עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי אנשים יקרים, תודה רבה ליואב על העצות הנהדרות והניתוח הנהדר ולעוד כמה תותחים שעזרו בפרטי. פירסמתי פוסט פה בו התלבטתי בין 2 קונספטים של שדרוג המערכת מ-0 - השקעה במעבד 13700K+לוח+זכרון תואמים, ושדרוג GPU עתידי, או הפוך, השקעה ב-GPU כרגע (4070TI), עם מעבד לא רע 13500. נקודת היסוד הייתה שיש לי עקב העבודה מסך 4K, 60HZ - זה לא ישתנה, אני לא אקנה מסך נוסף.. ולכן צריך להתאים את המשחקים ל-4K. תודות לעצות המעולות הבנתי שכרגע יקר מאוד לרכוש תמיכה ב-4K חזק, לא משנה מה אעשה - תוסיפו את זה לעובדה שבעתיד אשדרג מסך ל-4K עם HZ גבוה יותר, ולעובדה שתודות לעבודה כבר עלה ביכולתי לרכוש כמה מוצרים מהטופ (מעבד, זכרונות, SSD) במחירים הרבה יותר נמוכים ממה שאני יכול לרכוש …

2. אני נורא נורא מצטער על הבלאגן שאני עושה כאן.. להלן המפרט הסופי שנסגרתי עליו: מעבד: [..] INTEL CORE i3 S1156 2.9GHz 530 - BOX ₪600 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H55M-S2H ₪531 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ ₪281 כמות:2 מארז: [..] RAIDMAX APEX w/o PSU ₪164 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING ALPINE 11 PRO ₪86 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי: ₪1943 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il כל זה יוחזק על ידי Seasonic S12II Bronze 430W, הצורב יהיה LG פשוט שכבר קיים ברשותי, וההאד-דיסקים יהיו שתי דיסקים בחיבור IDE. אשמח לשיפורים והצעות שונות! תודה רבה מראש! ================================================================================ אלהן חברה. להלן מפרט שהרכבתי …

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  3. Started by Ramax,

אני צריך מחשב טוב שיריץ לי משחקים לכמה שנים טובות , הבעיה היא שאני קצת קצר במזומנים אז תנסו לחסוך במקומות מסויימים ... אני לא צריך מסך, רמקולים, מקלדת+עכבר אם זה משנה משהו . אני צריך כרטיס קול שתומך ברמקולים 5.1. תודה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  4. Started by דין טיבי,

חחחחח שרפתי לאחותי את המחשב, היא ילדה קטנה אבא שלי רוצה לקנות לה מחשב חדש חח פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: הנה השאלון פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 1000-1200 שקל במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב נטו לעבודות משרד כמו icq וכו' מקסימום icy tower חחח 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא יש הכל ברוך השם 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אני צריך רק צורב דיוידי במחשב5. האם יש לכם העדפ…

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  5. Started by omer1789,

חבר חזור מניו יורק עוד שבועיים והוא יכול להביא לי משם מחשב נייד. תקציב 1000$ +- בעיקר לאינטרנט . word , סרטים/סדרות/מוזיקה. * גודל המסך? 13-14 אינץ * משקל רצוי? 1-1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מומלץ ארוך 6-7 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) USB 3 * בלוטות? מה זה? * גודל מינימלי של כונן קשיח ? לא משנה * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן (עדיפות ל3 שנים) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? מומלץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by DrStyle,

טוב אחרי שבניתי כבר מלא מלא מלא מפרטים.. ואני כבר דיי סגור.. עדיין אני רוצה לבקש פעם אחרונה מפרט.. המפרט הוא ב5K עם חריגה של 100 שקל גג, לא שקל יותר מה שחייב- מעבד QUAD לוח אם EP45/P5Q רצוי כרטיס מסך 260GTX 216C מארז CM690/מארז טוב עם יציאות USB מקדימה המפרט הוא לOC בינוני+~ המסך יהיה T220 (SAMSUNG 22 אינץ') תודה מראש, מקווה למפרטים טובים

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  7. שלום, אני מעוניין לרכוש מקבוק אייר עבור הלימודים שלי (בעיקר לסכם ולקרוא). 1. מאיפה הכי כדאי לרכוש? איידיגיטל? האם שנה אחריות מספיקה (נראה לי מוגזם לשלם 1000 שקל כדי להאריך). 2. אילו בעיות יש אם שולחים לי קבצים (וורד, PDF) ממחשבי ווינדוס? 3. האם יש בעיות ידועות למחשב הנ"ל? בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום הרכבתי לעצמי מפרט דרך KSP המחיר נראה לי רלוונטי למה שלקחתי והמליצו לי להשקיע בקירור וכל מיני דברים שבמחשב האחרון שנשרף לא היו בכל מקרה הנה המפרט (המחשב מיודע למשחקים כבדים, מדיה סנטר, הרצת ויסטה, ויצירת מוזיקה דרך Cubase עם שימוש מאסיבי בVST): Core 2 Duo E8200, 1333Mhz, s775, 6MB 73PVM-S2H s775 1333Mhz, nForce 630i, DDRII 800, GF7100, PCI-E, HDMI 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader 8800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E Creative X-Fi Xtreme Gamer 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II DVD±RW GH20NS x20 Black SATA מאווררים - Arctic Cooling Turbo Module Silent Heatpipe 775D CL-P0378 Z-Machine GV1000 כרטיס טלביזיה : Hauppauge WinTV-PVR-150 M…

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  9. אורח
    Started by אורח,

בעזרתכם הזמנתי את המפרט הבא: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1600 והחלפתי את הכרטיס ל - http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1458 ואת ההארד דיסק ל 1 טרה F1 של סאמסונג. יצא ביחד הכל 4000. + אני קונה מסך 240P מה אתם חושבים? למטרת משחקים כבדים וOC. ותודה רבה לכולכם על העזרה!

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  10. Started by galsko,

מעבד אינטל E8500/E8400/E8300 זכרון 2048MB 800MHz לוח אם אינטל מקורי P35 כ.מסך 8500GT 1024MB מארז SilverStone דלת צד שקופה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1311&CatCode=1 <<הינה המפרט באתר שלivory מחיר₪2,370.00

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  11. http://tms.co.il/preview/spec/q46tmnxd בניתי אותו לחבר, בלי ציוד הקפי, יש לו מסך 19 אינץ', בעיקר למשחקים וכללי. Assassins Creeds, קרייסיס, Pro street וכדומה, אני כמעט בטוח שהכל ירוץ חלק. יש איזה צוואר בקבוק? הכרטיס מסך יכנס במארז וה500W יספיק לו? לא מתוכנן OC.

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  12. אני הרכבתי מפרט כזה: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤793 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤409 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD1001FALS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤505 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1201 זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 4-4-4-12 DHX ¤396 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C4G6400C4H כרטיס גרפי Sparkle nVIDIA GeForce GTX 260 896MB DDR3 PCIe ¤984 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SGTX260896 מארז ללא ספק HEC 6A19B Black ¤217 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CI-6A19B-NPS ספק כח Seasonic SS…

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  13. שלום, מחפש מחשב לעבודה משרדית + אינטרנט. אין צורך במסך, עכבר מקלדת. המעבד צריך להיות של אינטל. התקציב הוא 2000 ש"ח כאשר אין בעיה לחריגה קלה אם ביצועי המערכת ישתפרו משמעותית. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by assafy1000,

שלום, הבוקר שמתי לב למשהו במד סוללה במחשב שברשותי-asus eee 1005ha-p מערכת ההפעלה היא אותה מערת הפעלה שהייתה במחשב כשקיבלתי אותו-חלונות XP HOME באנגלית (המחשב נקנה בארה"ב) אני בזמן האחרון לא מתנייד איתו כמעט בכלל מפני שאני עובד כל השבוע, ולכן אני תמיד מחובר לחשמל ללא הסוללה (הסוללה נשמרת בשקית אטומה שרכשתי במיוחד בשביל זה) השבוע החלטתי שמדי כמה ימים, בסוף השימוש, אני אפעיל את המחשב לכמה דקות עם הסוללה, כדי לראות שהכל בסדר. ביום שני האחרון כשהדלקתי את המחשב, מד הסוללה שמובנה במערכת הפעלה הראה שיש לי עוד 31 אחוזים של חיי סוללה. היום (שישי) משום מה הוא הראה פתאום שיש 24 אחוז בלבד. ירידה של 7 אחוזים. חשבתי על 2 אפשרויות. 1. מד הסוללה מזייף מסיבה כלשהי 2. למרות שהסוללה…

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 עם חריגה של 750 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ותוכנות ADOBE פוטושופ פרמייר אפטר-אפקט וכו' ואולי משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במסך בלבד.. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך לכלול מערכת הפעלה והרכבת המחשב בח…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. יש מחשבי נידיים לצפייה בסרטים באיכות HD עד 3500 שקל?!?! אם לא אז בכללי מחשב שאפשר לראות ולשמוע בא סרטים בלי בעיה וגלישה באיטנרנט

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  17. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 ללא חריגה (כולל מסך) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? וירטואליזציה, גיימינג,עריכת סאונד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה ווינדוס. לא צריך אופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא …

18. היי, אני מחפש מחשב חדש לעבודה משרדית פלוס/רב תכליתיות, אשמח להמלצות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, קצת תכנות/סרטים/משחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך כבר הוחלט - DELL U2311H. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by dorat,

אני קונה מחשב לבן שלי, עדיף שיהיה גם עם אחריות ש3 שנים על החלקים היקרים (מעבד, לוח אם) מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים ומשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקיפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צו…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by marik,

אני צריך שתעזרו לי כמה שווה המחשב הזה : P4 3.0GHZ 775 ASUS P4S800VM 2GB DDR400 160GB WD IDE GEFORCE 6200 128MB DVDRW מארז ספק כוח 400W הציעו לי את המחשב 1500 ש"ח השאלה אם שווה בכלל את הכסף המפרט הנל אשמח לקבל תגובות

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  21. Started by Yuron,

שלום רב. אני אספר בקצרה מה אני מחפש ומה ההתלבטות שלי. ככה: המחשב המיועד הוא בשביל אבא שלי הצורך הוא לראות סרטים אונליין כאשר המחשב יהיה מחובר רק לטלויזיה שבסלון. ובנוסף אפשרות של משחקים אבל לא משהו מיוחד בסגנון סימולטורים Flight Simulator וכאלה. ההתלבטות היא בגדול בין מחשב ניד לבין מחשב סלוני. עכשיו כמה שאלות. בנוגע למחשב נייד אין בעיה אפשר למצוא מחשב נייד לצורך הנושא במחיר טוב של עד 4K. לגבי המחשב הסלוני. האם אפשר לשחק בו משחקים? האם אפשרי ללשים כרטיס מסך סביר? 1. מה התקציב המקסימאלי: 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך: לנצל את התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD ו…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. . מה התקציב המקסימלי? אין תקציב מקסימלי מוגדר. התקציב בערך הוא כמחיר המפרט הנ"ל אם אפשרות לחריגות מוצדקות. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? גיימינג כבד, סרטי HD, סרטים, עיצוב גרפי (2D). א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. Photoshop, Flash... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה. לא. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מעוניין בקניית מסך FHD. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך? כן. 24". 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? חשוב, אך לטיב הקירור…

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  23. שלום, אני מתכנן שדרוג של המחשב שיש לי כרגע. דיסקים קשיחים, צורב וכרטיס קול כבר יש לי מהמחשב הקודם. אני חושב לשמור גם על המארז (זה מה שיש לי היום). השבוע קניתי (כי היה במבצע מטורף) כרטיס מסך VisionTek Radeon 1950 Pro 256MB ואת הזכרון הזה. אני לא בטוח אם אני רוצה AMD או אינטל - אין לי העדפה מיוחדת לאף אחד מהם. אני יודע שלאינטל יש היום מעבדים עם 4 מגה cache ול-AMD לא, אני לא בטוח כמה זה אמור לשנות לי... אשמח אם תעזרו לי להחליט. אני חושב שליבה מרובעת זה קצת מיותר (אלא אם תסבירו לי למה אני טועה). בפעם האחרונה שקניתי מחשב, אינטל היו יקרים ב-50% עם ביצועים זהים או גבוהים בצורה זניחה יחסית. אם זה עדיין המצב, אני אעדיף AMD. בלוח אם אין לי צרכים מיוחדים. כרטיס קול כבר יש לי (x-fi x…

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  24. Started by smendler,

שלום לחברי הפורום, אני מבקש את חוות דעתכם לגבי המפרט המופיע בתחתית ההודעה. אופי השימוש המיועד למחשב הוא: 1. מה התקציב המקסימאלי: 3100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב : שימוש כללי: אופיס, אינטרנט, צפיה בסרטים, עיבודים גרפיים באמצעות FS ומשחקים בסיסיים 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט ? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 ? 7 6. האם מתוכנן אובר קלוק ? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ? כן WINDOWS 7 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית ? לא 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? המחשב מתוכנן להיות בשימוש כ 4-5 שנים אם אפשרות לשדרוגים קלים בעתיד המפרט: מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מחשב נייד מחול , אשמח לקבל חוות דעת , לא מצאתי דגם זה בארץ. מיועד ללצפייה בסרטים אופיס מולטי טסקינג . המחיר המבוקש הוא : 2700 ש"ח ASUS F3E 15.4/T8300/DVDRW/320G/2G/W/B/F/noOS Model ASUS F3E - AP367 procesor Intel® Core2 Duo T8300 (2.4GHz, 3MB, FSB 800MHz) 15.4" WXGA (1280x800) ColorShine 2048MB (2x1024) MB DDRII 667 chipset: Intel® GM965 Express 320GB SATA,5400rpm DVD Super Multi DoubleLayer WiFi 802.11a/g/n, LAN 10/1000, BlueTooth v2, modem 56kb/s Intel® GM965 (GMA X3000) TouchPad /S/PDIF, 1xmikrofon, 1x TV-Out (S-video), 1x VGA, 1x RJ-45, 1xRJ-11, čtečka karet 8v1 (MMC/ SD/ Mini-SD /XD/Memory MS-Duo/MS-Pro-Duo), 4x USB 2.0, FireWire, CMOS kamera 1.3M, ExpressCard sl…

• 4 תגובות
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.