ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
היי, אני יודע שזה קצת מאתגר אבל אני צריך מחשב שישמש לגיימינג (שיריץ נגיד פיפא בצורה שאפשר לחיות עם זה) במחיר המינמלי. ראיתי שיש בהצעות מפרטים באתר למחשב בעל אופי דומה ב-1480 ש"ח, אבל רציתי לדעת האם יש לכם הצעות/שינויים מאז שההצעה הועלתה לשם. שימו לב שאין צורך בכונן דיסקים, כבר יש לי אחד, וגם אין צורך בהארד דיסק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב גיימינג עד כמה שאפשר בהתאם לתקציב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פ…
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, בניתי את המחשב הבא, טהעיתי שמח לחו"ד לגבי עלות ורכיבים: [img]https://www.plonter.co.il/graphics/plonters/plonter_logo.png[/img] הצעת מחיר למערכת מחשב - [URL]www.plonter.co.il[/URL] - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - AMD Socket - AM5 [url=https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=100-000001015][b]100-000001015[/b] - [b]AMD[/b] - [b]AMD Zen4 Ryzen5 7600 6 Core/12 Threads - Base Clock: 3.8GHz - Max Boost Clock: 5.1GHz - AMD Radeon Graphics - Without Fan - 65W TDP - Zen 7000 Series - Tray...[/b][/url] [color=red][b]שלוש שנים אחריות[/b][/color] כמות: - 1 - 941/[b]922[/b] ₪ לוחות אם - AMD Socket AM5 - mATX [url=ht…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
I5 760 sythe mugen 2 Ga-p55-usb3 זכרונות 4 gb במהירות 1333 HD 5670 1gb ram הארד דיסק 240 gb ללא ספק כוח מארז פשוט כמה שווה? והאם שווה להשקיע 150 שקל בספק חדש ולמכור אותו עובד?
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב חדש, מחשב גיימינג. להלן מצורפות תמונות של המפרט הישן שלי. כמה הוא שווה ואיפה כדי למכור את החלקים שלו? תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני (כנראה) מתחיל ללמוד במרץ ואני רוצה להיפטר מהמחשב כדי לא להכשל המפרט הוא: - מעבד: i5 3570K - ראם: 16GB DDR3 RipJawsZ - לוח אם: Gigabyte Z77x-UD3 - כרטיס מסך:Sapphire R9 280X Dual-X - ספק: SeaSonic Gold 850W - כוננים: 250GB Samsung 840 SSD, 1TB Seagate - מארז: Fractal Design ARC XL - קירור למעבד: Noctua 12S - מאווררים: 3 שבאו עם המארז, 3 של Noctua. בקר שליטה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לוח אם : Gigabyte EP45-UD3P מעבד : Intel Core2Quad 9550 קירור מעבד : Scythe Mugen 2 זכרונות : 2x2GB OCZ Platinum 1066MHz כרטיס מסך : ATi HD4890 Vapor-X מארז : Antec 902 ספק : Enermax MUDO 82+ 650W לא עבר OC מעולם, לא עשה שום בעיה מעולם. ללא הארד דיסק. יש אפשרות להוסיף גם מסך 22 אינץ' Samsung SyncMaster 226bw
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! אז ככה המחשב שלי נורא ישן E6600 2.4Ghz dual core, 4GB RAM וGTS 250, והוא כבר לא עומד בדרישות ולא יעמוד במשחקים חדשים שיצאו כמו Watch dogs, הוא עשה ועושה את עבודתו כמו שצריך אבל הגיע הזמן להחליף אותו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5000, אולי גם 5100 אם זה באמת נחוץ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימיג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch dogs כשיצא, planetside 2 ועוד משחקים בסטים …
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
תקציב: • התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר): מזומן-6,000. • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב?: לא דרישות מיוחדות: • האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז? אין חשיבות • האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): לא • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד: לא • עד כמה חשובה לך רמת השקט מ1-10? 8 • האם יש חשיבות לשמור על אפשרות לשדרוג עתידי? לא. ציוד היקפי: • האם ברצונכם לרכוש מסך עם המחשב? לא חומרה אופציונלית: • האם ברצונך לקנות צורב (כונן דיסקים) עם המפרט (כן או לא): כן • מהו נפח האחסון שתרצה בדיסק קשיח (2TB ,1TB וכדומה): כן, מתלבט בין 1T. • האם ברצונך לכלול SSD במפרט (כן …
-
- 15 תגובות
- 4.2k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כמה שיותר קטן יותר טוב, אם מכוער מוזיל את העלות אז שיהיה מכוער 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? 8…
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אהלן, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות ה8500-900 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג, בגדול כל הFPSים החדשים, לפעמים גם משחקי single player כמו god of war,elden ring 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, רוצה מסך 2K עם לפחות 144HZ, לא יודע אם כדאי גם תמיכה בgsybc 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, א…
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
- 1 follower
-
-
ספויילר היי, מתכנן לרכוש מערכת עבור משחקים עם כרטיס 4060. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500. לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה…
-
-
- 27 תגובות
- 3.4k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן חברים. אשמח לעזרתכם בקניית מחשב בגדול אני לא משחק אלא רק גולש באנטרנט. אבל, אני רוצה לחזור לשחק מדי פעם. זה לא יהיה יומיומי, ואני לא מחפש יכולות גבוהות. התקציב שלי: מעוניין שישאר כמה שיותר קרוב ל- 1,000. אבל אפשר יכול בהחלט לחרוג אם אתם חושבים שיש צורך בשביל לעמוד בדירשות של יכולת גיימינג בסיסית. חריגה של עד 1,500 זה לא נורא. מה זה יכולת בסיסית ? שאלה מצויינת. לא שיחקתי כבר כמה שנים, אני לא צעיר :) אם נקח כרפרנס את המשחק האחרון שאני זוכר ששיחקתי בו הרבה GTA5 - אז להריץ אותו כבר ברמה גבוהה (בכל זאת משחק ישן). אני לא מסתכל על GTA6 למשל. אבל שכן אוכל להפתח חזרה לתחום ולהריץ משחקים חדשים, אבל ברמה סבירה ולא מעבר. יש לי מסך 1080p בנוסף יש לי SSD חדש ואני אשמור עליו אז לא …
-
- 3 תגובות
- 8.5k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD Battlefield 1 | CSGO | ArmA | Call of Duty הכי חדשים. - מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? בלי ציוד היקפי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא …
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב גיימינג לבן שלי במחיר בערך 5000 ש"ח (לא כולל SSD) באילת. הייתי רוצה לשמוע מה אפשר לשפר במפרט שבחרתי (בניצול של מבצעים של Black Friday). ניסיתי להרכיב ב-TMS ויצא 5042 ש"ח (לא כולל SSD) מספר המפרט 336253 https://tms.co.il/builds/336253 תודה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בערך 5000 ש"ח (בלי SSD) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט?…
-
- 13 תגובות
- 8.6k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם זה אפשרי זה מצויין ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ברמה גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן המטרה העיקרית היא גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassins Creed: Unity -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא כלכך יודע אבל מעוניין במסך FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1 מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה? משחקים ושימוש משרדי. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע 768X1024, יקנה מסך גדול יותר בהמשך. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים:COD וכו' . 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה? עכבר ומקלדת. 4. האם יש רכיב בו אין צור…
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500, אפשר לחרוג עד 6000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים חדשים ועתידיים כמו סייברפאנק ו RDR2 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי, אבל שלא יהיה טרקטור 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא קריטי בכלל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנו…
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן - הבן שלי רוצה לקנות מחשב גיימינג נייח בתקציב 6000 ש"ח ,איזור ת"א,ללא מסך או חומרה היקפית אחרת. הוא מצא את המפרט הזה אשמח לפידבק שלכם. http://www.g-tech.co.il/pl_product~core-i9-9900K-4~18~235.htm מארז : מארז מקצועי לגימרים XIGMATEK HAUTHORN ספק כח : XIGMATEK 600W 80 PLUS מעבד : Intel® Core™ i9 9900K 3.6GHz 8 Cores לוח אם : ASUS Z390M-PRO GAMING זיכרון :8GB DDR4 2400MHZ דיסק קשיח : SSD 480GB SATA 3 כרטיס מסך : GEFORCE RTX 2060 6GB כרטיס קול : High Definition Audio כרטיס רשת : Realtek® GbE LAN chip (10/100/1000 Mbit)
-
- 13 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 7000 ש"ח, אפשרות לחריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג וצפייה במדיה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורן 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעדיף שקט, אבל זה לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה. מעדיף מארז שקוף, ואם יש אורות שתהיה אפשרות לשנות ולכבות אותם. 7. האם האם יש צורך לכל…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב גיימינג. תקציב שבעת אלפים שקלים כשאת החלקים היקרים אני מעוניין לרכוש באילת. ז"א אפשר להתפנק קצת. אין צורך בציוד היקפי: מקלדת עכבר רמקולים. צריך שני כוננים SSD הראשון טרה והשני לא יותר מ250 ג'יגה השימוש כפי שנכתב גיימינג. בעיקר סימולטורים טיסה ונהיגה. איו לי שאיפה בהרצת משחקים על מאפייני המקסימום. אז לא יותר אם אני צריך קירור מים או אם זה בכלל רלוונטי בשבילי ובתקציב.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אסור 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בקו-אופ -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Portal 2, L4D, L4D2, Borderlands -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שאפשר. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי, 5 בערך, רק שלא יהיה כמו שואב אבק. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שד…
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד חזק יחסית שקניתי לפני כמה שנים אך לא מריץ טוב כבר משחקים. אני מעוניין לקנות מחשב לצרכי משחקים בסגנון של battlefield 1 וכ'ו על הגדרות בינוניות + חלק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? )לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.battlefield 1,cod וכ'ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - מ-3000 עד 3500 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - עדיף לנסות לחסוך אלה אם כן ההבדל משמעותי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים כגון Diablo 3 ו-Starcraft 2. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב מיועד לגיימינג לייט עם משחקים כגון Diablo 3 ו-…
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שכבר ביקשתי פה מפרט לא מזמן אך המצב השתנה ואני מחפש מפרט חדש אם תוכלו בבקשה לעזור לי, תודה לכולם מראש. אז ככה: אני מחפש מחשב לאח שלי בסכום כמו שנאמר לעיל עד 4.5K לא יותר. המחשב נועד להריץ משחקים בינוניים עד כבדים (AA3, UT3, GTA IV וכד'..) ומיותר לציין מן הסתם שיסחוב כמה שיותר זמן עד שהוא יצטרך להחליף אותו. ;D אין צורך במסך. כרגע הוא משתמש במסך "19 אך הוא מתכנן לקנות בעתיד הקרוב מסך "22 - יש לכלול בבקשה בתכנון הכרטיס מסך. המחשב אמור להיות שקט כמה שאפשר (הוא בחדר שלו). העדיפות היא לאינטל QUAD וכרטיס מסך טוב. אם יש עדיפות כלשהי ל-AMD כאן אני אשמח להסבר מדוע ומפרט מתאים. כמו כן 4GB זכרון. ספק 550W עדיף. אם תוכלו לתת גם המלצה על עכבר טוב לגיימינג ואוזניות …
-
- 10 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
- 1 follower
-