ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 9K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות עריכת וידאו,פוטושופ משחקים למיניהם ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. LEAGUE, הרבה FPS למיניהם, משחקים עם הרבה חישובים כמו בסגנון 7D2D אבל עוד כאלה שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך צריך לקנות עם המחשב, לכן מה שיהיה נוח וטוב -לאילו הגדרות גרפיות מי…
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000, אבל אני מוכן לחרוג אם יהיה צורך משמעותי בכמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד למשחקים (כמו למשל וויצ'ר 3) ועבודה בפוטושופ. יש לי מסך 24, שאני אשמח להמשיך לנצל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. רק את הקופסה שתריץ את כל העסק. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? משהו בסביבות ה-5-6, למרות שתמיד עדיף כמה שיותר. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין OC בשבילי... 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא…
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מחשב גיימינג ועריכה כולל מסך מקלדת עכבר ווינדוס ומדפסת תקציב-7500
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Android Studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: LoL, COD.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? בערך 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 בערך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג ועריכת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קיובייס באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3, Fallout 4, GTA 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות …
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
הי, בעקבות לפטופ ששבק חיים, החלטתי שהגיע הזמן לחזור למקורות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח+גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio/Matlab/Python + גיימינג. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS למינהם, באטלפילד וכו', ואולי עוד דברים, עוד לא נכנסתי לזה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
פתחת פוסט חדש כי הפוסט הקודם גווע,הפעם יש סכום חדש. תודה מראש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד השקל האחרון. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אסור לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, מולטימדיה, תכנות וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר Visual Studio 2013 ו- Android Emulator עבור פיתוח אפליקציות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
היי, יצא לי לשאול כבר במקום אחר אך לא הרגשתי שקיבלתי מספיק חוות דעת ולכן אשמח לעזרתכם אני מפתח משחקי מחשב, וכעת מעוניין להשתדרג במחשב נייח חזק במיוחד. ציטוט 1. מה התקציב המירבי? 12K. אשמח מאוד אם זה יתקרב יותר ל10K מכיוון שאיני מעוניין בOC מיוחד 2. מה שימושי המחשב? 144hz 2K massive gaming, פיתוח מנוע משחק - עבודה עם הרבה מאוד דברים פתוחים 3. האם יש צורך בציוד הקפי? חשבתי על רמקולים של לוגיטק ב120 שח. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? קניתי כבר G.SKILL TridentZ Series 32GB (2 x 16GB) 288-Pin DDR4 SDRAM DDR4 3200 (PC4…
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מוכר עקב מעבר למחשב נייד בסיסי. אני כבר לא משחק במחשב, אני נמצא יותר ב - PS4 וגם אין לי יותר מדי זמן. אומנם לא מדובר במחשב ״מפלצת״, אבל בהחלט מתמודד בכבוד עם כל משחק שתזרקו עליו. המחשב שמור בקנאות, הכל מורכב ברמה גבוהה, יש קבלות מיום הרכישה (איפשהו ב - 2014). מפרט: Intel i7 4770K 3.90 GHz GTX 780 WF3 3GB OC G.Skil Ripjaow 16GB DDR3 1600MHz Gigabyte Z97MX Gaming 5 SeaSonic 760W Platinum 80+ Western Digital Caviar Black 1TB Corsair SSD 256GB Force LX Noctua NH D15 Corsaire Obsidian 350D יש גם ווינדוס 8 מקורי וציוד היקפי שאני מעונין למכור. ציוד היקפי: Microlab Solo C7 BenQ XL…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום שלום, אני חייב לקנות מחשב חדש כי המחשב שלי מת (ת.נ.צ.ב.ה.). אני מעוניין במחשב לשימוש כללי אך גם כזה שיוכל להריץ משחקים חדשים וחדשים יחסית בצורה סבירה+. הסתכלתי על מפרטי הגיימינג באתר, והסיבה שאני כאן ולא הולך על אחד מהם אוטומטית היא שאני רוצה לברר האם אין שינויים שאפשר להכניס בהם בעקבות יציאת דגמים חדשים ו/או הורדות מחירים ו/או מבצעי סוף שנה. למשל, קראתי כאן בימים האחרונים ביקורת חיובית מאוד על כונני SSD חדשים של סאנדיסק שהם זולים משמעותית אך לא נופלים בביצועים ויכולות מהיקרים מהם... אז תודה מראש על העזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל בלי להתנצל ב) במידת הצור…
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום, אבקש את עזרתכם בבחירת מחשב חדש - ללא ציוד היקפי וללא מערכת הפעלה. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי עומד על 4,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג, אבל מדובר ברכיב שיקנה לי שיפור משמעותי בביצועים אפשר לחרוג בכ-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש למשחקים, גלישה מאסיבית (ריבוי חלונות דפדפן, מעל 30-40 בכל רגע נתון), צפיה בתכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -איל…
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי חבר׳ה, אני מחפש לקנות מחשב שישמש אותי לגיימינג ותיכנות ויחזיק משהו כמו 5 שנים כשבשנים המאוחרות זה בסדר אם המשחקים ירוצו גם על הגדרות medium. קיבלתי מפרט במקום אחר שאשמח לשמוע עליו חוות דעת *לינק* אני עונה על השאלון של הפורום בנוסף ואשמח לקבל מכם מפרטים שהרכבתם אתם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב מירבי 7000, ניתן לחרוג בעד 1000 אם יש סיבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ישמש בעיקר לגיימינג, תיכנות וצפייה בסרטים, אולי אעשה מעט סטרימינג אבל זאת אפשרות קלושה ולא שימוש מרכזי מתוכנן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צו…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ3200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא לחרוג מהתקציב, אלא אם כן יהיה קיים שיפור ביצועים משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - בעיקר גיימינג ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - הכל מהכל - החל מLeague Of Legends וOverwatch ועד משחקי triple A -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P …
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך לא על חשבון הביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Virtual Studio 2017 , Mysql , V-rep וכל מיני קומפיילרים אחרים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: PUBG, FORTNITE, FAR CRY, TOMB RAIDER וכל המשחקים החדשים אני לא כל כך מכיר כי המחשב שלי ממזמן לא מריץ כלום. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקי אסטרטגיה וגוף ראשון כגון COD + BATTLEFIELD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, אפשר עוד 500 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושים בתוכנות כגון Visual studio אך גם גיימינג (רצוי מפרט שיחזיק את Flight Simulator 2020 על ההגדרות הכי גבוהות* 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ-1-10: 7 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? למרות שמדובר במחשב שמיועד גם ל…
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
https://www.speed4u.co.il/product.asp?aff_a=1&Pid=core-i7-9700-36&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=259&aff=Zap&lang=he זה הפרטים של המחשב שלי מתכנן לקנות אני רוצה לקנות את המחשב הזה המפרט שלו מתאים לי לצרכים וזה בתקציב שלי. השאלה שלי היא אם המשחב הזה יצליח לצלם ולשחק באותו הזמן. יש משחק אינטרנטי starve.io ופורטנייט השם של תוכנת ההקלטה היא action אתם יודעים אני הצליח לצלם ולשחק בלי שהצילום יעשה לי לאגים מטורפים (אני רואה יוטיוברים אחרים ואין להם לאגים כשהם משחקים) אתם גם יכולים לשתף קישור שבודק את הדברים האלה או אומר לי עד כמה המחשב עמיד למשחקים ולהקטלות בו זמנית אם זה לא עומד בתנאים תוכלו להמליץ לי על מפרט (רצוי קישור) של מחשב ש…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב שלי כרגע בן 11 שנה והגיע הזמן להחליף 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 (חריגה בקטנה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, gtx 1050 ti חדש 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב שיהיה שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנ…
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב גיימינג חדש! תקציב: עד 7000₪ איזור: באר שבע ניידות: בעל רכב איזה מפרט מומלץ, ואיזו חנות הכי מומלצת? תודה
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי, לפני כשבוע ביקשתי עזרה בשדרוג מחשב לגיימניג, כרגע החלטתי להעלות את התקציב בכדי לקבל תמורה גדולה יותר 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - גיימניג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, Borderlands, shadow of mordor, gw2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 FHD בגודל 23" -לאילו הגדרות ג…
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מעוניין לרכוש מחשב גיימינג חדש שיחובר לטלויזיה בסלון. כרגע הטלויזיה היא 1080P, אבל תשודרג בעתיד. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K, ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ומדיה לטלויזיה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? צריך שיהיה שקט בזמן שימוש בסיסי (לא משחקים). שליטה חיצונית יכול להיות נחמד. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא, אבל אפשרי 7. האם האם יש צורך לכ…
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - לפי הרכבה "עיוורת" שלי ראיתי שבסביבות ה-6 אלף וקצת אמור להספיק, אז נגיד את זה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר, אבל לא על גב פגיעה רצינית ביכולות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - The Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך DELL U2311H …
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח [h=1][/h] 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד ( [h=1]Assassin's Creed Unity ו Call of Duty Advanced Warfare[/h] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן המטרה העיקרית היא גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassins Creed: Unity -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כרגע אבל מחפש משהו ברמה גבוהה אשמח להמלצות -לאילו הגדרות גרפי…
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני בשלבים סופיים של בניית מפרט למחשב הבא שלי, משמש למשחקי AAA בעיקר. במקביל מחפש גם לרכוש מסך + מקלדת (מבחינת עכבר אני מסודר עם Razer Basilisk), אז יש כמה שאלות קשורות זו בזו: מסך - מחפש מסך “34 ומעלה (עד “42 מקסימום), רצוי קעור, ברזולוצית 4K (כלומר 1600 × 3840 ומעלה) - כרטיס המסך יהיה 4080 SUPER - אשמח להמלצות, וגם האם G-Sync שווה את הפרש המחיר העצום מול מסכי FreeSync Premium. מקלדת - לאחר מספר אכזבות מאיכות מקלדות ברמת High End (כמו Logitech G910 ו Razer Huntsman Elite שלאחר כשנתיים התחילו ghosting, כלומר הקשה על מקש הקלידה את האות מספר פעמים) - אשמח להמלצה על מקלדת גיימינג מכנית איכותית ואמינה, נניח עד 1000 ש”ח מפרט - חשבתי על המפרט הזה ב TMS (מעט ח…
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
1 תקציב 7k חריגה 1000 אם יהיה שווה משמעותית 2 שימוש לגיימינג 3 כולל מסך 4 ללא רכיבים נוספים 5 לא חשוב הרעש כל עוד זה לא ישמע כמו מטוס ממריא 6 תגידו לי אתם אם כדאי לעשות overclock 7 אין צורך בווינדוס או אופיס 8 אין העדפה לחנות 9 קנית המחשב - החודש 10 - 11 חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב אבל לא ברמה שתשפיע משמעותית על הביצועים 12. הערות נוספות: הבנתי שבקרוב יצא דור חדש של כרטיסי מסך? במידה וכדאי לי לחכות שהמחירים ירדו, כמה זמן זה צפוי לקחת וכמה משמעותי זה יהיה במחיר? מצאתי את המחשב הזה באחד האשכולות https://www.tms.co.il/21690 נראה טוב ואם אני מחליף מארז יוצא זול השאלה זה אם הוא יספיק ל…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-