עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Nirer,

אני מחפש מחשב נייד, עבודה בלבד! אינ עובד הרבה עם מצגות, מסמכים, PDF וכו'.. אני עובד המון על המחשב ואני רוצה שהוא יהיה מהיר מאוד. שיהיה מקום למסמכים שלי. הכי חשוב לי שיהיה מהיר ומאוד נוח לעבודה. התקציב המקסימלי: 2000 ש"ח (בלי חריגה) חברה מועדפת: LENOVO או DELL (אפשר משהו אחר) עריכה: סליחה, התבלבלתי אני התכוונתי 2000 בחו"ל.. פה בארץ זה יהיה בסדר למקסימום 3700...

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  2. <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כמה שאפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה עשרות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יום יומי, אינטרנט, מוסיקה ובעיקר גיממינג כבד (עד כמה שניתן להשיג ממחשב בתקציב כזה). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אססינס קריד 3, ביושוק אינפיניט, GTA IV וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 20" -…

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  3. שלום, אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי, שצריכה את המחשב למסמכים ואינטרנט. שום דבר מעבר לזה. חשובה לי גם האמינות, שיהיה בתקציב בין 1000-2000 ש"ח. כרגע אני מתלבט בין Dell ו-HP. יש לכם המלצות?

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  4. אהלן, אני צריך קצת עזרה עם מחשב שישמש בעיקר למשחקים (כבדים לרוב) וקצת OC אם אפשר בלי קירור מיוחד. אין צורך בציוד הקפי. התקציב הוא בערך 5000 ש"ח וההזמנה תעשה מאתר כמו http://www.newegg.com לארה"ב (שיקולי עלות בעיקר). פשפשתי והשוותי והצלחתי להגיע לאיזשהו מפרט סביר (הרבה בהתבסס על ההמלצות מAnandtech כאן: http://www.anandtech.com/guides/showdoc.aspx?i=2535&p=8) מה שכן, אין לי שמץ של מושג איזה ספק או מארז (שאותם אני כבר אקנה בארץ) כדאי לקנות ואני אשמח אם תוכלו להמליץ על שניים כאלה. CD/DVD Burners (RW Drives): 1 BenQ Black IDE DVD Burner Model DW1640 - OEM $39.99 Internal Hard Drives: 1 Western Digital Caviar SE WD1600JS 160GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM $8…

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  5. Started by gal1304,

מעוניין במפרט פשוט להרצת FHD +גלישה באינטרנט להלן המפרט -חשובה לי דעתכם בנושא הרכבת מחשב AMD האם קיימות בעיות אמינות בעיקר ביחס לאינטל (עד היום משרת אותי פנטיום 1.8 בן 7 שנים ) בחרתי מפרט AMD בעיקר בגלל הציפסט 780 מחשב מבוסס מעבד AMD AMD Athlon II X2 250 Box ¤412 לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-UD2H ¤410 זיכרון Transcend DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 ¤152 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤115 כ] מארז כולל ספק Enermax Laguna Black 300W ¤387 כA הרכבת מערכת מחשב + בדיקה ¤79 כמות:1 סה"כ מחיר לכל המוצרים:1555¤ תודה גל

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  6. חבר שלי משדרג את המחשבים בבית , וזקוק לשני מפרטים . האחד , למחשב של ההורים , שישמש בעיקר לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט , והשני לחדר שלו , למשחקים . התקציבים עומדים על 7000 ש'ח למחשב המשחקים ו 5000 ש'ח למחשב המשרדי , וצריכים לכלול - - מסך (לפוחות 17" , LCD). - שילוש , כרטיס מסך , כונן קשוח , כונן DVD , מארז וספק . - מקלדת ועכבר פשוטים יחסית . המחשב שמיועד למשחקים צריך לכלול גם צורב DVD . תודה רבה מראש :-)

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  7. היי, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד באילת, לצורך לימודים וגם תוכנות כמו פוטושופ, לא דברים כבדים מידי. http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=24115&amp;iszap=1 https://ksp.co.il/?uin=51593 https://ksp.co.il/?uin=48647&amp;appkey=1002&amp;enter_zap=1&amp;store=shipment&amp;utm_source=zap&amp;utm_medium=cpc&amp;utm_campaign=zap&amp;store=eilat&amp;param=2018 איזה מחשב הכי מומלץ מבין השלושה? אשמח לקבל המלצות נוספות בתקציב של בין 4K-5K (באילת). תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום! אני מחפש מפרט למחשב גיימינג, בעיקר לסימולטור DCS WORLD. הרעיון הוא למחשב שיחזיק תקופה ויוכל לעבור רק שדרוג במידה וצריך. קיימים כרגע מספר רכיבים שאעדיף להשתמש בהם כדי להוזיל את העלויות אם ניתן וזה לא יוצר ירידה משמעותית בביצועים - 1600Mhz CL9 DDR3 Ballistix Crucial 2x8GB (16GB) 250GB SSD Samsung EVO 1TB WD 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב מרבי - 6000 ש"ח, מעדיף להוזיל את העלות עד כמה שאפשר ללא התפשרות באיכות או אפשרות לשידרוג בעתיד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, בעיקר DCS WORLD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

9. 1. התקציב כמו שכתוב בכותרת הוא 2500 ש"ח, אני יכול לחרוג קצת אבל מעדיף שלא. 2. יש לי כבר ציוד הקפי ומסך 22 אינץ. 3. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 9 4. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 5. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 6.האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? חנות מנתניה או כפר סבא. 7. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? המארז לא מעניין אותי. 8. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך ?יכול להיות תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  10. אהלן, אני מחפש נייד במחירים 2000-3000 הנייד ישמש בעיקר לעבודה משרדית וגלישה באינטנט הוא לא צריך להיות חזק והוא לא צריך להריץ משחקים/סרטים אני מעדיף מסך 15 אינטץ ורצוי שהמחשב יהיה קל. אני אשמח לקבל הצעות תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  11. מה נראה לכם האם בזמן הקרוב זה יתחיל לקרטע?

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  12. Started by roey312,

אני יודע שזו הפעם השלישית שאני פותח את הדיון הזה אני מתנצל פשוט ביום ראשון הקרוב אני קונה את המחשב, עקב היותי חייל ולוחם לקח לי זמן לחסוך את הסכום הזה לכן אני רוצה להיות בטוח לחלוטין שאני מקבל תמורה לכסף,שוב מתנצל שאני מטריד אותכם אשמח לקבל עזרה,תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי?4.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל כל שקל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 ש"ח אם חייב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC,WATCHDOGS,BF4,…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by maccabeast,

רגע לפני קנייה,רציתי לשמוע את דעתכם על המחשב הבא: יש לציין שהשימוש במחשב הוא לעבודות משרדיות, סרטים, אינטרנט ולא יותר מזה. AMD ATHLON 3200 64Bit AM2 motherboard :M55Plus-S3G Memory: 512MB DDR II 667MHz HDD:80GB 7200 8MS SATA Video:NVIDIA 6100 O/B + PEG x16 Optical Drive:DVD-RW FDD:1.44 Case:ATX 400W USB LAN:1GBE Audio:8 CH ETC:IEEE1394, SATAII, RAID כל הכתוב לעיל במחיר של 1700 ש"ח. האם המחיר טוב? עוד שאלה, בהשוואה לפנטיום 4, איך המעבד שכתוב לעיל?או שאין דרך להשוות ביניהם? תודה וחג שמח!

14. Started by RONG23,

. מה התקציב המקסימאלי?3500-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל עד כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.mw3 bf3 multiplayer -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 סמסונג p2379 syncmaster -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  15. שלום , אני מחפשת להרכיב מחשב למטרת גלישה ואופיס בעיקר אבל הייתי רוצה לחבר איליו גם טלביזיה עם יציאת AV ולראות סרטים דרכו ( לא HiDef ) תקציב 1000-1500 שקל , אעדיף לשלם קצת יותר על מחשב שקט ואמין ... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  16. Started by levy.mor,

ערב טוב. אודה לכם אם תולכו לעזור לי להחליט איזה מבין שני הדגמים הבאים עדיף לרכישה. אני מתחיל ללמוד ה.חשמל ככה השימושים הם בעיקר גלישה, אופיס . אולי קצת תכנות (לא כלכך יודע באיזו שפה מתעסקים באלק') ומעט פוטושופ אוטוקאד ומשחקים לא רציניים כמו Heroes 5 מפרט של 1535: (T8100) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_2893&products_id=22821 וה 1537: http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-led.htm עכשיו ההתלבטות היא כזו: האם עדיף 1535 עם מעבד T8100 לעומת ה 1537 שמציוד עם T5800 + מסך עם LED וגם כ.מסך טיפה יותר טוב. 1. האם יש הבדל נכיר בביצועי המעבדים (אם זה 5 - 10 %) אז ממש לא קריטי. 2. האם יש הבדל שניתן לראות בעיין בין המסכים ? או שאחד בריא יותר לעניים (…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. צריך רק את המארז ותכולתו אין צורך בעוד משו תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  18. מפרט מחשב:-מעבדIntel core i5 2500 box 3.3 -לוח אםgigabyte GA-P67A-D3-B3-זיכרון ראםKingston khx1600c9d3k2/4gx ddr3 2x2GB=4 gb 1600 mhz -דיסק קשיח1TB-wd cavir blue-כרטיס מסךnvidia gigabyte 430 gt -ספק כחseasonic-bronze620W-מערכת הפעלהWindows 7Home Premium 64-bit -מארזcoolermaster cm690 advanced 2 מה התקציב המקסימאלי?-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?-לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב למשחקים (gta iv, call of duty black ops ) אינטרנט מוסיקה וסרטים ב hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פ…

19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 ש"ח, כמובן שעדיף כמה שפחות, או לחילופין קנייה באילת באותו תקציב 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, וירטואליזציה (במסגרת לימודים), עבודה משרדית ובהמשך גם יישומי AI. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעדיף שלא יהיה רועש בצורה משמעותית, אבל זה פחות קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …

20. Started by strifer,

שלום רב , יש לי מחשב נייד Dell Inspiron 6400 , והגיע הזמן להכניס אותו לטיפול 10000 . מה זה אומר? אז ככה , הצירים של המסך קצת יצאו מהמקום והוא רופף כנראה שיצטרכו להחליף אותם ואת המסגרת. הגיע הזמן להחליף את הסוללה וכנראה גם את המטען. ורצוי להגדיל את הזיכרון מג'יגה ל2 . מישהו מכיר מעבדה טובה באזור המרכז? פתח תקווה , רמת גן והאזור. תודה על העזרה. *עריכה* למחשב כבר אין אחריות , הוא נרכש בסוף 2006.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, לצערי הבנתי שהגיע הזמן להיפטר מה P4 שלי ולעבור הלאה למכונה שמסוגלת לספק את הצרכים שלי כיום (לאחרונה קניתי U2410 שהמחשב שלי בקושי מסוגל "לסחוב"). באופן כללי אני מחפש מפרט וורסטילי שיוכל לשמש למגוון אפליקציות, החל מהרצת משחקים ותכני HD ברזולציות גבוהות (1920x1200) ועד לעבודה עם מספר מכונות ווירטואליות שרצות במקביל (כרגע אני בקושי מצליח להריץ אחת). אני יודע שהצבתי פה דרישות שאולי נשמעות מגוחכות בתנאי התקציב האלה, אז אם נראה לכם שהתקציב הזה יגביל אותי, אני אשמח לשמוע. הייתי שמח לקנות + לקבל את המחשב עד פסח, אני יודע שהסיכוי קלוש אבל אולי יש חנויות עם הרכיבים הרלוונטיים במלאי? (אם יש צורך, אני מסוגל לבצע הרכבה עצמית) התשובות לשאלות: 1. מה התקציב המקסימלי? 5K האם לנצל א…

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  22. שלום רב ברשותי LENOVO T61 שמריץ XP, מאז ומתמיד אני נוטה להשכיב לישון את המחשב במצב "hibernate" , לפני כשבוע זנחתי את המחשב ( לאחר שעבר למצב hibernate ) וכחזרתי אליו נגמרה לו הבטריה. האם מדובר בתקלה? האם מצב זה אופיני? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. * מטרות המחשב - אחרי שנים של קנאה ושימוש במחשבים של חברים לצורך משחק , המחשב שאני רוכש קודם כל יהיה מתאים למשחקים רציניים. כמובן שימוש נרחב באינטרנט, צפייה בסרטים (HD) ואף עריכת תמונות. * גודל המסך - 13-15 אינץ * משקל רצוי - רק שלא יהיה בומבסטי מידיי. בכל זאת מחשב נייד. (מסתובב איתי מסביב לעולם). * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא יוצא דופן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - hdmi , VGA * בלוטות - לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח - 500 GB * כונן CD/DVD? צורב - כן * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - אם זה משחק תפקיד גדול במחיר אז לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעל…

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  24. Started by AmosC,

שלום הייתי שמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא: מעבד - Pentium D930 לוח אם - Intel-rdio sprint 945 (לא הצלחתי למצוא באינטרנט שום דבר על לוח של אינטל בעל שם כזה או דומה - מישהו מבין למה הכוונה?) זיכרון - DDR2 512MB 667 (כנראה של קינגסטון; 50$ תוספת לעוד 512). דיסק - 80GB SATA2 8MB 7200 כרטיס מסך - PCI-EX ATI X600PRO 256MB DVI (נראה לי שהייתי מעדיף 6600 רגיל על זה) צורב DVD - LG מארז - Compucase 6A19 מקלדת מולטימדיה ועכבר אופטי של מיקרוסופט כונן 1.44 אחריות 3 שנים סה"כ 4240 ש"ח תוספת לכרטיס מודם-פקס (לקבלת פקסים, אם לא אעביר את הישן) בערך 60 ש"ח המחשב צריך לשמש כמחשב ביתי - בעיקר אינטרנט, משחקים של הילדים (כרגע לא כבדים מדי - ייתכן ובעוד שנה-שנתיים יהיה צורך לשדרג את כרטיס המסך…

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  25. Started by nahonh,

שלום אני מעוניים לקנות מעבד,לוח,זכרון וכ.מסך בסכום של עד 4000 ש"ח יש לי שני אופציות שבניתי מה מומלץ?? 1. מעבד : AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX - BOX ¤ 1046 לוח אם : ASUS M2N-E ¤ 520 זיכרון : G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤ 709 כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤ 1782 -------------------------------------------------------------------------------- סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤4057 2. מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6400) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤ 1229 לוח אם : GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤ 657 זיכרון : G.SKIL…

• 4 תגובות
    • 539 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.