ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
דוד שלי רוצה לקנות מחשב לבן שלו(בן 15) והבן שלו משחק הרבה משחקים כבדים , הם גרים באוסטרליה , הרכבתי לו מפרט מחנות טובה באוסטרליה יצא בסביבות ה6000שקל... 2000דולרים אוסטרליים.. , תגידו אם יש משהו לשפר : Manufacturer Model Description Price Quantity AMD ATHLON64-3000+BOX AMD ATHLON 64 3000+ (2GHZ, 512K CACHE, HYPERTRANSPORT, 64BIT, SOCKET754) + RETAIL BOX $355.00 Gigabyte GA-K8NPRO Gigabyte GA-K8NPRO S754/FSB1600/DDR400/6USB/2SATA/4PATA/LAN/LAN/RAID/AGP8X. $220.00 Western Digital WD1200JD Western Digital WD1200JD 120gb 7200rpm 8mb SATA $165.00 LG F700P LG Flatron F700P 17" Monitor $269.00 Gigabyte GV-N59X128D Gigabyte GV-N59X128D nVIDIA,FX5900XT/128…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ! יש לי 2 שאלות על הכרטיס מסך הזה, 1. הוא יתמוך ב DX10 ? 2. אני מכיר מישהו שרוצה למכור את הכרטיס מסך הזה, יש לו אותו קצת פחות מחצי שנה, שווה לקנות ? ואם כן אז בכמה ?
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי מחשב HP DV6000, בן 2.5 שנים. בכמה חודשים האחרונים יש כיבויים רנדומליים של המחשב באמצע עבודה- פשוט נכבה. האם זו הסוללה או משהו אחר?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את הלוח אם, מעבד, זכרונות, כרטיס מסך וספק יש לי מארז מעולה, הארדיסק חדש, מסך וכנל צורב. מדובר במחשב שנקנה לפני כ 3 שנים ואז הייתי יותר חסיד של amd אבל לא יודע מה כדאי יותר בימינו בעידן ה 4 ליבות. לגבי צרכים, אני עושה תלת מימד(ממדל), פוטושופ,צופה בסרטים(בטלויזיה 32 LCD) ונהנה לשחק מידי פעם במשחקים חדשים אבל אי אפשר להגיד שאני גיימר מומלץ להצמד לרף התחתון של התקציב למרות שאם יהיה משהו משמעותי שיהיה שווה לעלות מעבר לזה אשמח לשמוע. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היי, להלן פירוט הדרישות, תודה!! מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף כמה שפחות. אבל שיעמוד בדרישות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט בלבד. לעיתים נדירות שימוש באופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ול…
-
- 16 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
זו ההודעה השנייה שלי בקשר למחשב הזה (פעם קודמת הייתה לפני חודש). רציתי רק לוודא שהמחשב שאני קונה הוא טוב. קודם כל הדרישות: 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך, למה לא P: במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני מתכנן לקנות איתו את Dell 23" U2311H * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? מרוצים, יריות (Crysis)…
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש מחשב ביתי שהפסיק לעבוד ובעל לא רוצה להשקיע בו ואומר שרוצה חדש מורכב במקום, עם מערכת הפעלה, ללא מסך אך תקציב הוא בערך 1000 ש"ח. מחשב אמור להיות למטרות פשוטות כמו גלישה באינטרנט, קריאת דואר אלקטרוני, קריאה קבצי PDF וכו'. ב-KSP מצאתי מפרט זה שעולה על 1200 ש"ח אולם בהתחשב שיש כבר דיסק קשיח 80GB SATA-3, יש כונן DVD, יש מעבד אינטל G640 ויש מארז למה לקנות הכל מחדש? ראיתי ש-KSP מציעים הרכבה ב-1 ש"ח והתקנת חלונות ב-1 ש"ח בתנאי שמחשב נקנה אצלהם. אפשר לראות תמונה של תנאים שלהם מצ"ב. אני לא מבין דבר אחד - הרכבה והתקנה שהם ב-1 ש"ח זה בתנאי שכל החלקים נרכשים או מפרט מוכן של מחשב? האם כדי במרה שלי לרכוש כל חלק בנפרד ואז להוסיף חלקים שיש ממחשב קודם או לתת להרכיב מחשב ל-KSP ולהתקין חלו…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי,קנו לי מארה'ב לפני יומיים את המחשב...עכשיו כשבאתי להטעין אותו הוא לא מתאם לשקע חשמל אצלי בבית, מה אני עושה? בנוסף הייתי רוצה לדעת עם יש בעיה בלהטעין אותו בארץ?האם אני צריך שנאי? תודה אלי.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש פיתרון ללהיות מסוגל להשתמש בOCULUS RIFT. יש לי מחשב נייד DELL INSPIRION 15 SERIES 5000 שיכול להריץ את האוקולוס מלבד הכרטיס הגרפי שלא מספיק מהיר. כלומר המעבד, הזיכרון וכל השאר מספיקים. אז דבר ראשון האם ניתן לשדרג את כרטיס המסך של הDELL הזה? גם קצת חבל כי יש לי עליו 16GB זיכרון. אם לא ניתן לשדרג את הכרטיס מסך, אחד המחשבים המומלצים של OCULUS הוא המחשב הנ"ל: https://www.amazon.com/A80CJ-DS51-Oculus-Ready-Console-GeForce-VR-ready/dp/B06VXT72F1/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1500319421&sr=8-3&keywords=Oculus+Ready אומרים שהוא מחשב מעולה ומשתלם במחיר מלבד ההרד דיסק שלו שהוא ממש גרוע. אבל אחריי שמחליפים את ההרד דיסק לSSD אומרים שהוא …
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש להרבה שנים שאני יוכל לשדרג בעתיד הבנתי שיצא דור 8 (8700k)באינטל וגם דורx הכוונה ( 7800x) ומעלה מה כדי לי לקנות כדי שאני יוכל לקנות מחשב להרבה יותר שנים
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אז ככה זה יהיה מחשב למשחקים אינטרנט וכאלה חוץ מי מסך צורב ודיסק קשיח
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלוםם... אני צריך מפרט למחשב שיהיה באולפן הקלטות עד 6000 ש"ח לא מיועד למשחקים.. שיהיה בעל כוח עיבוד גדול.. בלי מסך או ציוד הקפי.. 2 ג'יגה ראם.. ונפח הארד דיסק גדול במיוחד! (ללא כרטיס קול מיוחד, זה כבר שייך לציוד אולפני.. ) תודה לכל העוזר...
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט מחשב ב4000 ש"ח לחבר , עבודה משרדית , עיצוב , אנימציה ממוחשבת , שיפעל מהר וCounter-Strike : Source. כולל מסך! אשמח למפרט הטוב ביותר מבוסס אינטל C2D טוב , ניתן לחרוג במעט. אני מעדיף גם את המסך VP930 משום שהוא הכי טוב למחיר שלו לעבודה ממושכת מאשר פאנל TN. ללא ציוד הקיפי... רק מסך. תודה והמשך יום נעים.
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ציטוט שלום, אני מחפש מחשב לקנןת ב tms! אז אנא בנו לי מפרט בtms 1. מה התקציב המקסימאלי 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד הסכום הנקוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד למשחקים ולצפייה בסרטים ושמיעת מוזיקה ב) בידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Cod, pes2013,nba -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא יודע, מסך 19 אינץ׳ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי טוב שמתאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עבר, רמקולים ו…
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני חייל שמתעסק כתחביב בעבודה גרפית (פוטושופ בעיקר)... אני מחפש לפטופ שיעשה את עבודתו וכמו שהבנתי צריך לשים דגש על מעבד i5 ומעלה, 8gb לפחות וכונן ssd.. אבל בטח אתם יודעים יותר טוב ממני כמו שאמרתי אני חייל ולכן התקציב שלי מוגבל ולכן אני מוכן להתפשר גם על מחשב מחודש כל עוד עומד בתחום התקציב. תודה רבה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי ותודה לכול מי שיעזור לי אני צריך מחשב לאחותי הקטנה במחיר 2500 לצרכיי גלישה באינטרנט, משחקים לא משהו כבד, אולי סרטים אופיס וכו. הכי חשוב זה שללוח אם יהיה כרטיס רשת מובנה כי המחשב יהיה מחובר לרשת דרך המחשב שלי ושכרטיס המסך יהיה סביר אני אקח אותו לאצמי (אני אשים את הישן שלי אצלה gainword gf4 mx440 החיבור שלו עד כמה שזכור לי זה מהחיבורים הישנים כמו כן לוח האם שלי תומך גם באגיפי וגם בפיסיאי). על צורב אפשר לבתר לא צריך מקלדת רמקולים ולא מסך. ושוב תודה לכול מי שעוזר
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
זקוק למחשב חדש וחזק בתקציב הנל תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
מחפש מחשב ניייד שמסגול להריץ משחקים כמו BF2 או דברים לא כל כך חדשים (משחקי תורות גם גרפים). התקציב הוא עד 4500 ש"ח אני יודע שזה מעט אבל לא דרוש את איכות הגרפית הכי גובה. העניין הוא שחפשתי ביקורות על מחשבי ה MSI (מצאתי על מחשב אחד שכתוב שהוא זכה בכמה פרסים). וראיתי מחשב של DELL מסדרת 6400 שיש בו כרטיס גרפי בסדר ATI1400 הנה קישור http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3137&review=Inspiron+e1505+Core+2+Duo מכיון שכל מה שראיתי בארץ זה דגמים עם הכרטיס על לוח אם של אינטל 950 שאולי הוא מספיק ואני לא יודע ועוד שאלה בקשר לקנית מחשב נייד בהנחה שאני משיג אותו במחיר עלות לחנות יש הפרש משמעותי במחירים בין עלות לחנות לעלות ללקוח תודה
-
- 8 תגובות
- 968 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? נראה לי 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב מחשב לגלישה באינטרנט לאנשים זקנים לא משהו רציני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש שיהיה לפחות 1TB 3. האם יש צורך בציוד הקפי זורם. אפשר אולי שני מפרטים 1. עם מסך מקלדת+עכבר 2. רק המחשב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך כלום 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. באזור בכפ"…
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לפטופ לגיימינג כמה שיותר טוב במחיר של סביבות ה-2,500 שקל. אני יודע שהמחיר מאתגר אבל ניראה מה הכי טוב שאפשר להשיג בסביבות המחיר הזה
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
מה קרה אי אפשר לעזור לבקשה שביקשתי........................ בנוגע לעזרה לקנית מחשב נייד
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
חברה אני חדש פה ואני צריך עזרה.. תקשיבו אני לא ממש מבין במחשבים ובכל המושגים האלה אבל אני צריך לבנות מחשב עד 2700 משהו כזה.. עדיף 2500 המחשב הוא במיוחד לגיימינג, הרוב ל CS אבל גם למשחקים יותר מתקדמים, אבל שלא יהיה רק לגיימינג שיהיה גם מחשב חזק שיסחוב הרבה זמן ויוכל להפעיל הרבה דברים ביחד. לא משנה לי מאיזה חנות רק שיהיה איזה סניף בראשון. אני גם לא ממש מבין ב OVERCLOCK וכל הדברים האלה.. אז עדיף שתתנו לי מפרט פשוט טוב לגיימינג וזהו תודה לעוזרים! שמעתי שיש בפורום הזה הרבה שמבינים במחשבים.
-
- 11 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שאלתה כמה שאלות ספציפיות בפורומים אחרים באתר וזה מה שהגעתי אליו עדיין יש התלבתות עיקרית על המארז+ספק קונה מחשב בעיקר לעבודה ולמשחקים (לא החדשים ביותר) חשיבות רבה לשקט - מחשב זה יהיה בחדר שינה ויעבוד 24\7 לצערי הוא נמצא במקום ללא זרימה חזקה של אוויר יש לי כמה התלבטויות בהקשר למארז+ספק וקירור מעבד AMD Athlon 64 X2 5200 Box זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK אפשרות אחת מארז ללא ספק Antec Three Hundred FSP 400W NOISE KILLER : FSP400-60THA או Antec sonata III שבא עם EarthWatts 500 Watt הוספת רפידות בולמי רעש http://zap.co.il/search.aspx?keyword=a2384 או אולי יש לכם הצעה אחרת קירור ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO FOR AMD S754/939/AM2 ק…
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX ABIT AN8 ULTRA SAMSUNG DDR 512MB 400mhz LEADTEK WinFast APX6600 TD 128MB PCI-EXPRESS \ X800GTO2 Sunbeam Transformer BLACK FSP ATX-300PA 300W 24/20pin SATA ------------------------------------------------------ התקציב שלי 3000-3700 כאשר אני משתדל שיהיה כמה שיותר זול כי יש לי רק 3000 ואני יצטרך לבקש הלוואות מהורים עכשיו המחשב למשחקים כבדים (פה ושם עיצוב תמונות) אני רוצה לעשות OC למעבד ולכרטיס מסך (המעבד הזה הוא E6 נכון ?) חשוב מאוד האיכות של המשחקים,עם 6600TD אפשר להגיע ל6600GT נכון? אבל עם X800GTO2 מגיעים לX850XT PE...עכשיו אני לא יודע מתי הכרטיס GTO2 יגיע לארץ וכמה הוא יעלה... הורדתי סטיק אחד של 512 …
-
- 12 תגובות
- 880 צפיות
-