עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Mantis,

http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=16043&zap=1 הוא נראה מחשב סביר, האם לדעתכם שווה את המחיר? מה האלטרנטיבות שלו? (מחשב לסטודנט להנדסת מחשבים).

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי את הנייד שבכותרת, השתמשתי בו שנה ולמען האמת מההתחלה די התבאסתי על הקנייה, לא בגלל הלפטופ עצמו (הלפטופ סוף הדרך בכל אספקט) אלא בגלל שאני לוקח אותו איתי 5 פעמים בשבוע והוא גדול (17") וכבד (לא יודע כמה בדיוק). הסתבר לי בדיעבד שהוא באמת יותר לפטופ לבית ולמשחקים (יש לו כרטיס מסך מעולה). אני אקנה עוד כמה חודשים לפטופ אחר ואולי אמכור את זה. אשמח לדעת כמה אתם חושבים שהוא שווה בימינו. תודה רבה מראש לעוזרים!!!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. [table][tr][td] [table] [tr] [td] מק"ט [/td] [td] מוצרים [/td] [td] כמות [/td] [td] מחיר [/td] [/tr] [tr] [td] C3450T [/td] [td] Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray [/td] [td] 1 [/td] [td] ₪907 [/td] [/tr] [tr] [td] ZM5X [/td] [td] ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד [/td] [td] 1 [/td] [td] ₪129 [/td] [/tr] [tr] [td] GB75MD3H [/td] [td] Gigabyte GA-B75M-D3H [/td] [td] 1 [/td] [td] ₪379 [/td] [/tr] [tr] [td] GZ-G1SGS [/td] [td] Gigabyte GZ-G1 PLUS Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN + 430W Seasonic [/td] [td] 1 [/td] [td] ₪425 [/td] [/tr] [tr] [td] K8G1600HBKF [/td] [td] 8Gb KINGSTON KIT ( 4G X2) Hyper-X BLUE …

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קצת מהכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש …

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  5. Started by ofirrjd,

היי, יש לי מחשב נייד של פקרד בל שנקנה בצרפת. הוא התקלקל ואין לי איך לתקן אותו. למי אני פונה? תודה, אופיר

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום חברים, בעבר כבר עזרתם לי לבחור מחשב מ א ו ל ה ולמדתי לסמוך על דעתכם ב-100% . הפעם אני מחפש מפרט לעריכת וידאו HD עם מעבד חזק, דיסק גדול, והרבה זיכרון - וכל זה בתקציב מוגבל יחסית. אין צורך בחיבור firewire או ציוד הקפי כלשהו. והני השאלון: ------------ . מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (עבודה משרדית, צפיה בתכני HD, משחקים, עריכת HD) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש תדיר בפרמייר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסי…

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  7. Started by LucyB,

שלום,רציתי להתייעץ לגבי המחשב הנייד הבא:http://www.buy2.co.il/Center/dailydeal/index/493b4...מפרט מלא:http://netex-nav.com/cssfiles/buy2/Dell%20Inspiron...כמו שרשום באתר של הקופון, המחשב הוא "מחשב נייד מחודש (עודפי מלאי ממפעל יצרן, לא היה בשימוש לקוחות סופיים)". רציתי לדעת מה בדיוק זה אומר, והאם לדעתכם זה משנה (אין לי ידע בנושא)?בשיחת טלפון איתם נאמר לי שהמחשב היה איפה שהוא היה (הם לא יודעים), ומסיבה מסוימת הוחזר למפעל Dell בארה"ב, שם הוא נבדק, שופץ, תוקן והוחלפה לו כל הפלסטיקה, ואז הגיע אליהם. יש על המחשב אחריות לשנה וניתן גם להרחיב אותה לשלוש שנים ב-300 ש"ח.אני מתחילה ללמוד בשנה הבאה מדעי המחשב, כך שהשימוש העיקרי שלו יהיה ללימודים, וכן חשוב לי שיהיה אפשר לשחק בו סימס (כ…

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  8. שלום לכולם , אני מעוניין במחשב חדש אבל פשוט בתקציב הנמוך שציינתי . אציין שאין צורך ברמקולים+עכבר+מקלדת+מסך . מתארגנים כמה חבר'ה לקנות למקלט בצפון . המחשב מיועד לשימוש אינטרנט על מערכת XP ומשחקי רשת פשוטים לילדים . אולי בעתיד אני אארגן כרטיס מסך PCIE אז עדיפות שיהיה סלוט כזה . חנויות רלוונטיות למפרט : KSP או אייבורי . תודה למי שעוזר .

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  9. מחשב Inspiron של DELL שנקנה באוגוסט 2008, בן כמה חודשים בלבד, וכבר נדפק ההארדיסק. בדיקה של checkdisk מצאה סקטורים פגומים בדיוק במקום בו נמצאים קבצים של מערכת ההפעלה, והמחשב בכלל לא עלה. אני לא יודע אם זה נפוץ בניידים, אבל במחשב הנייח שלי יש לי הארדיסק של 30 ג'יגה בן 8 שנים שמעולם לא היתה בו תקלה. נו, מילא - בשביל זה יש אחריות לא? המחשב הספציפי הזה נבחר במיוחד בשביל ה-3 שנים אחריות שנותנים DELL. פניתי לשירות לקוחות שלהם בארץ, מסתבר שהם ממש מחביאים את מרכזי השירות והמעבדות שלהם. נסו לחפש באינטרנט או באתר שלהם ולא תמצאו כלום. אח"כ הם אמרו לי שזה בגלל שכל פניה צריכה לעבור דרך המוקד הטלפוני שלהם. אז זהו, שהם לא עונים לטלפון. בתקליט יש הודעה שהמוקד פועל רק מ-8 וחצי בבוקר, אבל…

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  10. Started by ztzuk,

האם מישהו יודע עד כמה הקפיצה הזו בזיכרון שעל המעבד משפיעה על הביצועים ? במחיר בהחלט יש השפעה, השאלה היא האם זה שווה את זה, הצורך שלי הוא במחשב מאד מהיר אבל יותר בתקשורת בין המצלמה והדיסק הקשיח והזיכרון, לא יודע כמה המעבד מעורב פה. תודה.

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  11. Started by InFecT[0]r,

שלום לכולם ושבוע טוב אני מטלבט על איזה לוח ללכת http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3469&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=638

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  12. Started by ReDragon710,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לרוב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפיד 3 ודומיו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוי - גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…

13. Started by hatul,

אחי ביקש ממני המלצה למחשב נייד לאוניברסיטה. הוא צריך אותו בשביל סיכומים ואינטרנט ככה שהוא יכול להיות חלש אבל הוא רוצה מסך של 15 אינץ'. כדאי זמן סוללה טוב של 4-5 שעות והמחשב צריך גם לכלול ווינדוס. חשבתי על Dell Inspiron N5050 i3-2330M GMA 3000 HD אבל מצאתי אותו רק עם שנה אחריות ואני ממש חושב שצריך להיות 3 שנים אחריות. האם יש לכם המלצה למשהו? תודה רבה בשמי ובשמו.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by baruchiro,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, Android Studio, Eclipse 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?- כרטיס מסך 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.- לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב?-…

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. לצורך עריכת וידאו ביתי, מוזיקה, תמונות, מסמכים ואינטרנט. (טוב נו קצת משחקים פשוטים :) SAMSUNG 701T 17" 12ms Athlon64 3000+ (S-939) GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 512Mb 400MHz Samsung 160GB 7200 8MB WD1600JB xfx 6200 Max 256MB TurboCache,PCI-E NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 כולל מארז 400W מקלדת, עכבר, רמקולים (S370) יצא בערך 5200 ש"ח.

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  16. אז כבר החלטתי על intel i5 6500 וgeforce gtx 1050. לא בטוח אם 1050 Ti או לא לא סגור על i5 tray או box ולא יודע מה ההבדל אשמח אם תסבירו לי מה זה overclocking ולמה זה רלוונטי האם msi b150 mortar טוב לי? איפה אפשר למצוא אחד? מחפש ליהנות מהגרפיקה המקסימלית ומ60 fps, מסך 1080p עם חיבור HDMI ציוד היקפי נמצא, אבל בקשה מיוחדת היא שיהיה נוח להחליף בין רמקולים לאזניות ולא לזחול מאחורי המחשב ולהחליף בין החיבורים כמו עם המחשב הנוכחי. אשמח לשחק עליו משחקים ברמת ספויילר Dying light Arkham knight Assassins creed החדשים Just cause 3 TESV skyrim remastered Watch dogs De…

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by maya fisher,

אני אשמח לעזתרכם לרכישת מחשב ניד ללימודי תקשורות חזותית . מה התקציב המקסימאלי?6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג חריגה של500 שח 2. מה שימושי המחשב : עריכת ווידאו עריכת תמונות שימוש בתוכנות אדובי למנהם ואנמציה כמו מאיה ו זיבראש ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב במקור לא מיועד לגיימניג אבל אם יוכל להריץ משחקים זה יכל להיות נחמד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מעדיפה שהגודל יהיה 15 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לא ממש יודעת…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by omridomi,

שלום לכולם, זקוק להמלצה למחשב עם הדרישות הבאות: גודל מסך - 14-15 (13 קצת קטן לי) מעבד - אפשר להסתפק בi5 זכרון - שתהיה אפשרות לשדרג ל8GB לפחות. הארדיסק - 256ssd , אך אם יש אפשרות ל32ssd + הרדיסק רגיל אז גם סבבה משקל - שיהיה לפחות פחות מ2 ק"ג תקציב - 7000 ש"ח. המון תודה

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  19. Started by DUDEnamE,

* מטרות המחשב? צורך משרדי וצפיית סרטי HD 1080 * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עד 15 אינ'ץ לא משנה מבריק או מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיף כמה שיותר גדול FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משנה כלכך * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא משנה כלכך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) שיהיה אפשר לחבר שני מסכים * Bluetooth? צריך * גודל מינימלי וסוג ש…

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  20. יש לי מחשב נייד של LG דגם R510. הוא משמש כמחשב משני. הוא נתקע לי המון, וגם התקנת ווינדוס לא כ"כ עוזרת להרבה זמן. הייתי אצל טכנאי, הוא אומר שהמאוורר עובד, אבל על ריק, כי בעצם הכל מלא אבק בפנים, והוא לא מצליח לאוורר בפועל, ולכן המחשב מתחמם (מה שנכון) ולכן הוא נתקע וזה עניין של זמן עד שימות.. הוא רוצה על פתיחת הנייד והניקוי 180 שקלים. אפשר לעשות זאת לבד? אפשר לקבל הסברים, במידה וזה אפשרי? תודה!

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  21. Started by ard,

שלום אשמח לקבל חוודת דעת לגבי המפרט הבא מיועד לגלישה באינטרנט ולמשחקים דרך האינטרנט המחיר כולל מסך מחשב 1625 ש" http://www.couponic.co.il/?deal=14 סט רכיבים Intel® Crestline G41M + ICH9M מעבד Intel® ™­DualCore Processor E5700, 3.00Ghz יציאת התקן קול Realtek® ALC662 High Definition 5.1 Channel דיסק קשיח 500Gb SATA2 3.5" 7200RPM כונן אופטי DVDRW Multi Burner X22 SATA2 כרטיס רשת Realtek® 8111C 10/100/1000Mbit זכרון פנימי 2Gb DDR3 -1333Mhz יציאות USB - שש יציאות X USB2.0 (שניים מקדימה) כרטיס מסך Intel® Graphic Media Accelerator X45 תודה

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  22. Started by No-One,

שלום לכולם לקראת השקת המעבדים החדשים של AMD אני מתחיל בעזרת השם יתברך לקנות חלקים ולהרכיב בעצמי. המערכת מיועדת להציג על מסך Asus 27" 2K, בקצב רענון גבוה. כרגע אני מתחיל עם ספק כוח ומארז, השאר בהתאמה בהמשך. המעבד עתיד להיות המחליף של 2700X, כלומר השולחני המוצלח יותר שהם יציעו. כרטיס מסך בסדר גודל של 2080, גם בהמשך. מתוכנן OC. הצעות: לספק- מודולארי מלא ואיכותי. מארז - ATX,זכוכית מחוסמת, RGB רצוי, במידה ולא אז אתקין מאווררי RGB. הסתרת ספק כח, וכבלים בצד,מאוורר. תקציב למארז - עד 800. ספק כוח- בהתאם לנדרש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב 3000 עם חריגה של 200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ, תכנות, עבודה משרדית, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא דיל ברייקר. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8.…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Admondi,

המלצה למחשב נייד לעבודה, שימוש באופיס ואינטרנט בעיקר. שיהיה חזק, מהיר, אמין, יחזיק מעמד לתקופה ארוכה. קל.13-14'' זיכרון אחסון גדול יחסית. זיכרון עבודה 16GB לפחות מחיר כ 3,000 מקסימום 5,000 תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. 1 LG GH22NS50 Super Multi DVD Rewriter Sata x22 Black Oem 145 ש"ח 1 Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU 440 ש"ח 1 Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS 240 ש"ח 1 G.Skill 4GB Kit (2x2048MB) DDR2 PC8500 1066MHZ 5-5-5-15 F2-8500CL5D-4GBPK 405 ש"ח 1 Gigabyte GA-EP31-DS3L Intel® P31 + ICH7 Chipset LGA 775 Model 39273/GEP31DS3L 355 ש"ח 1 Intel Pentium Dual Core E5300 Processor 2.6GHz 2Mb 800Mhz Box 358 ש"ח 1 Sapphire ATI Radeon 4830 512MB DDR3 Retail Model S483512D3 485 ש"ח סה"כ 2,419 ש"ח יש אלטרנטיבה טובה יותר למתחרה AMD?

• 4 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.