עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. גנבו לאחותי את הנייד ואני רוצה לקנות לה חדש מתנה. השימושים שלה מאוד בסיסיים: אופיס, אינטרנט וסרטים. היה לה מחשב בן 3-5 והוא הספיק לה.. מסך מבוקש 14-15.6. תודה

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  2. Started by mikamar2,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 5500 שקל. המחשב מיועד לעבודה , לרישומים , מוזיקה וכו'. אם אפשר קישורים לחנויות או המלצות על מחשבים ניידים בסכום הזה.

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  3. שלום לכולם, אני מעוניין להרכיב מחשב לצורכי משחקים ושימוש בייתי סטנדרטי, המחשב צריך להיות טוב בשימוש בייתי לפחות למשך 3-4 שנים (אינטרנט, סרטים, אופיס, הורדות). בתחום המשחקים אני רוצה שלשנה וחצי - שנתיים הקרובים המחשב יריץ כל משחק. כמו שמופיע בתוכרת, התקציב עד 6K. זה המפרט שחשבתי עליו, אשמח לקבל תגובות: מארז T.TAKE SOPRANO ספק כח T.TAKE 550W לוח אם ASUS P5Q מעבד אינטל Q9300 + קירור AC או TT או משהו מקביל זכרון 4G DDR2 800 דיסק קשיח 500G SAEGATE SATA2 צורב DVDRWX20 LG/PIONEER כרטיס מסך GIGABYTE HD4870 512MB PCIEX אין לי צורך בציוד היקפי. אני מאמין שהמפרט הזה לא יעלה יותר מ - 6K בחנויות נורמאליות. עוד דבר חשוב, המחשב צריך להיות רועש בגבולות הסביר, נושא הרעש חשוב אבל לא על חש…

• 14 תגובות
    • 911 צפיות
  4. Started by zivco,

שלום רב, מחפש מחשב נייד בעל : - זיכרון גבוה לפחות 4 GB. - מעבד i7 . - גודל מסך עד 14 אינץ'. -משקל נורמלי (לא קריטי). - סוללה חזקה (בערך 4 ליבות +-). - סכום עד 3300 ש"ח . - אין חברה מועדפת. חשוב מחשב שיחזיק מעמד לאורך התואר (4 שנים). לא *APPLE* אשמח המלצות לדגמים. תודה רבה ושבוע טוב.

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  5. Started by ofershap,

אהלן, הכותרת אומרת בעצם הכל,השימושים העקריים יהיו ללימודים,משחקים(הוא לא גיימר רציני אבל שיהיה כרטיס מסך נורמלי) וצפיה בסרטים. ושהמסך יהיה "19 LCD. אם אפשר מKSP. אני יודע שהתקציב קצת לחוץ אבל זה מה יש,תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 911 צפיות
  6. Started by liorn,

המחשב מיועד בעיקרון להורדות ומשחקים לוח אם כולל sli זיכרון במהירות של 800mhz ספק 400w נטו מארז גדול,איכותי,מודולרי ומאוור היטב. כרטיס מסך מתקדם ואיכותי(לא 8800,בגלל המחיר)

• 16 תגובות
    • 911 צפיות
  7. Started by edbergr,

יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. 3500 כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. אין לי שידוע עדיף ישראלי או יבוען * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף 1080 - 1920 לא יותר מזה * משקל רצוי? עד 2 ק"ל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רוב הזמן הוא מחובר לחשמל אבל עדיף לנסיות וכל מיני דברים מחוץ לבית ניראה לי עד 6 שעות אם אפשר יותר עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA או HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אמח צעדיף SSD בגלל שזה מחשב בעיקר לגלישה וצפייה בסרטים ברשת לא להורדה אז המהירות זה עדייף וגם לאנשים קלמזים SSD יותר יציב מי תראומ…

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  8. Started by natu,

מתלבט בין 2 המחשבים הנ"ל: מפרט הDELL: Genuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, English Intel® Core™ i7-720QM Quad Core Processor 1.6GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache) 1 Year Basic Service Plan 500GB SATA Hard Drive (7200RPM) 4GB Shared Dual Channel DDR3 at 1066MHz 14.0” High Definition (720p) LED Display with TrueLife™ and Camera 8X Slot Load CD/DVD Burner (Dual Layer DVD+/-R Drive) ATI Mobility Radeon HD 5450 1GB 56 WHr 6-cell Lithium Ion Primary Battery Standard Keyboard High Definition Audio 2.0 Dell Wireless 1520 802.11n Half Mini-Card Black Chainlink לנובו: Intel Core i7-620M Processor (2.66-3.33GHz, 4MB L3, 1066MHz FSB) Genuine Windows 7 Home Premium 64 12.1" WXGA LE…

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  9. Started by token_toker,

שלום, לכל מי שיכול לעזור, אני מחפש נייד עסקי עם תחנת עגינה מקורית עם אפשרות חיבור לשני מסכים. מסך עד 14". משקל עד 2 קילו. שיוכל להריץ קבצים בסיסיים של אוטוקד לצפיה בעיקר. כולל אפשרות למודם סלולרי. סוללה שתספיק לפחות לחמש שעות עבודה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  10. Started by benyben,

שלום. מה משמעות הנתונים הבאים באשר לזכרון RAM: DDR3 1066 (PC3 8500) תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  11. טוב הנה המפרט שאני עשיתי: http://tms.co.il/preview/spec/evqc8b7y/1 אפשרות ל-SLI עתידי של 9800GTX 4GB זכרון של Gskill וקירור טוניק... עכשיו מה אפשר לשפר? מה כדי לעשות בכלל עם תקציב כזה? כמובן שעדיף שהמחשב לא יעבור את הסף של ה-7K אבל יש אפשרות של חריגונת... תודה מראש

• 14 תגובות
    • 911 צפיות
  12. שלום לכולם, 1. המעבד החדש T4200 שהוא מבוסס על פנרין ולמרות שהוא DUAL CORE האם הוא יותר טוב על פני סדרות המעבדים של סידרת מרום שהם T5XXX או T7XXX שהם סידרת מרום הישנה אבל CORE 2DUO ? אנא המבינים יענו 2. מיהו הכרטיס מסך G105M או G103M שהבנתי שהם מובנים... היכן הם עומדים בהשוואת ביצועים מול שאר הכרטיסים המובנים ? היכן הם עומדים ברמת ביצועים מול כרטיסי מסך שאינם מובנים ? תודה למשיבים בעניין זה יעזור לי המון

• 11 תגובות
    • 911 צפיות
  13. הכותרת די מסגירה את מה שאני מחפש אני מניח.. כמו כן שורה תחתונה לא הבנתי איזה מפרט עדיף לגיימינג המפרטים לגיימינג או מפרטי מקסימום גיימינג מינומים מחיר. כמו כן עיינתי במפרט הגיימינג שתקציב ה5000 שקל האם זה המקסימום שאני יכול להשיג בתקציב הזה? 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזו…

• 8 תגובות
    • 911 צפיות
  14. Started by satan,

חבר שלי קונה מחשב והתקציב הוא 5000+- תודה לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  15. Msi M662 Intel core 2 duo T7200 1 Gb Ram 120 Gb H/D מסך 15.4 BLUETOOTH WIFI ב 5100 שקל חלוקה ל 12 תשלומים . . [br]פורסם בתאריך: 25.05.2007 בשעה 00:47:26 מצאתי פעם באינטרנט השוואה של הרבה מעבדים ומהירות ה super PI שלהם . ואני לא מצליח למצוא את זה שוב . . או לפחות השוואות של ה Core 2 duo עם מעבדים ישנים יותר כמו Core duo ו core solo

• 9 תגובות
    • 911 צפיות
  16. Started by p_q,

אני צריך המלצות לשני מחשבים כאלה: 1. לגלישה באינטרנט, אופיס וכו' (בקיצור לעבודה משרדית) בתקציב עד 3000ש"ח כולל מסך. 2. למשחקים. בתקציב עד 4000ש"ח כולל מסך. תודה על כל תגובה והתייחסות. בוקר טוב ושבת שלום.

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  17. אני עומד לפני קניית מחשב ליישומי אינטרנט קצת סרטים ואופיס,לא למשחקים. אשמח לשמוע דעתכם על המפרט,עם דגש על הלוח אם. או בכלל עדיף את ה-[GIGABYTE GA-M61VME-S2]יותר זול ולפי מה שהבנתי מהמומחים בפורום יש לו כרטיס קול OB שהוא בכלל לא רע. האם כדאי להשקיע עוד כ-200 ש"ח וללכת על מעבד ה-4600 של AMD. תודה מראש לכולם!! מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX מחיר: ¤469 לוח אם: ASUS M2A-VM מחיר: ¤493 דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - HD160JJ מחיר: ¤314 צורב DVD: BENQ DVDRW DW-1620 DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK מחיר: ¤174 זיכרון: KINGSTON 1024MB (512MB X2) DDR2 667 CL5 מחיר: ¤386 מארז: FOXCONN T…

• 9 תגובות
    • 911 צפיות
  18. Started by vipersh,

שלום כולם, יש לי לפטופ Dell Studio 14z עם מעבד P8600 וכ. מסך Geforce 9400M טמפ' המעבד במצב מנוחה היא בסביבות 62 מעלות ובעבודה בסביבות 80, וטמפ' כ. המסך היא בסביבות 70 מעלות ובעבודה בסביבות 85. כשאני משחק במחשב יש לי פתאום נפילת פריימים, וכשאני מסתכל על הטמפ' אני רואה שכ. המסך מגיע ועובר את הטמפ' המקסימלית שמדדתי בעזרת תוכנות הבדיקה החיצוניות. קראתי מדריך על undervolting וגם הורדתי את המתח למעבד בסביבות ה-0.2 וולט, אבל הטמפ' לא ירדו אפילו במעלה אחת. מה שגרם לי לחשוב שכנראה בעיית החימום שיש לי היא מכ. המסך ולא מהמעבד. השאלה שלי היא האם יש אפשרות לעשות undervolting גם לכ. המסך ואם כן אז איך! אם לא אז איזה פתרונות אחרים אני יכול לנסות, כי זה בלתי אפשרי לעבוד על הלפטופ כשהוא …

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  19. הראשון זה E5400 INTEL PENTIUM DUAL CORE עם לוח אם של אסוס מיושן... כרטיס מסך 9800 GT ו 2GB זכרון DDR חסרונות: שאי אפשר לחבר עוד הרדיסק נוסף, אי אפשר להרחיב זכרון כי יש רק 2 סלוטים,כרטיס קול לא תקין... המחשב השני AMD 64 X2 +4800 סלוט 939 לוח DFI LANPARTY NF4 ULTRA D SLI זכרון OCZ 2 ג'יגה כרטיס מסך 8600 GT חסרונות: אי אפשר לשים מעבד חזק יותר או חדיש יותר בגלל התושבת המיושנת יתרונות: אפשרות לחבר 4 כוננים קשיחים, אפשרות ל 2 כרטיסי מסך,יותר זכרון ואפשרות לאוברקלוק. עד עכשיו לא הייתה שום בעיה עם כל מה שהייתי מפעיל על המחשבים שזה באטלפילד 2 ובאטלפילד באד קומפאני 2... אחד המחשבים כרגע נותר בצד מיותר, והייתי רוצה לעשות משהו חזק יותר מהמחשב שבו אני משתמש ב 90% מהזמן שזה המחשב הראש…

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  20. שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש מחשב בלבד ללא שום ציוד הקפי התקציב הוא עד 3000 שקל אני יודע שאי אפשר להוציא מחשב ברמה כזאת גבוהה במחיר הזה ... המחשב במיוחד למשחקים זה כמעט כל מה שאני עושה במחשב ... אני צריך מחשב שיחזיק להרבה זמן ויריץ משחקים חזקים כמו cysis נגיד על גרפיקה סבירה... אני לא יודע עם עדיף לגיימינג AMD או INTEL בכל מקרה המינימום דרישות שלי: מעבד שיריץ משחקים בצורה הכי טובה...-בהתאם למחיר כמובן D: 2 ג'יגה זכרון לפחות כרטיס מסך עדיף של NVIDIA 250 גיגה מקום מספיק למדי ויאללה תפציצו תודה רבה !!

• 13 תגובות
    • 911 צפיות
  21. אני מחפש לקנות מחשב נייד שיהיה חזק, מהיר ואמין לאורך זמן, הרצה של תוכנות עריכת מוזיקה כגון FL STUDIO ועם אופציה לתמיכה במשחקי מחשב (אני כרגע לא משתמש בו למשחקים אבל בעתיד יש סיכוי שכן), אשמח אפילו לשתי אופציות: אחת למחשב ללא האופציה לגיימינג ואחת כולל. צריך שטח איחסון יחסית גדול במחשב (בסביבות 1 טרה). 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר בתמורה למוצר טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כתבתי למעלה, איחסון מידע, FL STUDIO (עריכת מוזיקה), סרטים, ואופציה למשחקי מחשב תלוי בכמה המחיר יקפוץ …

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  22. היי, אשמח שתעזרו לי עם המפרט הזה: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 13000, אפשר לחרוג רק אם באמת שווה 2. מה שימושי המחשב, יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו בפרימייר, משחקים, איכות שתחזיק מעמד לשנים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה,אין צורך באורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב…

23. Started by spooky,

אז ככה חבר שלי צריך מחשב למוזיקה אינטרנט סרטים וטיפ טיפה למשחקים... התקציב שלו הוא עד 3000 לא כולל מסך הוא יכול להסתדר עם כ.מסך חרא כמו G-FORCE 4 כי הוא משחק לרוב משחקי הרפתקאות אז כל מפרט יתקבל בברכה תודה מראש

• 8 תגובות
    • 911 צפיות
  24. התחלתי לחשוב על החלפת ה- HTPC הזקן שלי בדגם חדש וצעיר. מאחר שזה מחשב שישב בסלון ליד הטלויזיה, עדיף שיהיה קטן וחובה שיהיה מאוד שקט, כלומר מעט מאווררים או בכלל לא, כלומר בקושי מתחמם, כלומר שיהיה חסכוני בחשמל. המעבד לא צריך להיות חזק כי את רוב העבודה יבצע כרטיס המסך וכרטיס המסך לא צריך להיות חזק כי כמעט כל כרטיס שיצא בשנתיים האחרונות יכול לפענח בחומרה את כל הקודקים הנפוצים עד לרזולוציה של 1080P. אז יש רכיבים שתוכננו מראש להתאים לנפח קטן ולהיות חסכוניים בחשמל ככל שניתן - רכיבים של מחשבים ניידים. אז לקנות מחשב נייד ולהפוך אותו ל- HTPC לא ישתלם, את המקלדת והמסך לא אצטרך וחבל לשלם עליהם, אבל האם אפשר לקנות רכיבים של מחשב נייד, או לפחות לוח אם שמשתמש במעבד של מחשב נייד, ולהשתמש ב…

25. Started by avilz,

‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎לחברי הפורום שלום, אני מחפש מחשב נייד ללימודים משהו כזה בתקציב של 2500 ש"ח: * מטרות המחשב? גלישה,יוטיוב, קצת קומפיילרים. באופן כללי אני תמיד פותח 8 טאבים ביחד+ויוטיוב, אבל קשה לי להעריך כמה RAM צריך לזה. * גודל המסך? 11.6~ * משקל רצוי? עד 1.5 ורצוי פחות. המשקל זה הכי חשוב, אחרי שהמחשב עובד.. * זמן סוללה טוב (5+ שעות) מה דעתכם על (סתם שמות שעלו לי): ‎lenovo x121e - מקצת ביקורות באנגלית נשמע שהכל טוב בו, חוץ מהעיצוב והמשטח לעכבר. איך המעבד שלו [e-450 AMD] נחשב? (לא מצאתי ביקורות על הדגם הזה ספציפית) דגמים יותר זולים שרציתי לדעת אם הם בכלל מתאימים. Asus 1225B - ממש זול,זמן סוללה בעייתי להבנתי. asus 1015cx - לא ברור לי שהוא ישרוד את השימושים שלי.…

• 0 תגובות
    • 911 צפיות

דיונים חדשים בפורומים