עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, כרגע יש ברשותי מחשב AMD 2400 + לוח דגם- NF7 S -V2 של ABIT עם 512 זכרון(חשבתי כבר לשדרג לאחד ג'יגה) + RADEOAN 9600 PRO של ATI + 200 ג'גה SATA. אני משתמש במחשב בעיקר לסרטים ומשחקים עד עכשיו הכל עובד סבבה האם יש טעם לשדרג את המחשב או לחכות? ואם כן לשדרג...למה? תקציב עד 1500 שקל במידה שוב וכדאי! תודה רבה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 827 צפיות
  2. היי אני מעוניין לקנות משטח קירור לנייד. ראיתי שרובם של המשטחים מגביהים ומטים את המחשב כך שהוא לא מקביל למשטח עליו הוא נמצא. האם זה מזיק באיזושהי צורה לרכיבים שבתוכו או לקירור שלו? עדיף משטח קירור "ישר" שלא מטה את המחשב? תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום. אני מחפש מחשב לסלון שיהיה להצגת סרטים וסדרות ואינטרנט בעיקר התקציב שלי הוא 1700-1500 על המחשב עצמו ולמקלדת ועכבר עוד 200 שקל גג לא יותר חשבתי ללכת על המחשבים של ה giada יש מניעה או המלצה? אשמח לקבל מפרט תודה מראש

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  4. Started by roysharon,

היי שלום, אני מתחיל השנה ללמוד מדמ"ח ואני מעוניין בלרכוש מחשב 2 in 1. אני מתלבט בין שני דגמים כרגע שהם lenovo yoga 730 אל מול הdell insprion 7000 (אין לי דגם ספציפי מסדרת ה7000). אני רוצה להשתמש במחשב כמחברת ובגלל זה אני מתלבט על דגמי ה2 in 1, אני מחפש מחשב עם מסך בגודל 14 או 13.3, חשוב שיהיה יחסית קל ואמין מעבר לצורכי התואר וצפייה בנטפליקס לא יהיה שימוש אחר במחשב. לפי המחקר שעשיתי באינטרנט יש המלצות טובות על שני הדגמים והמחירים הם דיי זהים. אשמח להמלצותיכם לגבי שני הדגמים האלה או למחשבים דומים, התקציב הוא עד 800$ והתכנון הוא לקנות בארה"ב, (אם לא כדאי לקנות מחשב כזה בארה"ב אשמח גם לדעתכם). תודה רבה! ושאו ברכה

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  5. Started by y10,

אני צריך מפרט למחשב למשחקים בעיקר ולאינטרנט וכ'ו שיעבוד חלק בתקציב של 4000 שקל דברים עיקריים שאני רוצה במחשב שיהיה מעבד דואל (שיהיה מפרט של מעבד אינטל ואחד של AMD) כרטיס מסך חזק ומסך LCD גיגה זיכרון פנימי ולפחות 160 GB עכבר ומקלדת אלחוטיים ורמקולים טובים ואם אפשר מ'ס מפרטים שונים תודה

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  6. Started by dalamer,

ניסיתי בשבועיים האחרונים ללמוד בעצמי את עניין המפרטים וההבדלים בין החומרות. יותר מורכב ממה שחשבתי. הדרישות שלי (כן, כאלה הן) הן מחשב שיפעיל בצורה חלקה את פולאאוט 3 הבא עלינו לטובה, למרות שאין דרישות מערכת בינתיים. מעבר לכך המחשב יהיה בשימוש אינטרנטי סטנדרטי וירוץ על XP. אני די סגור על מעבד דואלי. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  7. Started by kobi618,

שלום לכל המקצוענים. (חדש באתר) אני זקוק למפרט מחשב בעיקר למשחקים. (גם משחקי רשת) המחשב מיועד בעיקר למשחקים. קצת סרטים, ושירים וכ'ו. חשוב לי מאוד להדגיש, כי הגרפיקה והביצועים חשובים לי מאוד. ללא פשרות! עד כמה שניתן. אני גם רוצה שהמחשב יהיה מוכן למשחקי העתיד , כגון- BF4 COD-G וכ'ד. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גלישה באינטרנט,סרטים, FULLHD ומוזיקה, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר! אני משתמש בו 24 שעות…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by gigo40,

יש לי אפשרות לרכוש את המפרט הבא כפי שהוא, כלומר ללא החלפת רכיבים. המחשב נועד לגלישה באינטרנט, ICQ, אימיול+צפייה+צריבה, SIMS-2 !!!. המחיר אמור להיות ממש מציאה: Dell Optiplex GX620 ------------------------ Operating System: Genuine Windows® XP Professional, SP2 WITH Media - Dell Recommended Feature Processor: Intel® Pentium® D Processor 945 (3.4GHz, 800MHz FSB, 2x2MB L2 cache, EM64T, Dual Core Technology) Memory: 1.0GB 533MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*512MB DIMM) Memory) Hard Drive: 160GB (7200rpm) SATA II Hard Drive Support Service: 3 Year Parts Only Warranty CD ROM & Read-Write Optical Drives: 16x DVD+/-RW Drive2 Drive with double layer write capability1 Embedded …

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  9. Started by orenshp,

האם מחשבי LENOVO THINKPAD אכן עמידים מאחרים. האם שווה שהשקיע עוד כ-1000 ש"ח עבורם. איזה מחשב נייד עמיד כדאי לקנות משיקולי משקל ומשך פעולה. אנחנו מחפשים מחשב לסטודנט בתקציב של עד 6000 שח

10. גיסי זקוק למחשב לצרכים משרדיים נטו (מעט מאוד פוטושופ לעיתים נדירות, זה הגג) - חשובה לו מאוד הרזולוציה, שיהיה שטח עבודה כמה שיותר גדול. יש אמזון פריים אז עדיף שם המלצה למפרט ספציפי? תודה רבה רבה אני יכול להרכיב את החלקים אני אצלו כרגע * מערכת הפעלה גם נחוצה

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  11. Started by YotkeDotke,

1. מה התקציב המקסימאלי?- 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -לנסות לחסוך כמה שיותר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -200-400 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -משחקים בעיקר League of Legends. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- League of Legends באיכות גבוהה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -בסביבות 23'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? -גבוהה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  12. מעבד: AMD Athlon 64 3200 Venice BW-E6 Socket 939 Tray קירור: Thermaltake Venus 12 CPU Cooler for AMD דיסק קשיח: Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD לוח אם: DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard זיכרון: Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory X 2 ספק כוח: HEC (Herolchi) 425VD-T 2 fan Low-Noice Power Supply כרטיס מסך: Sapphire Radeon X800GTO PCI-e 256 MB DDR3 Retail Video Card כל זה בסביבות ה-4650 ש"ח... האם יש צורך לשנות משהו באותה מסגרת מחיר?

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  13. שלום לכולם, קראתי את השרשור לגרפיקאים ובכל זאת רוצה המלצה קצת יותר ממוקדת למצבי. אני עובדת בארכיטקטורה במשרד אך לעיתים גם לוקחת עבודה הביתה וצריכה שהמחשב שלי יתמודד מידי פעם עם אוטוקאד 2010 (במצב דו מימדי), Sketchup (תוכנת תלת מימד קלילה המתבססת על OpenGL) ו- Vray for Sketchup – תוכנת רינדור שאני לא בטוחה, אבל לדעתי בעיקר חורשת את המעבד / זיכרונות. פה ושם יש שימוש גם בפוטושופ ולוח גראפי של וואקום. אני חושבת לקנות בKSP אבל קשה לי איתם כי כל סטייה מהמפרטים המוכנים שלהם מקפיצה את המחיר באופן חריג. :'( האם יש חנויות זולות מומלצות אחרות באזור חיפה והקריות? (אייבורי לא רלוונטיים). מה שחשבתי: 1. מעבד – חושבת על i5 2500, כמובן שהייתי מעדיפה i7 אם היה נכנס בתקציב. 2. לו…

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  14. Started by rOnka,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד ובגלל שאני עוד בצבא(שנה וחצי למניאק) חבל לי להשקיע ולקנות אחד חזק משום שאני בקרבי והסיכויים שהוא ישבר/יגנב גבוהיים לצערי. אשמח לעזרתכם(לא מתמצא בתחום המחשבים הנידיים) למצוא מחשב זול עם מסך סביר שיספק את הצרכים שלי שהם תוכנות אדובי למניהם(לא הולך לערוך סרטים בAE אבל שלא שתיהיה אופציה לאיזה עבודה קטנה שם) ואיזה משחקונים קלאסים. מחפש משהו בסביבות ה1500 עם נטייה ל2000. תודה! אם יש לכם בדרך טיפים איך לשמור על המחשב בצבא אשמח לשמוע

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by tepez,

אני צריך מפרט AMD למשחקים + מסך LCD 17 במפרט צריך להיות גם: צורב DVD עכבר אלחוטי והמארז צריך להיות 'מרשים' מה אתם אומרים על המפרט הבא: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1EK698720 עם התוספות הבאות: 1024MB RAM מסך דק MAG 8ms LCD 17 סט Microsoft אלחוטי ?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by טל קפלן,

הינה המפרט שאני קונה: לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3 דיסק קשיח: Westren Digital WD1600JS 160GB זיכרון: TWINMOS 512MB DDR2 667MHz Cl5 5300 X2 כרטיס מסך: GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 PCI-E מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 Box ספק: HEC400TRT מארז: HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (no psu)1 עכשיו אני מתלבט בין 2 לוחות אם, איזה יותר עדיף זה: GIGABYTE GA-945P-S3 או זה: ASROCK ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E בתודה מראש טל קפלן.

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  17. שלום... אני צריך מפרט למחשב עד 5500 ש"ח כולל מסך LCD (עדיף 19 INCH) רמקולים עכבר ומקלדת, ללא OC... השימוש העיקרי הוא למשחקים... שהמחשב יוכל להריץ משחקים עכשויים על איכות גבוהה וגם יוכל להחזיק משחקים עתידיים שיצאו... ושיהיה ניתן לשיפור ושדרוג... ושיהיה בו מערכת קירור טובה... תודה...

• 11 תגובות
    • 734 צפיות
  18. שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב נייד, אני כרגע בצבא וסוגר הרבה אז ככה שאני צריך את המחשב..... אני רוצה את המחשב לצורך אינטרנט, עיבוד תמונות (לא על ידי תוכנות כבדות Photoimpact גג) סרטים ומשחקים, משחקים לא כבדים בעיקר משחקי אסטרטגיה למיניהם ואולי משחקי יריות. תודה רבה מראש על העזרה.

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  19. Started by דודי76,

ברצוני להרכיב מחשב עד 2500 שח כרגע אני בונה את המפרט האופטימי זקוק לעזרה השימושים במחשב הם הפעלת הרבה תוכנות יחד ,הורדות של סרטים ומוזיקה ,סקייפ מסנגר ,הפעלת 2 מסכים יחד (בורסה) מארז מארז CoolerMaster 370וו-USB קדמיות ואחוריות ספק כח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5171&CatCode=409 מעבד Intel® Core™ i3 2120 לוח אם לוח Gigabyte דגם GA-H61M-D2-B3 צ'יפסט H61 כ.קול 5.1 כ.רשת 10/100/1000 או לוח Intel דגם DH61WW B3 צ'יפסט H61 כ.קול 5.1 כ.רשת 10/100/1000 או ללוח ECS דגם H67H2-M3 צ'יפסט H67 כולל USB3.0 ו-SATA3 דיסק קשיח שדרוג לדיסק Western Digital 1000GB SATA2\SATA3 7200RPM 32MB Buffer זכרון פנימי Kingston/Ceon 2GB DDR3 1333MHz כונן אופטי צורב LG SATA…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היי לכולם, סטודנטית למערכות מידע שנה ראשונה, מחפשת מחשב נייד עד 4K 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4K, מתאפשרת חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודי תואר במערכות מידע, הרצת שפות תוכנה כמו פייתון ג'אבה וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק עכבר. לא חובה. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כ…

21. Started by whodosntlikeomri,

שלום, אני רוצה מפרט למחשב שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, Skype ודברים כאלו אם חיבור Firewire כדי לחבר מצלמת וידאו כי יהיה ממש קצת עריכה וזה אבל לא משהו על רמה.... קיצר התקציב 2000 ולא צריך מסך מקלדת וכו... תודה

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  22. "התקציב 4~5. כי םא אני אומר תשובה היום , מחר יש לי מחשב חדש. המחשב יהיה מיועד לגיימרים. ל=א לתכנות ובנייה ועסקים! ואיזה דרישות צריך? כגון: כרטיס מסך,כרטיס קול,זכרון,מהירות,כמה מאווררים,כמה מעבדים וכו'. תודה רבה חבר'ה! [: שחכתי להזכיר - > אין צורך בציוד הקפי! ( מסך , רמקולים, אוזניות , מיק מצלמה וכו' . ) " הוא לא מתכנן OC

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  23. שלום חברים אני צריך עזרה בבקשה במפרט מחשב עד 4000 עם אפשרות ל4500 ש"ח , שיכלול מסך , הוא נועד ללימודים ..אני לומד ניהול רשתות ואבטחת מידע ..וגם למשחקים . וגם לחבר את המחשב הישן ,למחשב החדש .לעשות רשת ביתית .. זאת המטרה .. תודה על העזרה

24. Started by 3liran,

HP NX9000 מסך 15.4" Pentium 4 2.0 Ghz 512MB RAM 160GB HDD (חדש, החלפתי לא מזמן) עמדת עגינה המחשב בן 5 שנים. כמה לדעתכם אני צריך לקחת עליו? תודה!

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  25. Started by mic3mic4,

הי, אשמח לשמוע את דעתכם לקראת קנית נייד. התקציב הוא 3000 ש"ח ואני רוצה לנצל את המבצעים של השבוע. הצורך - בעיקר אופיס ואינטרנט - לימודים. אבל מדי פעם יש גם צורך גרפי לייט (לא ממש להפעיל תוכנות גרפיות כבדות - אבל שהתצוגה חשובה) כמובן שרוצה שישקול כמה שפחות https://www.bug.co.il/brand/asus/x407ub/i3/ https://ksp.co.il/?uin=73738 https://ksp.co.il/?uin=70991 ...ואם לא אלה - אשמח להצעות מתאימות אם יש. תודה רבה!

• 35 תגובות
    • 6.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.