עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי לסרטי HD, משחקים קלים, אינטרנט ועבודות. הוא חייב להיות בעל רמת ניידות גבוהה ולכן במשקל של עד 2 קילו. התקציב הוא עד 5K.

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  2. אני ליאור אני חדש בפורום יש לי כיום מעבד 775 מהירות 3000 כרטיס מסך 8800 bfg gtx 2 הארדיסקים של טרה 4 גיגה זכרון 667 ddr2 אני רוצה לשדרג את הלוח אם והמעבד אני צריך שהמחשב יעבוד בעבודה קשה כמו הרצת מחשבים וירטואלים לסימולציות משחקים אני רוצה משהו ממש טוב מה המעבד הכי חזק שאני יכול לקנות כרגע שווה ערך לכסף אם אפשר סדר המלצות מלמעלה למטה לא הבנתי מה יותר טוב ליבה כפולה או מרובעת כמו כן המלצה ללוח אם נ.ב אין לי בעיה להזמין דברים מחול תקציב 2000 ש"ח אם זה ממש קריטי + אפשר לחרוג תודה רבה

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  3. Started by s.cheetah,

dual monitor מכירים כאלה?

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  4. שלום, המחשב דל E4300, עם XP מותקן ויכולת שדרוג לויסטה עסקים (ובהמשך כמובן לWIN7). רציתי לדעת איך אני יכול ליצור מחיצה (partitioning) בהארד דיסק, כך שמערכת ההפעלה תהיה בכונן אחד וכל המסמכים והמדיה בכונן השני. האם זה משהו שאפשר לעשות לבד? האם אני צריך טכנאי עבור זה? תודה

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  5. שלום לכם. אני צריך עזרה בקניית מחשב נייד. הצרכים שלו: משקל - עד 3 קילו (אם אין ברירה, אפשר גם 3.5). מטרה: משחקים משנת 2008 ומטה (NBA 2008, FIFA, ואולי גם COD) +לימודים ועבודה. אם אפשר, שיהיה גם נוח לסרטים אבל לא חובה. דיסק קשיח: עד 160 GB יספיק. גודל מסך: 15' ומעלה. זיכרון - אני חושב ש-2GB יספיקו. אורך סוללה: יש צורך באורך סוללה של לפחות 3 שעות, וטעינה מהירה עקב ריבוי העבודה. אם יש צורך עוד נתונים, אשמח לתת. אגב, אם התקציב נמוך מדי, אז לא חייב שיהיה מתאים למשחקים משנת 2008.. גם 2007 (ואפילו 2006) יהיה טוב. תודה מראש לכל מי שיכול לעזור, ושיהיה לנו המשך סוף שבוע רגוע.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by tulz,

אני רוצה להרכיב מפרט עד 4K (מארז ואר דיסק כבר יש לי מהמחשב הקודם במצב מצויין (המחשב הקודם בן שנתיים) אז אל תשימו לי) מטרות המחשב הם משחקים,עבודה וקצת מסנג'ר ועבודות וחשוב שיהיה מאוד חזק למשחקים. המפרט ביינתים: מעבד:AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7217 לוח אם:Albatron K8NF4X nForce 4X Motherboard http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7134 כרטיס מסך:ATI RADEON X800XL 256MB PCI express DVI + TVOUT http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=ATIX800XL-256&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=18&aff=Zap ספק:HEC 350W HEC-350AR-TF TUV/CE STANDARD 20/24PIN http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8448 זכרונות…

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  7. מפרט לעבודה משרדית עם סרטים פה ושם (לא משחקים). המפרט: (הרכבתי בלמיר, תסלחו לי אם יש שגיאות כתיב בהעתקה (מי בונה אתר לקניות בפלאש?!)) מעבד - AMD Athlon XP 2500+ No fan לוח אם - ABIT NF7 זיכרון - DDR Micron 400mhz 512MB מארז - Compucase CI-6A19 מאוורר למעבד - Coolmaster ... Socket 370/A אני לא צריך מסך ורכיבי חומרה אחרים (כונן קשיח וכו'). לגבי כרטיס מסך - יש לי TNT2 Model64. כתוב באתר של Abit שהלוח עובד ב-AGP x4/x8. מישהו יודע אם הכרטיס עובד במהירות הזו? לגבי לוח אם - מה ההבדל בין גרסה 2 של הלוח לגרסה הראשונה? לא כתוב באתר של למיר איזו גרסה הם מוכרים ולא מצאתי מידע באתר של Abit לגבי זיכרונות - ממתי ולמה המחירים כל כך יקרים? צפויה ירידה במחירים בזמן הקרוב? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  8. שלום, ברשותי 2 מחשבים ניידים שפשוט לא זזים. אחד ישן יחסית(בן 6~ שנים) של LG, עם וינדוס XP ולא מסוגל להריץ firefox בפחות מדקה, הגלישה עצמה גם כן מאוד איטית(הרבה יותר מאשר היה חדש יותר) ובכלל כל פעולה לוקחת המון המון זמן(כמו העתקת קבצים, פתיחת מסמכים בוורד וכו'). פירמוט לא עזר, גם ישר אחרי הפירמוט המחשב עבד זוועה. השני בן שנתיים של טושיבה, הגיע עם ויסטה אבל גם שפירמטתי והתקנתי XP הוא בקושי זז. אמנם עובד מהר יותר מהקודם אבל עדיין הוא אמור לעבוד הרבה הרבה יותר מהר. המחשב הזה גם מתחמם בצורה קיצונית ואני די בטוח שמשהו בקירור לא תקין(המאוורר כן פועל). מה אני יכול לעשות כדי לנקות את המחשבים(כדי להוריד את הטמפ')? יש מדריכים כלשהם שמסבירים איך לפרק ולנקות מבלי להרוס שום דבר? יש עוד…

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  9. שלום המחשב מיועד לעבודה הביתית שלי, שיוכל להריץ משחקים ברמה בסיסית אבל זה לא השימוש העיקרי. אני צריך את דעתכם בעיקר לגבי לוח האם. תודה מעבד AMD Athlon64x2 (AM2) 3600+ *Windsor* 64bit 2000MHz, 256kb(x2) Cache- Box - 3Y Warranty 825 שח לוח אם SocketAM2 - nForce4 -DFI Infinity - 3Y Warranty 525 שח זיכרון פנימי DDR-2 - 512mb PC5300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 350 שח זיכרון פנימי - מודול שני DDR-2 - 512mb PC5300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 350 שח דיסק קשיח 80GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - SAMSUNG - 3Y Warranty 250 שח כרטיס מסך Onboard - מובנה על הלוח אם 0 כרטיס קול Onbo…

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  10. כמו שאמרתי המחשב בעיקר למשחקים והתקציב לא יותר מ2700 אני גר באזור ראשון אז עדיף כמובן המלצות מחניות שנמצאות באזור ראשון.. המחשב מיועד לחבר שלא כל כך מבין במחשבים וכמובן שלא מתוכנן OC. המסך שהוא משתמש בו הוא 19 אינץ רחב.

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  11. Started by thenoaman,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,000, אפשר לחרוג עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד בעיקר לגלישה, צפייה והורדת סרטים, מעוניין בשטח אחסון גדול יחסית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה שקט ככל האפשר אבל העיקר שיהיה בתקציב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בח…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. המחשב הוא למטרות משרדיות של מעבדי תמלילים ואנטרנט עם אופציה למשחקים ברמה בסיסית. מחיר בין 2000ל 3000 לא כולל מסך מדפסות רמקולים צורב פלופי. זיכרון של 512MB אם אפשר מפרט מבוסס על אינטל וגם AMD תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  13. Started by talsabag1515,

אהלן, * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפייה בסרטים * גודל המסך? רגיל * רזולוציית המסך? FULL HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עכבר אלחוטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עד 8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל עד 500GB * כונן אופטי? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אבל שתהיה מובילה בתחום כמוHP? * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם חשוב שיהיה קל במיוחד ודק! שבת שלום

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by dititnt,

מעוניין במפרט למחשב שיפעיל "video wall" של 9 מסכים שיריץ וידאו חלק ויוכל לשדר סרט שונה בכל מסך תודה למבינים

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  15. Started by kkffiirr,

. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס,עריכת תמונות בעזרת LIGHTROOM,צפייה בסרטים/סדרות אם אפשרות לנייד את המחשב בלי יותר מידי בלגן לסלון א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן, LIGHTROOM -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? סבירות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי חברים, אני רוצה לבנות כרגע מחשב סלוני לסרטים מבוסס על כרטיס מסך NVIDIA מדגמים לצורכי תמיכה בפענוח VDPAU לפי התמיכה כמה שיותר טובה לפי הטבלה הבאה: http://en.wikipedia.org/wiki/VDPAU יתווספו אליו שני כרטיסים נוספים אחד טלויזיה ואחר לוויני (צריך לשים לב שיהיה מקום בלוח אם לכרטיסים הנוספים) כמובן רצוי כמה שיותר שקט וקריר. המחשב לא למשחקים. OC לא יודע אם צריך וחשוב. המחיר כפי שהוצג למעלה מקווה שיספיק.

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  17. Started by eranir,

חבר שלי מעוניין לקנות גרוטאה לאחותו, בעיקר אופיס והורדות, עד 2000 שקל. בנינו את המפרט הבא: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Athlon 64Bit AM2 4400 DualCore OEM AM244DCT ¤ 440 1 לוחות אם Asus M2A-VM HDMI ¤ 398 1 מארזים Compucase HEC 6A19 300ART Black ¤ 303 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 326 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600AAJS ¤ 284 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 175 1 סה"כ: 1926 רציתי חוות דעת על המפרט ושינויים אפשריים. בעיקר בנוגע לצורב (הבעיה העיקרית שאין גרסה לבנה שלו בעוד המארז לבן...) ולמארז עם הספק הנוכחי - הייתם ממליצים על מארז אחר בסדר גודל הזה (ראיתי את ה-foxconn במומלצים), האם הספק יס…

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  18. שלום, לאח שלי הלך המחשב הרגיל בבית והוא חשב לקנות מחשב חדש אבל בסופו של דבר אבא שלי המליץ לו לקנות מחשב נייד כי בעוד פחות משנה הוא משתחרר מהצבא והוא כבר רוצה מחשב שיהיה לו גם ללימודים. הוא גם רוצה שהמחשב יריץ לו משחקים על הגדרות גבוהות מאוד. כמה בערך צריך להשקיע במחשב נייד בשביל זה? האם המחשב הזה מספיק טוב: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12996 אם לא אז איזה מחשב כדאי לקנות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by kizz,

שלום, מחפש לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 5000 ש"ח. אם ישנם מחשבים שעונים על הדרישות למטה בתקציב יותר נמוך (4000 ש"ח) - מה טוב. מטרות המחשב: עבודה משרדית "כבדה" - אופיס ואינטרנט. תרחיש רגיל: 6 גליונות אקסל, 2 מצגות, 4 חלונות וורד, כ-15 מיילים פתוחים באאוטלוק ו-4 טאבים שונים ב-firefox. ברקע skype, בבילון ואנטי-וירוס. נפח הזיכרן חשוב מכיוון שקובץ ה-pst מגיע ל2-3 ג'יגה אחרי שימוש של חודשיים. גודל המסך: לפחות 12 אינץ' ועד 13 אינץ' במידה והמשקל כולל הסוללה קטן מ-2 ק"ג. זמן סוללה: מינימום 3 שעות תחת השימוש שמופיע למעלה. רצוי 5 שעות ומעלה. יציאות מיוחדות: לא הכרחי, עדיפות למחשב עם יציאת DVI/HDMI, חיבור סיראלי (לא קריטי) ו-e-sata. בלוטות': רצוי אבל לא הכרחי, מקסימום אוסיף לתקציב דו…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום חברים, מבקש שתחוו דעה על המפרט הזה. שאלות עיקריות: 1. הזכרונות - מה טיבם? המחיר הנמוך נראה לי מחשיד. האם יש פה "קאץ'?" 2. ספק הכח - איכותי או זבל? 3. כרטיס המסך - יספיק לצרכים שציינתי - משחקים קלים וסרטים גם בHD? כל הערה ועצה לשיפור או ייעול תתקבל בברכה...

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מבקש הצעת מחיר למחשב פיסי ביתי שאמור להרציץ את התוכנות שרשמתי בכותרת, המחיר אמור לכלול בתוכו גם הרכבה של המחשב ובדיקות מאמץ אין צורך במסך, עכבר ומקלדת הם אופציונליים תודה

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  22. Started by undav,

הלכתי ישירות לכיוון של 16 גיגה ראם ו-1 טרה אחסון. גם כיוונתי למחשבים שאינם עם מערכת הפעלה כדי להוזיל עלות (אני כמובן אתקין להם). וגם הלכתי מיידית לכיוון של 16 אינץ' שיהיה להם נחמד יותר. היום המחשב הנייד שלהם הוא 15.6 אינץ' אז יהיה הבדל כלשהו לטובה, אני מניח, גם אם לא מאוד משמעותי. השימושים הם בעיקר מייל, יוטיוב, אינטרנט וכתיבת מסמכים. לעיתים רחוקות יהיו גם עריכות וידאו אני מניח ואולי מעט פוטושופ. זה מחשב נייד שהוא בעצם המחשב השולחני שלהם. הוא לא זז לשום מקום. בסופו של דבר הגעתי לשתי אופציות שניראות לי סבירות. שתיהן לנובו. האחד עולה 3400 לערך: https://www.orpc.co.il/items/6416049?num_of_cart_items=1&cart_content_wi…

23. Started by israel1970,

אחרי התייעצות כאן ובעוד מקומות הרכבתי פחות או יותר מפרטים למחשב שאותו אני מתכנן לרכוש. מה כדאי? מק"ט מוצרים כמות מחיר C2600T Intel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray 1 ₪1357 GZ68XUD3HB3 Gigabyte Z68X-UD3H-B3 1 ₪786 VM100M1W2Z Thermaltake V6 BlackX edition 2X 120mm + BlackX HD dock 1 ₪381 D1225C12B7AP29 Scythe 120mm Gentle Typhoon JAPAN Servo 3000rpm 1 ₪130 SS-650JT Seasinic 650W SS-650JT Active PFC 120mm 80+ Bulk 1 ₪383 K4G1333 Kingston 4GB DDR3 1333 2 ₪250 HD103SJ Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 1 ₪580 N560UD1GISO Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 Ultra Durable - בקניית מחשב חדש בלבד 1 ₪1040 GH24NS70 LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black 1 ₪100 COMPASSM הר…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by MaC_MaN,

שלום, אני מחפש מחשב נייד שישמש ליום יום, בעיקר בריצה של מספר מכונות ווירטואליות במקביל (חלילה לא טראנספורמר), התקציב הוא עד 5K (גמיש טיפה), עדיפות לחברה מוכרת ולא חברה שתאדה מחר/תפסיק לייצר ניידים. גודל המסך: 15+ משקל: 2-3 ק"ג (עדיף שיהיה קל ככל הניתן). זמן סוללה: לפחות 7 שעות (עדיפות לכמה שיותר זמן). רזולוציית מסך: 1920x1080 יציאות/כניסות חובה: HDMI, USB3, RJ45 כונן קשיח: לפחות 500GB בכונן HDD מהיר (7200rpm) או בכונן SSD או בשילוב של השניים (אך לא היברידי). זיכרון פנימי: 16GB (או תמיכה עד 16GB). כונן אופטי: לא קריטי. רשיון למערכת הפעלה: אופציונלי. תודה לעוזרים, אוהד

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. שלום, אני בהונג קונג ואני מעוניינת לקנות מחשב נייד בעיקר לצורכי לימודים באוניבסיטה (והצרכים הרגילים של צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט וכד') האם יש דגמים מומלצים וזולים יחסית? טיפים נוספים? תודה רבה שני

• 4 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.