ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
שלום דוד שלי מעוניין לקנות מחשב לעבודה משרדית ואינטרנט, הוא ראה מפרט מחנות בשם אייבורי, המבוסס על פנטיום 4 2.6 64 ביט. כיוון ששמעתי ביקורות שליליות על החנות הזו, אני פונה לעזרתכם, התקציב די קטן: 2300 ש'ח ללא מסך. מה שחשוב שהמחשב יריץ את ווינדוס XP בצורה חלקה . תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש את הנייד הבא לחבר אותו לפלזמה בסלון ולצפות בסירטי HD האם הכרטיס מסך שלו Intel GMA X4500 (לא בגירסה 4500HD) יכול להריץ את הסרטים ? http://www.jr.com/lenovo/pe/LEN_2958A4U/#productTabDetails זה מה שעומד בין לקנות את המחשב או לא תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, אני עוזר לחבר לרכוש מחשב ואשמח לעזרתכם. עברתי על המפרטים המומלצים וגם אלה שבפורום וראיתי שכולם ממליצים על AMD. מדוע זאת? מדוע לא ממליצים על אינטל Core2 Duo או Quad Core למניהם האם קיים יתרון עד כדי כך ל-AMD? אשמח גם לאפשרויות מפרט עם מעבד אינטל. השימוש במחשב הוא בעיקר למשחקים וגלישה באינטרנט, אך תתרחש גם צפיה בסרטי HD לטלויזיה שתהיה מחוברת למחשב בנוסף למסך (הוא יצטרך HDMI בכרטיס המסך), אין צורך ביציאת 5.1 אם זה ישפיע על המחיר. להלן פרטים נוספים לגבי המפרט הדרוש: 1. התקציב הוא עד 3000 ש"ח שניתן למלא את כולו, חריגה של עד 200 ש"ח זה בסדר. 2. רזולוצית המסך לא ידועה, בעיקרון יש צורך לתמיכה במסך של עד 24 אינץ'. 3. משחקים שישוחקו הם Dragon Age, Mass Effect 2, Bio Shock 2, …
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי מחשב IBM R50e ואני צריך לקנות לו סוללה חדשה. באינטרנט יש מבחר של עשרות סוללות שמתאימות לו כולל סוללות של T40 שגם הן מתאימות לו! הסוללות מגיעות בגדלים של 2.2 אמפר לשעה עד יותר מ8 אמפר לשעה המחירים הם מ200 ש"ח עד 1000 ש"ח איך אפשר לעשות קנייה נבונה? כזאת שאשלם מינימום מחיר על מקסימום ביצועים? האם אפשר לסמוך על הנתונים שרשומים באתרים? האם יש סוללות שהן לא מקוריות של IBM? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני הולך מחר להזמין זה מה שבחרתי ... amd 3000 939 k8ns 939 GEIL ULTRA PLATINUM PC3200 CL2 512MB DUAL CHANNEL armor a-top WD 80 s-ata אני צריך לדעת איך הזיכרון כי אני לא מכיר ... כל העסקה הזאת יוצאת 2550 כולל הרכבה לינק לזיכרון - http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=2810&catcode תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים,פיתוח תוכנה,סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).27 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלו…
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני קונה מחשב נייד והחלטתי לקחת מחשב של אייסר כי התמורה שלו גבוהה ביחס למחיר http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=1342 ומאיפה שאני לוקח הוא מגיע עם 3ג'יגה ראם שווה.? יש עוד מחשבים עד 2900 שכדאי לקחת יותר מזה^^ תודה רבה (:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
(924שח)AMD ATHLON 64 3000 BOX Gigabyte GA-K8NS nVIDIA nForce3 250 Socket 754 (490שח 128BIT POWERCOLOR 9600PRO 256mb(818שח) (450שח) Kingston 512MB 400Mhz PC 3200 C3 (861שח) Hauppauge WinTV PVR 150 (515שח) WD SATA 120GB 8MB 7200 RPM עוד לא החלטתי לגבי DVD או צורב/DVD ואת המארז והספק כבר יש לי .... אז מה דעתכם?? כל זה יעלה לי בסביבות ה4500 אם יש לכם מפרט אחר אשמח לקבל אותו ומה שיהיה יותר זול מבלי שיאבד מהאיכות יתקבל בברכה... ***** (נערך לאחר יום שלם ללא תגובות!! שזה הרבה זמן אינטרנט!!) ***** אנשים!!! זה לא יכול להיות שאין לכם דעה?? האם המפרט כלכך מוצלח, ואין לכם טענות בכלל????
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם מעוניין לרכוש בימים הקרוביחם מחשב שישמש כשרת ביתי למטרות למידה. המחשב יריץ מכונות וירטואליות בעיקר וישמש גם כמחשב משרדי . להלן השאלון: א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוךנסות לחסוך לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה שרת שיריץ מכונות וירטואליות (3-4 מכונות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SERVER 2012 R2 שימוש תמידי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 מלחשב עצמו ועד 5000 כולל מחשב וציוד הקפי (מסך, עכבר, מקלדת,רמקולים,אוזניות יש לי אבל אני אשמח לשמוע על אוזניות למרות שהתקציב לא מאפשר...) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) לא ניתן לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים בFULLHD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים קלים כמו LOL לא משהו כבד באיכות גבוהה אני ראליסטי לתקציב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך בין 23-24 אינץ', רזולוציה 1920x1080. -לא…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני סוחב כבר הרבה שנים את המסך Samsung 2243BW ורציתי להשתדרג למסך גדול יותר. יש לי אפשרות לקבל (מתנה ) מסך בתקציב 3K וחשבתי על הDell U2715H CPU : Intel Quad Core I5 2500K 3.3GHZ 6MB Motherboard : Gigabyte GA-Z68XP-UD3 PSU : Seasonic 620W GPU #1 : Gigabyte 660 OC Windforce GPU #2 : Gigabyte 660 OC Windforce Memory : Corsair Vengeance LP (2*4GB) CL-9 רציתי להתייעץ, אני כבר משחק הרבה פחות מבעבר, אבל עדיין לא מוותר על זה לגמרי... א. האם הSLI 660 שלי לא יסחוב כלום ברזולוציה הזו? ב. האם שווה לי להשקיע הרבה פחות במסך 1080P ואת העודף בכרטיס מסך חדש? ג. פחחחחחחחחח, המחשב שלך פח, צבע אותו בכחול וזרוק לים
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
האם יש ל HP 6830s KU405EA מסך מט. או לחילופין למחשב הבא THINKPAD SL500 2746-4EG תודה איתן
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מפרט ל-HTPC עד 2500 ש"ח המחשב יהיה מורכב בסלון ויהיה מחובר לרסיבר/טלויזיה ב-HDMI (ולכן אני צריך שכרטיס המסך גם ישדר אודיו דרך ה-HDMI) המחשב צריך לנגן גם 1080P יהיה נחמד אם אפשר יהיה להכניס במפרט מקלדת+עכבר אלחוטיים ו/או שלט, אם לא, אני אקנה בנפרד. תודה רבה מראש, ארז נ.ב אם התקציב נמוך עד כדי לא הגיוני, או שכדאי להוסיף כמה שקלים, תרגישו חופשי להציע לי שינויים
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
המפרט הבא : סדרת HP Pavilion החדשה עם Windows Vista מצויד בטכנולוגיה ובתכונות איכותיות כדי לספק ביצועים מעולים במחיר משתלם. מעבד Intel Core 2 Dou 2GHz , זיכרון 1GB DDR2, דיסק קשיח SATA 320 גיגה,כרטיס גראפי מקצועי Geforce Vista Premium ,. מפרט טכני: מעבד: Intel Core 2 Duo E4400 2.0GHz זיכרון: 1GB DDR2 דיסק קשיח: SATA 3G 320GB 7200rpm כרטיס גרפי: NVIDIA GeForce 7500 LE TorboCache זיכרון גרפי: 256MB Dedicated & up to 512MB עם טכנולוגיית PureVideo (יציאת VGA/DVI, TV-out) כונן אופטי: Double Layer ± R/ ± RW- ו DVD SATA DVD RAM תומך בטכנולוגיית LightScribe (פטנט ייחודי של חברת HP - צריבת תוויות/כיתוב/תמונות בלייזר על גבי התקליטורים) קול: High Definition Audio 7.1 קורא 15 …
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני מחפש לפטופ למולטימדיה-גימיינג בינוני ומצאתי את המחשבים הבאים שעומדים בדרישות שלי * מטרות המחשב מולטימדיה-גימיינג * גודל המסך 17.3 * משקל רצוי? לא ממש חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא משהו מיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא http://www.notebooksbilliger.de/notebooks/gaming+notebooks/msi+gt780dx+i767w7h+gtx570 http://www.notebooksbilliger.de/notebooks/gaming+notebooks/msi+gt780dx+i787w7h+gtx+570m http://www.notebooksbilliger.de/notebooks/gaming+notebooks/acer+aspire+v3+771g+73618g1tmakk http://www.noteboo…
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מחפש מחשב לשימושים חצי עסקיים. נקודות חשובות להשוואה: ביצועים, איכות ושירות. מתלבט בין שני המחשבים הבאים: DELL VOSTRO 3500 מעבד: i5-560M כרטיס מסך: GeforceT 310M http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3500-n560m.htm LENOVO EDGE 15 מעבד: i5-450M כרטיס מסך: ATI Radeon 5145 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=11130 לשניהם דיסק 500GB 7200 Rpm ו-3 שנים אחריות (ל-DELL בבית הלקוח)
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, 1. מה התקציב המקסימאלי?--6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?-- לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?--לא לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?--משחקים, ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.--החדשים והכבדים ביותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?- גהונות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום. אני צריך עזרה בשדרוג המחשב שלי. יש לי סך של 1500 ש"ח. מערכת קיימת: כ.מסך : Geforce FX 5700 LE מעבד : Pentium 4 3GHz זיכרון : 1G אני יודע שאני חייב לשפר את הכרטיס מסך ואת המעבד. אני יודע שסכום הכסף שמוקצב לי הוא מועט. אבל אני חייב עזרה. זיכרון לא חייב להוסיף, אבל מעבד וכ.מסך חייב, ואני יודע את זה. אני צריך מחשב למשחקים, אבל יותר חשוב שיעבוד בצורה חלקה כמה שאפשר, מכיוון שמשנה הבאה אני לומד מחשבים כמגמה, וחשוב לי שהמחשב יטוס. תודה מראש, בני. ד"א, זה מאוד דחוף.
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום התחדשתי בDELL INSPIRON 6400 עם ATI 256..לא הספקתי לבחון אותו רק מכיוון שאני עובד בדרך כלל עם מסך רגיל קשה לי להסתגל לוויד סקרין, בכל זאת מה הריזולציה הכי טובה לעבוד עם מסך 15.4?? תודה.
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה על לוח אם מעולה המתאים לAMD 3800 X2 939 וכן לזיכרון 1G, שני הפריטים מיועדים למערכת משחקים, לא דרושות יכולות OC כלל.
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מחשב נייד HP Pavilion ze2002EA מעבד: Intel Celeron M 350 1.3GHz 1MB cache מסך: 15.0 inch XGA ברזולוציה 1024x768 זיכרון: 256MB DDR דיסק קשיח: 40GB כונן אופטי: Combo DVD & CD-writer drive תקשורת: מודם V.92, כרטיס משולב 10/100, Wireless 802.11b/g גרפיקה: Video Intel® Extreme Graphics 2 Up to 64MB shared video memory 4x AGP Enhanced Video with 3D performance רמקולים: Sound 3D Sound Blaster Pro compatible sound 16 bit integrated Altec Lansing Stereo speakers יציאות:1 VGA port, 2 USB 2.0 ports מתח : Power 65W AC Power Adapter 6cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery משקל : 2.95 ק"ג בכמה אני יכול למכור אותו? בהתחשב שהמצב שלו חדש, אין סריטה אחת קטנה אפילו.
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
Asus G750JW-DB71 i7 2GB NVIDIA GTX 765M 17.3" 4th Generation Intel Core i7-4700HQ Processor, 2.4 GHz (Max Turbo Frequency 3.4GHz), 6MB Smart Cache כשרשום אינטל דור 4 זה אומר שהמעבד הוא האסוול? יש נייד אחר בטווח המחיר הזה שהייתם ממליצים? 1400 דולר אני מתכוון לקנות אותו בחו"ל כמובן המחירים בארץ בזיון. אני מתכוון להוסיף לו SSD זה שווה את הכסף? איזה חברה מומלץ? תודה
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
[TABLE=width: 80%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Core i7 4770 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 מחיר: ₪1437[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 מחיר: ₪43[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם:[/TD] [TD=width: 80%]Gigabyte GA-B85M-HD3 for 1150 כמות: 1 מחיר: ₪386[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מארז:[/TD] [TD=width: 80%]Fractal Design Define R4 Black Pearl + FSP Aurom 90Gold 700W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪956[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]זיכרון:[/TD] [TD=width: 80%]Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪340[/TD] [/…
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. התקציב שלי הוא סביבות ה3000 עד ה3,500... גג 3,600 שקל. אני רוצה שהמחשב יחזיק משחקים כמו COD4 וGRAW2 (ועוד כאלה ברמתם) בצורה טובה, ותוכנות כמו פוטושופ ואפטר אפקטס. מבחינת ציוד היקפי, יש לי מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים וסאב, ככה שאני לא צריך (אני צריך כרטיס רשת, זה נחשב ציוד היקפי?) יש לי בנוסף לזה כונן שהוא צורב, כונן שהוא צורב דיוידי וכונן דיוידי שאוכל להשתמש בהם (או באחד מהם) במחשב החדש (+ כונן קשיח של 120GB שתחת המלצתכם אפטר ממנו או אשמור אותו). אני מעדיף ציוד של אינטל, לא היו לי בעיות איתם מעולם. פלוס, מבחינת כרטיס, אם התקציב מאפשר כמובן, אני רוצה שיכיל את הX1950 XT. בעניין הקירור, אני אשמח שיהיה קירור יעיל שיעזור לשמור על המחשב, אך שהמחשב יהיה שקט (אם אפשר, …
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
רכשתי מחשב נייד של LG S1 החדש וביצעתי את כל העדכונים שצריך לפי התוכנה של LG. הוספתי תמונה מתוך ההגדרות הנוכחיות ואבקש שתמליצו כדי להגדיר זאת.
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-