ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,389 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז אשמח לדעת אם אתם חושבים שזאת הצעה טובה לגמרי או שיש מקום לשיפור. http://www.tms.co.il/preview/spec/8nm5awqg תודה מראש. רון
-
- 21 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
בלי צורב, די וי די, מסך, מודם, מקלדת ועכבר (יש לי את כל אלה ואני לא רואה סיבה לקנות חדשים) וגם לא מסך. המחשב מיועד למשחקים . יאללה לעבודה.. (סתם בצחוק...) תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
השימוש במחשב: גלישה באינטרנט, צפייה בתמונות, שימוש בתוכנות הורדה, אוהב לשחק , לראות סרטים , אתם יודעים שימוש מאסיבי במחשב. להלן המפרט: intel core 2dou E6400 מעבד GA-965P-DS3P לוח אם 1024X2 MB 800MHZ DDR2 KINGSTON זיכרון GF FX 7600GT 256MB DDR3+TV OUT+DVI כ.מסך WD SATA HARD DRIVE 250GB 7200RPM 8MB YS דיסק קשיח AC 7 כ.קול LAN CARD 10/100 O.B כרטיס רשת MIDI ATX FRONT USB 500WATT BLACK\WHITE מארז DVD-RW X18 LG\NEC מחיר למחשב הנ"ל- 5350 ש"ח מה אתם חושבים?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמובן כ localhost ולא הרצה של מכונות וירטואליות.
-
-
- 21 תגובות
- 3.4k צפיות
- 4 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?כן אלה אם יהיה שווה להשקיע עוד קצת במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים סרטים עבודה קצת וגרפקיה בקטנה רק מתחיל א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:כן * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?המסך כלול 23 אבל לא 2333T אפילו שהוא מסך טוב יש לי מסך בבית אותו פנאל כמו שלו אותו צורה אותו דבר בול אבל 5MS * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד בניניו…
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני אשמח למפרט חזק שיתאים ל GTX 780ti. את הכרטיס והמעבד אני אקנה בחו''ל, (אין לי מושג עדיין איזה מעבד לקנות, אבל אני בטוח שבארה''ב הוא נמכר בחצי מחיר, כמו הכרטיס.), ואת כל שאר החלקים אני כנראה אקנה כאן בארץ. חשוב לי כמובן שהמעבד יהיה חזק, ולא יווצר מצב של "צוואר בקבוק", גם אם אוסיף עוד GTX 780ti בעוד כמה שנים כשהמחיר ירד (לא בטוח שזה בכלל יקרה, אבל עדיין ). בקיצור, אני באמת מבולבל, ואני כמובן אשמח לראות מפרט חזק שיתאים (בעיקר מעבד מתאים)... תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אממ אני צריך עזרה מכם להרכיב מחשב עד 3500 עם חריגה של 200+- דגש על הכרטיס מסך. יש לי כבר 768 ddram של TwinmoS אני צריך שהלוח אם יתאים ל ddr1 וגם ל Hdd אני צריך מעבד לוח אם וכרטיס מסך. תודה לעוזרים מראש. אם אפשר + מחירים גם. :jump:
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד: AMD ATHLON XP 1800 + FAN (627 שקל) לוח אם: EPOX 8K5A3+ KT333 NEW (769 שקל) זיכרון: TRANSCEND 512MB PC333 DDR 2.5v CL2.5 (935 שקל) כרטיס מסך: WinFast A250LE TD MyVIVO = Geforce 4 Ti 4200 128Mb (1190 שקל) הארד דיסק: WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version (649 שקל) כרטיס קול :Hercules Gamesurround Fortissimo (255 שקל) די וי די :BENQ DVD-ROM 16x48 RETAIL (288 שקל) מארז: Dragon DX-01BD Tower (393 שקל) ספק: Tsunami 350 (138 שקל)
-
- 21 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! המפרט הנוכחי הוא: windows10 Operating system running under SSD: KINGSTON SV300S37A480G מעוניין להגדיל ל- 1 או 2 טרהSSD Ιntel Core i7 5930k Gigabyte x99-SLI-CF אני משער שהלוח אם הוא המחסום פה כי פה אני אצטרך שידרוג DDR4 16GB מעוניין לקבל הצעות ל-32 Geforce GTX 1060 6GB מעוניין לקבל המלצה לכרטיס מסך שייתן תמורה לכסף+שיתמוך בכל המשחקים החדשים היום+לפחות לריצה של השנתיים שלוש הקרובות כמו שהכרטיס מסך הזה נתן לי כל השנים האחרונות! תודה !
-
- 21 תגובות
- 3.3k צפיות
- 3 followers
-
-
תקציב בערך 2500 אני לא סגור רק על אינטל למרות שזה ההעדפה שלי אני רוצה לעשות OC כמה שיותר רציני
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=8620247&came=1000 הוא שידרג את הזיכרון לגי'גה ואם תראו למטה יש הוסף 80 שקל למארז בצבע כסוף או שחור הוא שידרג גם לזה וגם שידרג לכרטיס מסך 6200 256 mb ב320 שקל אני רוצה לציין שאח שלי המחשב הזה יהיה בשבילו רק בשביל שימוש ביתי הוא גולש באינטנרנט עובד על האופיס בעיקר ולפעמים פה ושם מוריד מקאזה אימיול ולפעמים פה ושם כשיש זמן הוא משחק במחשב אבל בקושי בעיקר לשימוש אינטרנט ואופיס האם גם המחשב שלו יעבוד בווינדוס ויסטה?
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנה: ? Athlon64 3500+ (S-939)? ? A8N-SLI (s939) NF4, 2xPCI-E, GBL? A-DATA 512MB X 2 xfx 6800GT 256MB DVI,TV DDR3? WESTERN DIGITAL? 160GB SATA 7200 8MB WD1600JD? איך?
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב אז אחרי ריצות שאלות בלגן אחד גדול והרבה התלבטויות מה לקנות בכמה ולמה ... אמרו לי לגשת לאתר הזה ופה אני יקבל את התשובה לכל שאלתי אז באמת תודה לעוזרים ... אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי גם לסרטים אינטרנט ופה ושם משחקים כי אם יהיה לי מחשב נייד נראה לי שיהיה לי יותר זמן לשחק משחקי מחשב פה ושם בצבא השאלה שלי איך המחשב הזה למכיר שלו? ושבבקשה משהו יומר לי אחד ולתמיד איך הכרטיס מסך שלו ... כי ראיתי אנשים שרושמים שהוא טוב וכאלה שלא בקיצור לא הבנתי כלום ועוד שאלה יש הבדל גדול בין ה core i 5 ל core i 3 ? כי הפרשי המכירים די רציני ושוב אני חייב אין לי הרבה לבזבז חחח משחקים שאני כנראה ישחק? אני מאמין coll of duty ועוד משחקי לחימה כאלה ואחרים מפרט של המחשב : מעבד Intel® Cor…
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מעבד: amd 64 bit 3000 לוח: asus a8v זיכרונות: super talent 512 *2 צורב: צורב די וי די של nec הארדיסק: wd 7200 200G sata כרטיס מסך: asus radeon 9800xt 256mb retail ספק: coolermaster real power 350w, rs-350 מארז: coolermaster praetorian black, pac-T01-EK כל זה הביאו לי ב = 6185 ש"ח
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב מבוסס אינטל עד 7500 ש"ח, ללא מסך. המחשב מיועד למטרות משחק ועיצוב גרפי. חובה: Radeon 9700 Pro 512 DDR 333mhz מעבד של אינטל. Benq DVD מומלץ: Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver עם מנורה כחולה. תודה מראש. 8)
-
- 21 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב Dell Inspiron 1520 בן כחמש שנים. הוא די עגלה מבחינת מהירות התגובה שלו ; עם או בלי קשר, מערכת ההפעלה שלו היא Windows Vista. תהיתי האם ההארד דיסק המכאני במחשב הוא צואר בקבוק שאחראי לרוב האיטיות, ואם כך האם שווה לי להתקין במקומו הארד דיסק SSD בעלות של כ-300 ש"ח. מה דעתכם? והאם יש בנצ'מרק או תוכנת דיאגנוסטיקה כלשהיא שתצביע על מקור האיטיות? תודה.
-
- 21 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני פירסמתי כבר אשכול בפורום מעבדים לוחות אם וזיכרונות http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=256640.new#new עד עכשיו אני עובד על מעבד אינטל פנטיום 1.6 רגיל קניתי את המחשב הזה כמעט לפני 6 שנים. לא יודע איזה לוח אם יש לי, אם צריך אז בבקשה תביאו לי לינק לכלי הזה שבודק ואני אגיד לכם מה הדגם שלו. בקיצור אני רוצה ללכת לקנות את המעבד פנטיום 4 3.4 בגלל שהמחיר שלו ממש זול ואני רוצה כבר להתחיל לשדרג את המחשב אבל אין לי כסף לעשות הכל בבת אחת כי אני חייל. בעיקרון הייתי רוצה לקנות AMD כי הם יותר זולים ואני חושב גם יותר טובים אבל זה סיפור כי צריך להחליף את כל הלוח אם בשביל זה. בבקשה תנו לי תשובות וגם ייעוץ מה לעשות אוקיי קצת נתונים בקשר למעבד הוא Socket478 mPGA לוח אם הוא i845…
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי ערב טוב.. הבעיה בכותרת - כשהמחשב מחובר למתח מהקיר (220) יש X FPS ברגע שהמחשב עובד על הסוללה שלו (גם כשנשאר 5% לסוללה) ה-FPS קופץ ביותר מ- 14 (X+14 ) בדקתי הגדרות חשמל (גם מתח חיצוני וגם פנימי) וכל ההגדרות שבדקתי נמצאות על HIGH PERFORMANCE שום הגדרה שבדקתי לא מסומנת על חיסכון בחשמל, אם כך איך אני מנטר את הבעיה?? מן הסתם שאני צריך לפנות להגדרות שקשורות במתח חיצוני ופה אני צריך את עזרתכם... אילו הגדרות יש שאני יכול לסמן אפשרות של ביצועים בהתייחס להגדרות חשמל חיצוני..?
-
- 21 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
ערב צח המפרט צריך לכלול את כל הרכיבים כי אין לי כלום! ז"א שיהיה מעבד וקירור למעבד (שקט) ומארז שקט והארד דיסק 250 ג'יגה לוח אם עם כרטיס מסך וכרטיס קול ורשת מובנים גיכרון 1 או 2 ג'גה לא יודע צורב DVD ספק שקט כונן A פלופי מסך דל 20 אינץ לא הרחב עכבר מקלדת אל פסק איכותי שכחתי משהו??? המחשף הוא לשימוש ביתי, קרי -סרטים הורדות, מוזיקה, אופיס, אינטרנט טלוויזיה (לא למשחקים) שככתי משהו?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות בעוד כחודשיים מחשב חדש התקציב שלי הוא 6000 ש"ח אני מעוניין לקבל מפרט הכולל בתוכו: לוח אם, מעבד, זיכרון, מארז+ספק, כונן קשיח, מערכת קירור במים בשביל oc מאוור וכל הדברים הקטנים אני לא צריך מסך וכרטיס מסך עכשיו קניתי חדש 9800pro אז בבקשה אם אוכל לקבל את המפרט הטוב ביותר עבור תקציב זה תודה! ולהזכיר שוב מעוניין לקנות בעוד כחודשיים אז אם שמעתם על משהו חדש שיצא במשך התקופה הזאת תרשמו את זה
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, מיועד בעיקר לגיימינג (במחשבה שהוא צריך גם להחזיק דיי הרבה זמן עד לשדרוג / קניה חדשה) בסכום של עד 6000 ש"ח לא כולל מסך, לאחר שביררתי קצת על מעבדות מצאתי את מקום שנראה לי טוב (לא אפרסם את שמו בשביל למנוע בעיות...), המפרט הוא כזה: מעבד - Intel Core i5 2500 3.3GHz 6MB LGA1155 - TRAY קירור מעבד - Scythe MUGEN 2 Cpu Cooler AM2 / 1156 / 1155 / 1366 לוח אם - GIGABYTE GA-PH67-UD3-B3 (H67) - ATX - 951000B3 זיכרון - G.SKILL Ripjaws 4GB 1600MHZ DDR3 DUAL CHANNEL CL9 - I5 כ.מסך - GAINWARD GTX570 1280MB GDDR5 DUAL DVI HDMI כונן קשיח - WD HD Caviar Green 2TB SATA II 64MB - WD20EARS ספק - seasonic M12ii 620w psu - MODULER מארז - Thermaltake V9 (VJ4…
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, התבקשתי להביא מפרט מחשב לזוג מבוגר. המחשב ישמש עבור יישומי אופיס (ומעט גלישה), ושום דבר מעבר. עקב הדרישה לתמיכה טכנית קרובה אליהם, כנראה שהמחשב ייקנה מחנות מסויימת בירושלים שעובדת מול CD-LOG לכן ישנה עדיפות למפרט דרכם cd-log.co.il. המחשב ימוקם בחדר שינה לכן יש צורך במערכת שקטה ככל הניתן במגבלות התקציב. עדיפות למארז בגודל MIDI (ובלי חלון, אורות מיותרים ושאר ירקות). הכונן הקשיח (והDVD?) מהמחשב הנוכחי יותקנו במחשב החדש. לא בטוח שיש צורך בSSD בכלל - תלוי במחיר. לעזרתכם אודה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ1700 ש"ח, ניתן למתוח עד 2000 ש"ח רק אם הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גר…
-
- 21 תגובות
- 5.4k צפיות
- 3 followers
-
-
אז ככה המפרט שלי הוא כזה: 1.5GB RAM DDR1 400+ MHZ X600 readon series 256mb 330GB hard disc pentium 4 3.0 GHZ קניתי את המחשב הזה לפני קצת יותר משנה. עכשיו תראו, אני גיימר והיום כל משחק חדש שיוצא אני לא יכול לשחק חלק! סתם לדוגמא המשחק spiderman 3 זוחללללל אצלי.... אפילו CALL OF DUTY 2 אני לא יכול לשחק 100% חלק על מקיסמום גרפיקה... אני צריך להוריד לשימוש לDX7 כדי לשחק חלק...(שהוא יצא בכלל לפני כמה שנים...) בקיצור אני מאוד מבואס מהמחשב שלי מהבחינה הזאת(משחקים). אז השאלה שלי היא כזאת, מה אני צריך לשדרג ולמה לשדרג וכמה יעלה השידרוג? (בשביל שכל משחק ירוץ אצלי חלק על מקסימום) ארקדי.
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כבר המון זמן מחשב ובאמת שיש מבחר כלכך גדול שאיבדתי את עצמי כבר. השימושים שלי במחשב הם אינטרנט(פייסבוק,יוטיוב),הורדות(טורנט)סרטים ומשחקים לאקסבוקס,וצריבה של שירים משחקים וכו'.. באמת שהשימוש הוא מינימלי לא משהו מיוחד. ממש תודה על העזרה ההצעות יכולות להיות גם הרבה פחות מסכום המקסימום שאני מסוגל להשקיע. שוב תודה רבה לכולם.
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט בסכום 1700 שקל ללא חריגה (ה1700 זה כבר חריגה) ללא ציוד היקפי לא משנה אם זה יהיה מבוסס AMD או אינטל העיקר להוציא את המקסימום מהתקציב יופי לא משנה ! תודה לעוזרים @ :) עריכה : השימושים משחקים אבל לא crysis לא חייב מארז יקר אפשר להסתפק ב HEC 6A19 ולא צריך קירור היתי מעדיף שלא יהיה כרטיס מסך מובנה אם אפשר ולשים כרטיס מסך לא משנה אם DX9 אפילו. לא חובה הרבה מקום ואפשר לרדת ל 250 אפילו 160. בכללי זה מחשב להכל צפייה בסרטים \ אינטרנט \ עבודות \ משחקים אבל לא משהו רציני בכלל .
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-