עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בנוגע ל-3 דברים: 1.הלוח-אם 2.ספק 3.כרטיס מסך לגבי הלוח-האם אני רוצה לדעת איזה לוח-אם כדי לי לקנות שיעשה עבודה טובה ולא יעלה יותר מ-400 שקל... לגבי הספק אני יודע שחברת Enermax יותר טובה מ-Thernaltake אבל המחירים שלה יותר מדי גבהוים אז רציתי לדעת אם באמת ההבדל כזה גדול שכדי לי לקנת ספק Enermax או שזה בדר לקנות ספק Thermaltake וגם רציתי לדעת אם כדי 400W או 500W למחשב חדש... לגבי הכרטיס מסך אני רוצה לדעת מה כדי לי לקנות Nvidia 8600GT או ATI Redaon 2600Pro/XT ואם כדי לי לקנות של 512MB או של 256MB DDR3 טוב..בנוגע לתקציב אמרתי ללוח-אם עד 400 שקל...לגבי הספק זה עד 400 שקל... גם ולגבי הכרטיס מסך עד 550 שקל... מטרות המחשב הם משחקים(בינוניים-כבדים…

• 13 תגובות
    • 856 צפיות
  2. Battery and power Battery type : Lithium ion AC Adapter : External Battery life : 1.5-4.5 hours with one battery and 3.0-9.0 hours with optional 2nd battery Communications Modem Data Speed - Kbps : 56Kbps Standard : Integrated V.90 Connectivity 10BASE-t/100 BASE-TX Ethernet with RJ-45 Interface IEEE-1394 FireWire : 1 Dimensions Weight : 8.0 lbs with battery and weight saver & 8.4 lbs with battery and optical drive. Dimensions : 14" (W) x 1.6" (H) x 11.5" (D) Height : 1.6 inch(es) Weight Disclaimer : * Weight may vary based on configuration Display Display Type : 16.1" UXGA with ultra high resolution and dual display support memory type : DDR SDRAM Display size : 16.1 …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by the_lighting,

צריך מפרט בסכום של כ15 אלף ללא ציוד היקיפי, למחקים כבדים ולOC חייב להיות בו QX9650 כמובן גם לוח שיתמוך בו וזיכרונות מהירים שלא יהוו צוואר בקבוק!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by DoR TnT,

* מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים קלים , צפיה בסרטים וחיבור HDMI לטלויזיה * גודל המסך?15 * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?3 שעות אפילו מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( HDMI * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף בלי מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP\DELL בגלל אורך האחריות (3 שנים) אני מעדיף מחשב מהארץ אבל אם יש מפרט מחו"ל עד 850 דולר כולל משלוח עם אחריות בין לאומית מחנות אמינה אז זה גם אפשרות. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אהלן, כבר כתבתי פה הודעה בעבר, אבל אז טווח המחירים הרצוי היה שונה, ועכשיו אני מחפשת נייד עד 5000 ש"ח - ורצוי פחות, אז אני מניחה שההמלצות ישתנו בהתאם. אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד בתקציב של עד 5000 ש"ח, במשקל של 2 קילו ומטה, ומאוד מאוד חזק. אורך החיים של הבטרייה פחות חשוב לי, יותר חשוב שהוא יהיה מאוד חזק כדי לאפשר עבודה על המון חלונות במקביל, ועם יכולות גרפיות שיאפשרו עבודה על פוטושופ ואילוסטרייטור מדי פעם - אבל לא הרבה אז זה לא הדבר המרכזי. * מטרות המחשב? בעיקר עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), אבל עבודה על המון חלונות במקביל - הרבה מחשבים לא ממש מסוגלים לעמוד להתמודד עם זה טוב. מעבר לזה מעט עריכה גרפית בדו-מימד (פוטושופ, אילוסטרייטור) ומעט מאוד צפיה בסרטים.…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by event,

בתאכלס אני מתנדנד בין אינטל עם המחירים החדשים, לבין AMD. כאשר לא מתכונן OC והמטרה העיקרית שזה יהיה מחשב אמין שיחזיק להרבה זמן. מטרה משנית היא משחקים. צריך לציין שהמחשב עובד 24\7 ונשאר דולק שבועות בלי לכבות אותו. (יש לי P4 1.5 שעושה את זה כבר 6 שנים ארוכות עם לוח אם של אינטל ותאכלס זה מה שגורם לי לסמוך על השילוב הזה) בינתיים בגלל שאני לא יודע מה המחירים החדשים של אינטל אני אראה את המפרט שאני רוצה עם .AMD את המחשב כנראה אני אקנה בSKYPC דרך אגב בחרתי את הארד דיסק של HITACHI 320GB כי אני פשוט לא סומך על הסדרות האחרונות של WD . תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  7. מעבד- Q6600 לוח אם - GIGABYTE GA-P35-DS3L- ספק כוח- Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כרטיסי זיכרון 2 יח'-Kingston Original 1GB DDR2-800Mhz דיסק קשיח- Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS כרטיס מסך- GIGABYTE NVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe מארז- NZXT LEXA ALIMINIUM קירור למעבד- THERMALRIGHT Dissipateur Ultra-120 Extreme +מאוורר Scythe -SFLEX" S-FDB 120mm Quie" מקלדת ועכבר אלחוטיים אם יש לכם משהו להוסיף או לשנות אתם מומנים..ואני כנראה אקנה בזיג זג לפי המלצותיכם. שאלה שיש לי זה האם מחירי המעבד והכרטיס מסך ירדו עוד בזמן הקרוב ששוה לחכות? וההתלבטות היחידה שלי האם לשנות ללוח אם אחר וגם האם לשנות את הכרטיסי זכרון לחברה אחרת... תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  8. המחשב מיועד בעיקר למשחקים וסרטים. מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX מחיר: ¤750 לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤542 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1777 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤381 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤670 מארז: ANTEC SONATA 2 MID TOWER CASE + 450W SMART POWER 2 PSU מחיר: ¤763 סה"כ: 4993 מה דעתכם? אפשר להוציא משהו יותר טוב בתקציב הזה? OC לא מתוכנן. ועוד כמה שאלות... 1. הספק שבא עם המארז …

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by uriho,

שלום לכולם, מישהו יודע מה ההבדל בין סדרה R ל סדרה T של לפטופים של IBM. אני יודע ש סדרה T נחשבת ליותר טובה, אבל למה? תודה אורי

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  10. Started by guypld,

צריך מפרט שמתאים לעבודה עם תוכנות עריכת וידאו ופוטושופ, עדיפות לאינטל כמובן, כרטיס מסך מיוחד לעריכה...ואולי כרטיס עריכה אם צריך וזהו בעקרון, אין שימוש במשחקים, אשמח להצעות, התקציב הוא 4.000 בעקרון...אבל הוא גמיש אם יש משהו מעניין. תודה!

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  11. שלום חברים, אני טס לגרמניה בקרוב, וחשבתי לנצל את ההזדמנות לקנות לפטופ. אני עובד מהבית, משמע מהלפטופ כשאני מחוץ לבית. אני הולך להיות הרבה בחו"ל בזמן הקרוב אם כי אני לא רוצה לפטופ קטן מדיי, אני בכל מקרה עובד רק בסביבה נוחה לי ובאופן כללי מאוד חשובה לי הנוחות. הכי חשובה אפילו. העבודה שלי לא דורשת מהמחשב יותר מדי, טבלאות אקסל דיי כבדות בעיקר ופתיחה של הרבה כרטיסיות בדפדפן. מדיי פעם קצת פוטושופ לכיף. אני גם סטודנט למדעי המחשב, למרות שיש לי מחשב שולחני מכובד שעליו אני מתכנת אני כן רוצה שהמחשב יהיה מסוגל להריץ ויז'ואל סטודיו כמו שצריך. חשוב לי שהמסך יהיה ברזולוציית 1080 ויוכל לסחוב סרטי בלו ריי כשאחבר אותו לטלויזיות בטיולים. אבל הכי הכי חשוב לי זה הנוחות, אני עובד שעות על המחשב …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני מעוניין לקנות מחשב לשימוש משרדי בלבד בלי כרטיס מסך מטורף למשחקים ובלי 500GB זיכרון רציתי לדעת אבל מה כן חשוב להשקיע בדברים הבסיסים חשבתי לקחת לוח אם שהכרטיס מסך והקול הם ON BOARD כדי לחסוך על ההוצאות האלה ולקנות במקום מעבד בעל ליבה כפולה כונן קשיח 80GB זיכרון 512 וזהו פלוס מינוס צורב דיוידי וזה משהו יכול לתת לי הצעה בסביבות המחיר הזה שהכסף מושקע רק בחלקים הטובים? או יותר נכון החשובים לשימוש שלי

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  13. שלום לכולם, בקצרה - אני מחפש בתקציב של כ4.2-4.4K נייד 13" מטעמי ניידות ומשקל, לדעתי זהו הגודל האולטימטיבי שכן המסך איננו קטן מדי עדיין לעבודה מחוץ לבית אך עדיין מאפשר תנאי ניידות טובים. זמן סוללה משופר ביחס למסכים גדולים יותר. מעבר לכך אני נוטה בעיקר לסדרות "עסקיות" אלו עם ניידים מאיכות גימור גבוהה ואמידות גבוהה יחסית - לא סדרה ביתית פלסטיקית ופשוטה יחסית. אני סטודנט להנד' תוכנה ומרבה לתכנת - ג'אווה, C.. ולכן מחפש נייד עם יכולות עיבוד מתקדמות - כמובן בהתאם לתקציב.. בתחילה הייתי מעוניין במעבד I5 430M עם מהירות שעון 2.26-2.53 עם TB, והדבר היחידי שנכנס לי לתקציב שהתלהבתי ממנו היה הווסטרו 3300 - מעבד 430M, מידות נאות, איכות חומר טובה והכל..החסרון בעיניי בו הוא שהוא בכל זאת מג…

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  14. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1285 לוח אם: ASUS P5N32-E SLI ¤1119 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤2107 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤368 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤209 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤572 מארז: GIGABYTE 3D AURORA 570 - SILVER - GZ-FA1CAASS ¤746 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT ¤595 קרור למעבד: THERMALTAKE BIG TYPHON FOR INTEL&AMD S478/754/775/939 : CL-P00114 ¤246 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤7105 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  15. שלום, אני מעוניין לרכוש נייד לצרכי עבודה באוניברסיטה וגם בבית - צרכים די אלמנטריים אבל המקלדת חייבת להיות מעולה היות ובעיקר אשב ואכתוב. ב memroy4less מציעים את המחשב הנ"ל במחיר של כ- 5,000 ש"ח והייתי שמח לחוות דעת לפני שאני משקיע סכום כל כך גדול (עבורי): http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=LTDLE6400N&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=0 כדאי לציין שאני רוצה Latitude בגלל שהבנתי שהוא מחשב אמין מאוד אך גם קל יחסית - אני צריך מחשב שלא אצטרך להחליף לפחות כמה שנים. תודה!

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  16. http://www.bestbuy.com/site/HP+-+Pavilion+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+Processor+/+14%22+Display+/+4GB+Memory+/+500GB+Hard+Drive+-+Argento/9980058.p?id=1218204946500&skuId=9980058 כדאי בכלל להתעסק עם HP?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by asaf999,

אני מעוניין לשדרג את הרכיבים - לוח אם, כרטיס מסך, ומעבד ב-3K. אשמח לקבל עזרה... אם אפשר לצרף מחירים... תודה

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  18. שלום במידה ואני קונה מחשב בעוד חודש וחצי ולא היום יש סיבה צפויה להתייקרות או הוזלת מחירים (במחשב משחקים). אם אני כרטיס מסך בארה״ב אני יכול לממש את האחריות בארץ אצל חברת המחשבים שבה קניתי את שאר המחשב?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  19. Started by Los,

אהלן ,אחי מעונין במחשב קל משקל עם ביצועים סבירים. רציתי לשאול האם ‏Asus Eee PC 1201N‎ תהיה בחירה טובה עבורו?או שיש חלופה עדיפה. תודה לעוזרים. אוסיף ואומר שהוא אינו משחק במחשב כלל,אלה לרוב כותב עבודות דרך וורד,וכמובן גלישה וכו' .

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  20. Started by idoleff,

היי, כמה לדעתכם שווה המחשב? (עדיין באחריות עד בית הלקוח, עוד כמה חודשים..) Intel® Core i7-3520M CPU @ 2.90GHz 4GB זכרון פנימי 500GB כונן קשיח מסך 14.1 תודה!

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  21. הנה המחשב: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=2222 שלום לכם, רציתי לקבל חוות דעת מקצועית על המחשב הנ"ל. הדרישות הן: 1. סרטים, איכות HD ומסך LED. 2. משחקים, לא ברמה של גיימר. רק לצורך תחביב (בסופי שבוע, ורק לשעה.. דוגמא פיפא PES2010, יש את GTA ואת COD4 ..) 3. מהירות סל"ד 7200RPM בין 320-500GB 4. מעבד חזק לטובת תכנות, לימודים, עריכה גרפית ולמשחקים עצמם. 5. מקלדת NUM מצד ימין! המחשב הנ"ל עומד בדרישותיי, אך אשמח לקבל מכם חוות דעת מקצועית על המחשב, והאם הוא שווה את כל הכסף. אני סטודנט שמתכוון להשאר עם המחשב הזה לפחות 4 שנים! אז בבקשה מכם, המליצו לי על המחשב. תודה רבה! נ.ב, האם כדאי להשקיע (בערך 1000 ש"ח) על הדגמים היותר חדשים? כי מבחינת מפרט הם אותו דבר..?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by micronic,

שלום מחפש מחשב ללימודים שעלול גם להיות המחשב היחיד שיהיה לי בשנתיים הקרובות. מחפש מצד אחד מסך שיהיה כמה שיותר גדול לפחות 13' מצד שני שיהיה קל (לקחת ללימודים כל יום) ומקלדת נוחה ביצועים שישתוו למחשב הנוכחי (הלא נייד)- athlon x2 3800 רצוי כונן DVD צורב די מאוהב בthinkpad ושוקל את הedge 14 מתקשה לבחור כבר שנה אם יש לכם המלצה על חנות אז בכלל טוב שאלה חצי קשורה: המעבד הגרפי של אינטל 4500 תומך ב T&L?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  23. Started by saharb14,

אז ככה.. בזמן האחרון המחשב שלי כל הזמן נופל.. אין לי אחריות.. ואני רוצה להכין מצב שנדפק לי אחד מהרכיבים.. אז אני כבר אצטרך להחליף את כל המחשב.. אני לא צריך מפרט מלא.. אלא מפרט של עד 4000~5000 ככה בלי ספק צורב וכונן DVD ומארז. אם ישאר לי בסוף עוד כסף אני אחליף מארז.. יש לי CM690.. ולעשות לי בבקשה שתי מפרטים, אחד עם כרטיס מסך, ואחד בלי. כלומר ככה: מפרט 1: מעבד לוח אם זיכרונות קירורים מפרט 2: מעבד לוח אם זיכרונות קירורים כרטיס מסך

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  24. http://www.pcdiscount.co.il/product.asp?productid=269 סתם לשימוש ביתי ולמשחקים של ילדים קטנים (ולמי שלא הבין ממש לא כבדים, משהו כמו גוגו מחפש את שלומפי ) תגידו מה אתם חושב...

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. רוצים נייד גיימינג מאסיבי שמתחבר לארגז חיצוני וידע לשמור על קרירות בכל מקום ובכל מצב? הכירו את ה-GX700 של אסוס, שמשלב גאונות וטירוף באריזה אחת לכתבה: http://hwzone.co.il/אסוס-מתפרעת-עם-מחשב-נייד-שכולל-עמדת-קיר/

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.