הרכישה אני מתחיל לחשוש. NEC ND-3540AW 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R…
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום. חשבתי בהתחלה רק לשדרג את הזיכרונות שלי כך שיהיה לי חצי GB זיכרון, אבל אז עדיין יהיה לי מעבד ישן של 1.6GHZ וגם כרטיס מסך ישן GEFORCE 2 64MB שלא נדבר על ההארד דיסק, אז בזמן האחרון אני חושב יותר ללכת בכיוון של לקנות מחשב חדש במקום לשדרג את הכול, אני רוצה שתיבנו לי מפרט אני לא בטוח בקשר למחיר בין4K ל6K, אפשר לעבור את זה בקצת אבל מה שחשוב שיהיה במחשב בזה את כל הצויד כולל מסך לא דק אלא שטוח, זיכרונות של 1GB כרטיס מסך טוב אני לא ממש מבין בזה העיקר שהיה לפחות 128MB ו 128BIT GEFORCE 5 יתאים לא? והארד דיסק חשוב מאוד שיהיה 120GB 7200RPM 8BUFFER, לוח אם שיתמוך במהירות זיכרונות של 533MHZ ושיש אפשריות לעשות O.C עתידי אבל לא משהו כ"כ קריטי, מעבד אני לא כ"כ בטוח מה באמת עדיף לי מ…
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי הזדמנות לקנות מחשב מתוצרת HASEE במחיר זול מאוד, מדובר ביצרן שלא יצא לי להתקל בו והייתי רוצה לדעת קצת יותר על החברה דעתכם? מדובר בדגם MT581 תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ב3500שח מה יותר טוב למישחקים מעבד עם ליבה יחידה או כפולה ומה ההבדל בין AMD ATHLON ל AMD SEPRON מה יותר טוב מבינהם
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אהלן, החלטתי סופית להחליף את המחשב, להלן הדרישות: שימו לב שאין צורך בHD כיוון שכבר יש לי. ועקב סביבות העבודה מעדיף 16GB, עדיפות לשניי סטיקים של 8 למען שידרוג עתידי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל מהכל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סביבות פיתוח ומשחקים - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Shooters למינהם, אסטרטגיה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי dell inspiron 1300 עם מעבד celeron M 370 - dothan socket 479 mPGA לוח אם i915GMS/i910GML מה זה אומר? האם אני יכול התקין מעבד פנטיום M? איזה מעבד פנטיום M מומלץ cost effective? כל הנתונים לפי CPUZ עזרה בבקשה? תודה! SPC
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב נייד מדגם LE50-5LSE בן כ4.5 שנים - כבר זמן רב אני חש שהוא מתחמם מאוד - בדקתי עם everest וטמפ' שלו נעה בין 44-49 מעלות! האם טמפ' גבוהות כאלה יכולות לגרום לנזק למחשב? ואם יש לכם הצעות איך לקרר את המחשב (ללא קניית גוף קירור חיצוני - כי אני לא רוצה להשקיע כסף נוסף במחשב זה)?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, מחפש הצעות למפרט של מחשב עד 3000 ש"ח. החלקים הנדרשים הם: מעבד (אין העדפה בין Intel או AMD), לוח אם, זיכרון (לפחות 1GB), כרטיס מסך (לא משהו מטורף, אבל מספיק טוב כדי להריץ משחקים חדשים בצורה טובה, חשוב מאוד TV out, DVI) וספק (לא משהו מטורף 400, 450W). מארז, דיסק קשיח וצורב כבר קיימים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המחשבים האלה של אסוס, אני לא כל כך מבין מה ההבדל ביניהם חוץ מהאחריות (2-3) ומהמעבד (370-380) הראשון - Asus U35F - שנתיים אחריות, מעבד 370M, זכרון 3GB http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9953&perur=2&t=1&c=331 השני - Asus U31F - שלוש שנים אחריות, מעבד 380M, זכרון 2GB http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12476 הייתי מעוניין לדעת בעיקר את ההבדלים באיכות הבניה וזמן הסוללה. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ראיתי בפורום שדי ממליצים עליו מה עושה אותו מיוחד ביחס לאחרים
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום אני עוד מאת קונה מחשב למשחקים וחשבתי מה אני טיפש שאני אקנה מחשב ב5 וחצי אלף שקל ואזרוק אותו לפח אז מישהו אמר לבוא לפו ולרשום את המפרט טוב מה אני מבלבל לכם את השכל קחו מפרט שאני וחבר שלי בנינו מסך: [..] DELL ULTRASHARP 23" U2311H - זמין במלאי ₪1081 מעבד: [..] INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - TRAY ₪530 לוח אם: [..] INTEL COLD LAKE : BLKDH67CL-B3 ₪465 זיכרון: [..] CRUCIAL RENDITION 2GB 1333MHZ DDR3 - זמין במלאי ₪100 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש! - זמין במלאי ₪1315 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪116 מארז: [..] NZXT PHANTOM (WHITE) w/o PSU ₪663 רמקולים ואוזניות: [..] MICRO…
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום אנשים... לא מזמן ביקשתי מכם מפרט מחשב עד 5000 ש"ח לשימוש כללי, צפיה בסרטים ומעט מאוד משחקים בלי אוברקלוקינג ועם ציוד היקפי מלא ומסך זה המפרט שהביאו לי: מעבדים Athlon 64Bit AM2 4200 DualCore Box AM242DCB ¤ 461 1 לוחות אם Gigabyte M56S-S3 AM2 GM56SS3 ¤ 446 1 מארזים Compucase HEC 6A21 400TRT Black/Blue ¤ 425 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 398 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤ 398 1 כרטיסי מסך Gigabyte Nvidia Geforce 8500GT 256MB DDR2 DualDVI Bulk ¤ 469 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 180 1 מקלדות LOGITECH Cordless Desktop EX 110 ¤ 221 1 רמקולים LOGITECH X-230 ¤ 346 1 מסכים Sam…
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב שישמש אותי ללימודים בהנדסה תעשייה וניהול ואנסה להמשיך איתו אחרי התואר גם. האמת שהייתי רוצה שהוא גם יריץ לי את המשחק Dota 2 . אני מעדיף לא להגיע ל 5K ומעדיף מחשב של החברה ASUS
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-