ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,372 דיונים בפורום זה
-
בשביל חבר. דרישות: * 1-2GB של ראם (DDR 1 יספיק) * מעבד כפול ליבה לעבודה משרדית (סמפרון/סלרון) * תמיכה ב- USB2 וביציאת רשת * כרטיס גרפי התומך בשני מסכים * 4 חריצי הרחבה לפחות * הארדיסק: 160GB לפחות * כונן אופטי משולב כלשהו (אבל שיהיה אמין). גובה תקציב: 2000 ש"ח עוד 3000 ש"ח לשני מסכים 19 אינטצ' שיתאימו לעבודה משרדית ויתמכו על ידי הכרטיס הגרפי של המחשב לעיל(לא רחבים). תקציב לכל אחד: 1500 ש"ח. תוכנות נלוות: אין לי צורך בכאלה, המחשב מיועד להריץ מערכת הפעלה XPSP2. תודה
-
- 14 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב בסביבות ה-7K שישמש אותי למשחקים כבדים מידיי פעם ובעיקר אופיס ואינטרנט, לא משהו כבד מידיי. בקיצור, הכרטיס מסך לא צריך להיות הכי טוב שיש... המפרט צריך לכלול מסך LCD 19, ו320GB - חשוב לי שהחלקים האלו יהיה במפרט: להשקיע כמה שיותר במעבד ובזכרונות. חשבתי אפילו על המחשב הזה שעולה 2849: Intel® Core2 Duo E6700 - 2.67Ghz - 4MB Cache - LGA775 - 65nm - 1066FSB - Fan - Retail box - (Require i965/975 Chipset and up) C2D תראה מה אפשר לעשות בעניין :-) THERMALTAKE SWING Black with window 120mm FAN שנה אחריות 364 Akasa ALLINONE 21 FUNCTION PANEL שלוש שנים אחריות 296 תודה מראש, אדם
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מחשב הפעם סופית בה 6000-7000 שקל אני חייב את עצתכם ללא ציוד הקיפי! המחשב הוא למשחקים בעיקר!. והוא לא הולך לעבור שום overclock. הנה המפרט שבניתי SATA SEAGATE : SEAGATE BARRACUDA ES 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620NS ¤ מעבד INTEL CORE 2 DUO : Intel Core 2 Duo E6400 2.13Ghz Conroe BOX E6400B 1066MHz/FSB לוח אם INTEL 775- GIGABYTE : GIGABYTE GA-965PE-S3-RH זיכרונות DDR2 דגם TWINMOS : TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 כרטיס מסך ATI Radeon X1950XT 512MB Saphire. צורבי DVD פנימיים : LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK כונני דיסקטים SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE קירור למעבד THERMALTAKE BLUE ORB II FOR AMD&INTEL 754/775/93…
-
- 9 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, רציתי רעיון למפרט למחשב חזק למשחקים עד 6k(אני גמיש במחיר לכיוון מעלה). מסך יש לי והרד דיסק חדשגם. חשוב לי אמינות ושירות יותר מזילות ועצבים בהמשך.... תודה רבה אבי
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
מחפש מחשב לחבר שיעלה את כל המשחקים החדשים בצורה מעולה כולל מסך ורמקולים, לא כולל עכבר ומקלדת. ומארז סופרטלנט עם ה5 מאוררים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עד 7500 כולל מסך. בינתיים בניתי מפרט שקצת עולה לי על התקציב תעזרו לי לקצץ וגם תמליצו לי על מסך 19 במסגרת התקציב. לא מתוכנן OC, חשבתי בהתחלה לרדת בלוח אם כי DDR3 בכל זאת עולה מלא ואני לא ממש יודע אם בעתיד אני יחליף לזה. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1560 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3R ¤873 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39213 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤368 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ¤592 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCIe ¤2164 http://skypc.co.il/product.asp?…
-
- 10 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אשמח לדעתכם לגבי המפרט והמחיר המצורפים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 עד 400-500 שח חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בינוני, מעוניין שיישאר רלוונטי לטווח ארוך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף בלי אורות, מראה סולידי, גודל רגיל. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס…
-
- 24 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום אני לא בעניין כבר הרבה זמן אשמח לעזרתכם מעוניין לרכוש מחשב חדש עד סכום של 7,000 ש"ח המחנות IQPC המחשב מיועד למשחקים . מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, BF וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיו…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברים שלום. לאחרונה קניתי נייד של דל: סטודיו 1558 מעבד I7 720 כ.מסך HD5470 מסך תומך ב 1080P זיכרון 4G DDR3 אבל למרות הנתונים המחשב לא ממש עובד כמו שציפיתי: ב GTA 4 לדוגמא הוא עובד מאוד לאט (גם לאחר שהורדתי הכל למינימום לא השתנה הרבה) וכך גם בסרטי HD 1080P (במיוחד בקטעים המהירים התמונה מפגרת אחרי הקול וממש רואים שהיא עוברת לאט) לפי הגאדג'ת של הווינדוס 7 המעבד לא עולה מעל 18% והזיכרון נישאר בתחום ה 45% בסרטים ו 75% ב GTA אני דיי בטוח שמחשב מסוגל להרבה יותר (ביחס לקודם שהיה יותר "גרוע" בנתונים אבל הריץ הכל) אז אני ממש צריך פה את עזרתכם, מה לעשות??
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים, לפני כחודש רכשתי מחשב חדש של חברת Lenovo מדגם M30-70. בימים הראשונים המחשב עבד בצורה טובה. אולם, לאחר כשבועיים המחשב מתקשה לפעול ללא לאגים, אפילו אם מדובר בתוכנות שהוא אמור להריץ בקלות, כגון תוכנות אופיס ודפדפן. התקנתי עליו win 8.1. ניסיתי לסרוק וירוסים או רוגלות, אך הסריקות העלו חרס ואני מתוסכל מהביצועים של מחשב שאמור להריץ תוכנות יסוד. אודה לכם מאוד אם תוכלו לכוון אותי לפתרון הבעיה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים סרטים וקצת עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מתחיל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.כן מ…
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי כרגע מחשב עם כרטיס מסך R9 280X, אני מעוניין לשמור את הכרטיס מסך ובעצם להרכיב מסביבו מחשב חדש לגמרי. מעוניין במעבד של AMD דווקא. תקציב באיזור ה4,000, ניתן לחרוג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות ללא חריגה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר CSGO, משחק שנשען בעיקר על הCPU דווקא. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כמה הצעות.. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH6630855#top http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4881&CatCode=315 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHDA2D510 אני רוצה שיהיה 4 גיגה זיכרון מעבד אינטל דואל קור וכרטיס מסך חזק אם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח במחיר של גג עד 3300 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שבא עם 16GB זכרון (RAM), או ניתן להרחיב כבר בחנות. אני לא רוצה לקנות זכרונות לחוד ולהרחיב... פשוט לא רוצה להתעסק עם זה. ואני חייב שהמחשב יהיה פחות מ1.5 קילו (בערך 3.3 פאונד) משום מה נורא קשה לחפש ולמצוא מחשב לפי מקסימום זכרון! בדקתי באתרים של חברות גדולות, לנובו, אסוס, HP, ועוד כמה. באף אחת מהן לא היה מנגנון סביר לחיפוש מחשב לפי זכרון מקסימום (אם בכלל היה מנגנון חיפוש) לאף אחת מהן לא היה מנגנון "צור קשר" או התייעצות עם איש מכירות! אני כבר יומיים מנסה להשיג את HP, בטלפון(!!!) כאילו שאנחנו בשנת 1995, וכל פעם מעבירים אותי למחלקה אחרת כאילו שאנחנו במס הכנסה, ולא חברה שרוצה להתפרנס. אודה לכם אם תמליצו על חנות (פיזית או אינטרנטית, בארץ או בחו"ל) שמוכרת ושולח…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אם ארכוש מחשב נייד ( שמתי עיין על הטושיבה A210 19J) שמגיע עם ויסטה, יש מצב שאני בטוח מעביר ל-XP האם במקרה כזה אין לי יותר אחריות? ואם לא יודעים את מי שואלים?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מרכיב מחשב חדש לצורך תכנות ומשחקים. חלק מהרכיבים כבר יש לי ואת השאר אקנה חדשים. המחשב יריץ מערכת הפעלה אובונטו. חומרה קיימת: ---------------- יש כרטיס מסך: radeon טוב! יש ספק כח: seasonic 750W 80 plus יש SSD חומרה חדשה: ---------------- מעבד: i7 intel זיכרון: 2X8 GB G-Skill לוח אם: asus prime z370 - A . ATX מאוורר מעבד: be quiet BK008 slim מארז: Antec P8 Tempered Glass Mid Tower מאווררי מארז: ? שאלות? --------- 1. האם המארז מתאים ללוח האם? ה Antec הוא ATX-MIDI ? 2. כמה מאווררים כדאי לתכנן במארז? אני לא מתכנן OC. חשבת…
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שלום חברים. לא הייתי בפורום כבר כמה שנים טובות לדעתי, אבל הגיע העת לחזור. אני מבקש את ייעוצכם, עקב מספר מגבלות בגלל תוכנה מאוד ישנה שאני צריך להפעיל, אני מוגבל למחשב עם מעבד i3, וwin7 32 bit, ההסבר למה יהיה מאוד ארוך, אז בואו ניקח את זה כעובדה מוגמרת. כיום זה עובד עם מחשב AIO של Dell, בן כ4 שנים לפחות. אני מעוניין להחליף למחשב חדש, עם ssd כמובן. האם ישנה בעיה לקנות מחשב חדש, נניח i3, 4gb ram ודיסק קשיח ssd. ולהתקין עליו ווינדוס 7 32 ביט? קיים דיסק מקורי ורישיון. למיטב הבנתי לא צריכה להיות בעיה, כמובן שלא אנצל את כל יכולות המחשב. תקנו אותי אם אני טועה, בתודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! אחרי שנה וחצי שלא הייתי באתר, ואין לי בכלל שום מושג מה קורה בעולם המחשבים כבר. החלטתי לקנות מחשב חדש. :jump: 1. מה התקציב המקסימלי? 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך.. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גם עבודה משרדית גם גרפיקה וגם משחקים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. 3DSmax, והתכונות הרגילות כמו אופיס וכאלה. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) לא לפרנסה. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אין לי מס…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי חברים, אני הזמנתי מחשב חדש לפני כמה ימים, ובזמן האחרון (חודשיים-שלושה) יש לי נפילות קטנות של חשמל בבית(שסוגרות לי את המחשב בפיתאומיות), ורציתי לדעת אם למישהו יש רעיון איך אני יכול למנוע תקלה בעתיד? כי נפילת חשמל אחת כבר שרפה לי את הספק כוח במחשב הקודם. תחדה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום אני קונה תמחשב הזה... האם הכל יעבוד והמחשב יידלק ויעבוד כראוי?
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היי לאח שלי יש בר מצווה הוא רוצה לקנות מחשב חדש אז אני מבקש פה אני יודע שיש פה אנשים שמבינים בזה אני לא ממש יודע מה התקציב ולא אמרו לי אפילו בערך, אני מקווה שתוכלו בכל זאת להמליץ על משהו. אתם יודעים, במחיר סביר כזה אבל גם לא דברים מאוד זולים (אני נשמע טפשי ) המחשב בעיקר, בעצם כמעט אך ורק למשחקים. אז בבקשה תנו לי המלצות למפרט לדרישות אלה (שהם לא ממש מפורטות, אני יודע) - כולל מסך (מסך LCD)
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד ובמפרט רשום שהוא מגיע עם ווינדוס 7 זה אומר שהמחשב מגיע מוכן להפעלה עם הווינדוס. השאלה עם אני צריך לפרמט עכשיו את המחשב לא צריך לקבל בנוסף את הדיסק התקנה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1.מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך אבל בסדר גם לא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל בבקשה לא לחרוג אבל באלף ש"ח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימושיי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty, battlefield, max pane ,mass efect וכל המשחקים הכבדים והכי חדשים שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך גם מסך בבקשה אני רוצה…
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש,ואין לי ממש מושג מה יותר טוב ומה לא. אני צריך מפרט למחשב... התקציב שלי זה 3500 שקל פלוס מינוס. אני לא צריך אוברקלוקינג. והמחשב הוא למשחקים...
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
I74770 לוח אם : asus z87a 16gb ram Gigabaite gtx770 4gb oc ספק cougar 760w Wd 500gb blue זה המפרט בערך. יש באנדלים להכל אחריות מלאה לכל החלקים, המחשב חדש נקנה לפני חודש. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-