עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Grayswandir,

היי, הצעה שקיבלתי למחשב לעבודה ביתית/משחקים ב6500 מה דעתכם? מה ניתן לשפר? תודה! מחיר הכמות בשקלים כולל מעמ מחיר הכמות בשקלים ללא מעמ מחיר בשקלים כולל מעמ מחיר בשקלים ללא מעמ כמות יצרן שם מקט 835 714 835.00 714 Intel Intel Core i5-9400F Coffee Lake Six cores CPU - No Graphics included. Require extern…

2. Started by zone glide,

בעקרון חבר שלי רוצה המלצה למחשב חדש.. ואני יודע לבנות מפרטים.. רק הקטע שזה יוצא לי בערך רייזן 7 + RTX 2070.. לפי מה שאני יודע זה יכול להיות אוברקיל מאוד גדול... לדעתכם באמת מדובר בבזבוז ושווה להביא גם מסך 144 הרץ חדש? או שפשוט לרדת בתקציב וזהו? הוא רוצה לנצל את התקציב ..

3. שלום, אני מחפש מחשב חזק (גם אם הוא יהיה חזק ממה שאני צריך). חשובים לי הדברים הבאים: 1. מעבד i7. 2. זכרון 16GB. 3. כונן SSD. 4. סוללה נשלפת(!) 5. תאורה אחורית למקלדת. 6. לא MAC, רק מחשבים עם WINDOWS. 7. גודל מסך - בעבר הייתי עם LATITUDE E6400 עם מסך "14 והיום עם LATITUDE 7370 שבו המסך "13 (אבל כמעט ללא שוליים). אז משהו בטווח של שניהם. כיום ברשותי מחשב DELL LATITUDE 7370 אחלה מחשב עם מסך מגע, כונן 512GB SSD, זכרון 16GB, מעבר m7 (טעות שלי!!). למחשב יש מספר בעיות - 1. המעבד לא משהו, עד שעולה הדפדפן לוקח יותר מדיי, לא ידעתי בזמנו שמעבד M ממש לא שווה באיכותו למעבד מסדרת i. 2. אם אני מקלי…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. היי חברים אודה לעזרתכם, יש לי מחשב נייח שנקנה לא מזמן במיוחד לעבודה על תוכנות 3D כמו REVIT, LUMION, 3DSMAX, SKETCHUP ועריכה כמו פוטושופ ואילוסטרייטור, להלן המפרט : לוח אם: Asus z370-p מעבד: intel core i7-8700K 3.7 ghz זכרון: GB16 DDR4 דיסק קשיח: KINGSTONE 250 GB SSD Hdd-WD 1tb כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE GTX 1070 ti אני מחפש מחשב נייד שיוכל לתמוך כלפטופ משני כשאני מחוץ לבית (לא לרינדורים אבל לעבודה שוטפת על תוכנות)., אני יודע שהתקציב לנייד לא גבוה אבל אין לי בעיה להוריד במעבד או זיכרון אם אינם חשובים לייעוד המחשב. אלו מחשבים שחשבתי שאולי יתאימו: 1. \h…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Ev,

היי, בניתי את המחשב שלי לפני כחמש שנים, עם המפרט הבא: מעבד: I7-2600K לוח אם: DP67BG של אינטל זכרון: DDR3 2X2G של GSKULL כרטיס מסך: MSI Radeon R9 270X אני חושב לשדרג, בעיקר כי אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך ל-NVIDIA שיתן לי יכולת לעבוד עם קודים של למידה עמוקה. ההתלבטות היא בין לשדרג את כל המחשב למחשב חדש, או לחילופין להשאיר את המעבד, לוח האם ואולי הזכרון ולקנות רק כרטיס מסך חדש. מה דעתכם, ההבדל צפוי להיות משמעותי? (הרי מדובר על הפרש מחירים משמעותי בין שתי האפשרויות) כי ממה שראיתי, לא נראה שיש הבדל משמעותי בין הI7-2600 שלי למעבדים החדישים בשוק. תודה לעונים

6. Started by etaiso,

היי, בהמשך לדיון הקודם, החלטתי כן לרכוש גם כרטיס מסך. עדכנתי את המפרט וזה מה שבניתי כרגע. המחיר מעט גמיש (עד4.5) . מיועד למסך FHD 1080. (למרות שאני שואל אולי לשדרג גם מסך בקרוב ולכוון ל2k). האם כדאי ללכת כבר על 2060 ? ואם כן זה ידרוש שינוי בלוח אם או ספק? ושאלה נוספת - מה ההבדלים בין כרטיסי ה-1660ti של גיגהבייט? מספר המאווררים? האם כדאי ללכת על ההכי יקר עם 3? מה דעתכם? https://www.tms.co.il/55807 קטגוריה מוצרים כמות מחיר מעבדים Intel Core i5 9400F / 1151 Tray 1 ₪ 706 קירור למעבדים Antec C400 Elite Performance CPU…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. היי שלום, מעוניין לרכוש את המחשב המפורט למטה במחיר 2400, האם משתלם לאדם שרוב יעודו זה גיימינג קל ? בתודה מראש ! מפרט מלא : מארז sharkoon TG4 בעל פאנל צד זכוכית מלא + פאנל קדמי עם זכוכית מארז איכותי מבפנים זהה ל Antec P8 מותקנים במארז מאווררי RGB של חברת Antec מדגם prizm RGB 120mm עם בקר מאווררים שמחובר לכפתור הreset במארז ! (ארבעה מאווררים) לוח אם Asus H97m-plus Mainstream H97 micro-ATX delivers enduring 5X Protection, high-clarity Crystal Sound 2 and M.2 for multitasking and multimedia use Proven quality - 5X Protection. 1000+ compatible devices. 7000+ validation hours. Crystal Sound 2 and Intel Gigabit Ethernet — a ga…

8. ברשותי דיסק קשיח חיצוני, WD My Passport ובו דיסק של 2TB . האם ניתן להחליף את הדיסק הקיים בדיסק פנימי אחר בעל קיבולת גבוהה יותר? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by maxth,

ברשות אחי מחשב נייח ברצונו למכור באיזה מחיר מומלץ למכור

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by spartan932,

שלום לכולם, מתכנן לקנות מחשב גיימינג ל3-4 שנים הבאות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000, ניתן לחרוג עד 500 בשביל שדרוג משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, שרת מדיה לטלויזיות בבית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב ברמה סבירה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by dorosen,

שלום לכולם, לא ביקרתי פה המון שנים.. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000, ניתן לחרוג עד 10,000 בשביל שדרוג משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, שרת מדיה לטלויזיות בבית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן 2T 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? קריטי מאוד, המחשב נמצא בסלון 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …

12. התקציב הוא עד 4000,אבל בעיקרון מעדיף להשקיע פחות(מן הסתם),צריך אותו בעיקר לגיימינג: CPU AMD Ryzen 5 2600 Processor Box (Gen 2) Motherboards Gigabyte B450M DS3H RAM Memory Corsair DDR 4 16G 2400 CL16 Vengeance LPX CMK16GX4M1A2400C16 Cases IPPON Case Thunder 2 Black/White + ANTEC PSU 550W NEO ECO MODULAR 80+ Bulk With New PC Only! Solid State Drives (SSD) Gigabyte SSD 240GB 2.5" SATA3 Hard Drives (HDD) WD HDD 1.0TB 5400 64MB SATA3 Blue 3.5 Video Cards Gigabyte GeForce GTX 1660TI GV-N166TOC-6GD המפרט עומד בתקציב שלי לגמרי,אבל אני לא סגור בעיקר על הcase שכולל גם ספק כוח וככה מוזיל את המחיר..אולי יש גם ד…

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  13. Started by no_flex_zone,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?5000 אפשר חריגה פלוס מינוס 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, פיתוח משחקים ביוניטי, וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?כן windows `10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזו…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by MaorK,

אהלן חג שמח, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, הזרמת סרטים ב-4K, במקרה הגרוע AUTOCAD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציי…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by גבי ורך,

שלום לכולם אני מחפש לפטופ לצורך עיצוב גרפי/לימודי אדריכלות בהמשך. אני צריך מחשב שיוכל להריץ את תוכנות העיצוב כמו אילוסטרייטור ופוטושופ. אני רוצה מחשב עם מעבד i7 ו 16gb ram, עדיפות לכרטיס מסך כמה שיותר טוב. גודל מסך 14 אינץ' ומעלה. התקציב שלי הוא עד 1500 דולר. תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Tomer24,

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  17. Started by Ron AbarGil,

שלום לכולם חיפשתי בפרומים מפרט למחשב עתידי שאני רוצה לקנות ב 2500 שח עכשיו המפרט שלפיי ההבנה שלי הכי טוב זה הוא מה אתם אומרים שווה תכסף או שאפשר לעשות מפרט טוב יותר תודה רבה על העזרה (: מעבדים: AMD Ryzen 5 2600 Processor Box (Gen 2) - מבצע אביב בקניית מחשב חדש ! כמות: 1 - מחיר: ₪ 666 לוחות אם: Gigabyte B450M S2H כמות: 1 - מחיר: ₪ 266 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2D3000C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 435 מארזים: IPPON Case Thunder 2 Black כמות: 1 - מחיר: ₪ 158 ספקי כוח: ANTEC PSU 550W Neo Eco 80+ Modular - BULK בקניית מחשב חדש- כמות: 1 - מחיר: ₪ 186 כונני SSD: Gigabyte SSD 240GB 2.5" SATA3 כמות: 1 - מחי…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by roey1,

מעוניין לקנות מחשב חדש בתקציב של עד 2500 שח. שימושים בעיקר גלישה , תכנות, הזרמת מדיה לטלויזיה. אין צורך בכרטיס מסך וכונן קשיח. העדפה ל: מעבד אינטל זכרון 16gb ספק מודולארי בניתי את המפרט הבא: https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?priceoffer=158980&sr=WD20EZRZ!1&work=y&products=CM8068403358811!1%7CGA-B360M-DS3H!1%7CHX424C15FB2K2-16!1%7CWD20EZRZ!1%7CP5-NPS!1%7CCP-9020103-EU!1%7CDCACO-FP701-CSA01!1%7C&Submit=X&fbclid=IwAR3tKLYdhyVfhm8Hqd-Pjj5l9ahUKgqpaoK8qGTFG2un95RvC0qHOKaWqoU אשמח לחוות דעת והצעות לגבי מארז,ספק ולוח תודה

• 24 תגובות
    • 4.5k צפיות
  19. האם כדאי לקנות מסך עם רזולוציית 1440×3440 כשכרטיס המסך שלי במחשב הוא RTX2060?

20. שלום לכולם אני מחפש לפטופ לצורך עיצוב גרפי אדריכלות אני צריך מחשב שיוכל להריץ את תוכנות העיצוב כמו אילוסטרייטור ופוטושופ. גודל מסך 14 אינץ' ומעלה. התקציב שלי הוא עד 3000 שקל אני לא מתוכנן לבצע המהרה חריגה מהתקציב רק אם ממש יש כדאיות תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  21. חשובים לי: מחיר, ביצועים (מהירות קריאה וכתיבה), אמינות (עמידות לאורך זמן) ואחריות (תקופת האחריות ואיכות השירות של נותן האחריות). תודה.

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  22. שלום רב מעונין לרכוש מחשב מיני, מתלבט מאד בין Intel NUC Kit i7 8650U BLKNUC7I7DNHE ל Gigabyte Brix GB-BRI7H-8550. לחנות בה אני מעונין לקנות יש רק את ה Gigabyte. עד כמה שהבנתי ה NUC הרבה יותר פופולרי, אבל לא הצלחתי להבין אם באמת יש הבדל משמעותי. השימוש העיקרי הוא פיתוח web ושימוש ביתי כללי. הדרישות הן עבודה חלקה עם 4k בעבודה שוטפת. לא מתעסק עריכת תלת מימד. אשמח לקבל את חוות דעתכם גם על כל השאר, מסך, זכרונות, וכו', התקציב עד 5200, כולל המסך והמחשב. שאר המפרט הוא כדלהלן: זכרונות RAM: DDR4 16G 2666Mhz Hynix כמות: 1 - מחיר: ₪ 431 כונני SSD: Samsung SSD 500GB 970 EVO Plus NVMe M.2 …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. תקציב: 1500? הסימן שאלה כי אני לא מבין במחירים ובמוצרים הללו,בסופו של דבר זה לעבודה משרדית בלבד אם אפשר לחסוך אז אני ממש אשמח אבל אני רוצה משהו איכותי שיחזיק לזמן רב תודה לכם שימושים: עבודה משרדית בלבד צגים מרובים 4 מסכים ואף 5 מפרט המחשב: ספק כוח: ANTEC 550W NE550M-OEM מארז:COUGAR MG110-W פרטי המסך: . 2 P2319H DELL& 2 E2275SWJ AOC

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  24. שלום, מחפש טאבלט אנדרואיד כמה שיותר גדול 12" במחיר סביר. להזמנה מיידית מאמאזון ארה"ב מתלבט לגבי זה לדוג': https://www.amazon.com/gp/product/B077TCVT7Q/ref=ox_sc_act_title_3?smid=A3GQ8W9AF8L0NJ&psc=1 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כמה שפחות. לא יותר מ $400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מסך מגע, משרדי, עבודה שוטפת כתיבת מסמכים אונליין ואפליקציות של אנדרואיד. עריכה: לא קריטי הצפייה בוידאו HD, חיבור למקרן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מק…

25. Started by efs sch,

לא רלוונטי

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים