ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
לקחתי מפרט ונכנסתי לאתרי מחשבים [ אתרים שרובנו מכירים בלי להזכיר שמות ] בשביל לבדוק עליות בערך 3700 ש"ח ללא מסך. הלכתי עם התוצאה לחניות באיזור מגורי [ בלי להזכיר שמות ] וחישבו לי עלות על אותו מפרט 4500-4200 שח. כשאמרתי להם שיש לי הצעות מהאינטרנט ב 3700 שח הם אמרו לי שזה בגלל שהחלקים באינטרנט לא מקוריים והלוח אם הוא לא חדש אלה מתוקן או משופץ וכ' ויש הרבה זיופים. יש לי הרגשה שבעלי החנויות משקרים לפי הדיונים פה רוב החברים רוכשים מחשבים וחלקים ב*** ודבר שני איך אני יכול לבדוק האם מה שמכניסים לי למחשב הוא מה שהזמנתי ולא איזה משהוא משופץ תודה ושבת שלום
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מטרת המחשב: עיצוב גרפי, עבודה עם התוכנות , photoshop, illustrator, indesign, album ds, pxlsoft גודל המסך: 15-17, המחשב יהיה רוב הזמן במשרד, אעבוד איתו גם בחוץ. ביצועים חשוב יותר מגודל המסך. רזולוציית מסך: רצוי שתהיה גבוהה לצורך נוחות בעבודה גרפית. בקשר לשאר הקטגוריות כמו סוללה, משקל, הארד דיסק וכו', המטרה היא להגיע להכי טוב שאפשר במסגרת התקציב. המחשב ייקנה בארץ ודרושה אחריות של 3 שנים. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם אני מחפש נייד 15.6 השימוש לו יהיה עיצוב גרפי (לא מקצועי ב 100% אבל הרבה יותר מהממוצע) אינטרנט ואופיס. תודה
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום האם מישהו יוכל להמליץ לי על מחשב נייד .. עד 2000 שח לאחותי. עדיף שיהיה של חברה טובה / ידועה כמו סמסונג אסוס lg.. בעקרון הדרישות שיריץ פוטושופ ושיהיה לו כרטיס רשת מובנה ישירות שאפשר יהיה לאינטרנט.. (כמובן לאחר התחברות לראוטר שלי) ומסך 14 אינץ׳ ומעלה וזיכרון ראם לפחות 4 גיגה ו250 גיגה זכרון קשיח ועדיף אם אפשר שיהיה כלול עם מערכת הפעלה ווינדוס 7 64 ביט. תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 415 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מחשב נייד Studio 1535 של DELL משהו יכול להמליץ על חנות אמינה באינטרנט ? תודה רונן
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 מקסימום. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה, גיימינג בינוני\קל, שימוש בתוכנות עריכה (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, סקאצ', UX/UI תוכנות אנימציה \ עריכה \ אפטר אפקטס) ומשחקים כגון סימס (המחשב בשביל בחורה..) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר סטנדרטי אלחוטי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בכונן אופטי, כן חשוב SSD בעל נפח של לפחות 512. או 128 + 1TB HDD . 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ …
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
דוד שלי רוצה לקנות מחשב הוא אמר עד 3500 שקל המחשב לאינטרנט הדפסות עבודות באופיס ואולי קצת למשחקים כמו פיפא וכאלה OC הוא לא יעשה הוא רוצה שהמחשב יחזיק כמה שנים שהחלקים יחשבו חדשים יחסית... בניתי לו מפרט ב 3150 אפשר לגלוש עד 3500 אבל עדיף פחות בלי מסך וציוד הקפי כמו רמקולים ומקלדת המפרט: מעבדחשוב שיהיה אינטל P4) P4 2.8 Ghz S-775 1M Cache 64 bit לוח: P5LD2 Dual Core, 945P, DDR2, SATA2, PCI-E זכרון 256Mb 400MHz Kingston CL2.5 X2 כרטיס מסך GF FX5200 128MB, TV, DVI GIGABYTE דיסק קשיח 80GB SATA 7200 8MB WD800JD כונן דיסקטים Teac/SONY 1.44 צורב דיוידי LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) קרור למעבד Thermaltake Golden Orb II מארז 4JA-7650 ATX MIDI 350W (…
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב נייד של אסוס דגם UL50 קיימים מספר תתי דגמים הראשון שנמכר בארץ הוא דגם UL50AG יש לו זיכרון DDR 2 וכרטיס מסך מובנה אינטל 4500 נמכר בארץ http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=zrT2N5KPBvrwD9Uv השני דגם UL50VT יש לו זיכרון DDR 3 וכרטיס מסך אנוידיה G210M וצריך להביא אותו מחו"ל http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=QqP6p1vDWwn0IIzZ ההתלבטות אם לקנות את הדגם הפשוט יותר בארץ (יש כרגע מבצע טוב באג) או לחכות עוד כמה שבועות ולהביא את הדגם הטוב יותר מחו"ל השימושים העיקריים במחשב יהיו אינטרנט ואופיס כמו כן אשתמש במספר תוכנות מסחר בבורסה ותוכנות גרפים זמן אמת חלקן מבוססות ג'אווה וזקוקות להרבה זיכרון וכח עיבוד (אני לא יכול להרשות לעצמי דיליי) אחבר למחשב מסך נוס…
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אהלן , מחפש מחשב נייד לגלישה באינטרנט , קצת משחקים בעיקר SIMS , ועבודות לאוניברסיטה. עדיפות למחיר פחות מ4000 שח . מסך 15 אינטץ בעדיפות . תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במקרה הצורך אין לי בעיה עם ניצול כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב-500 ש"ח (בערך 5000 ש"ח כולל חריגה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מזדמן בeclipse ופוטושופ. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. למשל BF4, FIFA/NBA 2K -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 (גודל 23 אינצ') אני מתכנן גם לקנות מאוחר יותר מסך נוסף. -לאילו הגד…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1027 לוח אם: GIGABYTE GA-P55-US3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪617 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL9-9-9-24 - F3-12800CL9D-4GBNQ אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪499 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1562 צורב DVD: SAMSUNG SH-S222ABLK x22 IDE BLACK אחריות: שנה. מחיר: ₪111 מארז: COOLERMASTER STORM SCOUT w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪507 ספק כוח: VANTEC ION2+ 600W : VAN-600N אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪364 קרור למעבד: SCYTHE NINJA 2 REV.B - 6 HEAT PIPES CPU COOLER אחריות: שנה. מחיר: ₪184 דיסק קשיח: SE…
-
- 10 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקניות מחשב נייח גיימינג בסכום של באיזור ה6K ואשמח לעזרתכם בנושא. הרכבתי בעצמי מפרט בStartPc ואשמח לחוות דעת/ אשמח למפרטים אחרים בסכום הזה אם יש לכם להציע: מעבד: Octa Core i7 10700K 3.8Ghz-5.1Ghz Comet Lake S1200 Tray קירור מים למעבד: Antec Kuhler H2O H1200 PRO לוח אם: GIGABYTE Z490 GAMING X זכרון: 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2666Mhz CL16 כרטיס מסך: GALAX GeForce RTX2060 SUPER 8G D6 Up To 1710Mhz 1-Click OC דיסק קשיח: XPG 1T SX8200 PRO M.2 NVMe R/W Up To 3000/3500MB/s ספק כוח: Corsair 850W 80+ GOLD RM850 Modular 5 Year Warranty מארז: COUGAR TURRET RGB Tempered-Glass 2xFront RGB Led Fan גוף קרור ל…
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכם מחפש מחשב לפגישות שיווקיות והרצאות פאנל IPS 15-17 אינץ כל השאר לא באמת חשוב תודה ניצן
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, הרבה זמן לא כתבתי. ידידה מחפשת מחשב בעד 6000, ללא משחקים, ללא ציוד נוסף חוץ מרמקולים (המלצתי לה על ATP3). השימושים העיקריים זה פוטושופ, תיכנות בVS ופלאש (כמובן בנוסף לאינטרנט, מיילים וכו'). תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
66 מעלות במנוחה נראה לי אסטרונומי מידיי.. מדובר בDELL XPS M1330
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -אני מעוניין במחשב משרדי טוב, לא חובה לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית בלבד, אופיס, גלישה אינטרנטית, חשבשבת וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - חשבשבת ותוכנת ניהול מלאי, פרנסה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? - לא חשוב, רק שלא יהיה טרקטור 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופי…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ לי על תכשירי ניקוי טובים לניקוי המסך והפלסטיקה/מקלדת. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
מחשב מולטימדיה מבוסס INTEL CORE2DUO E6300 1.83GHZ 1066MHZ לוח אם GIGABYTE GA-945P-S3 זיכרון 512MB DDR2 667MHZ כרטיס מסך ATI X550 256MB DDR2 PCI-E 128BIT +DVI דיסק קשיח WD 160GB SATA2 7200RPM 8MB צורב DVDRW X18 מארז מקצועי COMPUCASE 6C60 כולל ספק HEC 300ART איכותי 3150 ש"ח לגבי המפרט הזה האם המחיר מצדיק 2. מה הייתם משנים המחשב נועד לאינטרנט אופיס מוסיקה חיבור מקלדת קומפי לתינוק תודה מראש http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6902 הנה המחשב
-
- 7 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד TOSHIBA L300 1A6 שהיה מותקן עליו ויסטה. לאחרונה הופיעו הרבה BSOD עד למצב שהווינדוס אפילו לא היה עולה, אז קנינו מחשב חדש. לפני שזרקתי את הישן החלטתי לנסות לפרמט אותו ולהתקין windows 7. הבעיה הייתה שההתקנה נכשלה בשלב הפירמוט של הדיסק (אני לא זוכר כרגע את הודעת השגיאה, אבל אפשר לנסות שוב). אח"כ ניסיתי להתקין לינוקס (opensuse) וגם שם הוא לא הצליח לפרמט. בסוף ניסיתי לפרמט עם active killdisk אבל גם זה לא עבד... כנראה שאיפשהו בדרך הrecovery partition נפגם בגלל שלהדליק את המחשב ולהחזיק את 0 לא עושה כלום, ולצערי אין לי recovery disk... ההעדפה הראשונה שלי, מן הסתם, להצליח להתקין איזושהי מערכת הפעלה, אבל אם זה לא הולך, אז לפחות לוודא שהכונן ריק לפני שאני…
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני צריך בבקשה מפרט, עדיף מחנות באזור המרכז, עדיפות אפילו גדולה יותר ממש בר"ג... מחשב שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, והדבר הכי כבד שיריץ יהיה משחקי Comfy לילדה בת 5.. אמור לכלול מסך וציוד היקפי. ללא מדפסת. תודה רבה! נדב.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
בלי שום משחקים, ככה שביצועי הכרטיס גרפי (המשולב) ממש לא חשובים המקסימום שידרש מהמחשב זה צפיה ווידאו (לא HD) , או הפעלה של כמה חלונות פיירפוקס.אקספלורר במקביל+שמיעת מוזיקה. מערכת הפעלה תהיה XP (לא צריך לכלול במחיר), לא צריך לסחוב וויסטה (אולי אחרישדרוג נוסף בעתיד) לא כולל מסך מקלדת ועזרים אחרים. בחיפוש בזאפ ניתן ליצוא דברים באזור 1000 שקל
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת האים השילוב מתאים למשחקים וסרטים מעבד Core2 dou 7500 2.8 3m זיכרון 2G 1333Mhz Kingston CL-7 לוח אם TP43E COMBO ddr2+ddr3 או P5Q-PLAM G41 v+s+l כרטיס מסך 9800gtx+ 1gbddr3 +dual dvi+hdt תודה
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום. זקוק למפרט למשחקים (עבור חבר) בתקציב של 4K. הוא רוצה כרטיס מסך GT9800 דיסק קשיח - יספיק 320 ? הוא רוצה זכרון DDR3, לדעתי מיותר. איך להוריד אותו מזה? והוא גם רוצה QUAD. תודה
-
- 8 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות מחשב נייד לאינטרנט בעיקר אך גם קצת משחקים לא כבדים וקצת עבודה אולי...ב4400 ש"ח. מה אתם מציעים לי? תודה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-