עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אשמח לקבל חוות דעת למפרט שהרכבתי, אין לי ניסיון בתחום כך שמקווה שאין צווארי בקבוק והחלקים יודעים לדבר אחד עם השני. השימושים העיקריים יהיו עבודה משרדית, ניגון סרטים ועריכת סרטוני גופרו מידי פעם ולכן נדרש כרטיס מסך. אין כוונה להשתמש במחשב להריץ משחקים כבדים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,200 אפשר לחרוג עד 3,500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, ניגון סרטים, עריכת סרטוני גו פרו ב- full HD לפחות (כנראה גם 4K בעתיד) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול …

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  2. Started by almog889,

שלום חברים. ברצוני לשדרג מחשב נייח בן כמעט 6 שנים. הוא מאד איטי ואפילו ווינדוס 10 לא מצליח לעבוד עליו. שימושים: תכנות בוויזואל,SQL ,PHYTON, ומשחקים כמו: CALL OF DUTY החדש, BATTLEFIELD, WORLD OF WARCRAFT. המפרט הקיים: מעבד: intel i5 3750K 3.4GHZ לוח אם: Gigabyte GA-Z77X-D3H קישור: https://www.cnet.com/products/gigabyte-ga-z77x-d3h-1-0-motherboard-atx-lga1155-socket-z77/ זכרון RAM: שני סלוטים של 4GB של DDR3 מהירות של 1600 ( הלוח אם מקבל עד DDR3). קשיח: כמעט 1.5GB SATA בלבד ללא SSD. GPU: של AMD RADEAON R9 200 SERIES 3GB GDDR5 עם (core: 300 mhz, memory:150mhz) אפשרי להציל מפה משהו? מבחנתי לקנות חלקים אין לי בעייה. תקציב להכל …

3. Started by napoleon45,

כדברי האמרה " מה שהיה, היה " , מסתבר שלא כל נייד מאותו דגם בהכרח זהה למשנהו. זה מתבטא באיכות מסך ואפילו המקלדת, שזה ( המקלדת ) היא לא פחות מסמל מסחרי ואחת הסיבות של היותו THINKPAD למה שהוא , או היה בעבר, לפחות. כך נפלו גיבורים ? https://www.tomshardware.com/news/lenovo-laptop-quality-control-issues,37510.html

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משרדי, גרפיקה קלה (פוטושופ פה ושם, מצגות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?WIN10 עברית 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מרכז …

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  5. Started by GALAI30,

כדאי לקנות Asus ROG Strix GeForce RTX 2060 בקמה זה יותר טוב מי כרטיס מסך Asus GeForce GTX 1060 ROG ?

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  6. Started by Hilla Ben-ari,

שלום לכולם מה ההבדל בין ssd לm.2 ssd מכירים את שניידר מחשבים חנות שמוכרת מחשבים ? תודה הילה

7. Started by GALAI30,

זה SSD מומלץ למחשב נייח ? https://www.newegg.com/global/il-en/crucial-mx500-1tb/p/N82E16820156174

8. Started by Itamar saraf,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2700, אם אתם חושבים שיש משהו שמצדיק חריגה (3000) אשמח גם לשמוע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית תכני hd משחקים והרצת תוכנות כגון אוטוכאד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? חיובי -עכבר, מקלדת, רמקולים ומסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? נמצאבחדר עבודה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יודע מה זה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן…

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  9. אורח שי
    Started by אורח שי,

שלום אני מחפש מחשב בסיסי לבית ומה שעלה לי בראש היה מחשב מיני nuc NUC7i5BNK שעלותו 1700 שקל האם הוא נחות משמעותית מכל המפרטים שנותנים כאן במחיר של עד 2000? היתרונות שלו ברורים לי גודל שקט תודה

10. Started by DAVID62,

Surface Book 2 במכה כידאי לקנות אותו עם כמה זיכרון ומעבד? באן הוא יכול להחליף את המחבר במתמטיקה

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  11. סטודנט מחפש לקנות מחשב עם סוללה שמחזיקה הרבה שעות ומסך טאצ' וגם יוכל להפעיל משחקים במחיר סביר עד 4500 שח . מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by urkoni2222,

שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס מסך מתאים למחשב שעבודת הגרפיקה שלו תסתכם בפוטושופ ולייטרום ללא 3d וללא אנימציה. עריכת תמונות רגילה. אשמח להמלצה, תקציב עד 700 ש"ח. נראה לי שלא צריך יותר מזה. תודה!

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  13. שלום רציתי לשאול אם מישהו יודע איזה מחשב עדיף לקנות האם את המחשב Dell Inspiron 13 5379 IN-RD33-10595 - קישור למחשב זה https://www.pc4you.co.il/items/1745752-מחשב-נייד-Dell-Inspiron-13-5379-IN-RD33-10595-דל או את המחשב Lenovo Yoga 730 13 81CT0032IV - קישור למחשב זה https://www.pc4you.co.il/special_offers/ZAPDEAL+SUMMERY730I7/2352336 או את המחשב Dell Inspiron 5482 IN-RD33-10951 קישור למחשב זה https://www.pc4you.co.il/items/2349827-מחשב-נייד-Dell-Inspiron-5482-IN-RD33-10951-דל-עודפי-מלאי-יצרן ולמה עדיף האחד מהאחר? אני חושב שעדיף האחרון בגלל דגם המעבד הגבוה וגם מהירות המעבד יותר גבוהה אשמח לקבל עזרה תודה רבה

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. קניתי לפני כמה שבועות FLEX 14, יש כל הזמן בעיות התחברות ל-WIFI לפי התמיכה של לנובו יש בעיה בחומרה. - לא עניין של חסכון בסוללה. אז אני מחזיר את המחשב לאמזון. עלה לי 2400 שקל, בגדול הייתי מאוד מרוצה,מלבד התקלה, ואיכות בנייה שהיא בסדר אבל לא מעבר. https://www.amazon.com/gp/product/B07PB5M8DS/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 מחפש המלצה למחשב עם איכות בנייה טובה יותר. התחברתי לטצ' מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500, 500 חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, אינטרנט-הרבה טאבים, יוטיוב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

• 16 תגובות
    • 4.4k צפיות
  15. Started by EG,

בבקשה מחפש נייד שיהיה לפחות: 3000 ש"ח אפשרית חריגה קלה 17 אינץ' Dell 256 ssd 8GB ram ווינדוס 10 מוכן פיקס אופיס מוכן פיקס לא מגע תודה רבה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 אפשרית חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לא משחקים רציניים בכלל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6.…

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  16. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3,500 ש"ח ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עבודה עם אופיס ושאר שימושים סטודנטיאלים במסגרת תואר במדעי המחשב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיף שיגיע עם מערכת הפעלה ואופיס, במידת הצורך אוכל ל…

• 18 תגובות
    • 4.4k צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500-4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב שישמש אותי ללימודים בבוקר ולגיימינג קל בערב (משהו שיריץ פיפא 20 למשל) ופוטושופ מידי פעם 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש א…

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. שלום לכם, מחפש את המחשב לפי הדרישות הבאות : 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000. חריגה עד 4,500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטים וסרטונים אישיים באיכות של עד 4K. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך לכלול כרטיס מסך. יש לי כרטיס מסך GIGABYTE 1050TI 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אבל לא הכרחי שיהיה שקט מופתי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  19. היי לרוב, בפורום, אני וגם שאר הגולשים נדרשים לסייע במציאת מחשב נייד בסכום מינימלי במקרה הטוב. זה בהחלט לגיטימי וכל אחד ורצונותיו. אבל.... הנה סקירה מעמיקה של שני ניידי פרימיום שמתחרים על תואר הנייד העסקי של השנה. נכון שיש עוד יצרניות בסיגמנט הזה, אבל שני אלה הם המובילים. רק לקחת בחשבון שזו נקודת מבט אישית של עורך הסקירה וגם כמה דברים ( כמו העלות ) קצת שונים בארץ. תהנו ! https://www.ultrabookreview.com/20144-best-ultrabook-2018-x1-carbon-vs-xps-13/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, אני מעוניין לרכוש באילת בעוד שבועיים מחשב נייד לפי הדרישות להלן, תודה על העזרה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש״ח (ללא חריגה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות + הרבה טאבים של כרום 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצו…

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by GALAI30,

זה לוח אם מומלץ ? MSI B360M BAZOOKA

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  22. שלום לכולם, אנחנו לפני רכישה של Workstation שתכליתו היא עיבוד תמונות של דוגמאות ביולוגיות בתוכנת Zeiss ZEN Desk 3 Blue. יש לנו דרישות מומלצות למערכת (מצורפת תמונה, נא להתעלם מדרישות המינימום), אך מכיוון שאני קצת חלוד - אשמח לעזרת המומחים בהרכבת המפרט המדויק. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב נע סביב 10,000 שקלים, חריגה תתאפשר רק אם היא מזערית והתועלת עצומה. 2. מה שימושי המחשב? כאמור, השימוש יהיה אנליזות תמונות בתוכנה לעיל, ייתכן כי גם שימוש בתוכנות נוספות כדוגמת CellProfiler, FIJI או יותר מתקדמות. כרגע אנחנו משתמשים בשתיים האחרונות על מחשבים סטנדרטיים למדי והן עובדות בסדר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by nati.menash,

היי אני רוצה בבקשה הצעה למפרט מחשב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית,Solidworks , תכנות לייט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) דיסק קשיח אין צורך, אני רוצה רק NVMe של 500GB 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Hilla Ben-ari,

שלום לכולם ברצוני לרכוש מחשב dell vostro 3578 מפרט i5 . אשמח לקבל את דעתם על החנות rsm ואם יש לכם המלצות על חנויות מחשבים נוספות אשמח לשמוע פרט לאייבורי וksp שאין את הדגם תודה הילה

25. משדרג את המחשב למטרות גיימינג, הרצת משחקים כבדים כמו destiny 2 ו-COD MW4 מה שאני קונה: RAM: Patriot Memory VIPER 4 Series 3000MHz (PC4 24000) 16GB Dual Channel DDR4 Kit PV416G300C6K (Motherboard: GIGABYTE B450 AORUS M (AMD Ryzen AM4/M.2 Thermal Guard/HDMI/DVI/USB 3.1 Gen 2/DDR4/Micro ATX/Motherboard Processor: AMD Ryzen 5 2600 Processor with Wraith Stealth Cooler - YD2600BBAFBOX SSD: Kingston A400 SSD 480GB SATA 3 2.5” Solid State Drive SA400S37/480G - Increase Performance מה שיש לי: (Processor: Intel(R) Core(TM) i5 CPU 760 @ 2.80GHz, 2794 Mhz, 4 Core(s), 4 Logical Processor(s Motherboard:Gigabyte P55M-UD2 (Storage: (2*) Model Inte…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים