ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מתלבט בין 2 מפרטים של I5 KSP : מעבדי אינטל: Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11846 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12717 לוחות אם למעבדי אינטל: H61M-E23 B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12423 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB G.Skill CL9 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12376 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB G.Skill CL9 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12376 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11…
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב לסבתא, שמשתמשת בו רק לקריאת מיילים, גלישה באינטרנט וצפייה בתמונות של הנכדים או מקסימום איזה מצגת שהגיעה במייל. סה טו. חשבתי ללכת על משהו קומפקטי - בסגנון Giada או פשוט לקנות מארזHTPC קטן ולהרכיב בו מחשב מינימלי. הבעיה - אין לי מושג בתחום המעבדים הקטנים והחסכוניים (כל ה-atom ים למיניהם). אשמח לעזרתכם - אם בהמלצה על מודל מורכב, או בהמלצה על מפרט קומפקטי. דרישות: קטן ועושה את העבודה (משרדית מינוס, כאמור) תקציב: עד 2000 ש"ח (גמיש רק אם יש צורך) בנוסף - אקנה מסך 22"-23" שאמור להראות מיילים ותמונות - והוא לא כלול בתקציב. תודה
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
1. האם יש בארץ חברות שנותנות שירות במסגרת האחריות על ניידים שנקנו בחו"ל? Dell? ASUS? 2. לרוב הניידים, לפחות אלו שבתקציב שלי, יש דיסק קשיח במהירות 5400RPM. עד כמה ההבדל מורגש לעומת 7200RPM (שיש כמעט בכל מחשב נייח)? באיזה מצבים הוא מורגש? 3. יש מחשבים עם כונני SSD קטנים (32 GB) שמתפקדים כ-cache של ה-HDD - באילו מצבים זה שימושי? האם זה איכשהו מגשר על הפער בין 5400-7200 RPM או שאין קשר? 4. האם להחליף רכיבים בלפטופים זה קל כמו להחליף רכיבים במחשבים נייחים (למי שהתנסה בזה)?
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לקנות מחשב משרדי- עיקר שימושו יהיה אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים (גם HD), מדי פעם אני עושה שימוש בתוכנות עיצוב כמו פוטושופ. מספר שאלות בנוסף לטופס שמילאתי למטה: האם כדאי לרכוש כרטיס מסך עם יציאת HDMI או שיציאה זו תהיה מובנית בלוח אם? (אין לי בעייה להשקיע בכרטיס מסך נוסף). אותה שאלה עבור כרטיס קול - לרכוש כרטיס קול נפרד או שבלוח אם תהיה יציאה אופטית? לגבי ספק כוח ומארז אני מודה שאני לא מבין הרבה אז אודה על עצתכם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך גם עד 2000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטי HD, מוזי…
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
כאמור המחשב כנראה ירכש ביום ראשון אני זקוק למחשב נייח שמיועד בעיקר למשימות שוטפות+ עבודה עם תוכנות מרובות וגרפיות (פוטושופ ודומיו) בנוסף אני זקוק להמלצה למסך דק 22" התקציב הוא בין 5000-5300 כולל הכל! תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
למשחקים כבדים, OC וסרטי HD! 4GB זיכרון מינימום DDR3 מעבד אקסטרים קירור מים למעבד לצ'יפ ולכרטיס מסך! מקלדת ועכבר אלחותיים! רמקולים גם למשחקים וגם לסרטים! מסך מינימום 24 אם לא 32 עדיף 32! כרטיס טלויזיה או משהו שיאפשר לחבר את הYES למחשב ולראות דרך המסך! מערכת הפעלה VISTA 64 תקציב 30000 אפשרות לחריגה! שיהיה מפנדס!
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום! אחרי העצות הטובות שקיבלתי פה, החלטתי לנסות מפרט נוסף. היעוד הוא מחשב רב תכליתי (כולל תכנות) ולגיימינג (גיימר לא כבד). רמת שקט דרושה- 7-8/10 אוברקלוק קל (אולי בינוני) לא כולל מערכת הפעלה, ציוד היקפי וכונן DVD 850 ש"ח -- Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB Tray 560 ש"ח -- P5P43TD Pro s775 1333Mhz, Intel P43, DDR3 1333, PCI-E 2.0, 1394a 630 ש"ח -- 2x2GB Corsair XMS3 Dual Channel 655 ש"ח -- GT240 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E 280 ש"ח -- 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS 100 * 2 ש"ח (2 יחידות) -- Freezer 7 Pro (LGA775) 180 ש"ח -- Elite 341 Black Micro ATX Case (No PSU) 435 ש"ח -- Silent Pro 500W Modular 13.5cm Fan סה"כ 3790, מעט חורג. אבל שוב- אני לא סגור על טיב …
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מידול תלת מימד , סימולציות ,עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). , Matlab, Solidworks , Ansys, Photoshop- שימוש מזדמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 (שני מסכים) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן זקוק למפרט מחשב שיענה על הצרכים הבאים: שימושי המחשב-רב תכליתי+ עריכה גרפית (מיועד לסטונדט שמשתמש בתוכנות גרפיות כגון פוטושופ ודומיו0לכן צריך שיהיה חזק בהתאם) המחשב יתחבר למסך מחשב Samsung SyncMaster 2443BW כמו כן ישמש לגיימינג (לא כבד) אין צורך בציוד היקפי חשיבות לשקט-7 כרגע לא מתוכנן אוברקלוק אבל בעתיד אולי יהיה טוב לסחוב קצת מיץ מהמחשב-טוב שיהיה אבל לא על חשבון הפונקצינאליות אין צורך במערכת הפעלה עדיפות לרכישה באזור המרכז ת"א-ראשון-אשדוד כמובן חסכון בתקציב תמיד מבורך תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוף אבל אם זה פוגע בביצועים אל תחסכו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400-700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3 , COD 7, APB -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אין לי מושג אבל המסך זה מסך acer x193w -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר …
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
צריך מפרט ב3700 כולל מסך דק... ומומלץ גיגה זיכרון פנימי... תודה
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? השימוש העיקרי במחשב הוא מסחר בבורסה שזה דורש מספר רב יחסית של תוכנות הפועלות במקביל, שימושי המשנה הם מוזיקה, סרטים (בHD מלא) ומשחקים מידי פעם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 המסך הוא 24" DELL U2410 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בין…
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
נדרש מחשב לצרכי אופיס , אינטרנט ומעט , אבל באמת מעט משחקים. יש כבר מסך וכוננים. קיבלתי שני מפרטים למחשבים : 1. הצעה על סך 1470 ש"ח הכוללת: לוח GIGABYTE 478. מעבד סלרון 2.66GHZ , S478 זיכרון 256MB DDR 400 כרטיס מסך FX5200 מארז +ספק 500W דיסק 80GB של WD 2. הצעה על סך 1580 ש"ח הכוללת: לוח ASROCK S775 עם כרטיס מסך מובנה בו. מעבד סלרון 2.66GHZ , S775 זיכרון 512MB DDR 400 מארז +ספק 500W דיסק 80GB של WD תוספת של 240 ש"ח לכרטיס מסך FX5200 תוספת של 150 ש"ח למעבד פנטיום 2.66GHZ דעתכם ?
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
TOSHIBA Satellite L650-10H http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKL65010H Dell Inspiron N5010 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHIN3010BKI33 אהלן חברים. נמצא בהלבטות קשה מאוד כבר זמן רב..אשמח מאוד לעזרה לכם. טווח המחירים כמעט זהה.. לדל יותר אחריות אך המפרט הטכני אצל הטושיבה לדעתי חזק יותר... * מטרות המחשב? גלישה צפייה בסרטיHD משחקים קלים וכבדים והפעלת תוכנות להנדסה. * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?2-3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3-4 מספיק לי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?טושיבה או דל תודה…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עדיף שיהיה כמה שיותר טוב מבחינת מהירות, כרטיס מסך סטנדרטי ומעלה, מעבד 3.00GHZ וזיכרון כמה שאתם ממליצים.... מה המפרט הכי טוב שיכול להיות במחיר הזה?
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אהלן, אשמח אם תעזרו לי בבניית מפרט. המחשב הנוכחי שלי עוד מעט סוגר 6 שנים, וכבר מתחיל לקרטע לאיטו... קריסות נהיו דבר שבשגרה ואני מתמודד איתם בסבלנות, מתחמם יותר מדי, וגם לא מריץ חזק מספיק משחקים חדשים(העיסוק העיקרי שלי..) 1. מה התקציב המקסימאלי? לא מוגדר, התקציב מגיע מההורים(הא, ילד שמנת שכמותי.) ולא הגדרנו איזה שהוא גבול. רק לא בהגזמה - אין צורך לשלם 9000 שקל על מחשב שיוכל להריץ לי 500 עותקים של קרייסיס 60.(לא הגזמתי בכלל) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חיסכון זה תמיד טוב, אבל לא על חשבון ביצועים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים, מוזיקה(כתיבה בעיקר…
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכל גולשי האתר! ברצוני לקנות מחשב חדש מיועד בעיקרון להכול (משחקים,סרטי HD,תכונות עריכה וגרפיקה לא מקצועי אלא לבייתי וכל השאר) זה המפרט שהרכבתי מה אתם אומרים יש משהו לשנות ?... פנדה מחשבים 1 NZXT LEXA Red BlackLine No PSU 552 ש"ח 1 Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB 485 ש"ח 1 Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX 1,055 ש"ח 1 SunBeam TUNIQ TOWER LED 120MM 297 ש"ח 1 Sapphire ATI Radeon HD 3870 X2 1GB DDR3 1,900 ש"ח 1 OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 Reaper HPC 4-4-4-15 OCZ2RPR800C44GK 610 ש"ח 1 ASUS P5K-E Intel® P35 chipset LGA 775 795 ש"ח 1 Corsair VX Series 550W PSU 473 ש"ח 1 Dell 24 LCD 2408WFP HC Ultrasharp Black 3,490 ש"ח …
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אז אני לא מבין כלום במחשבים ממש כלום. אבל אני יודע שאני רוצה לפ טופ למסמכים ולמשחק אחד שהדרישות שלו הם: CPU Recommended: Pentium III/Athlon or better CPU Speed Recommended: 700 MHz System RAM Recommended: 128 MB Operating System Recommended: Windows 98/ME/2000/XP Video Card Recommended: 3D Accelerated video card Video Card Driver Version (DirectX) Sound Card Recommended: "Yes" (lol?) Sound Card Driver Version Free Disk Space Recommended: 1.5 GB אלו הדרישות המקסימליות ד"א... כן כן זה משחק קל ביותר ממש כמו פק מן ;D הסכום צריך ליהיות מינימלי כי כל מה שאני רוצה זה את המשחק הזה שהוא ממש קל ומסמכים. אני רוצה לפ טופ כמה שיותר קטן. כשאתם מדברים אליי בבשקה תבינו שאני לא מבין גרוש …
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
הי, אחרי שעזרתם לי לקנות את המחשב המרכזי שלי בבית (שאני מאוד מרוצה ממנו)... הגיע הזמן לקנות מחשב להורים ולאחים שלי... כי אני לוקח את המחשב הקודם איתי אני זקוק למפרט לעבודה מול האינטרנט, כולל יכולת לצפייה בסרטים באיכות 720P ויכולת להרצה של משחקים (CODMW2 וכדומה). זקוק להכל (ציוד היקפי + מסך 19" לפחות). עדיפות לחנות באיזור ראשון לציון. תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה חברות חוץ מIBM נותנות אחריות בינלאומית לניידים?
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
הי, מה המחשב יעשה: אני צריך להוסיף לרשת הביתית שלי שרת פיירוול שיריץ pfSense עם snort ועוד כמה כלים. השרת יחובר מצד אחד למודם/ראוטר של הכבלים ומהצד השני יטפל בשתים או שלוש רשתות נפרדות. רשת אחת היא הרשת הבייתית הרגילה שמכילה כ 15-20 מכשירים. הרשת השניה תשמש אורחים בבית לצורך שימוש ב WIFI (כדי שלא אצטרך לפתוח את ה WIFI הרגיל ולאפשר לאורחים כניסה אליו) במידה ויהיו 4 כרטיסי תקשורת, אני אעביר את שרת הטלפוניה שלי (אסטריסק) לרשת השלישית כדי לשלוט קצת יותר טוב בגישה אליו מבחוץ. אין לי בעיה לקנפג את הרשתות ואת כלי ה IDS/IPS העדפות: השקט חשוב מאוד. המחשב ממוקם בחדר עבודה שגם ככה כבר רועש מדי לטעמי. ספק כוח חיצוני (כמו ספקים של מחשבים ניידים) - יעזור לשים את המחשב על האל-פסק, שקט …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אמא שלי טסה לארה"ב ואני רוצה שהיא תביא לי מחשב נייד משם. אני מעוניין במחשב נייד 15.4/6 אינץ. (אני פשוט לא אוהב דברים קטנים). השימושים יהיו אינטנרט ואופיס ובעיקר ללימודים. לא למשחקים. משקל ממש לא משנה לי 100 גרם יותר או פחות. אשמח אם תקשרו אותי גם לאתר מארה"ב שם אני אוכל לרכוש את המוצר. תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
ביום ראשון אני קונה מחשב ב4300 ש"ח ללא ציוד היקפי וללא צורב אני רוצה גם כרטיס טלוויזיה למדיה סנטר המחשב מיועד למשחקים כבדים אני רוצה כרטיס הכי טוב שאפשר שייכנס לתקציב כמובן המחשב לא מיועד לoc ו 2 ג'יגה ראם וכונן קשיח 500 ג'יגה הכי זול עם מעבד quad core אני קונה ב iqpc ואין חריגה בתקציב ...
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני קונה מחשב גיימינג בניתי לי אחד פחות או יותר לגיימינג כבד ב 5630 שקל אני רוצה לדעת את מה הייתם משנים אולי יש רכיבים שנותנים את אותו הספק במחיר זול יותר או משהו שאול יעלה קצת יותר אבל שווה להוסיף עוד כמה שקלים אז ככה: מעבד:intel core i5 7600 3.5ghz 6mb מאוורר למעבד:arctic freezer 7 pro rev.2 לוח אם:Asus z170m-plus ddr4 זכרון ראם:2x8 ddr4 3000mhz כרטיס מסך: gigabyte gtx 1060 G1 6gb gddr5 דיסק קשיח: seagate barracuda HDD 1TB sata iii כונן אסאסדי : kingston SSDnow v300 120gb sata iii ספק כוח :crosair 550W active PFC 80 מארז:crosair spec-03 blue led mid-tower Gaming case מסך: Samsung C24FG70 24inch curved 144hz 3000:…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט הוא למשחקים וגלישה באינטרנט, בלי עכבר כולל מסך, ורומקולים. מסך עדיף 19 אינצ', ורמקולים של אלטק לנסינג 2.1 8)
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-