ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
אני מבצע שדרוג זוחל למחשב קיים. המטרה הסופית שלי היא מחשב עדכני במארז קטן. יש לי כרטיס מסך TI 1500 של EVGA (מאוורר אחד פרופיל קטן). החלקים שאני צריך - מעבד, קירור מעבד, לוח-אם MICRO ATX, מארז, זיכרון 8GB. בשלב זה לא ספק (יש לי של קרוסאייר 750W, לא מודולארי. אני מקווה שאוכל להשתמש בו במידה והוא לא יעורר בעיית זרימת אוויר וניהול כבלים). התקציב שלי הוא בערך 2500 ש"ח. (מאה שקלים לכאן או לכאן אפשרי, אבל אני מעדיף לא לפרוץ את התקציב). הזמנה מאמזון בהחלט על הפרק למעט לוח וזיכרון שאני מעדיף אחריות בארץ. מעבד - אני לא מבצע OC. מדובר בביצועים מהקופסה. עד כמה ההבדלים בין i5 7600K ל- i5 7500 משמעותיים? קירור מעבד - שקט בפרופיל נמוך. שלא יעורר בעיות במארז קטן. לוח אם - האם…
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מעבד: intel icore 7 2600 3.4ghz לוח אם: asus p8h61 קירור למעבד: scythe katana 3 זיכרון:Gskill 2* 4 G 1333Mhz דיסק קשיח: hitachi 1T כונן אופטי: LG DVD RW *22 ספק כוח: chieftec 600W כרטיס מסך: GTX 680 GIGAGYTE windforce OC מארז: sharkoon vaia eco black. מותק על המחשב WIN 7 PRO 64 BIT מקורי עם סיריאל מקורי!!! כל המערכת נקנתה מKSP. והכל כמובן עם אחריות!!! ועם קבלות והכל מסודר!!! מי שרציני שידבר איתי אני ישלח לו תמונות של הכל!!!
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקנות מחשב לגיימינג קל ומשפחתי עם ווינדוס 10 צפיתי במודעה של מחסני חשמל ומצאתי מחשב עם חומרה דיי טובה, שוב אני אומר רציתי גיימינג קל ולא יקר כלכך בסביבות 2000 שח. המחשב עם חומרה טובה לפיי מה שאני מבין אך אני מפחד שהוא יתחמם מהר מידיי כי הוא במארז קטן ודבר שני אם תוכלו להסתכל עליו ולהגיד לי למשל אם הוא יריץ גיטיאי טוב וכמה FPS בערך תודה לעונים מצרף קישור למחשב שרק לציין הוא בא גם עם הרבה שטח אחסון מערכת הפעלה אז יחסית למחיר ולדרישות שלי לדעתי הוא מתאים אבל המראה מטעה https://www.payngo.co.il/catalog/product/view/id/75125/s/263437/category/104/?refreshed
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS GO בסגנון הזה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20 אינץ 1600X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: world of warcraft, counter strike, בקיצור לא משחקים כבדים אך שיוכל להריץ על איכות מקסימלית. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080X1920(לא זוכר את המספרים המדויקים אני חושב שזה אלו, אני מניח שזה מספיק…
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
צריך עזרה בקניית מחשב לגיימינג יחסית קל שלא יגביל אותי במשחקים בסגנון של cs go.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 אם זה באמת משהו שאי אפשר לוותר עליו 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ביונוניים לא כבדים במיוחד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סגנון cs:go -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) …
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 1600X AM4 Box - מבצע בלאק פריידי בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪ 331 לוחות אם: Gigabyte B450M DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 282 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 8G 3000 CL16 Vengeance LPX Black CMK8GX4M1D3000C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 152 מארזים: IPPON Case Thunder 2 Black/White + ANTEC PSU 550W NEO ECO MODULAR 80+ Bulk With New PC Only! כמות: 1 - מחיר: ₪ 339 כונני SSD: Samsung SSD 256GB SM961 M.2 NVMe כמות: 1 - מחיר: ₪ 208 כרטיסי מסך: Palit GTX1650 StormX OC 4G GDDR5 128bit כמות: 1 - מחיר: ₪ 698 הרכבת מחשב: הרכבת כסף (חינם!…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
הי, מחפש מחשב גיימינג קל/בינוני לבן שלי. יש עכשיו באמזון את המחשב הנייד הזה במחיר של כ 4000 שח: Limited-time deal: MSI Thin GF63 15.6" 144Hz Gaming Laptop: 12th Gen Intel Core i7, NVIDIA GeForce RTX 4050, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, Type-C, Cooler Boost 5, Win11 Home: Black 12VE-066US https://a.co/d/35xQvmh אין לי צורך דווקא במחשב נייד, וממה שהבנתי אם אין צורך כזה מחשב נייח תמיד יהיה עם ביצועים עודפים. אשמח להמלצה אם יש מחשב נייח שיוכל לתת ביצועים דומים במחיר של 3000-3500 שח (אצטרך גם להוסיף מסך..). אפשרי גם מאילת על מנת שיהיה זול יותר. תודה!
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 עם אפשרות לחרוג עד 300 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? WAZRONE, DOOM ETERNAL קיצור כל המשחקים החדשים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה …
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מודע לעובדה ש-2,500 ש"ח זה כלום למחשב חדש שישמש לגיימינג, אז חשוב לי להבהיר: אני לא צריך משהו מטורף, אני צריך מחשב שישתווה ברמה שלו לקונסולות הדור הנוכחי, ככה שכל מה שירוץ על הפלייסטיישן 4 שלי לדוגמא - ירוץ לי לפחות באותה הרמה גם במחשב (תקנו אותי אם זה לא ריאלי). אני חייל ככה שאין לי הרבה להוציא על העניין, והמחשב יצטרך לספק אותי לאורך השנתיים +/- הקרובות. (מחשב נטו, ללא ציוד היקפי) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מניח שאין יותר מדי איפה לחסוך עם תקציב כזה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחק…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,500 כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך, דיסקים קשיחים וקירור למעבד 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי מעוניין לרכוש מחשב חדש, היעד בגדול זה גימיינג אז בתקציב כמה שתצליחו לעשות מחשב גימיינג יהיה מעולה. יש עדיפות לתקציב יותר נמוך - 3,200-3,300 אבל אם ה200-300 ממש מצדיקים את עצמם אז שיהיה. לא כולל ציוד היקפי. אזור - רחובות.
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מחשב למשחקים כבדים+סרטים. ללא מסך ללא oc וללא מוצרים נלווים אחרים מבוסס core i5 תקציב של 3500-3600 חריגה של 100 שקל רצוי מחנות איכותית באיזור חדרה
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם, רוצה להרכיב מחשב לאחיינית שלי, אשמח לעזרה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח חריגה 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, בעיקר מיינקראפט ומשחקים חדשים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. רק המחשב. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם י…
-
- 4 תגובות
- 6k צפיות
- 2 followers
-
-
התקציב המקסימלי הוא 5100 ש"ח (זה כבר מעל מה שרציתי מלכתחילה) מראש אני אומר שbooh מאוד עזר לי באשכול הקודם, אבל אני רוצה לשמוע עוד קצת דעות מאנשים אחרים. זה הסוג של אדם שאני, לא החלטי בשיט ולפני שאני עושה משהו אני חושב 1000 צעדים קדימה. המחשב הוא למשחקים ולסרטים בHD המסך שאני משתמש בו הוא SAMSUNG P2250 1920X1080 FULL HD 2 MS זמן תגובה. ו22 אינץ' לא זקוק לציוד היקפי אני מתכוון להתקין WIN7 *יכול להיות שאני אעשה OC בעתיד (אוברקלוק קל) אבל כרגע לא נראה לי בגלל שהמחשב הזה אמור להריץ כל משחק שקיים על הגדרות הכי גבוהות בקלות. מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪953 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L ₪615 כמות:1 http://www.skypc.co.il/p…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? 8000 האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1000 2. מה שימושי המחשב: בעיקר גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רמקולים מקלדת מכנית ומסך (מוכן להוסיף עוד על מסך איכותי) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? יש לי SSD של סמסונג 256GB והייתי רוצה להוסיף כונן עם יותר זכרון (1-2TB) בנוסף יש לי אפשרות להביא לוח אם z370 ומעבד i7-8700k בפחות מ1500 שקל ביחד. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא במיוחד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא בטוח, זאת אפשרות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא ולא, מרכיב לב…
-
- 16 תגובות
- 8.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי ילד בן 12 שמבקש מחשב גיימינג... לא ממש מבינה בזה...התקציב הוא בערך 2500 ש"ח...יש מחשב איכותי במחיר הזה? או שכדאי לחכות ולחסוך עוד?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום מחפש מחשב נייד לגיימינג * מטרות המחשב?: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים בינוניים, צפיה בסרטים, תכנות. * גודל המסך? 14-15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב * רזולוציית המסך? לא קריטי עדיף כמה שיותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט יציאות סטנדרט * משקל רצוי? עד 2.3 עדיף יותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך?שעתיים לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI חובה * Bluetooth? ברור * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD או לפחות משולב, אם לא אז רגיל * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית ? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?עדיף ללא מערכת הפעלה אם זה חוסך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק DELL…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי.. שמונה שנים נראה לי, אני רוצה לקנות מחשב חדש, שמתאים לדור החדש של המשחקים בלי לשחק כל הזמן על הגדרות נמוכות וגם שיחזיק לי שוב את הכמה שנים. אולי גם מסך אם כבר אני משקיע בכרטיס נורמלי מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9000, אפשר לחרוג אם יש טעם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושלל עבודות אחרות, זניחות מבחינת עיבוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 1440 ורמקולים 2.1 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב יח…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני צריך עזרה שמישהו יבנה לי מחשב גיימינג בסביבות ה 3000 ש"ח תודה,
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אבקש מפרט למחשב גיימינג עם תקציב(גמיש), של עד 6000 ש"ח. אבקש כי בשונה מהמפרטים המוצעים המפרט יהיה מבוסס על מעבד I7. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6000 עד 7000 ש"ח, אפשר לחסוך, אפשר לחרוג עד 7500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ? - גיימינג, גיימינג וגיימינג של RPG/FPS עם הגדרות בינוניות כשגודל המסך הוא מקסימום "24 עם רזולוציה של 1920*1080 3. לא נדרש ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - למעט ציוד היקפי ומסך נדרש מפרט מלא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - עדיף מחשב שקט, לא קריטי נניח ציון 3/4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?…
-
- 8 תגובות
- 3.8k צפיות
- 2 followers
-
-
פורום מפרטי מחשב שלום, אני מעוניין במחשב גיימינג תקציבי, להלן: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פולאאוט 4, ויטצ'ר 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כ-21" (פשוט Full HD) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות שניתן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי לכולם אשמח לעזרתכם, כמה לדעתכם שווה המחשב שלי? (מחיר פר חלק) מראש אני יאמר כל החלקים כמו חדשים נקנו מאייבורי לפני פחות משנה, שמורים ומטופלים + לא נעשה להם אוברקלוק+אריזות+קבלות+אחריות. מעבד i7-3770K לוח אם Asus Sabertooth Z77 זכרונות 16GB Corsair Dominator Platinum שני סטיקים של 8 ג׳יגה במהירות 1600. מארז Cooler Master Storm Stryker ללא שריטה וללא מודינג, מלבד כמה מדבקות כמו של המעבד והלוח האם שניתן להוריד בקלות. ספק כוח Seasonic Platinum 860 WATT 80+ Platinum כרטיס מסך Asus GTX780 (הרגיל עם העיצוב שדומה לTITAN) ללא אוברקלוק מהמפעל/חנות, וגם לא נעשה אוברקלוק עצמאי. אני עוד לא סגור לגבי הכוננים הקשיחים שלי אבל אני יודע כמה פחות יותר אלו שווים. אלה החל…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לי כאשר תגובה נשלחת הרחב תצוגהצפיה מקדימה של הנושא: מחשב גיימינג- לבן יקיר לי- לקראת נסיעה לאילת לילה טוב, לבן המתוק שלי יש בר מצווה והוא מעוניין במחשב נייח לגיימינג ולימודים (אני רוצה שהוא יחזיק מעמד מספר שנים- לכן רצוי אחד שניתן לשדרג בהמשך). מצרף את המפרט של המחשב הנוכחי שלו (אולי אפשר להנציל חלק ממנו למחשב שבונים). אשמח לקבל המלצות למפרט למחשב נייח טוב- אנחנו יורדים עוד יומיים לאילת אז אשמח לקבל המלצה למפרט שניתן לקנות שם. לבן שלי חשוב שיהיה לו כרטיס מסך חזק (GeForce RTX 3070 או משהו באזור). התקציב הוא כ-5000 ש"ח (הכסף שחסך- אני מוכן להוסיף עוד 1000 ש"ח אם ייתן שדרוג משמעותי). …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, אנחנו מתלבטים לגבי רכישת מחשב גיימינג לילד, בין מעבד AMD RYZEN למעבד של אינטל. מה מומלץ יותר? התקציב שלנו הוא עד 5500 כולל מס 27אינץ. ראיתי בהמלצות על המעבד הזה: AMD Ryzen5 3600 Gen3 6 Core/12 Threads - Base Clock: 3.6GHz - Max Boost Clock: 4.2GHz - 65W TDP - Tray without Fan וראיתי גם המלצות על אינטל המצ"ב: Intel Core i5 10400F 6-Core CPU מה מומלץ, או מה חזק יותר וייתן ביצועים טובים יותר? ולגבי כרטיס מסך - NVIDIA - האם אפשר להסתפק והוא ייתן עבודה טובה -? NVIDIA Geforce GTX 1660 Super 6GB ושאלה אחרונה - האם מומלץ לפצל את הכוננים הקשיחים ל- 2 SSD ורגיל? תודה!!! יעל
-
- 40 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-