עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ben060,

אהלן, רוצה לדעת אם שווה לי למכור את המחשב: בקצרה זה המפרט: Core 2 Duo E6320 1.86 MHz GB P35-DS3 OCZ 2GB 800 MHz XFX 8600GT 256MB COMPUCASE CA19 + HEC 400W זהו, אשמח לדעת כמה המערכת הזו שווה. מקווה שלא פספסתי כלום. תודה

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  2. אני רוצה להזמין מהיכנשהוא אבל שיהיה הרבה במחיר זול, אם יש רעיונות תציעו בבקשה

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  3. שלום אני צריך מפרט לחבר התקציב הוא 2500 ש"ח. המחשב יהיה בעיקר למשחקים סרטים שירים גלישה כללי כזה אין צורך בציוד היקפי כגון מסך מקלדת עכבר רמקולים וכו' אין צורך במערכת הפעלה ורצוי שהחנות תהיה מחולון

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  4. Started by NeedMoreRAM,

התקציב שלי הוא בערך 3300 ש"ח, וזה המפרט שהצלחתי להרכיב בסוף: (מיועד למשחקים, הולך לבצע OC די משמעותי, מעדיף כמה שיותר שקט ויפה) http://tms.co.il/preview/spec/9lzj4qx5 האם אני מוציא את המקסימום מהכסף בקניית המפרט הזה? מה כדאי להחליף? אני סומך עליכם, עיזרו לי.

• 11 תגובות
    • 850 צפיות
  5. ABIT IP35-E? הזמנתי מחשב בנועה מחשבים , והלוח הזה יגיעה בהזמה לארץ רק עוד שלושה שבועות תאמת לי לא מפריע לחכות אבל המחשב לא בשבילי , בנתיים תחלופה אני ילך על איזה גיגבייט , אבל בכל אופן מישהו יודע עם קיימת חנות שמחזיקה את הלוח במלאי ?

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  6. המחשב מיועד לעבודה משרדית (גלישה באינטרנט, אופיס וכו'), חשבתי על Dual Core 2 עם 2 ג'יגה זכרון, דיסק קשיח 160 ג'יגה, צורב DV, כרטיס מסך/קול/רשת מובנה בלוח האם ומארז עם ספק סביר. אני צריך חיבור DVI למסך שיש לי או להשתמש במה שכתוב בסעיף 4 למטה). חשוב לי גם שהמחשב לא יהיה רועש. 1. ראיתי שיש מערכות כאלה ב 1,000 ש"ח, ויש גם ב 1,500 - 2,000 ש"ח, אני מעדיף כמובן לשלם כמה שפחות (הרי מחשב שציינתי הוא אפילו חזק מידי בשביל שימוש משרדי...), אבל אם חייבים, אז אפשר להגיע עד 2,000 ש"ח. 2. חיפשתי בפורום וקראתי שעדיף AMD על אינטל לצרכים הללו, מדוע ? לאיזה שימושים עדיף AMD ולאיזה אינטל ? 3. אשמח לקבל המלצה למפרט, תודה 4. יש לי כרטיס מסך ישן GeForce FX 5500 256MB, אני יכול להשתמש …

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  7. Started by JediMaster,

אחים שלי אני חפשתי לפני חודשיים מחשב ואז יצא כתבה על הורדה במחירים בקרוב אז החלטתי לחכות עם זה חבר שלי עשה לי מפרט אבל אני לא כל כך מרוצה ממנו. חבר אחר שלי הפנה אותי לפה אמר לי שפה מבינים מה שהם עושים יש לי תקציב 4000 שקל מיועד בעיקר למשחקים המחשב אני רוצה עקרונית על המחשב שלי radeon 9800 pro ואני מעדיף מעבד אינטל כל השאר בידיים שלכם תעשו לי מחשב סוס בחיית נשבר לי כהשטויות אני רוצה מחשב תודה לכל העוזרים

8. Started by dogday,

הנה המפרט: 1 AMD ATHLON XP (BARTON) 2500 - 512K Cache, 333FSB (RETAIL - 3 Yea 567.69 ש"ח 1 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) - original 496.17 ש"ח 1 ABIT NF7-SL ver 2.0 (nforce2) - ATX 531.93 ש"ח 1 Gigabyte RADEON 9800Pro - 128 mb DDR TV OUT - RETAIL 1,595.79 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6920 ATX - HEC-400 LDT 554.28 ש"ח 1 LG CRT 19" - F900P - FLATRON CRT High Resolution Monitor 1,863.99 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 5,441.55 ש"ח הנה לינק למארז: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2101 תגידו לי מה דעתכם עליו למי שקרא ביקורות או משבו עליו , הוא גם יפה וגם יש לו ספק- HEC 400 WATT. איך הספק הזה?? אחרי מה …

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  9. Started by eyalb70,

שלום, אני מתכוון לקנות 2 מחשבים ניידים בBlack Friday הקרוב. אשמח לעזרתכם למציאת מחשבים מומלצים. מצרף הסבר ע"פ הפורמט למחשב אחד, השני בפוסט נפרד. 1. תקציב - 2,400-3,600 ש"ח. (ללא חריגות) 2. שימושי המחשב - עריכה גרפית ויצירת מוזיקה 3. בציוד הקפי - ללא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? - לא 5.פעולה שקטה - ייתרון, אך לא חובה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. מערכת הפעלה/אופיס - בעדיפות למחשב ללא מערכת ואופיס 8. העדפה לחנות/אזור - מרכז/צפון, לא רלוונטית החנות 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? Black Friday, או עד סוף השנה 10. חיבורים - HD…

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  10. Started by sprites,

מעבד - Intel P4 2.4Ghz 800 512k לוח אם - ABIT IS7-E Intel 865PE זכרון - Samsung (or Geil) 512MB (2x256MB) כרטיס מסך - Gigacube Radeon 9200 pro 128Mb DDR Vivo הארד דיסק - Western Digital 80Gb 7200RPM 8 Mb (3 years warenty) צורב - AOPEN 52x24x52 נגן די וי די - Toshiba 16/48 OEM כונן דיסקטים - Mitsumi Floppy Drive 1.44 מסך - Mag 786PF 17" רמקולים - Creative Inspire 2400 (2.1) black עכבר - Logitech MouseMan® Dual Optical מקלדת - Quantum KWD-701 מארז - R3 SYSTEM NEON (pastel color) ספק כח - Thermaltake TT420APD 2-fan APFC מחיר 5800 ש"ח המחשב מיועד בעיקר לגרפיקה (קצת תלת מימד ועיבוד תמונה) אינטרנט ומולטימדיה (סרטים מוזיקה וכו'), ומשחקים פה ושם (לא מהFPSים הכבדים בכל מקרה). את…

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי?3.5 אפשרות לגלוש ל4K אם זה ממש הכרחי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל עד 3.5 משמה רצוי שלא אבל אפשרי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 4K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימושי המחשב הם למטרת משחקים בעיקר. המחשב מיועד למטרת משחקים ,משחקים כמו Call of duty וכדומה.אני רוצה שתיהיה לי האופציה להריץ את המשחקים על איכויות גבוהות ולתקופה ממשוכת כלומר שמשחק שיצא עוד שנה נגיד אני עדיין יוכל להריץ אותו על איכויות גבוהות.5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אולי בינוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/…

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  12. הודות לחברי הפורום הגעתי למפרט סופי, אני מקווה, אבל צריך את אישורכם... 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 עם חריגה מתבקשת.. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים, אינטרנט, תוכנות CAD, סרטים א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. solidworks, matlab, pro engineer ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מסך 19" 1280X1024 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. ללא ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צו…

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך כמובן... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר 200 שקל פחות או יותר, אם זה ממש חשוב, אפשר גם טיפה יותר... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, בעיקר אינטרנט ואופיס... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לנו מסך 17". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות …

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  14. Started by itziking,

שלום! אני צריך מפרט למחשב חדש. התקציב הוא עד 6500 שקל אבל זה כולל מסך אז נגיד שהתקציב למחשב הוא בערך 5000 שקל נטו!בלי מקלדת והשטויות מסביב! אני כבר הרכבתי משו אבל אני מחפש עוד המלצות מאחרים! אני גם רוצה שהמעבד יהיה של AMD 3200 VENICE CORE וזיכרון 1 ג'יגה! כל השאר לשיכולכם חחח...תודה!

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  15. שלום, יש לי מחשב מדגם HP DV5 (החזק ביותר בסידרה) עם vista home premium. המחשב בן פחות מחודש ועד לפני שבוע לא הייתה בעיה עם הסאונד. חיפשתי כאן בפורומים בעיה דומה אך נראה שאין.. פתאום החל להיעלם לי הסאונד, בין אם אני משחקת / גולשת / מאזינה למוזיקה... מתקבלת הודעת שגיאה של windows שאין כרטיס קול או משהו דומה (לצערי כרגע המחשב נמצא מספר ימים במעבדה של HP וכמובן חוק מרפי לצידי והם לא נתקלו בבעיה.. לכן גם אין לי אפשרות לכתוב כרגע את הודעת השגיאה הספציפית). לאחר אתחול המחשב הסאונד חוזר ושוב נעלם מתישהו.. ניסיתי לבדוק בהגדרות סאונד ורמקולים אך הכל נראה תקין, אולם כשהבעיה הזו מופיעה אין לי אפשרות אפילו לסמן בדיקת סאונד.. אולי מישהו מכם יכול לעזור לי יותר טוב ממעבדת HP? תו…

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  16. Started by Pimpy,

Hi Guys, I connected my Sony Vaio (model: VGN-FZ340E) to my LCD TV (supports 1366 x 768) and I cant watch the original TV resolution The desktop is going out the screen sides. The only thing I can think of to fix it its to download new drivers, but I cant seem to find them (GPU 8400M GT). Thank you and hope to get help.

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  17. Started by simhilon,

ברשותי נייד של Dell vostro 1320 בעלת 6 תאים. בגלישה עם המודם הסלולרי הסוללה פשוט נשאבת. האם כדאי לי לרכוש 9 תאים 7200MA בעלות של 80$ ?

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סטרימינג, עריכת סרטונים ולרנדר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שהמחשב יצליח להריץ את המשחקים החדשים באיכות גבוהה ולהקליט תוך כדי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שיהיה אפשרות לחבר שני מסכים באיכות 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  19. AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box Gigabyte GA-K8NS 939 PQI 1024MB DDR 400MHz PC3200 Dual Channel (2x512MB) Gunmetal 2.5-3-3-7 MSI NX6800GT-TD256 GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB WD 120GB 7200RPM 8MB NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk Mitsumi floppy 1.44 Compucase super Midi Tower CI 6a21 400w LDT - Black & Blue הרכבת מחשב במעבדה - - - - - - - - - - - - - - - - - - שינויים אפשריים שעלו במוחי: במקום המארז + הספק שאני דיי מפקפק בו (בכלל יחזיק את המחשב בלי סכנה?) חשבתי לקחת את ה SUN SHINE 8866 400WATT BLACK ולקחת ספק נפרד, Thermaltake TT420APD 2-fan . עכשיו, הרעיון שלי טוב? הוא עולה קצת יותר, אך למען בטיחות המחשב וכוח נוסף אני מוכן להוסיף את הסכום. בקיצור,…

• 11 תגובות
    • 849 צפיות
  20. Started by itayalter,

מחפש עזרה במפרט למחשב חזק לפוטושופ , אפטר , אילוסטרייטור וגם לתוכנות תלת מימד כמו מאיה , מקס ריינו ושות - כולל רינדורים כמובן כמה עדיפויות אישיות , אלא אם תגידו לי שאני טועה , מסך 24 , מעבד אינטל , דיסק קשיח מספיק 1 טרה שלב א . תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  21. Started by zion789,

הוא אמר לי שהוא יתכנן OC רצחני למעבד ככה שהוא יכול 4300,הוא רוצה כרטיס מסך חזק(יש לו מסך 22),הוא רוצה הרבה אבל הרבה מקום!,הוא מחזיק ספריות של סרטים ו מוזיקה משהו כמו 1TB שיישב על שתי HD של 500 כל אחד,זכרון ולוח אם חזקים בהתאם,כרטיס קול טוב בגלל המוזיקה,מארז יפהה וטוב כמובן,וכל הפיצ'רים מסביב מלבד מסך-רמקולים סט מקלדת ועכבר,צורב DVD,אהה ושכחתי כמובן קירור לכל העסק(אם קירור מים נכנס פה אז למה לא אני אומר) תודה ציון

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  22. כשחברתי את כבל המטען למחשב , והלכתי ואחרי כמה דקות באתי למחשב והמסך וכל מה שהיה בו היה ממש בהיר ומגעיל תמונות נראו רע צבעים בהירים מגעילים והיה פתאום קטע שהסרטונים ביוטיוב היו באיכות נוראית שלא ניתנת לצפיה , ממש משהו מחריד .. הבעיה הראשונה הסתדרה מיד אחרי ששנתי ממצב ביצועים למצב חסכון ואז להחזיר למצב ביצועים שנתי דרך התוכנה הזאת http://prntscr.com/4zlzc7 אבל אחרי שהבעיה הראשונה נפתרה הבעיה השניה נשארה אבל נעלמה גם היא בסופו של דבר. אבל השאלה האם זו בעית חומרה ויש ממה לדאוג? תודה.

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  23. אהלן, הגיע הזמן שלי להשתדרג מהלפטופ המעפן שלי.. אני עורך סרטים ועובד עם תוכנות כמו פוטושופ, אפטר אפקטס, ופרימייר - וזאת הסיבה למעבר ללפטופ חדש, כי אני צריך מעבד טוב ושבעיקרון המחשב יסחוב. אין לי שום בעיה לגבי המשקל של הלפטופ = הוא מבחינתי כמו מחשב נייח לכל דבר, הוא יושב בשולחן עם חיבור למסך מחשב חיצוני, מוטען כל היום, ככה שזה לא שיקול... אך - כן חשוב לי הגודל של המסך (17 אינץ'). ראיתי את הדגם הזה בזאפ, והוא נשמע לי ממש טוב, גם מעבד i7, גם זיכרון גדול, וגם מסך גדול. השאלה - למה זה דגם ככ לא מפורסם שאני לא מוצא עליו כלום באינטרנט? האם משהו פה מוזר שאני לא שם לב אליו? או שזה פשוט הדרישות הספציפיות שלי שלא דומות לרוב המשתמשים? ואיך הוא לדעתכם? https://www.pc365.co.i…

24. Started by mostyanir,

* מטרות המחשב? לימודים + תכנות * גודל המסך?14-15.6 רצוי מט * משקל רצוי? עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וUSB3 * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל אם אפשר 3 שנים בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הכל חוץ מHP תקציב עד 3000 ש"ח עם חריגה עד 200 ש"ח. עשיתי חיפוש בפורום וראיתי שרוב ההמלצות בתקציב הזה הן על לנובו E330/E320 אבל נראה לי קטן מדי מסך 13.3. לאחרונה ראיתי כמה קופונים למחשבים מוחדשים עם מפרטי…

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  25. מחשב נועד לעבוד עם תוכנות עריכת cubase יש כרטיס קול חיצוני עם חיבור FIREWIRE צריך 2 גיגה זיכרון ומעבד core 2dou צריך צורב DVD רצוי שגם יהיה שקט כי מקומו בחדר הקלטות הרדיסק דרוש 160giga כרטיס מסך מהפשוטים-לא למשחקים המחשב לא יהיה מחובר לאיטרנט כך שלא חייב כרטיסי רשת

• 4 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.