עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לפני שאני אומר מה שאני צריך, ראיתי שעומדים לצאת כל מיני דברים חדשים אם זה הסדרה החדשה של הכרטיסי מסך של NVIDIA 7800 או זיכרון DDR2 או מעבדים כפולי ליבה וכל הדברים האלה... האם כדאי לי לחכות עם המחשב קצת ולקנות דברים יותר חדשים או שעד שכל הדברים האלו ייכנסו ויהיו בטווח מחירים שיתאים לי אין טעם לחכות(כשאני אומר לחכות אני מתכוון לחודשיים גג ולא לא לחצי שנה או משהו בסגנון)? ברור לי שאף אחד לא נביא אבל בכל זאת אם יש הערכה כלשהי מנסיון העבר..... לגבי המפרט, הוא מיועד בעיקרו למשחקים למרות שייעשו בו גם קידודי סרטים ומוזיקה אם כי לא בתדירות גבוהה.... המחשב לא צפוי לעבור אובר קלוק רציני אם בכלל. התקציב מיועד למחשב נטו, בלי ציוד היקפי כלל! כלומר רק לוח אם(כרטיס קול אונ-בורד אני מניח)…

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  2. Started by ronen320,

* לפטופ "15.4" LG *לוח אם מסוג DDR2 SATA * המספר הסידורי של הנייד 10341-MS *דגם - LG NAPA FS-2A3DE 1. כמה עולה לוח אם של LG חדש 2. כמה עולה לוח אם של LG משומש 3. כמה עולה לוח אם מאותו דגם של חברה אחרת אשמח מאוד לאודות לתורמים בידיעתם ! ronen

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  3. AMD Athlon 64 4000 (939-pin) Box San Diego ASUS A8N-SLI Premium Corsair TWINX 1GB PC3200XL 2*512MB DDR 400 GigaByte nVidia GeForce 7800 GTX 256MB GV-NX78X256V-B Thermaltake Soprano VB1000SNS Silver Window HEC Win550 550W 20/24PIN Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM מחכה לתגובות ורעיונות לשיפור.. תודה .

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  4. שלום חברים, זו יותר בקשה לשדרוג... במידה וההודעה לא מתאימה לפורום זה אנא העבירו אותה. יש לי מחשב בן 3 שמשמש לגלישה באינטרנט וכסוג של HTPC לצפיה בסרטי DVD ובלו ריי כולל תלת מימד. כל הסרטים שלי מקוריים בדיסקים ולא הורדות (אני אספן). המחשב מחובר בו זמנית למסך 24" ולטלוויזיית LED תלת מימד של LG ושולחן העבודה של WINDOWS מוצג על שניהם כשאחד ממשיך את השני (Dual View). המפרט שיש לי נבנה בזמנו בעזרתכם, ומאז שדרגתי זיכרון, הוספתי צורב בלו ריי ולאחרונה גם שדרגתי את כרטיס המסך, אבל המחשב עדיין מרגיש עגלה. לוקח זמן עד שהוא עולה ומהרגע שפותחים את הדפדפן (אקספלורר או כרום) ועד שעולה עמוד האינטרנט הראשון עובר זמן. הגלישה עצמה יחסית בסדר... זה לא ממש ממש איטי אבל הייתי מצפה שיטוס. כולה אי…

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  5. שלום לכולם , אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב , התקציב יהיה כ4000K והדרישות הם : 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) תשלומים 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפייה בסרטים (HD בעיקר) , שמיעה של מוסיקה,אינטרנט ואופיס.אני לא משחק בכלל . 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך 22" 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך צורב כל השאר לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד רק INTE…

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  6. Started by arei1,

מבקש המלצה למחשב לנסיעות לצורך גלישה לימודים ומשחקים גודל המסך 14"

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  7. [table][tr][td]אז ככה..החיפוש שלי שלי אחרי מחשב נייד לא הכי מניבים פירות כרגע ( לצערי ) מצאתי מישהו שמוכר מחשב נייד( כמובן יד שנייה) דגם G550 - מסך 15.6 LED , מעבד T4400 , זיכרון 3GB DDR3 1066Mhz , דיסק קשיח GB250 , משקל 2.7 , מ.הפעלה Windows 7 Premium[/r][/t][table][tr][td]מצלמה מובנת + עכבר אופטי 5 לחצנים . נקנה לפני פחות מחצי שנה היה בשימוש רק מספר חודשים ,יש עדיין אחריות , כחדשש! מה אתם אומרים? מה המחיר שהוא אמור למכור את זה? בכוונה אני לא מציין כרגע את המחיר על מנת לראות האם המחיר שהוא נותן הגיוני דרך אגב,מחשב נייד כזה יכול להחזיק פוטושופ ותוכנות גרפיות למיניהן? האם ניתן לשפר את המחשב נייד בביצועים? להוסיף לו דברים ( אני יודע שבעיקרון לא אבל עדין אשמח לתשובה ברורה ) …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by j,

שלום לכולם, זהו פוסט חדש כי זה בנוסף להמלצה עבור מחשב בעל צרכים דומים רק בגודל קטן יותר.. זהו מחשב עבור ידידה שלי שביקשה ממני למצוא לה מחשב, לצרכים דומים לשלי (כלומר אוטוקד, סקצ'אפ, פוטושופ) וכמובן סרטים וכו.. תכונות חשובות: מקלדת מלאה - לצערי זה פסל את מחשבי הדל שהמלצתי עבורה... זיכרון 3 או 4 GB... שאלה כללית: האם ניתן להתקין מערכת הפעלה 64 ביט על כל מחשב או שזה דורש מאפיין חומרתי ספציפי? אם אני מבין נכון אחרת אין משמעות ל4GB זיכרון... נכון???? ראיתי את זה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7687&perur=2&t=1&c=339 ולעומתו את זה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7800&perur=2&t=1&c=339 יש הפרש של 900ש"ח בערך על רק מעבד אחר?!?!? האם אני צריך בכל…

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  9. Started by Dubliner,

שלום לכולם, עד כמה מסובך להרכיב מחשב לבד למי שלא עשה זאת עד היום? יש לי נסיון בסיסי עם החלפת זכרונות, דיסק וכרטיס מסך במחשב מורכב, אבל לא מעבר לכך. האם כדאי לי לנסות לעשות את ההרכבה לבד או שיש בזה סיכון?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי. אשמח לחוות דעת על המפרט הבא. הדרישות שהלכתי לפיהן: 1. גיימינג קל עד בינוני (סימס, פורטנייט וכו') וצרכי בית ספר לילדה בתיכון. 2. כולל ציוד היקפי - מקלדת , עכבר, מסך 23.5 אינצ', מדפסת בסיסית. 3. תקציב עד 4K, לא ממש גמיש. מעבד אינטל: Intel Core i3 8300 3.7Ghz 8MB Cache s1151v2 - Box לוחות אם למעבדי אינטל: Gigabyte B360M D3H LGA1151v2, Intel B360, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP זכרונות: Kingston ValueRAM 8GB DDR4 2400Mhz CL17 כרטיסי מסך: Gigabyte GTX 1050 2GB GDDR5 DVI HDMI DP PCI-E כונן קשיח: Transcend SSD230S TS1TSSD230S SSD SATA III - נפח 1TB מארזים: מארז כולל ספק Sohoo S610BS HTPC 500W צבע שחור מקלדות: …

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Ronfer123,

שלום, אני חייב עזרה, אני מחפש כבר המון זמן מפרט לגיימרים, הבעיה היא שכל מי שמציע לי מפרטים מביא לי לוח אם ב-400 שקל. טכנאי המחשבים שלי אמר לי שלוח אם חשוב לגיימרים. זה נכון? מישהו יכול לבנות לי מחשב עד 5000 שקל? 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends battlefield 3 Rage -מהי הרזולוציה הטבעית (מק…

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  12. Started by shaharo,

שלום לכולם אני משדרג את המחשב שלי ומתלבט בין שני פלטפורמות P4 LGA775 או A64 בניתי שני שדרוגים במחיר זהה תגידו לי בבקשה מה עדיף? P4 LGA 775 לוח Abit AS8 3rd Eye מעבד : P4 2.8 LGA775 זכרון : 2*256 mb A-DATA A64 לוח : 8KDA3J (S754) מעבד : A64 2.8 S754 זכרונות 1*512 mb A-DATA

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  13. Started by coldplay,

שלום! רכשתי נייד של לנובו e330 וכונן mSata. הבאתי את המכשיר לטכנאי שיתקין לי את הכונן ויעתיק את מערכת ההפעלה אל הmSata. הדלקתי את המחשב, וינדוס 8 עלה עם כל ההגדרות והנתונים שצריך להכניס בהתחלה.. לאחר כמה דקות שמתי לב שמשהו לא בסדר, הייתי מקבל הודעת שגיאה חוזרת לגביי קובץ Desktop. לא זוכר את הכתובת המדויקת אבל זה היה קשור לsystem 32 ו-config. ככל שנברתי במחשב קבלתי עוד הודעות שגיאה כגון היישום X "לא יכול להגיב".. כעת שהוינדוס עולה אין לי גישה לכלום, אפילו לא לשורה השמאלית שיוצאת כאשר מחליקים את העכבר לפינה. למישהו יש מושג איך במצב כזה אני יכול להשתמש ב-Recovery console ואולי פשוט להתקין הכל מחדש? יכול להיות שהוינדוס בא ככה דפוק? כי כל מה שהטכנאי עשה זה בעצם העתקת מראה לכו…

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  14. Started by DeaglinG,

אהלן, אני מחפש מחשב חדש לשימושי אינטרנט, אופיס, ועריכת סרטים (סרטים קצרים ב windows movie maker לא משהו מטורף) צריך לכלול גם מסך... לא יודע איזה גודל לפחות 19 אינץ' לא צריך מקלדת עכבר וכאלה. צורב חובה. אם אפשר אינטרנט אלחוטי גם זה יהיה מצויין. תודה!

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  15. Started by ageva10,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 3K ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - עבודה משרדית, עריכה גרפית + תכני HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - צריך כונן SSD 256GB ומעלה במידה ומתאפשר בתקציב. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - רצוי כי הוא תמיד דלוק אצלי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - אין העדפה כלשהי שיהיה בממוצע. 7. האם יש צורך לכלול מערכת …

16. שלום לכולם! הכנתי מפרט עבור אחי, אשמח לשמוע את דעתכם עליו. ייעוד המפרט - מעט משחקים, צפייה בוידאו (בהמשך חיבור למסך LCD גדול יותר), והרבה גלישה באינטרנט (אין דרישות חומרה חזקות במיוחד.) הדגש שלי בבניה היה שהמפרט יחזיק מעמד לפחות שלוש שנים עד שיהיה צורך לשדרגו... לא הכנסתי מארז כי יש לי כבר כמה בבית ואני אעדיף להרכיב את המחשב לבד. הנה המפרט: Asus P5Q Turbo Core 2 Quad 9400 Western Digital 500 GB Kingston 2*2GB 1066 HyperX LG DVDRW Gigabyte ATI HD 4670 סה"כ יצא לי כ-3300 ש"ח. אשמח לשמוע הערות והארות ;D שבת שלום, וחג שמח! נדב

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  17. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד במפרט הזה רק חשוב לי מאוד שהחברות יהיו טובות ומוכרות!, מישהו יכול להביא לי הצעת מחיר או משהו? אני רוצה מחשה נייד עם: קורא טביעת אצבע מובנה שלט רחוק מצלמה מובנית מיקרופון מובנה צורב DVD מסך 16"-14" זכרון דיסק קשיח 500 GB כרטיס מסך : GF 8500 GT 512MB מערכת הפעלה: XP HOME EDITION ראם: 2GB/3GB קורא כרטיסי זכרון מובנה כרטיס רשת מובנה בלוטוס מובנה מעבד אני רוצה בבקשה שישתווה ל Intel 8400 3GH... כי אני יודע שבמחשבים נייידים זה שונה. מישהו? =]

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  18. שלום רב, להלן העדפותיי: 1. מה התקציב? מזומן שטרות. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים, קולנוע ביתי, הורדות, עריכה גרפית (דו מימדית וסרטים). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אין צורך ב- DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב לא חשוב, קירור חשוב. האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? אין צורך בהתאמת צבעים, אך יש דרישה למחשב שקט במיוחד. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אין צורך במערכת הפעלה. הרכבה במעבדה תעזו…

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  19. השאלה בכותרת תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. בנוסף גם זקוק לציוד היקפי: מסך, מקלדת ועכבר אלחוטיים, צורב DVD. אין העדפה בנוגע לחברות. בנוגע לקירור, האם נדרש קירור מעבר למאווררים שמגיעים עם המחשב? מחשב שקט, לא מתוכנן OC. ולשאלה - האם המפרט הבא הוא טוב לדעתכם (נלקח מאתר זד מערכות מחשב): 1. לוח אם - אינטל מקורי - BLKDG35EC-G35EC EVA COVE/G-35 1333MHZ 2. מעבד - Intel® Core2 QUAD Q-6600/8MB 3. זיכרון - 4096MB PC6400-HYPER-800MHZ SAMSUNG 4. כרטיס מסך - FX 9500GT-1024MB/DVI/HDMI 5. דיסק קשיח - WD640GB SATA II 32MB 6. כונן - DVDRW X22 S.ATA 7. כ.רשת - 10/100/1000LAN-Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Controller 8. כ.קול - Intel® High Definition AudioRealTek* ALC888S 9. יציאות נוספות - DVI+FIRE WIRE 2+HD VIDEO 10. סט מולטימדיה…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by manenbu,

לאחר מותו של הלפטופ הקודם שלי, הגיע הזמן לקנות חדש. אני מחפש משהו באיזור ה 13-14 אינץ', שיהיה עם כמה שיותר זמן אחריות (עדיף בינלאומית), לא חובה כונן אופטי אבל שיהיה עם I/O נדיב (USB, eSATA, DP/HDMI). לא צריך דברים כמו מצלמה או קורא טביעות אצבעות או משהו בסגנון. שיהיה קל ונייד מן הסתם. לא צריך עוצמת מעבד מטורפת, זה הולך לשמש לאינטרנט ואופיס בגדול. אין לי כרגע תקציב כלשהו, אבל בואו נגיד שעד 4000 זה המקסימום. עדיף פחות כמובן. איזה אפשרויות יש לי? ומה דעתכם על מערכת מבוססת AMD ולא Intel?

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  22. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1511 בבקשה דעות עליו. מעוניין שיפעיל לי משחקים כבדים סטייל קרייסיס עד GTA IV כמו כל אחד חחח אם הוא לא משהו, בבקשה מפרט של מחשב עד 3200 בסקיי פיסי או בפוקס פיסי. תודה רבה וערב טוב.

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  23. Started by Psychopath,

אני הולך לקנות את זה: http://www.alienware.com/configurator_pages/aurora_m9700.aspx?syscode=PC-LT-AURORA-M-9700&subcode=SKU-DEFAULT מספר שאלות תקציביות: - בהתחשב שהתקציב הוא 2200$, מה השידרוגים העדיפים ? 2GB זכרון ? SLI Enabled ? איזו מהירות מעבד ? - בקיצור מפרט במסגרת התקציב.. - דעות נוספות יתקבלו בברכה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. טוב אז ככה יש לי את המחשב הקיים שלי שמחובר למסך 15 אינץ של סמסונג די ישן בחדר אחד והמטרה של המחשב הזה היא גלישה באינטרנט והורדות כמעט ובלבד! כמה דברים קטנים-המחשב לא נכבה כמעט בחיים, לא צריץ להריץ אפילו סוליטר. מפרט המחשב-2 גיגה זכרון ב4 סטיקים של 512-800 מה"צ, D920, P5WD2-E, 7600GT כל אלה יושבים בתוך מארז אורורה. עכשיו יש לי LCD בחדר שלי ולה אני רוצה מחשב רק בשביל סרטים וקצת אינטרנט, חשוב מאוד סרטי בלו-ריי!! ויציאת HDMI, כלומר כרטיס מסך יותר חזק מהבסיסים כמו ה2400 וכו', אין צורך בשום דבר שקשור למשחקים. אפשר לשחק לקחת דברים מהמחשב הקיים ולהרכיב איתו את החדש ולהיפך! חשוב מאוד מחשב חרישי, שקט לגמרי לא רוצה לשמוע אותו. מוכן לשמוע גם על מסך שיתאים למחשב שמטרתו רק לגלישה כאשר …

• 4 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.