ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום לפעמים אני נתקל בנטבוקים שבמקום לכלול מעבד Atom, הם כוללים מעבד Celeron. אני סקרן לדעת: מי מבין השניים עדיף? תודה
-
- 25 תגובות
- 11k צפיות
-
-
מה זה בדיוק? האם זה משפר את התצוגה הגרפית של המחשב? תודה, גלעד
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
קניתי את המחשב הנ''ל התקנתי דריורים והכל עובד מעולה למעט התאורה במקלדת, אייך אמור להקרא הדריור/תוכנה / תכונה במערכת שאמורה לאפשר את הפעולה? תודה,
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
רוב התיקי גב היום שמוכרים למשל באופיס דיפו, לפי הכתוב הם ל"עד 15.4", אבל היום יש גם ניידים עם מסכי 15.6". מישהו ניסה ויודע אם זה עדיין מתאים?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות מחשב לצורכי אונברסיטה לאחותי. עכשיו אני צריך כמה עצות כי אין לי מושג במארזי SFF יש לי כמה דרישות וכמה דברים שעדיף שיהיו. דרישות: מקום 1 לכונן דיסקים ואחד לפלופי. עדיפות: שיהיה רדיו מובנה עם שלט, או לפחות שלט, וגם יתכן איזה TV tuner שאליו אני אוכל לחבר אנטנה (אין לי כבלים או יס, כן, הרבה אנשים כבר אמרו לי שזה עצוב אבל זה מה יש ) השאר די לא חשוב. CPU: לפי הSFF (amd או intel) לא ממש משנה, משהו שיחזיק. RAM: 2x256 samsung או משהו בסיגנון, לא יהיה o/c בכל מקרה. מסך: כנראה LG F700B או משהו בסגנון. CRT 17 שנראה נחמד ולא מזיק. HDD: WD 120GB ATA 8mb Liteon cdrw +dvdrom floopy כנראה שאני לא אצתרך כרטיס מסך, כי אני אחליף את מה שיש אצלי במחשב (R9000)…
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני לא מצליח להחליט על מפרט למחשב לסלון שיהיה BareBone. דרישות מהמחשב: שיהיה במארז BareBone ולא איזה ATX. הקלטה מממיר של יס. שיהיה עם כרטיס קול חזק בשביל מערכת קולנוע ביתית. DVD שרצוי גם צורב DVD ואם לא אז רק DVD. 802.11 g יציאת DVI (אלא אם יש איזה הצעות לחיבור טוב יותר לפלזמה) וכרטיס מסך שיחזיק משחקים(לפחות Radeon 9200) ורק כרטיסי ATI. שלט רחוק (IR) וגם מקלדת ועכבר אלחוטיים. במחיר סביר!(לא חובה אם יקר מידי) FireWire USB2 *3 רוצה מערכת מבוססת INTEL וכניראה עם WINDOWS XP MEDIA EDITION אני לא יודע על איזה מארז כי יש המווון מארזים. לא חייב ליהיות הכל מאותה החנות. אני צריך מערכת במחיר של כ 5000 שקל כולל רמקולים! תודה לכל מי שעוזר. כל טיפ והצעה תתקבל בברכה .
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מדובר במחשב אסוס N550JV, יש לי אותו כחודש וחצי וה-WEAR LEVEL עומד כבר על 9% (התחיל לדעתי סביב 4%. זה הגיוני ? זה נראה לי עולה כל יום ב-0.2% או משהו בסגנון.האם ניתן לבצע קליברציה לסוללה או משהו בסגנון ?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הסירטון הזה אמיתי? Battlefield 3 on DELL Inspiron N5110 [Corei7;Nvidia GT525m] באמת ה - DELL Inspiron N5110 | Core i7 | NVIDIA GT525M יכול להריץ ככה את BF3? שימו לב שב MED המשחק רץ דיי טוב ואפילו בHIGH אפשר לשחק לכאלה שמתעקשים... בULTRA זה כבר נמוך בצורה מוגזמת ועוד שאלה, אותו מחשב יוכל להריץ אותו דבר רק עם שינויים קטנים של במקום 6 ג'יגה - ל4 ג'יגה ובמקום i7 ל i5 ? מה שאני מתכוון להגיד שהמשחק הזה לא דורש יותר מ i5 , החלק המכריע פה זה הGPU...
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא משוכנע שזהו המקום אך הכי קרוב שראיתי לנכון. רציתי לדעת האם יש אתר או תוכנה כלשהי שניתן להזין את רכיבי המחשב ולקבל ציון/ניקוד לכל רכיב בנפרד וביחד, לדעת איזה רכיב "מעכב" או לא תואם לרמת הרכיבים האחרים. לצורך העניין יש לי מחשב נייח וגם נייד שרציתי לדעת אילו רכיבים שקיימים בהם שווים או מצריכים שדרוג. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן.. אז לנובו שיחררו גרסאת ביוס חדשה היום - http://consumersupport.lenovo.com/en/DriversDownloads/drivers_show_2522.html מי לא מכיר את הבעיה הקשה של ה G550 שהמאוורר פועל\מפסיק (וחוזר חלילה). התקנתי, נראה שהבעיה נפתרה - המאוורר עובד בתצורה נמוכה יותר לאורך זמן. כמובן שהטמפרטורות גבוהות יותר, אבל העינוי של המאוורר כנראה הסתיים.. מקווה לטוב. http://consumersupport.lenovo.com/en/DriversDownloads/drivers_show_2522.html
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש אצלי מחשב נייד Hp pavilion ze 4500 עכשיו הבעיה שלו שמישהו עידכן לו bios וכנראה שם לו bios לא מתים השאלה האם יש דרך לשכם אותו ? כרגע הוא נדלק ולאחר משהו כמו דקה מתכבה.
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
neeed a reccomendation for a laptop for office, internet a bit of games and video stuff with a good battery life and not heavy Checked out the tom's guide they have the hp and dell models for good deals during this day what do you think wanting to take into consideration proper handling and warranty in israel thank you
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
ציטוט 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה, אופיס, הקרנה וצפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 14" FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי המון התחבטויות, קריאת ביקורות ושינויים במפרט, סופסוף בניתי את מפרט חלומותיי. (ללא מסך, החלטתי להישאר עם ה-LCD שלי) AMD Athlon 64 X2 3800+ Dual-Core eVGA GeForce 7800GT 256MB 256Bit DFI Lanparty nForce4 UT SLI-DR PQI PC3200 DDR400 Dual Channel (1024x2) Black Mirrored Copper OCZ ModStream 520W NEC ND-3540A Dual Layer DVD+RW 16x Western Digital 250GB SATA 2 16MB 7200RPM Creative Sound Blaster Audigy 2 Value Thermaltake BigTyphoon Cooling Antec P180 Aluminium Case כל הסיפור הזה עולה 11K, אבל כמובן שאני לא קונה אותו סתם, זו מתנת בר מצווה P: אם לא הבנתם למה בחרתי חלק מסוים אני אסביר, רק תגידו לי מה דעתכם, שיהיה לי שקט נפשי עד שאני קונה.
-
- 31 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
[מדובר במחשב ישן DV1000] כשאני מנסה להפעיל את המערכת (במצב רגיל ובמצב בטוח) עוד לפני שהווינדוס עולה אני מקבל את המסך הכחול עם הודעת שגיאה שלמטה כתוב: בהתחלה זה היה מופיע אחרי הרצת הווינדוס (XP) אחת לכמה זמן, הספקתי להריץ בדיקת שגיאות לדיסק. כרגע הווינדוס אפילו לא מספיק לעלות ומתקבלת ההודעה. הוצאתי את הכרטיסי זיכרון (ישנה תופעה אחת לפחות שגורמת למסך כחול שקשורה לכרטיסי זיכרון) ניקיתי והחזרתי, כנ"ל עם ההארדיסק. הרצתי בדיקת דיאגנוסטיקה להארדיסק דרך הביוס - הראה שהוא תקין. הכנסתי דיסק של ה WIN XP שהותקן על המחשב, הוא מזהה את הבוט דיסק, לוקח לו הרבה זמן עד שהוא מתחיל לעלות אבל ברגע שהוא סופסוף עולה ישר קופצת ההודעת שגיאה שציינתי - מה שאומר שלא ניתן אפילו לפרמט את הכונן ו\או ל…
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
פירמטתי היום את המחשב לWIN7 ואחרי בערך חצי שעה קיבלתי את את השגיאה הזאת 3 פעמים יש לי msi wind u100 חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: c2 BCP1: 00000007 BCP2: 00001097 BCP3: 8078AE94 BCP4: 8078AE74 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\112409-14937-01.dmp C:\Users\aviv-wind\AppData\Local\Temp\WER-45421-0.sysdata.xml קרא את הצהרת הפרטיות שלנו באינטרנט: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040d אם הצהרת הפרטיות באינטרנט אינה זמינה, נא קרא את הצהרת הפרטיות שלנו באופן לא מקוון: …
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רכשתי עכבר bluetooth ואני לא ממש מצליח להפעיל את ה-bluetooth במחשב. יש לי VOSTRO 1320 ובדקתי בדיסקים שקיבלתי ולא נראה לי שיש לי DRIVER מתאים להתקנה. תוכלו לעזור?
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד של LENOVO ואני לא מצליח להפעיל את הבלוטות' של המחשב , יש ליד השעון סימן של בלוטות' בצבע כחול ואדום וכל פעם שאני מנסה להפעיל את ההתקן של הבלוטות' הוא רושם BLUETOOTH DEVICE NOT FOUND. PLEASE VERIFY THAT YOUR BLUETOOTH DEVICE IS PROPERLY CONNECTED AND TURNED ON. מה לעשות????
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד lenovo דגם 444635u ושאני מנסה להפעיל את הbluetooth הוא כותב שאין חומרה רציתי עזרה איך להפעיל את הbluetoot תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב נייד חדש יחסית של דל דגם 7548. נתקלתי היום בבעיה - חברתי רמקול bluetooth ואני שזה מוריד לי את עוצמת wifi עד כדי ניתוקים ואי אפשרות גלישה. האם מישהו נתקל בתופעה ומה עושים? לפנות לתמיכה טכנית של דל?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשעה טובה... וקצת מעוכבת מדי, קיבלתי לידי את ה-LIFEBOOK T4215. תודות לממליצים. אז מספר שאלות כדי להתחיל את מירוץ החימוש: 1. האם יש גירסאת ויסטה מיוחדת למחשבי TABLET, או שיש לרכוש את הגרסא הרגילה ולהתקין עליה את הדרייברים המתאימים? ואיזו גרסא "רגילה" מומלץ לרכוש? 2. האם מודולות זיכרון בנפחים שונים פועלות ב-DUAL? המחשב הגיע עם 512K והוספתי מודולה של 2GB, ואני תוהה אם הן פועלות במקביל, וכיצד ניתן לבדוק. 3. האם ניתן (ובכלל מומלץ) לעשות אוברקלוק למחשב נייד? התוצאות של ה-OC של הנייח שלי רק הולכות ומשתפרות. אני שמח לדווח כי כרגע ה-E6400 שלי פועל על 3.75GHZ והזיכרון (800) על 930. אני לא מחפש לשרוף את הנייד ולגמור את הסוללה תוך דקות... אבל אולי איזה פוש קטן לא יזיק (בכל זאת, מדובר…
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מנסה להגדיר בביוס מהיכן לעשות BOOT אבל ה BIOS מכיר רק את הכונן הקשיח. כיצד מכירים לו שיש גם USB ב NETBOOK?
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
האם יש מחשבים ניידים שלא ניתן לבצע בהם BOOT דרך DOK? יש לי מחשב נייד של HP בן 6 שנים עם כונן דפוק. ברצוני לפרמט את המחשב ולהתקין עליו מערכת הפעלה. כל ניסיונותי לעשות זאת דרך DOK נכשלו בזה אחר זה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי Lenovo G580 ומסיבה כלשהיא הוא הפסיק לקרוא את הדיסק און קי שלי (לא רק). פתחתי את הדרייבר מנג'ר וראיתי שיש בעיה בדרייבר של הUSB 3.0 וכאשר אני מנסה לעדכן אותו אני מקבל BSOD. למישהוא יש רעיון מה אני צריך לעשות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום יש לי MSI WIND ואני מפעיל את הBT וא)אני לא רואה את הסמל בשורת המשימות ב)גם שאני מפעיל אותו אז שאני הולך לתוכנה שלו של טושיבה אז הוא כותב BT HAS NOT STARTED.. מה עושים? תודה[br]פורסם בתאריך: 19.08.2008 בשעה 12:16:20 הסתדרתי תודה!
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-