ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,376 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי את ההצעת מפרט הבאה LATITUDE E6500 INTEL CORE 2 DUO P8400 2.26 GHZ DISPLAY : 15.4IN WIDESCREEN WUXGA (1920X1400) Memory : 2048MB (1x2048) 800MHz 200GB (7200RPM) Primary 6-cell 54W/HR LI-ION יד שנייה ב 3300 ש"ח משתלם? יש איזו בעיה במפרט?
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שלא לנצל אם אין צורך. התקציב המקסימלי הינו תקרה של worst case. אני כבר הרבה זמן לא בתחום אז אני לא יודע האם התקציב מוגזם. אנא תתקנו אותי. זה יתקבל בברכה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים על הגדרות גרפיות גבוהות. המסך שבו אני משתמש הינו מסך "23 1080p . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב בקרוב ב 1000$ למשחקים של asus שב newegg http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220231 תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני איזה שבוע בעבודה שלי רצו להיפטר ממחשבים ישנים. אני מחוכמתי פירקתי אותם ולקחתי אלי רק את הדברים הטובים. מדובר על לוחות אם של פנטיום 4 ו 3 עם מעבדים, כרטיס מסך כלשהו, זכרונות, דיסקים קשיחים, כרטיסי רשת. כולם במצב טוב יצא לי גם לקחת מסך LG Flatron L1970hr-wf. המסך מרובע ואני לא אוהב כאלה. הוא במצב טוב מאוד רק עם בעיה אחת: המסך מהבהב בערך 15 דקות ואז נדלק כרגיל (סה"כ עובד מעולה פרט לזמן הדלקה ארוך). המסך לבן, ואין אליו אפילו מכה אחת. אני יודע שאי אפשר לעשות מכל זה הרבה כסף (מצדי גם לחלק חינם), אבל בכל זאת מעניין אותי הערך האפשרי. מי שמעונין בפרטים הטכניים שישאל ואני הנסה להחזיר תשובה (מוגבל בידע, אבל הנסה). תודה מראש. רומן ס.
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בלפטופים, כאשר התקציב הוא 1300$, אבל המטרה היא למצוא מחשב זול יותר. הדרישות הן: זיכרון 2 GB הארד דיסק 320 GB מהירות של 7200 של דיסק הקשיח כולל PORT עם צורב DVD הכנה לדוקינג סטיישן מצלמה בטריה 9 CELL אחריות 3 שנים במעבדה של IBM/TOSHIB/DELL/HP בהתאמה
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני זוכר שפעם אמרו לי שבמחשב תמיד צריך להיות מספר זוגי של זיכרון RAM. למשל: 2GB או 4GB או 8GB. אם כרגע יש לי נייד עם 1GB ואני קונה סטיק של 2GB, זה בסדר אם יהיה לו 3GB? או עדיף כבר 4GB? אני יודע שבעקרון זה צריך לעבוד אבל לא יהיו בעיות?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אחרי שהיה לי מפרט מחו"ל, נכון לעכשיו אני חושב שאולי יותר טוב לי לקנות בארץ, בגלל האחריות וההרכבה שיהיה לי פה מבקש מפרט ב3000 שקל, ללא מסך, ויש לי כיוון מסויים מחשב לאינטרנט וקצת משחקים, רוצה לעשות OC רציני לשיפור ביצועים, זכרונות אני מביא מחול 2GB של G.SKILL 800 מה אתם ממליצים לי חוץ מזכרונות שאני מביא?
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מדובר במחשב קומפק פנטיום 3 1000 H.D של 20GB זיכרון 256 כונן DVD כונן דיסקטים ומסך גדול (יחסית) ומלבני?
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מחפש מפרט בסכום של 3000 ש"ח ופחות. המחשב ישמש כמחשב ביתי -גם לילדים (=כלומר, משחקים ברמה טובה GTA4 וכו.) וגם לעבודות לאוניברסיטה. מבחינת ציוד הקפי- מסך - 22-24 מקלדת עכבר רמקולים איכותיים כבר יש. וכמובן הארדיסק 500 GB הכיוון הכללי הוא אינטל כי זה מה שאני רגיל אבל אני פתוח לאפשרויות תודה רבה וגמר חתימה טובה.
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
במפרטים של ניידים לרוב לא מפרסמים מידע טכני חשוב, כמו לדוגמה: כרטיס רשת: כותבים Gigabit Ethernet במקום Realtek RTL8111B כרטיס קול: כותבים HD Audio במקום Realtek ALC889A כרטיס מסך: כותבים Intel HD במקום GMA 4500 וכד'... מאוד קשה למצוא היום פרטים טכניים על ניידים, כל פעם זה אינסוף חפירות בגוגל. האם יש איזה מקום מסודר בו ניתן למצוא מידע טכני מפורט?
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם. בשעה טובה הבטריה של הנייד שלי מתה סופית, ועל כן אני רוצה לקנות בטריה חדשה. הציעו לי באיזשהו חנות בטריה מקורית של לנובו במחיר של 300 שקל (במקום 550 שקל), אך בטריה זו ישבה במדף כשנה והם פשוט רוצים להיפטר ממנה כבר. הבנתי כי הבטריה נשחקת גם כאשר לא עשו בה שום שימוש, והיא יושבת על המדף. 1. האם מומלץ לקנות בכזה מחיר את הבטריה? 2. לכמה זמן לדעתכם היא תחזיק מעמד עד שהיא תמות? (הבטריה הקודמת שהגיעה עם המחשב החזיקה מעמד שנה וחצי...) 3. האם עלולה להיות נפילה פתאומית בקיבול של הבטריה לאחר שימוש של חודש-חודשיים? תודה רבה, יוסי.
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
ניסיתי להוציא את הסוללת CMOS לא עזר... אמרו לי שצריך לקצר איזה משהו עכשיו מזה משהו? O-ם IBM החארות האלה לא מוכנים לאפס את זה הם לא מחשיבים את זה באחריות ואופציה היחידה שהם נותנים זה להחליף תלוח אם ב3000 שקל, מישהו יכול לעזור? בבקשה זה עניין דחוף.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב למשחקים AMD Athlon 64 X2 4800 2.5GHz זיכרון 2GB כרטיס מסך GeForce 9600GT מחשב ייעוד: למשחק מעבד סוג מעבד: AMD Athlon 64 X2 4800 2.5GHz מהירות מעבד: 2.5GHz לוח אם חברה ודגם: GIGABYTE GA-M57SLI-S4 CHIPSET: 570 זיכרון יצרן ודגם: OCZ DDR2 נפח+מהירות: OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 3-4-4-15 Reaper דיסק קשיח יצרן ודגם: Seagate נפח ומהירות: 250GB 7200RPM 8MB כרטיס מסך יצרן ודגם: Sparkle nVIDIA GeForce 9600GT כמות זיכרון: 512MB כונן אופטי יצרן ודגם: צורב LG GSA-GH20L SATA DVD מהירות וממשק: X20 SATA מארז יצרן ודגם: מארז שחור ללא ספק Raidmax Sagitta II ספק כוח: 600W יעוד: משחקים מהירות מעבד: 2.6GHz סוג מעבד: Amd זיכרון: 2GB דיסק ק…
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום! אני מעדיף שהמחשב יהיה למשחקים חדשים שיוכל להריץ אותם על ההגדרות הגבוהות שאפשר, שיהיה בעל נתונים גבוהים ועם משקל נוח. הנתונים הכי חשובים לי,הבנתי שמחשבים ברמה כזאת מתחילים מ 7,000 ש"ח לפחות. אני בנתונים של ניידים טיפה חות מתמצה מנייחים ולכן רציתי לשאול איזה מפרטים כדאי שיהיו לו,מה ההבדך למשל בין המעבדים פי וטי,כי ראיתי שחלק באים ככה וחלקם אחרת. בנוסף איזה כרטיס מסך מומלץ ומה ההבדל בין החלקים,על מנת לקבל תמונת מצב וידע כמה שיותר נרחב בנושא. תודה.
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 (כלול כבר i7 - 7700k ב600 ש"ח - כלומר 4000 בסך הכל) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שח אם זה ממש משתלם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר call of duty , leauge of legends וכנראה עוד ברגע שנקנה אותו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 (144HZ -לאילו הגדרות…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב נייד בעל אורך סוללה ארוך מהרגיל (8 שעות) שישמש אותי בעיקר לגלישה, סטרימינג, עריכת מסמכים וכו'. תקציב: עדיף עד 2500. מקסימום 3000. כמובן שישווק בארץ ובעל אחריות.
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
PCPOWER&COOLING S61EPS Silencer 610W CoolerMaster 690 SAPPHIRE RADEON HD4850 512MB DDR3 PCI-E X2 CROSSFIRE DFI Lan Party DK P45-T2RS PLUS OCZ DDR2 Reaper 4096MB 1066MHz OCZ Vendetta 2 Scythe ULTRA KAZE 120x38mm 1600RPM מה אתם אומרים?? איפה אפשר לשפר? עריכה: שכחתי... מעבד - Q6600.... אני הולך לקרוע אותו ב-OC..... מסכן
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב דל INSPIRON N5110. אני מאמצת מאוד (בהשוואה לשימוש של אנשים אחרים) את המחשב, ואחרי זמן קצר הוא מתחיל להתחמם בעיקר בצד שמאל למטה (משמאל לטאצ'פד). בצורת ההקלדה שלי, החימום ממש גורם ליד שמאל שלי לבעור מחום, ולעיתים אני נאלצץ להפסיק ללמוד עד שהוא ירגע קצת. לא מרעיש במיוחד. חשבתי לקנות משטח קירור עבורו- אבל אני לא יודעת איך בוחרים משטח קירור (אני גרה באנגליה כך שכל הזמנה תעשה מעלי אקספרס/אמזון, עדיפות לעלי כי היום יש מבצעים ), האם הם מתאימים רק לגדלים מסוימים או באופן גנרי? מהיכן מתקבל החשמל, מפורט USB של המחשב? כמה מאווררים מומלץ שיהיו? האם זה בכלל ישפיע על החימום שבצד המחשב? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך, לוח אם, זיכרון למחשב ומעבד. ואם יש משהו יותר טוב, ובערך באותו מחיר אז תרשמו לי בבקשה. כרטיס מסך: LEADTEK Geforce 8600GT 256MB PCIe מחיר: 295 ש"ח לוח אם: GigaByte GA-EP35-DS3L מחיר:446 ש"ח זיכרון למחשב: DDR2 2048MB 667MHZ CL5וAeneon מחיר: 178ש"ח מעבד: Intel Dual Core E2180 Box מחיר: 295 ש"ח הכל יוצא: 1214 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
חיפשתי מדריכי סוללות לגבי השאלה הזאת ולא מצאתי תשובה , לכן אני כותב כאן. יש לי שני ניידים (VOSTRO 3300 וINSPIRION N3010) שלשניהם אני מעוניין בהזמנת סוללה כי הקיימות גמורות. בארץ המחירים גבוהים במיוחד (מעל 400 שקלים לאחת). האם נהוג להזמין סוללות מחו"ל? מEBAY לצורך הדוגמא? האם עליי לשלם מסים לסוללות ששוויין 20 דולרים? אם למישהו יש ניסיון בנושא אשמח לעזרה. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
AMD Opteron 2216 Santa Rosa 2.4GHz Socket F Dual Tyan Transport GT24 (B3992) Maxtor MaXLine Pro 500 500GB 7200RPM 16MB SATA 7H500F0 G.SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 667 מפרט לשרת משחקים. יש משהו לשפר?
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5000 ש"ח ללא אפשרות חריגה לא לנצל את כולו אלא בדיוק ההיפך אם ניתן להוריד יותר טוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כבד אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call Of Duty, תורת המתנקש וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צ…
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט אז ככה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן להגיע לתקציב של עד 6000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop תדיר, MATLAB מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק כבד שעולה על דעתכם, למשל Crysis 3, Assassin's Creed Black Flag, Battlefield , Call of Duty וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר …
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, כיצד ניתן לבדוק מהו גיל המחשב או באיזה תקופה הוא נקנה ? וכיצד עושים זאת ?
-
- 4 תגובות
- 17.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחי טס ביום שישי לארה"ב, ואני שוקל לבקש ממנו שיקנה לי מחשב נייד משם. מטרת המחשב היא עבודה משרדית - אופיס אינטרנט תיכנות ומידי פעם סרטים. * גדול המסך - רצוי שיהיה בין 12.1 ל 13. * המשקל בהתאם, שיהיה קל ונוח * זמן סוללה - כמובן שכמה שיותר, יותר טוב. מקסימום אני אקנה בעתיד סוללה עם 6-9 תאים * אין צורך בשלל יציאות מיוחדות. ברור שיהיה נחמד לקבל DVI/HDMI אבל לא חובה. לדעתי גם אין צורך ב eSata כרגע (או שמה כן?) * בלוטות' - כן אסנכרן את הפלאפון שלי עם הנייד * גדול מינימלי של HDD - שיהיה מעל 160-250. אני לא הולך להעמיס עליו המון, בשביל זה יש מחשב נוסף. שווה לחפש כונן SSD? * צורב DVD, אני מניח שבניידים שאני מחפש לא מגיעים כונן/צורב DVD ואני ממש לא לחוץ על זה * אחריות בי…
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-