עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי. שמתי לב לאחרונה שהוא מתחיל מעט לקרטע, מדי פעם נפילות FPS וטעינות ארוכות במשחקים כבדים יחסית, ודוגמה נוספת בעבודה שלי אני מתעסק עם קבצי וורד ממש ארוכים ומדי פעם קורה שכאשר הקובץ נהיה ארוך מספיק כל הקלדה נהיית איטית והקבצים נטענים ממש לאט. הנה המפרט הנוכחי - https://valid.x86.fr/luqspv , מעוניין בשדרוג בסביבות ה-1.5-2K, הידע שלי במחשבים הוא גם קצת מוגבל אז אשמח להסבר קטן למה בדיוק כדאי לשדרג את אותו הרכיב ממה שהבנתי כדאי אולי להגדיל את כמות הראם, לשדרג את ה-SSD וגם להחליף כרטיס מסך, תודה רבה לעוזרים !

2. מבקש המלצה על מסך גדול שמתאים לאדם מבוגר קשה ראיה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 1000 ש"ח 2. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אני מתכוון לקנות מחשב מ קי אס פי אז עדיף שיהיה ניתן לרכוש מהם.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום אני נמצא לא מעט מחוץ לבית למשך כמה ימים, אני מחפש מחשב נייד שיתן לי פתרון לענות למיילים, כתיבת הצעות מחיר בWORD. וגם שיטוט באינטרנט. הדרישה שלי שיהיה קל וקומפטי. תקציב דליל עד 2000 ש"ח וגם זה נסחפתי .... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  4. Started by Artium Aizin,

שלום, אשמח לקבל מפרט מחשב שתואם ל nvidia titan rtx. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ללא הגבלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה בתחום deep learning 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) הכרטיס מסך, nvidia titan rtx כבר קיים. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) …

5. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 5,000 שקלים, עם חריגה של עד 1000 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?- גיימינג. בעיקר משחקי עולם פתוח חדשים, וגם משחקים ישנים יותר עם הרבה מודים, כמו Skyrim. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - מועדף אבל לא על חשבון המחיר. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…

6. מה להעדיף - 16GB RAM + כרטיס זכרון של 2GB או 8GB RAM + כרטיס זכרון של 4GB

7. Started by Gilad Topaz,

שלום, מחפש מפרט למחשב שישמש בעיקר לעריכת וידאו ב 4K, אבל גם למשחקים. משהו בסביבות ה 3,000 שקל. אין צורך בציוד הקפי/מסך. תודה רבה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח, פלוס מינוס 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו ב 4K, משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאד חשוב אם זה כרוך בעלויות משמעותיות. אם מדובר בתוספת של 100 ש"ח פלוס מינוס אז אפשר. …

8. Started by kobiiakobi,

מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10k בלי חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בלבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקוליםומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSDשכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בציוד הקפי ובמסך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא על חשבון ביצועים עדיפות לקירור נוזלי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לצ…

9. שלום, אני מעוניין לקנות ללפטופ ללימודים בעיקר אבל גם כדי לראות סרטים ושימוש יומיומי (לא משהו רציני). כמו שרשמתי הלימודים הם מדעי המחשב, יש לי אפשרות לקנות את המחשב בארה"ב כי אני טס בקרוב. כרגע מצאתי Lenovo 730 13" ב810$ עם המפרט הזה (מצורף תמונה) וזה הקישור לאתר https://www.lenovo.com/us/en/laptops/yoga/700-series/Yoga-730-13-/p/81JRCTO1WWENUS0 אשמח להערות על המחשב הספציפי הזה או המלצות בכללי על מחשבים ועל Lenovo. תודה רבה :)

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by BENNYL66,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך קעור\רגיל 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) מארז COOLERMASTER H500M שיקנה מ NEWEGG 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. קודם כל - אני יודע שפתחתי עוד ת'רד, אבל קיבלתי מפרטים וזה נשמע לי כמו נושא שונה, מצטער אם אני עובר על חוק כלשהוא אז מדובר על מחשב גיימינג כבד, משמע הוא מיועד להרצת משחקי FPS חדשים ב 2K ו 120FPS. כמו כן, אני גם צריך לקנות מסך תואם. אז מה שיש לי עכשיו זה המפרט הזה: https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=159921&fbclid=IwAR3jaxgK-hh5GQYZJ8yoz3zOZj5pUrloN0mJHniUUO3__GRcM-DumtgiJpg יש לי כמה שאלות: האם אני צריך את הלוח אם וה RAM ה FANCY האלה? הם נותנים לי משהו בביצועים מעבר לזה שהם נראים מגניב? אם לא, אשמח אם תוכלו להציע לי אלטרנטיבות, אני לא מחפש סתם להוציא כסף, אני רוצה משהו פרקטי. …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. מה דעתכם ? האם יש משהו שאפשר לשפר מבחינת תאימות ? או מבחינת מחיר ושווי? המחיר ללא המסך 3,860 שם מוצר דגם כמות מחיר יחידה סה"כ סה"כ: ₪ 5,182 Intel Core i5 9600K / 1151 Box C9600KB 1 ₪ 1,128 ₪ 1,128 Asus TUF H310M-PLUS GAMING ATUFH310MPGA 1 ₪ 355 ₪ 355 Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL15 VENGEANCE LED Blue CMU16GX4M2C3000C15B - מבצע אביב בקני…

• 72 תגובות
    • 12.1k צפיות
  13. 1. מה התקציב המירבי? 5500 ש''ח האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות, סרטים, משחקי מחשב בינוניים\כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה רגילה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?יש צורך במערכת הפעלה, אופיס לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב 10. הא…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לעריכת וידאו ומחפש דגם של i7 עם 16ראם בתקציב עד 3500 4000.אני לא יודע איזה כרטיס מסך צריך,אשמח להמלצה על דגם

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by avrahams1,

אפשר למחוק!

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  16. Started by tal84s,

שלום חבר'ה אני מעוניין להתחדש במחשב נייד חדש, שמעתי שסדרת הDELL של Latitude ממש טובה. בגדול אני צריך מחשב טוב לעבודה - אקסלים והרבה טאבים של דפדפנים פתוחים במקביל בלי שייתקע או יהיה איטי - לא למשחקים ודברים בסגנון. התקציב שלי הוא באיזור ה-5 עד שש, ראיתי שיש גם סדרת Vostro וInspiron. אשמח לפידבק ממישהו שמבין. טל

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Asaf Schneiderman,

שלום, התחלתי לימודי הנדסת תוכנה ואני מעוניין לקנות מחשב נייד שיהיה בעיקר לתכנות+מידי פעם משחקי מחשב בינוניים\כבדים. אני אקנה את המחשב הנייד באילת, התקציב עומד על 5000 שח פלוס מינוס. דברים שאני חייב במחשב הנייד שאקנה: מעבד I7-H לפחות 16 גיגה בייט ראם לפחות 4 גיגה בייט כרטיס מסך שהמחשב יבוא עם מערכת הפעלה מובנית. אשמח בבקשה לקבל ממכם המלצות על דגמים. תודה רבה!!

18. Started by Omer Shamia,

.

19. אני רוכש מחשב חדש שישמש בעיקר לגיימינג, מעט למולטימדיה ועריכת וידאו קלה זה המפרט: תמונה שם מוצר דגם כמות מחיר יחידה סה"כ Intel Core i5 9400F / 1151 Tray C9400FT ₪ 815 ₪ 815 Antec C400 Elite Performance CPU Cooler - White CFAN-C400WT ₪ 126 ₪ 126 …

20. שלום לכולם, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K ,עדיפות לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (צריך מעבד טוב) ומשחקים קלים, בסדר הזה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה סביר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ס…

21. היי בעקבות חוות דעת שונות על קניית והתאמת מחשבים לעסק מחפשת יועץ מחשבים לעסק גרפי מתפתח שיגיע ויביא את חוות דעתו אודות רכישת מחשבים לחברה יעוץ מקצועי בהתאמה לנושא הגרפי יש בקהל המלצות? רעות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 5K , המפרט ששמתי פה צריך דיאטה קלה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי הוא משחקים(בעיקר Black desert כרגע) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא בעתיד הקרוב אבל אולי.. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה ל…

23. Started by needLaptop,

. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח, תתאפשר חריגה מהתקציב רק למען מערכת הפעלה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD ואולי עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צורב אחד לCD/DVD ואולי לBlu-ray (הצורב Blu-ray במחשב הנייד שלי משום מה לא יודע לצרוב CD/DVD. לא יודע אם זה בכוונה. כך שאם הבחירה היא בין Blu-ray לCD/DVD אז CD/DVD) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף, אך לא הכרחי אם זה מעלה את המחיר 6. האם מתוכנן אוברקלוק…

• 40 תגובות
    • 6.6k צפיות
  24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000, אולי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לא בטוח כרגע, מעדיף לכיוון גרפיקה, עבודה משרדית גם כלול משחקים, למשל כמו MS2 אבל לא דחוף לי משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד, שלא יתחמם 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכ…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. מה דעתכם על המפרט הבא לגיימינג? התקציב מעט גמיש. שימו לב שהכרטיס מסך כבר בשימוש אצלי במחשב הנוכחי ובשלב הזה אני לא בטוח שאני רוצה לשדרג אבל חשוב לי שהמפרט יאפשר שדרוג לכרטיס מסך מתקדם יותר בעתיד (שנה +-) ואיך הכונן SSD? לא מכיר את החברה הזאת אבל הבחור בTMS המליץ עליו. קטגוריה מוצרים כמות מחיר מעבדים Intel Core i5 9400F / 1151 Tray 1 ₪ 815 קירור למעבדים Be Quiet! PURE ROCK BK008 SLIM 1 ₪ 119 …

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים