עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. חבר'ה ניראה לי שיש לי מפרט...(אחרי הרבה שאלות ואשכולים...) ניראה לי שהחלטתי על המפרט הבא אגב המפרט מיועד למשחקים כבדים והחדשים שיש כיום שיעבדו על V.HIGH מתכנן CF בעתיד שהמחיר של 4870 יירד טיפה הדעה שלכם ממש חשובה לי... מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤789 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-X48-DS4 ¤1078 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39420 כונן קשיח Seagate ST3250410AS 250GB SATA2 16MB ¤243 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10832 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤432 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1390 כמות…

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  2. Started by Y-T-M,

אחים שלי בניתי מחשב בשביל שיהיה למשחקים עבודות שירים וסרטים עכשיו זה המחשב: מעבד:Intel Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם: 965P-DS3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E gigabyte זיכרון פנימי : DDR 2 667 512MB TwinMOS x2 כרטיס מסך: Evga GeForce 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E דיסק קשיח: wd 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II מארז: ספק כוח: צורב: עכשיו כמו שאתם רואים שלא כתבתי כלום במארז ספק וצורב זה כי אני לא מבין בזה ואני רוצה תעזרה שלכם התקציב שלי הוא 4500

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  3. תקציב : 4000 ש"ח * מטרות המחשב? בעיקר פיתוח תוכנה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? שיהיה נוח לכתוב קוד * רזולוציית המסך? שיהיה נוח לכתוב קוד * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל, אבל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) כן * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא קריטי, 500GB זה מעל ומעבר למה שאני צריך * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן WIN7\8 * האם יש …

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by Sunny Jim,

בלפטופ שלי, hp 5269, אשר עם מסך 15.4 וכרטיס גרפי 7400 GO יש סוללת 6 תאים. האם על מסך בבהירות מקסימלית, ובכרטיס מסך על עומס כנראה מלא, שעה אחת זה לא מעט מדי? או שזה תקין?

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  5. Started by GUY550,

היי לכולם ותודה מראש על העזרה . מה התקציב המירבי? 8000 שקל האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו ועריכה גרפית - אפטר אפקטס ופרימייר, תכני HD (עריכת וידאו של 1080p) 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן ווינדוס 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא, גר במרכז 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבועיים הקרובים 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? שיהיו הרבה חיבורי USB אני מניח 12. הערות נוספות, פירוט …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ashka,

היי, ברצוני לרכוש מחשב מיני שיחובר לטלויזיה (דרך HDMI), ויהווה Media Center, אך גם יאפשר גלישה ברשת ושימוש בסיסי במ"ה (לדוגמא-עריכת מסמכי אופיס). חשוב לי שתהיה לו אפשרות להיות אלחוטי (WIFI), כי בחדר הטלויזיה אין גישה נוח לכבל רשת. יש לנו HD חיצוני שנוכל לחבר אותו למחשב, לכן גודל ה-HD של המחשב לא חייב להיות גדול. הרכישה תתבצע בהולנד. תקציב עד 3000 שח (~600 יורו) ראיתי מספר אופציות ברשת שיכולות להתאים, אבל איני יודעת מהם הפרמטרים החשובים בקניית מיני מחשב, לכן אשמח לחוות דעתכם. ראיתי אופציות של היצרנים ZOTAC, ARSROCK, GIGABYTE Intel i3 core http://www.sicomputers.nl/systemen/merk-pcs/zotac/pc-zbox-zbox-id88-plus-be-h61-intel-i3-3220t-4gb-ddr3-1600-500gb-hdd-wifi-bt-remote-e…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12000 ש"ח. אפשר לחרוג במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב ו-VR. בעיקר single player כבדים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם…

8. Started by Legendre,

הסתכלתי על המחשב הזה - http://ksp.co.il/?uin=19812 ועל פניו הוא נראה ממש טוב מבחינת הכל (חוץ מחיי סוללה אבל זה צפוי ממחשב נייד חזק). הוא ממש חדש ואין עליו כמעט ביקורות אבל יש ביקורות די טובות על הקודם שלו בסדרה. הייתי רוצה לדעת אם לדעתכם המחשב הזה שווה קנייה? תודה!

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  9. שלום אני מחפש מחשב המיועד בעיקר לשימוש משרדי- אינטרנט, אופיס, סרטים, מוסיקה ולעבודה עם PHOTOSHOP. הוא צריך לכלול הכל כי אין לי כלום, מסך, עכבר , מקלדת , רמקולים נראה לי שגודל מסך מספיק 17 LCD אין צורך בחיבור לטלוויזיה רציתי לשאול גם: - האם חשוב שיהיה לו קרור למעבד. - O\C - אני בהחלט מסוגל לבצע - אבל אני לא בטוח שבאמת יש צורך. אהה ושיהיה לבן תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 25.10.2007 בשעה 15:39:01 אהה ואני מאיזור הצפון - כנרת אם יש איזו חנות באיזור זה עדיף, אם לא אז לא תודה

10. תודה לעוזרים! אני מעוניינת לרכוש נייד לאמא שלי שישמש בעיקר לחיבור לטלוויזיה וגלישה. ראיתי כמה אופציות באייבורי וKSP (רק מהם אני מוכנה לרכוש ויסלחו לי כל האחרים) לגבי הדגמים, אתן בסוף לינקים תודה לעוזרים מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ? צפייה בTV וגלישה במיטה לפני שינה ללא תוכנות מיוחדות למעט אופיס פשוט. -מהי הרזולוציה הטבעית ? סביבות 16 גודל מסך ורזולוציה מתאימה לצפיה במסך רחב וגדול -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות + (לא צופה בHD) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?8 6. האם מתוכנן אוברק…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by clutchless,

בעזרתכם הגעתי למפרט שרציתי אך כשהגעתי לחנות מסתבר שאין במלאי כמה וכמה מוצרים ורק אחרי החגים יגיעו (בתקווה). אז ערכתי כמה שינויים (גם חרגתי מעט מהתקציב), אם אפשר חוות דעת על המפרט החדש. תזכורת קטנה.. המחשב מיועד ללימודים, אינטרנט, משמש גם כמערכת קולנוע בייתי ואני לא גיימר אבל מדי פעם משחקים. רוצה מארז+ספק+לוח טובים ועל כל היתר אפשר להתפשר כי אותם קל יותר לשדרג בהמשך. מחר בבוקר אני הולך לקנות כך שזו ההזדמנות האחרונה שלי לערוך שינויים במפרט. מעבד- INTEL CORE DUO II E7200 לוח (שדרוג קטן מהמפרט הקודם, האם השינוי מה-43 מצדיק את העליה במחיר) Gigabyte GA-EP45-DS3L זכרון- KINGSTONE 1GB 800MHZ X 2 קשיח- WD 3200GB SATA2 צורב- LG DVDRW GH20NS30 X22 sata (האם יש יתרון לפיוניר על פניו …

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  12. אהלן, פעם אחרונה שעדכנתי מחשב היתה לפני 7(!) שנים, אין לי מושג מה הולך היום עם משחקים, אבל פעם נורא אהבתי לשחק ובא לי קצת לחזור לזה. מה יהיה לי מחשב אידאלי? אגב, לא מאד מבין בחומרה. כדאי לי i5 או i3? (מה ההבדלים המהותיים?) להשקיע יותר בכרטיס מסך? בהארד דיסק? תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש פשוט יחסית, אבל עם אופציה לגיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש ביתי תדיר. ב) במידה והמחשב מיו…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by DAVIDKI19,

QuadCore Intel Core i5 750, 2800 MHz (21 x 133) Asus P7P55D LE (3 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN) NVIDIA GeForce GTX 275 (896 Мб) asus 2*2 1333 silicon power hard 1Tb SEGATE Samsung SyncMaster 2343BW(X)/MagicSyncMaster CX2343BW(X) (Digital) [23" LCD] (H9XS801303) MISHEU YODEA EHE LEATKIN IVRIT AL WINDOWS ??

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  14. שלום לכולם. אני צלמת, ואני מחפשת באופן דחוף מחשב נייח לעבודה. המחשב שלי הלך היום, ואני באמצע עבודה. העניין הוא שאני לא מבינה בזה בכלל. אני מחפשת המלצה למחשב נייח עד סכום של 2500 ש"ח שיריץ לי את כל התוכנות של הגרפיקה . ראיתי ביד 2 כמה מודעות , אך אין לי את מי לשאול. יכול להיות שהם בכלל לא שווים לי. אני מצרפת תמונות, כמובן אחרי שראיתי את התקנון של האתר אני לא מצרפת את הטלפון שלהם. אשמח לכל עזרה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום , אני צריך עזרה לגבי רכישת מחשב -בארה"ב עד -500 $ . אלו 4 הדגמים שנראים לי מתאימים . הםא יש דברים שיכולים לפסול אחד מהדגמים ? האם חלקם מומלצים יותר או פחות : [list type=decimal] [*]Lenovo - IdeaPad Laptop / Intel® Pentium® Processor / 15.6" Display / 4GB Memory / 500GB Hard Drive – Silver 369$ http://www.bestbuy.com/site/Lenovo+-+IdeaPad+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Pentium%26%23174%3B+Processor+/+15.6%22+Display+/+4GB+Memory+/+500GB+Hard+Drive+-+Silver/2762943.p?id=1218349684658&skuId=2762943 [*]ThinkPad Edge 030255U Notebook AMD Athlon II Dual-Core P360(2.30GHz) 15.6" 2GB Memory DDR3 1066 320GB HDD 7200rpm DVD±R/RW ATI Radeon HD 4250 495$ http://www.new…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:שיעורי בית, משחקים לא כבדים, סרטים מהאינטרנט א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.אופיס, סרטים, מוזיקה, פייסבוק, סימס ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).בעיקר משחקים לא כבדים במיוחד, סרטים ושיעורי בית ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.רזולוציה של מסך 22. למשל ה- 2209 שהומלץ פה בעבר 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.מסך 22. ראיתי המלצה על 2209 של דל. רמקולים. מקלדת ועכבר יש לי (אלחוטי מיקרוסופט 30…

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  17. שלום , המחשב מיועד לאשה מבוגרת . צרכיה בשביל תוכנות כמו OFFICE , גלישה באינטרנט , מיילים . הזמנתי לפני כמה זמן מחשב בסכום 2600 שקל בשביל אח שלי - אז לקחתי את אותו מפרט - ופשוט הורדתי ממנו חלקים\החלפתי לחלקים יותר פשוטים וזולים . השאלה המרכזית : האם מעבד AMD שני ליבות יספק את העבודה ? אני יודע ש X4 הוא מעבד מצוין , אבל איך ה X2 ? אולי יש טעם לקחת X4 כי ההפרש זול וגם בגלל שזה כנראה יחזיק לה עוד המון המון המון זמן והיא לא תצטרך להחליף בכלל. אני בעקרון חושב שהמחשב סגור ב99% - אבל בשביל התספות 1% שקט אני אשמח לחוות דעת נוספות : הרעיון לשים Windoes 7 32 bit ולכן גם ה 2GB זכרון באים בחשבן מעבד AMD Athlon II X2 240 Box ₪303 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX240OC…

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  18. Started by daniel1saida,

שלום בהצלחה לעם ישראל בשם ד" נעשה ונצליח!!! יש לי את האפשרות לשניהם באותו מחיר ללנובו יש אחריות תקפה בארץ ולסוני לא תקף בארץ. אני משיג אותם ב3000, ויש להם עוד 8 חודש אחריות בערך, הם מחול, ואולי יש מחשב אחר משתלם? (ראיתי את vaio flip 13 אבל אין לי אך להשיג אותו מחול או בזול, או מכירים אני ישמח לדעת {נראה ממש טוב}) יכול מאוד לעזור. סליחה על כמות השאלות הכי חשוב ומתומצת זה אם מספר מצבים זה חשוב? אם משקל קריטי(300g)? ואם רזולוציה קריטית? ואחריות? osx בyoga? כדי להבין מה הספקות שלי, ולאיפה מתפצלים השאלות הבסיסיות, ואך לענות. ((((((((האם זה באמת יהיה שימושי המצב טבלט (או האחרים, במידה ולא רואה סרטים, אבל קורא דפים מסמכים וכו)? ומה לגבי התחממות בvaio האם יותר מיוגה? האם זה קריט…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by faxE,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000-6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD (סרטים סדרות וכו...) משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MW3 Skyrim אולי BF3 ובערך כל משחק חדש שיהיה שווה לשחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שאפשר 3. האם …

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  20. חשבתי על המפרט הבא: 3Y Intel D805 2.6Ghz Dual Core 0Y Glacialtech Igloo 5700MC - 6 heatpipes - 92mm fan 3Y Gigabyte GA-8I945P Pro 3Y Supertalent/PQi 1gb 667mhz CL5/4 3Y Gainward Geforce BLISS 7800GT 450mhz 512MB DDR3 1.3ghz 3Y WD 200GB SATA-II 2Y NEC 3550 Black 1Y Floppy 1.44 Black 0Y Compucase 6A19 Black no PSU 3Y Enermax 420W המפרט יוצא לו באיזור ה-6100 ש"ח אם קונה ממספר חנויות. בלוח הלכתי על גירסת ה-Pro כי הוא רוצה שיהיה Firewire מובנה. האם לדעתכם עדיף ללכת על לוח SLi של אסוס ולהוסיף כרטיס firewire? קראתי ביקורות על שבב 945 שבחלקם בלתי ניתן לנעול את הבאס של ה-PCI-Express (בלוח הזה ובלוח 945P של אפוקס). אבל כנראה שהמחשב לא יעבור אוברקלוק מטורף בכל מקרה.. כמו כן האם …

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  21. אני צריך עצמה למפרט למחשב לעבודות גרפיקה ,שירטוטים ומידול בתלת מימד תקציב של 8000 בערך ניתן לחרוג ,עדיף פחות. אודה מראש לכל המגיבים yaya741

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  22. Started by arake,

1. מה התקציב המקסימלי? 3 אלף האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? מחשב לבית שאני אוכל לראות סרטים משחקים ויכול להריץ דברים בצורה טובה ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). הייתי רוצה שתהיה אפשרות להריץ משחקים חדשים שהם כבדים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: המחשב מיועד גם למשחקים ולא בעיקר * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? הייתי רוצה שתמליצו לי על מסך מחשב 19 אינג' * באיזה סוג משחקים תשחקו? GTA NEED FOR SPEED CALL OF DUTY * באילו ה…

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  23. Started by Hybrid06,

אתחיל בזה שעברתי על המון הודעות והמלצות של החברים פה וקיבלתי כמה רעיונות, אך בכל זאת אשמח לדעת אולי יש איזה דגם שעדיף יותר/פחות בשבילי. * מטרות המחשב - לימודים בעיקר(מדעי המחשב) גלישה באינטרנט , סרטים/סדרות. בגדול לא נדרש משהו חזק בשביל משחקים או גרפיקה. * גודל המסך - האם חשוב מסך מבריק או מאט - 14, עדיפות למט. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad) - לא. * משקל רצוי - עד 2 ק"ג, אם זה קריטי ניתן להתגמש, אבל אני לוקח בחשבון שהוא יהיה איתי במהלך היום. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - נדרש, משהו סביר ליום לימודים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) - אם יש אפשרות לשלב HDMI ו VGA זה יהיה נחמ…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. היי. אני נוסע השבוע לתאילנד ואני מתכוון לקנות מחשב חדש. האם כדאי לי לקנות חלקים בבנקוק? האם המחיר שם ישתלם? האם אפשר לסמוך על אמינות הרכיבים? האם יש אחריות כלל עולמית למוצרים של אינטל, ג'יגה בייט, ספייר, אסוס וכו'? תודה

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  25. Started by TapUdi,

אז הרכבתי לו מפרט ורציתי שתביעו דעה CPU : AMD Athlon XP 1700+ Tray CPU[ ¤ 353.93 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, USB 2.0)[ ¤ 521.08 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 2700 Memory[ ¤ 348.55 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler for AMD[ ¤ 123.43 ] 1 Hard Discs : Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD[ ¤ 435.15 ] 1 Video Cards : Powercolor Radeon 9500 128MB DDR Retail Video Card[ ¤ 1079.97 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive[ ¤ 52.22 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Asus x 52[ ¤ 139.25 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/24/52 Retai…

• 4 תגובות
    • 952 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.