עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eyal82,

שלום לכולם אני רוצה לקנות נייד בקרוב ויש לי כמה שאלות: 1. כנראה שאני אזמין את המחשב מחול דרך האתר של HP (לא ישירות לארץ, אני שולח אותו לדוד בארה"ב שיביא אותו לארץ) למישהו יצא להזמין מחשב דרך האינטרנט? ובפרט דרך האתר של HP? אם כן אשמח לשמוע.. 2. זה הנייד שאני רוצה להזמין: HP Pavilion Entertainment dv3t customizable Notebook PC NH680AV * Moonlight White * Genuine Windows Vista Home Premium with Service Pack 1 (64-bit) * Intel® Core2 Duo Processor P8600 (2.4 GHz, 3 MB L2 Cache, 1066MHz FSB) * 4GB DDR2 System Memory (2 Dimm) * FREE Upgrade to 320GB 5400RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection * 512MB NVIDIA GeForce G 105M * 13.3" diagonal WXGA Hig…

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  2. אני לא גיימר רציני, מקסימום פיפא פה ושם. צריך גם LCD 17 . אני לא מבין כל כך, אשמח מאד לקבל עזרה. חשבתי ללכת על: מעבד: Intel Core 2 Duo 6300 - 1.86 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 לוח אם: Gigabyte GA-945P-S3 Intel 945P LGA 775 זיכרון: 1GB TwinMos DDR II - 667 - TwinMos דיסק קשיח: Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS צורב: LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black מסך: L1752T LG בבקשה תעזרו לי להשלים/לשנות את המפרט. צריך גם מקלדת ועכבר וכמובן כרטיס מסך, מארז וכו'.. . אשמח לקבל הערות, תיקונים כי אני לא ממש מבין. תודה מראש לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  3. Started by token_toker,

שלום, אני מחפש נייד קל עם תחנת עגינה, אין בעיית תקציב אך מחפש כמה שיותר זול למטרת עבודה עם אופיס וגלישה באינטרנט. תודה...

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  4. Started by sursvti,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל ואף לחרוג ב-500 ש"ח במידת הצורך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, תוכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio, eclipse וכו' באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DOTA / OVERWATCH -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Mahican,

לא מפרט מלא.. אלא רק הדברים שאני חושב לקנות.. לוח אם: BIOSTAR TForce 6100-939 מעבד: AMD Athlon 64 4000 Socket 939 Venice Tray זיכרון: DDR 1GB 400MHz CL2.5 X2 דיסק קשיח: 160GB

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  6. Started by somech,

שלום לכולם. חבר שלי חוזר מניו יורק ואני ביקשתי ממנו להביא לי איתו מחשב ורציתי לשמוע את חוות דעתכם המקצועית, היות ואני, אין לי מושג חח את המפרט אני הרכבתי המחיר נשמע לי בסדר אבל שוב אני לא מבין בזה.... אני עובד כדי ג'יי ואני מתכוון להתחיל לעבוד עם טרקטור (תוכנת סנכרון של הסידים עם המחשב) ואני משחק wow ועובד בפוטושופ. וזה למה המחשב חזק. זה המפרט: http://configure.us.dell.com/dellstore/print_summary_details_popup.aspx?~lt=print&c=us&cs=19&fb=1&l=en&model_id=xps-l502x&oc=dndodq1&s=dhs&vw=icon&leadtime=4/13/2011&showleadtime=True בבקשה אם אתם חושבים שצריך לשנות משהו תגידו לו. ובכלליות איך הוא איך המחיר האם אתם חושבים שהוא לא מתאים למוזיק…

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  7. התקציב למסך הוא סביב ה 800 שקל.. המטרה היא לפגוע לנקודת העלות תועלת הטובה ביותר. אני מאמין שהכל מפורט בכותרת... תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  8. מצרופת תמונה עם המפרט לא הצלחתי להעתיק. לקוח מתוך KSP [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  9. אוקיי אז מפרט בתקציב 7000 ש"ח ללא מסך, על בסיס מעבד Pentium ולא AMD. מה שחשוב לי בעיקר שישמש אותי לכל הצרכים בעיקר סרטים ומוזיקה, גם משחקים אבל אני לא גיימר כבד. עבודה מהירה על שולחן העבודה. ציוד היקפי נוח ומעוצב והדגש האחרון עיצוב יפה בצבע כסוף מעבר לזה שאני רוצה שהמחשב יהיה טוב מבחינת טכנית חשוב לי שיהיה יפה לעין. זקוק גם אני למסך LCD עד 2000 ש"ח, נכון אני יודע שפתחו ת'רד מקיף ומאוד טוב על העניין הזה הבעיה היא שמצויינים שם הרבה מסכים טובים ואני לא מצליח לפגוע במסך הנכון אם מישהו להציע מסך אחד טוב, שיעבוד טוב עם סרטים ובעל עיצוב יפה זה יהיה מצויין. תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  10. Started by captaincaveman,

היי, I3 530 2GB 1333 500GB HD צורב LG כלשהו מארז ELITE של COOLERMASTER מסך LCD 17" של ACER AL1717 תודה! עריכה: לוח האם הוא GIGABYTE H55M-S2H

11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו HD עריכת קול ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD HL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות, במידת האפשר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  12. דבר ראשון חג שמח ותודה מראש לעוזרים שתיים ברשותי מחשב כמשהו כמו 3-4 שנים הייתי מעוניין לדעת איך ואם עדיין אפשרי לשדרג את המחשב בעיקר בגזרת כרטיס המסך כמובן שעלתה על דעתי האופציה שייתכן ואצטרך להחליפו אך ביינתים הוא עושה את עבודתו נאמנה... בקיצור זהו המפרט הקיים .... התקציב אינו רלוונטי כל כך אך כמובן אני לא מאמין שאעבור את גבול ה 1200 ש"ח [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  13. זה המפרט שהיה לי והיה לי עיכוב ועכשיו המארז לא זמין. צריך הצעה למארז אחר (מ-TMS כמובן) שימו לב שכבר קיים ספק כח נפרד תודה לעוזרים מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪799 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪110 לוח אם: Gigabyte GA-H67M-UD2H-B3 for socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪523 מארז: Lancool Midi Tower PC-K60B Black כמות: 1 - מחיר: ₪361 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 - מחיר: ₪397 זיכרון: Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select כמות: 2 - מחיר: ₪85 קשיח למ…

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  14. Started by homeuser,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1700 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט ואופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר ומקלדת 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, מערכת הפעלה חלונות 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום חברים . אז ככה חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש השימושים שלו לרוב יהיה בתוכנה CUBASE שזה עריכת סאונד וגלישה ומדיי פעם משחקים. מסך יש לו כבר התקציב הוא בין 2000-2500 שקל עזרתם המקצועית בבקשה להרכיב לו את המפרט הטוב ביותר שיוכל לקבל.. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי: 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך: לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: אין אפשרות חריגה 2. מה שימושי המחשב: משחקים חדשים, תכני HD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: watch dogs, total war, wargame... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: 1440x900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: נמוכות-בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי: אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט: זכרונות (corsair vengeance 4x2 בבעלותי), כונן אופטי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט): 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק: לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גר…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by avinin1,

היי, מעוניין לשדרג את העניינים כאן, אשמח לעזרתכם! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 11,000שח מקס' ניתן לחרוג עד 13K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד, נמצא בחדר השינה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה מסוימת. עדי…

18. Started by avshalom81,

המחשב יעבוד על תוכנות revit ו autocad ויבצע רינדורים. יש לי כמה דרישות שיכללו בתוך המפרט: מערכת הפעלה windows 7 64bit מסך dell 2209 "22

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by most,

קניתי את ה T41 והוא מגיע ללא WIRELESS LAN רק עם הכנה אני מקבל בקרוב כרטיס כזה מישהו יודע איך מתקינים אותו פיזית בנייד?? יש איזה מדריך?. בברכה

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  20. שלום, אבא שלי צריך מחשב חדש שבו הוא ישתמש בשביל לאחסן תמונות ולערוך אותן. בדרך כלל הוא משתמש בפוטושופ (אבל לא עריכה משמעותית, אין צורך בכוח עיבוד רב). רציתי מחשב שיגיע עד 2000 ש"ח (עדיף פחות), שיעשה את העבודה בצורה חלקה. אין צורך בציוד היקפי. אני מעוניין ב- 2 ג'יגה זכרון, 320 ג'יגה דיסק וצורב דיוידי, אין צורך בכרטיס מסך, און-בורד אמור לעשות את העבודה. עדיף מעבד של אינטל. תודה רבה לכם, דוד.

21. שלום. אני רוצה לבנות לחבר מפרט מחשב למשחקים\סרטים\אינטרנט. לא מתוכנן OC התקציב זה עד 5000 ש"ח )אפשר לחרוג אם זה שווה, אז טיפה. כפי שנאמר לעיל , למשחקים, סרטים, אינטרנט, קצת עבודות ,OFFICE. המערכת הפעלה שתפעל עליו תיהיה XP 32BIT PRO ככה שלא מתוכנן VISTA רצוי מסך LCD 22 (הבנתי ש של ASUS מעולה.) VK222U וכרטיס מסך 4870 או 4850 מעבד כפול ליבה, יתקבל בברכה. המחשב לא מיועד לעבודות וידאו עריכות וכאלה. אולי טיפה לגרפיקה , אז לא נראה לי שצריך מרובע ליבה, אלא אם כן המחיר משתלם לאחד כזה. ציוד היקפי, עכבר מקלדת שיתאימו למשחקים לא חייב משהו THE END, וגם לא חייב לגמור את כל התקציב, או שמצד שני צריך לחרוג? לא צריך רמקולים. הייתי שמח אם המפרט יהיה מהחנות, א לומדה מחשבים. (אני מכיר אותם …

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  22. Started by SilentD.M,

מחשב למשחקים כולל מסך עד 8000שח מסך- מה אפשר לקחת בתקציב הזה 24"? 22"? 20"? כ.מסך - קצת מבולבל מה עדיף בשביל מסך (24"?), SLI של 9600 שזה דורש לוח אם יקר יותר וספק חזק יותר? , 8800? 9800? מארז - מעדיף CM 690 קירור - למעבד ולמארז ,באמת שאין צורך (תקנו אותי אם אני טועה) אין OC! אין צורך בציוד הקיפי (רמקולים מקלדת וכד)

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  23. המפרט יקנה אחרי ירידת מחירים אז כנראה יהיה שווה בסביבות 9300ש"ח ... מתכונן משחקים כבדים מאוד...כן גם אני רוצה CRYSIS ;D מתכונן OC בינוני למעבד...להגיע בערך ל3.2 GHZ משו כזה אשמח לשמוע שיפורים והמלצות לחיסכון ושיפור ביצועים תודה רבה מראש לכולם! רז קרור למעבד : ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤ 135 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤ 380 קרור למארז : 2X GLACIALTECH 120mm CASE FAN - SILENT BLADE 19dBA - BLACK - GT1225EBDL-1 ¤ 99 מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1257 לוח אם : GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 ¤ 629 זיכרון : OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - SYSTEM ELITE EDITIO…

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  24. Started by serg122,

מבקש המלצה למפרט מחשב: מסך ברזולוציה 4K-5K בגודל 27" ומעלה מעבד i7 רצוי דור 6 מעבד גרפי לביצועים חזקים בעריכת וידאו ולתמיכה במשחקים ברזולוציה 4K בהגדרות גבוהות זיכרון מ 32GB נפח איחסון 1TB SSD איוורור שקט במיוחד בסולם 8 שימוש עיקרי במחשב: תיכנות ב Visual Studio, עבודה בפוטושופ. שימוש משני: עריכת וידאו ברזולוציה 4K, צפיה בוידאו, משחקים לדוגמא GTA V דרישות המסך: בהירות גבוה עדיף יותר 350cd/m2 רמת השחור כמה שיותר נמוכה ניגודיות כמה שיותר גבוה גמה כמה שיותר נמוכה תקציב מקסימלי 15K.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by helmutt,

תעזרו לי חברה בבקשה כמה עולה קונפיגורציה כזאת להיוםץ רוצה למכור מחשב ו אין לי מושג כמה לבקש. הינה המפרת : : CPU 2.8Pentium 4, GHz ,Intel ,FSB 800 MHz זיכרון RAM פיזי : DDR512 MB ,400MHz ( 2x256 ) כרטיס מסך : ATI Radeon 9250 Pro AGP8 , 128 MB, TV-OUT דיסק קשיח : Western Digital 80 GB 7200 rpm ,IDE CD-ROM 52x Floppy לוח אם : ASUS Original, 2 PCI, 2IDE , 4slots memory , , AGP 8x SATA RAID controller, 800 FSB BUS Speed. מארז : ATX, 2 יציאות USB2 מקדימה, 4 יציאות USB מאחורה,יציאה ה- LPT כרטיס קול : מובנה , SoundMax, יציאות: מיקרופון, רמקולים(אוזניות), AUX כרטיס רשת מובנה 10/100Ethernet ספק כח 400 Wt מסך: CRT שטוח, 17" , , Proview שפורפרת אלקטרונית ש…

• 4 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.