ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,376 דיונים בפורום זה
-
היי, הרכבתי את המפרט הבא, כשאני מנסה לענות על הנושאים הבאים: התקציב - כמה שיותר קרוב ל2000 ש"ח המעבד - חייב להיות i5, רצוי שיהיה כבר 2400 כי ההבדלים במחירים לא משמעותיים. חשוב 4 ג'יגה זכרון. השימוש - תוכנות עיצוב ופיתוח קוד (photoshop, visual studio). הארדיסק - לפי מה שהבנתי, שימוש בHD מסוג SSD ישפר את הביצועים בצורה משמעותית ביותר, אם אני אתקין עליו את הוינדוס, ואת תוכנות הנ"ל לוח אם - קיבלתי כאן בעבר המלצה ללוח אם הנ"ל עם מעבד i3.. לדעתכם הלוח אם הזה מספיק איכותי? יש בו כרטיס קול, ויציאת HDMI? לא רשום באתר.. כרטיס מסך - אני לא מבין בזה, אני תוהה האם אני צריך כרטיס מסך מלבד זה שמגיע עם הלוח אם? אשמח לדעת האם המפרט הזה אפשרי להרכבה, ומה הייתם מוסיפים\מורידים כדי לשפר\להו…
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
http://www.buy2.co.il/o/aab0150e-ac3f-41c0-b89f-ec3954fadf2e יש את הדיל הזה המחשב הוא מפחיד ובוא נגיד , שבכל מקום אחר פחות מ4400 לא ניתן להשיג כשבKSP או IVORY עולה 4800 האם שווה לרכוש? החיסרון היחיד זה שהמקלדת שלו לא מלאה לפי דעתי...אין את המספרים בצד ימין
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
צריך להרכיב מחשב לא כולל כרטיס DVR לצורך הרכבת מערכת אבטחה של מצלמות דרישות מינימום של המערכת מי שיכול להמליץ אני ישמח לתגובות
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
]רצ"ב מפרט מחשב המיועד לשימוש ביתי(דגש למשחקים) עפ"י הצעה שקבלתי מחבר (סטודנט למחשבים). מעבד :..AMD ATHLON 64*2 DUAL CORE 3800. לוח אם:ASUS M2N E 570 ULTRA SOCKET AM2 כרטיס זכרון: KINGSTON 1GB(2*512MB)DDR2 667PC2 5300 CL5. כונן קשיח:W.D 160 GB 3.5 7200 RPM SATA 2 כרטיס מסך: ASUS EN7600GS Silent/HTD/256M PCI-E צורב dvd: LG GSA-H22N DVD±R/RWX18 Drive רמקולים: רמקול למחשבוINSPIRE 2.1 2500 וCreative. מארז מתאים כולל ספק כח ומאווררים. מקלדת +עכבר. קבלתי מס הצעות למפרט זה בתחום של כ3800 עד 4350 שח. להלן מס הערות שקבלתי מהמוכרים יחד עם הצעות המחיר: קיים מעבד TRAY ומעבד BOX נאמר לי שמעבד AMD נוטה יותר להתחמם ובגירסת BOXיש קרור בלוח לעומת TRAY ללא קרור ,המצריך מאוורר מיוחד למעבד(…
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם צריך לנצל אז לנצל. אם אפשר לחסוך אז לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ~ אם ההבנה שלי על עלותו של מחשב היא שגויה, אז אפשר לומר לי את זה ואני לא אעלב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: heroes 3/4, GTA san andreas, prince of persia:all of them -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל המסך 19 א…
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי, לחבר שלי יש מחשב ישן ומשחקי מחשב עובדים לו ממש לאט (גם על האיכות הכי נמוכה רוב המשחקים לא מתקרבים ל60 FPS). זה המפרט שלו: אין לו הרבה תקציב, אז הוא מחפש מה אפשר לשדרג בזול בשביל לשפר את המצב. מה אתם מציעים? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנטית לקולנוע בבצלאל, צריכה מחשב שישמש אותי למשך שנותיי כסטודנטית לצרכי הלימודים. הצורך העיקרי הוא עריכת וידיאו, מדובר על סרטונים קצרים בני כמה דקות עד חצי שעה גג.- שימוש בתוכנה avid מעבר לזה, שימוש די בנאלי של סטודנטים וכמחשב ביתי, שמיעת מוזיקה, צפייה בסרטים, צריבה, אינטרנט, office כמובן ושכחתי עבודה מדי פעם גם על photoshop קיבלתי את ההצעה הבאה, אשמח לקבל חוות דעת שמתייחסת, להתאמה של הרכיבים בינם לבין עצמם, התאמת המחשב לצרכיי, טיב המחשב מבחינה ביצועית וכמובן מחיר... אז הנה זה בא: מעבד: p4 775 3G 2MB 64BIT לוח אם: GigaByte GA-81945P pro זיכרון: 2x512 crosair DDR2 533Mhz דיסק קשיח: WD 100GB SATA + 160GB SATA2 צורב: NEC/LG x16 כונן אופטי: CDRW…
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
ממש אתגר לדעתי, מה אתם אומרים? אני צריך את זה די דחוף... אולי אפשר ללכת על מסך CRT כדי לחסוך כמה שקלים. יש סיכוי?
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
חדש בפורום נתחיל בכך שהמחשב הנוכחי שלי עם מעבד AMD K6 שבק חיים בשבוע שעבר חשבתי שמדובר רק בספק כוח שנשרף, אולם מסתבר שהיו לו עוד כמה בעיות, לאחר ההדלקה (הספק הוחלף) הוא מסרב לעלות. מעוניין במחשב חדש, לשימוש ביתי, משרדי מערכת XP PRO - באם תלוי בי לא מתכוון להחליף לויסטה בזמן הקרוב משמש בעיקר לגלישה באינטרנט, עבודה באופיס, עבודה בVPN , צפייה בסרטים וכמובן, משחקים של הילדים, כאשר המשחק הכי כבד :"סימס חיות" אני משתשמש במסך LCD 17 של סמסונג שיש לו חיבור DVI (שאולי כדאי להשתמש בו?) לאחר קריאה ועיון בפורום, הבנתי שבתקציב נמוך ניתן עדיף להשתמש במעבדי AMD מכיוון שמקבלים תמורה גבוה יותר לכסף. מכיוון שהמחשב פתוח 24 שעות ביממה, יש העדפה למארז שקט. זה המפרט שהרכבתי , מעדיף ל…
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, יש לי אפשרות להביא מארה"ב (תוך שבוע את המחשב הבא): HP Pavilion dv6700t Operating system Genuine Windows Vista Home Premium (32-bit) Processor Intel® Core 2 Duo Processor T7500 (2.20 GHz, 4 MB L2 Cache, 800MHz FSB) Display 15.4" WXGA High-Definition HP BrightView Widescreen Display (1280 x 800) Memory 2GB DDR2 System Memory (2 Dimm)!! Graphics Card 256MB NVIDIA GeForce 8400M GS - For Core 2 Duo Processors!! Personalization HP Imprint Finish (Radiance) + Webcam + Microphone Networking Intel® PRO/Wireless 3945ABG Network Connection Hard Drive 160GB 5400RPM SATA Hard Drive Primary CD/DVD Drive SuperMulti 8X DVD+/-R/RW with Double Layer Support Primary Batt…
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה למחשב עבודה (פיתוח) ב 3000 ש"ח. המחשב יריץ MATLAB וסביבות לתכנות אתרים ואפליקציות אנדרואיד. לא צריך מסך. מספיק כרטיס גרפי און-בורד. צריך 8 GB זיכרון (לפחות). אפשר לוותר על דיסק SSD כדי לחסוך בעלויות. מספיק דיסק 500 GB. אני מעדיף מעבד אינטל. לא צריך כונן אופטי. צריך מקלדת ועכבר. אני מניח שזה מפרט לא סטנדרטי ...... מקווה שתוכלו לעזור. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקציב המשוער 3000-3700 אם יש הצעה מיוחדת ניתן לחרוג מעט מטרות המחשב: בעיקר אינטרנט מעט אופיס משחקים (קלים או כבדים) - לא, מלבד אונליין. צפיה בסרטים - כן. עריכה גרפית - לא. גודל המסך - כמה שיותר משקל רצוי - פחות מ 2.5 Kg האם נדרש זמן סוללה ארוך - מעל 5 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA, HDMI וכו) HDMI - חייב ESATA - למה זה טוב ?בלוטות - למה זה טוב ?גודל מינימלי של כונן קשיח - 320 יספיק, האם לשימושים שהוגדרו יש משמעות ל- RPM ? כונן CD/DVD צורב - רצוי כונן Bluray - לא האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - כן האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא יש היום הצעה http://www.buy2.co.il/After_Party/DailyDeal/Index/12f…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים, אני צריך את עזרתכם בבניה של מחשב שישמש בעיקר לHTPC ולגיימינג ברמה בינונית. המחשב יישב בחדר שיינה וישמש אותי בתור טלוויזיה, צפייה בסרטים וכמחשב להרצת משחקים. נקודות להתחשבות: - אין חשיבות למארז יפה/עומד או שוכב העיקר שיהיה יעיל. - רמקולים 2.1 יספיקו. - לא כולל מסך , עכבר ומקלדת - כרטיס מסך בינוני שיוכל להתמודד עם משחקים חדשים. - דיסק קשיח עד 1500 ג'יגה ניתן להסתפק גם ב1000 ג'יגה. - כרטיס טלויזיה שתומך במערכת הפעלה win7(התיחסות למסך ולכרטיס טלויזיה רשומה למטה). - אין צורך במערכת הפעלה. - שיכלול הרכבה של המחשב. - עדיפות לחנות באזור המרכז(ת"א והסביבה). תקציב: 4200+- בנוסף לכל מה שכתבתי יש לי דילמה: כחלק ממחשב חדש יש צורך במסך חדש שיחליף את הטלויזיה בחדר, ראי…
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים (חדשים - בהגדרות איכות נמוכה), סרטים * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? לא קריטי - עדיף לא יותר מ3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא פחות מ-3 שעות בהקרנת סרט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן - HDMI שאפשר יהיה לחבר לטלויזיה * בלוטות? כן - כשמחברים לטלויזיה, שאפשר לשלוט עם עכבר אלחוטי / מקלדת אלחוטית * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? מספיק 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD זה סטנדרט היום לא? * כונן Bluray? נחמד אם יש, לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? ישראל.. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? צריך שיהיה build quality טוב. יש לי ניס…
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד בתקציב של פחות או יותר 5000 שקל אין לי העדפות לשום חברה
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3000 (עם חריגה של עד 500 שקל, רק אם הדבר מחייב), מזומן. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים: COD4 CRYSIS, GTAIV וכו'. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מקלדת. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? העיצוב בינוני, הקירור בינוני, כמובן שעדיף כמה שיותר קר. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? מחשב שיהיה אפשר לשדרג בעתיד כדי שלא אצטרך לקנות מחשב חדש כל פעם 9. האם חשוב שקט? עד כמה? השקט חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא. 11. במפרט למשחקים - באילו משח…
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכם,הביאו לי 3 מפרטים. עכשיו אני לא ממש מבין בזה. אז איזה מפרט הכי טוב מבין ה-3 ? ואגב,הציעו לי להשים 4 ג'יגה RAM במפרט שאני יבחר,כי שמו לי 2.... אשמח אם תעזור לי : 1 GeCube Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤920 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1223 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤280 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=211 מסך מחשב Samsung 226BW LCD 22'' Wide 2ms ¤1340 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=941 NZXT Alpha + NZXT PP500W PSU ¤480 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1166 G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL5 ¤199 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=34 GIGABYTE GA-P35-D…
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אממ זה מחשב לעיבוד תמונה בעיקר תנו לי חוות דעת אם המחשב יעבוד כמו שצריך וזה ומה לשפר אם יש מה לשפר תודה מעבדי אינטל Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1110 לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 530 זכרונות DDR II 667 כמות שני סטיקים 512MB V-Data 600 כרטיסי מסך Sapphire (ATI) X1600XT 256MB, TV, DVI, PCI-E 740 דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 415 מארזים HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Black 240 סה"כ 3635
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני יודע שאין אנטנה פיזית שיוצאת מהמחשב אבל עדין יש אנטנה פנימית איך אני מוצא אותה? המחשב הוא GIGABYTE N566 תודה נ.ב מישהו יודע דרך להגביר את הטווח של הרשת האל חוטית בצורה זולה?
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם וצהריים טובים:} המחשב מיועד לעיבוד וסריקת תמונות ברזולוציה גבוהה ביותר של 1024dpi כאשר קובץ סרוק יכול להגיע לנפח של 0.5GB . חשוב שהמחשב יהיה מסוגל לאכסן DATA של לפחות 2TB על גבי כונן יחיד. -דרישה להגנת נתונים כוללת שימוש ב raid מתאים - אשמח להמלצת raid -מערכת ההפעלה שתותקן היא vista ultimate -תוכנת עיבוד התמונה היא adobe - photoshop CS2 ME -המסך אמור לתמוך ברזולוציה של 2560X1600pixels -סורק איכותי בממשק (firewire (IEEE1394 שיהיה מסוגל לסרוק דפים בגודל של עד A3 כולל אפשרות לסרוק נגיטיבים של תמונות. *המחשב מחובר לרשת עם כרטיס רשת של 1000mb *יכולת לצרוב עבודות ולהעבירן למחשב אחר *כולל ציוד היקפי של מקלדת, עכבר וצורב אשמח למפרטים שכוללים הסברים , במקר…
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
הרבה זמן לא הייתי פה.. כבר חצי מהדברים שלמדתי שכחתי. אח שלי קונה מחשב, והייתי רוצה שתעזרו לי לבנות מפרט בשבילו למשחקים כבדים שנכנס בתקציב (ניתן להתגמש ב200 ש"ח) אח שלי מחכה לזה כבר הרבה זמן, אז עזרה מהירה תבורך תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
למשחקים: מעבד ADM athlon 64 3000+ 2.0 GHZ 512 BOX (Socket 939 דיסק קשיח 120GB 7200 RPM IDE Western Digital כרטיס מסך Gefoce 6200TC sound card (on board) מארז midi Tower ATX זיכרון 256Mb x2 kalu 512 לוח אם Asus A8NE-fM \ Bulk רמקולים סאב עם 2 עכבר אופטי מקלדת מולטימדיה 3400 ש"ח. מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
היי. המחשב הנייד של אימא שלי כבר ממש ישן, וממש ממש איטי. היא עובדת בעיקר עם מיילים (אאוטלוק), סקייפ, מסמכים, ורואה סרטים להנאתה. האם כרום בוק זה רעיון טוב? התקציב הוא כמה שפחות, כל עוד יש מצלמה לשיחות טובה יחסית ומהירות סבבה לעבוד איתה. היא גרה בלונדון. לדעתי היא יכולה לזרום על יד שניה אם צריך. מסך לא משנה איזה גודל. אבל עדיף מחשב קומפקטי וקטן. בעדיפות עם כונן דיוידי, אבל לא חייב. תודה רבה לעוזרים.❤️
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צהריים טובים אני מחפש לעזור לחבר בקניית מחשב לאולפן הקלטות ביתי בתקציב של כ4000 ש"ח. בפעם האחרונה שהמלצתי למישהו על מחשב מסוים, הNVIDIA 6600GT היה אחד הכרטיסים החזקים בשוק, אני מניח שהרבה מים זרמו בירדן מאז.. מדובר במחשב לאולפן הקלטות קטן, והתקציב מתייחס למחשב בלבד, ללא ציוד היקפי. המחשב יתמודד עם עריכת שירים (CUBASE, PROTOOLS וכיוצא בהם) ואינטרנט/אופיס בין לבין. בעל האולפן מבקש עדיפות למעבד i7, וללפחות 16GB זיכרון , ויש לו 2 כוננים שהוא ישמח לחבר אותם למחשב, בלי קשר הוא מבקש גם כונן SSD לדעתי הלא מקצועית מוזיקלית, יש צורך בכרטיס קול כלשהו (?) וכמובן דרושה מערכת הפעלה Windows העדפה כמובן שהמחשב יגיע מורכב. …
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב למשחקים עד 5000₪.ברמת שקט כמה שיותר גבוהה (בלי מסך ושאר ציוד הקפי) . ספק כח ומאווררים חיבים להית שקטים מאוד ולא להוציא צלילים מיותרים, מארז – איכותי ומונע רעשים ואבק. לגבי ספק כח אני מודע לזה ששומעים אותו בעומס רציני, אך איני רוצה לשמוע אותו בעומס קל עד בינוני. אני גם מחפש קרור ראוי כי המחשב יעמוד בחדר בלי מזגן וחם מאוד פה בארץ. אקנה את המחשב כנראה מ skypc. אפשרית חריגה של כמה מאות שקלים. לא מענינות אותי מערכות מורכבות ב TMS, RMS, IQPC etc…. כי אין אותן חנויות בחיפה. המשחקים שאריץ COD, MoH, GTA4, Crysis, Chernobyl, NFS בהגדרות בינוניות פלוס בזולוציות מותאמות לכל משחק בניפרד, עד 1920-1080. מערכת לדיגמה: CPU – i3-2100, לא רוצה להוציא פי שניים…
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-