עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברים, אני מחפש עזרה בהרכבת מפרט למחשב נייח לשימוש משרדי אינטנסיבי ע"פ הפירוט מטה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לעבודה משרדית מרובת חלונות - כל הזמן עשרות חלונות פתוחים במקביל - זהו אופי העבודה - אני מדבר על לשוניות בדפדפן, כל תוכנות אופיס כולל אקסס, וורד, פאוורפוינט, אאוטלוק, אקסל - כולן במקביל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). צריך להיות מסוגל לפתוח קבצי tif ו- PDF גד…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by j,

שלום לכולם, פעם נוספת אני זקוק לסיועכם. צרכיי: מחשב לתוכנות פוטושופ, 3DMAX, אוטוקד. כמובן שאני גם רואה סרטים ושומע המון מוזיקה. הרבה פעמים אני עובד עם יותר מ2 תוכנות פתוחות במקביל.. ושמעתי שכדי לנצל היטב את תוכנות הגרפיקה אני צריך בסיס של 64 ביט.. נכון? (אני לא משחק, ואני לא עושה OC.) אז ככה התקציב הנ"ל, 8K, צריך גם לכלול מסך איכותי במיוחד וגדול (2408?), עכבר ומקלדת אלחוטיים טובים (היום אני משתמש בMX5000)... אשמע הצעות בכיף! תודה לכולם גיא המחשב חייב להיות סופר שקט.. (ומארז אלומיניום יתקבל בברכה)

• 9 תגובות
    • 663 צפיות
  3. אני רוצה לקנות מחשב חדש ובן דוד שלי המליץ לי על המפרט הבא : סה"כ כללי במזומן 4225 ש"ח רציתי לדעת מה דעתכם? המחיר יקר? הציעו לי לרכוש את זה : http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1085808

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכולם, הצורב במחשב הפסיק לעבוד (מחשב עסקי של HP). ישנה דרך לפתור את הבעיה, או שצריך לקנות חדש, אם בכלל אפשר לקנות? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  5. Manufacturer Optorite DVD±RW ReWritable Drive, Model DD0203 DFI Lanparty NFII Ultra ELIXIR DDR 512MB PC2700, 333MHz ATI Radeon 9800 128MB WD HDD 120GB Serial ATA, 7200RPM Creative Audigy - 2 AMD Athlon XP 2500+ Panasonic 3.5 inch CompuCase HEC 300W Total ¤ 5,050.85 18% ¤ 909.15 Total + VAT ¤ 5,960 ואני מחפש גם מקלדת ועכבר אלחוטיים !!!! אבל משהו טוב באמת . אני אשמח להצעות ייעול ואם יש למישהו הצעות מחיר יותר טובות !!!!!

• 8 תגובות
    • 980 צפיות
  6. שבוע טוב! ראיתי את המחשב הזה http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2159&catId=40 של סוני ויש בו כל מה שאני מחפש, מה דעתכם עליו האם הוא אמין מספיק? בנוסף,רציתי לדעת איך הם בתחום של שירות ואחריות והאם יש למישהו ניסיון עם המחשבים שלהם? תודה רבה.

7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500-4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך 2. מה שימושי המחשב: סטודנטית להנדסת מכונות- אופיס, אינטרנט, תוכנות לשימוש התואר.. אך הכי חשוב: המחשב צריך להחזיק מעמד ל4-5 שנים לפחות. התוכנות (הכבדות) לתואר כנראה יופעלו מספר פעמים בודד בשנה.. לכן לא בטוח אם כרטיס גרפי ייעודי, אבל כך צריך שהמחשב לא יחנק. 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אפשר ללא מערכת הפעלה. ללא אופיס. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? עכשיו. האם יש מבצעי חזרה ללימודים? 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3…

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. שלום למומחים, אני צריך מתשב לעיבוד תמונות גרפיקה בסיסית אופיס אינטרנט וזהו. ברשותי מסך פיליפס עם כניסת DVI האם המפרט הבא מספק והאם ניתן אפילו לחסוך 200-300 שח? שם הפריט מק"ט אחריות כמות מחיר AMD Athlon 64 X2 Dual Core 7750 2700MHZ 3 שנים על ידי היבואן AD775ZWCJ2BGH 95W 2MB AM2+ BOX Black EDITION 360 שח 470 שח 3 שנים PI-AM2RS780G SAPPHIRE AMD 780G PI-AM2RS780G כל החיים על ידי OCZ2V8002G OCZ DDR2 VALUE 2048MB 800MHZ CL5 135 שח 3 שנים על ידי היבואן WD3200AAKS WD 320GB 7200RPM 16MB SATA2 230 שח NEC DVDRW AD7240S BLACK X24 DUAL שנתיים על ידי היבואן AD7240S LAYER SATA 125 שח CoolerMaster RC-335 Elite 335 Mid Case No 190 שח שנה RC-335 PSU 200 שח שנתיים RS-390-PMSR-A3 …

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  9. Started by yair1,

אני שוקל למכור את המחשב הנייח שלי והייתי מעוניין לשמוע חוות דעת לגבי התמחור. המפרט: מעבד אינטל i5-650 כולל מאיץ גרפי מובנה intel HD. לוח אם ג'יגהבייט ga-h55m-ud2h. זכרון קינגסטון ddr3, 1333Mhz, 2X2gb (סה"כ 4 ג"ב). כונן קשיח סיגייט 320gb 7200rpm. קירור למעבד scythe mugen 3. מארז antec mini p180 + מעמד למארז antec lanboard. ספק כוח antec neo eco 450W. אשמח לשמוע דעות.

• 18 תגובות
    • 3.7k צפיות
  10. כמו שכתבתי בכותרת מחשב נייד בסביבות ה3K לעבודה משרדית וקצת שטויות כלומר קצת סרטים,מוזיקה אבל בעיקר אינטרנט חובה חדש חובה WIFI (אני לא יודע אם יש היום מחשבים חדשים בלי...) וכמה שאפשר שהיה קל וסוללה חזקה.. אני יודע הרבה דרישות שברור לי שכנראה לא יהיה אפשר לענות על כולן... :-[ תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 766 צפיות
  11. למשל מפרט עם מעבד i3 האם המעבד i3 שבמחשב נייח יותר חזק מi3 שבמחשב נייד? כי משהו אמר לי שבמחשבי נייד מגבילים מעט את המעבד בשביל לחסוך בחשמל וזה מאט אותו .השאלה אם זה נכון.

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by Liad344,

500 דולר.. או קצת פחות מ2000 שקל . המפרט הבא לא רע בכלל ויכול לתמוך בכמעט כל משחק בFHD ואולי גם במציאות מדומה (תקנו אותי אם אני טועה , יכול להיות שהמעבד חלש מידי אבל כרטיס המסך בסדר) רציתי לדעת כמה מחשב כזה יעלה בארץ הקודש? לכמה שקלים מתרגמים ה500 דולר האלו? * לא בטוח אם הפרסום מתאים לפורום הזה , אני לא מתכנן לקנות מחשב כזה , רק השוואה מתוך עניין . תודה!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום לכולם. ההורים הסכימו לי לקנות מחשב חדש, שהתקציב שלו יכול להגיע עד ל5.5K במקס'. אני לא גיימר כבד. לא חשוב לי שיהיה 200 פריימים לשניה ברזולוציה הכי גבוהה. אז ככה, אני צריך שתעזרו לי למצוא מפרט טוב למחשב החדש והנה מה שאני צריך שיהיה בו: מעבד: לא קונרו...אני לא רוצה לטחון 30 אחוז מהתקציב רק על מעבד. יספיק לי אפילו AMD 64 3800X2 AM2 לוח אם: שיתאים למעבד שציינתי, שלא יכלול כרטיס מסך מובנה, ושיכלול את כל הדברים הבסיסיים (usb2, sound,pciE,DDR2,SATA2) עדין מחברה מוכרת וטובה. זכרונות: 1G יספיק. חשוב לי שאם אתם מוסיפים זכרון אז שיהיה לו תזמונים טובים, בעל חברה מוכרת, ושיהיו טובים (עדיפות לdual channel) ו-DDR2 כרטיס מסך: כמו שאמרתי, FPS מעל 50-60 ברזולוציה 1024X768 זה המ…

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  14. במערכת העריכת וידאו הראשית שלי הלך לוח האם, לא ניתן להשיג כזה היום (P5WD2 PREMIUM). בגלל שמדובר בהתקנה מיוחדת ויקרה (שילמתי עליה הרבה למומחה שעה את זה) , קניית לוח שונה תעשה צרות + הוצאות. החלטתי לקנות מחר חדש מהיום למחר, למרות שהיום אני לא מעודכן מה יש ומה טוב... מעבד - רק אינטל- חשבתי על ה Q9550 לוח אם- רק אסוס - חשבתי על ה P5Q (דלוקס או פרמיום, מה ההבדל?) כ. מסך- רק ATI - את ה 4850? (אולי הדגם של ה DDR3). זיכרונות- DDR3 (עדיף ,לא?) אשמח לתשובה מהירה עוד היום (שלישי) כדי שמחר אקנה כבר הכל. תודה

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by n_aviv1,

תקציב :3000-3600 ש"ח ללא ציוד היקפי, ללא מסך למשתמש שאני חושב הוא אפילו לא יודע מה זה אוברקלוק (אלא אם אני הזכרתי את זה מתישהו) כך שאין צורך בתאימות לאוברקלוק מפתח תקווה, כנראה שהוא מתכנן לקנות מKSP אני לא בטוח אם הוא רוצה גם מערכת הפעלה (אני אבדוק) הרכבה הכרחית אני לא יודע אם יש לו התנגדות כלשהי לAMD (גם מבחינת כרטיס מסך וגם מבחינת מעבד) כי הוא לא ממש מתמצא... בעיקרון יש משחק אחד שאני יודע שהוא רוצה שהמחשב יריץ וזה heroes 5 ו6 (למרות שני מניח גם מפרט ב2000 ש"ח יריץ אותו...)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by swisaman,

1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים בעיקר על הגדרות בינוניות-גבוהות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440x900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by AgeBlade,

צריך מפרט למשחקים ולשימוש בסיסי במחשב במחיר של עד 3000 (מותר לחרוג קצת) המפרט יכלול : מארז , ספק , לוח אם , מעבד , זכרונות וכרטיס מסך תודה , עידן

• 11 תגובות
    • 887 צפיות
  18. Started by bm1125,

אני רוצה לקנות מחשב שיהיה טוב למשחקים (אם אפשרי בתקציב הזה) ושיהיה עם מסך. יש אפשרות להגדיל את התקציב גם ל6K בשביל המסך. אפשרי לבנות בתקציב הזה מחשב שיוכל להריץ בעתיד את ה GTA החדש ? תודה! :]

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  19. מחפש המלצות למחשב נייד עד 3500 ש"ח. שימושים לא כבדים. אימיליים, אינטרנט, אופיס, קצת מצגות, הורדות באינטרנט. גמיש גם עד 4000 ש"ח במידה ויש אחריות טובה ( 3 שנים וכו') אשמח להמלצאות בנושא - איזה מותגי מחשבים יותר אמינים, שירות יותר טוב, אחריות יותר טובה, רכיבים טובים וכו'. כמו כן, האם כדאי להזמין FREE DOS? איזה מותגים כדאי להזמין מחו"ל מבחינת אחריות בינלאומית שתתפוס גם בארץ? תודה! ראיתי גם שני דגמים ואשמח לחחות דעת: 1. dell vostro 1510 http://www1.euro.dell.com/content/products/compare.aspx/vostronb?c=il&l=he&s=bsd 2. טושיבה - הדגמים החדשים: http://il.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/productPage.do?service=IL&PRODUCT_ID=150528&toshibaShop=f…

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  20. צריך לדעת אם יוכל לתמוך עבודה של תוכנות עריכת וידאו (פרימייר למי שמכיר). לפי המפרט, רוצה להוסיף ל320GB, ל1024MB זיכרון, לוח אם GIGABYTE, ושוקל לקחת כרטיס מסך. מה אתם ממליצים? http://www.p1000.co.il/P1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=384&AuctionId=5123908

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  21. שלום לכולם.. אני רוצה חוות דעת על מפרט סופי שבניתי.. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התשלום באמצעות כרטיס אשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות (סרטים , שירים , אינטרנט) , משחקים בינוניים עד כבדים.. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעדיף INTEL ומארז TEMPEST 6. האם נושא…

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  22. Intel Core i3 3220 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray מעבד Arctic Alpine 11 PLUS מאוורר לוחות אם למעבדי אינטל 1 Asus P8H61-M LX R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1600, PCI-E, VGA G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz זכרונות On Board Intel HD Graphics 2500 כרטיס מסך Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX קשיחים SeaSonic ECO-400 400W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU ספק כח Antec One Hundred ATX Mid Tower Gaming Black Case (No PSU) מארזים KSP 1950 ש"ח תודה.

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  23. Started by eladbu,

בעיקרון אני מוסיף דברים כמו שני הארד דיסקים וכרטיס מסך רדאון 8500 128מ זהו המפרט: GA-8IK110 S, X8, I-LAN, SATA, 1394 INTEL875P, DDR400DC, 800 P4 2.8G FSB800 BOX INTEL HT DDR 256MB PC400 KINGSTON*2 SPL 6083 שחור \ כסוף + ידית ATX, 300W, USB איך המעבד והלוח אם????? בתודה מראש אלעד

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  24. היות ויש לי 6800gt חיפשתי לוח שמכיל חריץ agp וגם חריץ pci-e בשביל האפשרות לשדרג כרטיס מסך בעתיד. ההעדפה המקורית שלי היתה לוח 939+agp+pci-e +venice 3000, אולם לא מצאתי כזה עבור מעבד amd. בתור gamer מה שחשוב לי זה כרטיס המסך והאפשרות לשדרגו, משום שידוע לי שהגורם שהכי קריטי בהרצת מישחקים הוא כרטיס המסך ולא המעבד, כך שפניתי לכיוון intel. ומצאתי לוח שעונה לכאורה לדרישות asua vintage pe2 חיפשתי ביקורות מקיפות על הלוח אם הזה : mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1428&lg=0 www.linux-tested.com/results/asus_vintage-pe2.htm newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16856110035 אולם לא מצאתי וזה הדליק אצלי נורה אדומה שאולי מדובר באיזה מוטצייה עם ביצועים עלובים אולם לא מצאתי…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם זה הפוסט הראשון שלי ואני מתבאס שיר לשלוח ת'רד חדש אבל אני צריך מחשב חזק, שיחזיק DOOM3 ויחזיק את כל התוכנות שאני מפעיל (אימיול-קיובייס-) (לא חייב בו-זמנית) הלכתי על AMD64 משום מה (חחח כי זה הכי חכם לא ?!) אז עשיתי צילום של המפרט שהבאתי מהדובים עכשיו השאלה שלי האם זה יחזיק לי ? האם זה שווה את הסכום ? בתודה מראש לכל הג'אנקים פה שכמוני - עסוקים יותר במקלדת מאשר בחברה שלהם ;D עריכה של biodome: לא מרשים לפרסם פה את החנות הזאתי, בטח שלא את מספרי הטלפון שלהם. ערכתי והעתקתי את המפרט שלך מתמונה לטקסט. Sapphire Radeon9800SE AMD A64 3200+ OEM Gigabyte GA-K8VT800 Pro Thermaltake Venus 12 OCZ 1GB PC4000 Performance Dual Kit Seagate 160gb 8mb SATA Total: 6186nis באהבה FL4M…

• 3 תגובות
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.