ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
שלום, מעוניין לרכוש HTPC עבור LCD 32" HD-ready. המפרט המומלץ ב2500 מצא חן בעיני, אך לא מצאתי משהו כזה בחנויות ואשמח לעזרתכם. אני מניח שהמפרט המדובר תומך בהצגת תכני HD ללא בעיה למרות שאין לו כרטיס מסך ייעודי. אם לתחושתכם יש משהו מיותר במפרט או שיש רכיב שישדרג את המחשב בתוספת לא גדולה, תרגישו חופשי לשנות דברים במפרט. בנוסף, אשמח להמלצה על רמקולים בעלי יחסי עלות תועלת טוב שיתאימו לצפייה בסרטים בסלון. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לעבודה משרדית, הורדות(סרטים בעיקר), אך גם למשחק היחיד שאני מכור אליו - football manager. הדרישות של המשחק- Intel CPU - Pentium 4 3.0GHz AMD CPU - Athlon 64 4000+ Nvidia Graphics Card - Geforce 7600 GT 256MB ATI & Intel Graphics Card - Radeon X1800 Series 256MB RAM - 1.5 GB Hard Disk Space - 2.5 GB Direct X - 9 כמו כן, אני מעוניין שיהיה למחשב סוללה חזקה שתחזיק מעמד למספר שעות עבודה ברצף ללא הטענה. התקציב המשוער הוא 3500 ₪ , אך כמובן עדיף כמה שיותר זול. תודה מראש לעונים, אמיר.
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט לשימוש יומיומי ומשחקים מדי פעם. -אין עדיפות לחברות כלשהן ברכיבים. -עדיפות למעבד מרובע ליבה. -עדיפות לכרטיס מסך סביר+ אם אפשרי. -המחשב צריך להחזיק לכמה שנים לכן נחוץ לנצל את כל התקציב(אפשר לחרוג טיפה אולי ב-300 שקל) -ייקנה בירושלים, עדיף חנות שנותנת את המחיר הכי טוב. (אני מכיר רק KSP ו-P-SEE, אם יש לכם עוד הצעות אל תחששו) תודה מראש! עריכה: ניסיתי לבנות שני מפרטים, אפשר חוות דעת עליהם?
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני צריך מחשב לעריכה גרפית 2D ו- 3D בלי מסך ובלי ציוד היקפי. תודה
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום כולם אני רוצה מחשב חדש למשחקים חייה עד 6000 אלף אני רנוצה מארז טוב למשל סופר טלנט , מסך טוב 17 אינץ, כרטיס מסך טוב , גיגה ראם , כרטיס רשת טוב על הלוח (גיגה לאן) ומבוסס a64 , ואת כול שאר השטויות כונן dvd כונן פלופי , מקדלת .הארד דיסק, לוח אם ואם נשאר תקציב אפשר להוסיף צורב דיודי טוב שתומך בכול הפורמטים וזהו עכבר יש לי כבר אז לא צריך וגם לא צריך רמקולים כי יש לי אונזיות טובות וגם רמוקלים התקציב שוב הוא 6000 שקלים כלומר 6 אלף שקל תודה לעוזרים וחג שמח !
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
בקשה קצת חריגה, אבל אשמח לעזרה - פירוט למטה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 70K. ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אימון של אלגוריתמי Deep Learning. צריך לתמוך במספר אימונים במקביל. פירוט למטה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 לא רוצה לחרוג אבל אפשרי בדיעבד עד 10000 , אם יש צורך הכרחי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? א . עבודה מהבית , סיטריקס ויישומים דיי כבדים של השתלטות מרחוק ב. גיימינג כבד , גם לעכשיו וגם לעוד קצת קדימה , COD, GEARS5 וכד' רוצה להנות מהרזולוציות הגבוהות בלי קריסות התחממויות יתר וכד' ג. סרטים וכו' ב4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אולי רק מסך , מה שיש היום הוא PHILIPS 233V האם הוא מתאים ל5K והגדרות רזולוציה של 60FPS במשחקים ? 4. האם יש רכיב בסי…
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש. התקציב שלי הוא גג 4,500 ש"ח. המחשב נועד לגיימינג, חשוב שהמפרט יכלול כונן 1TB וכונן דיסקים. אני מתלבט בין כמה מפרטים. מפרט 1: http://1pc.co.il/buildcompview.aspx?c13=4614,&c14=4032,&c15=4139,&c16=4068,&c19=4375,&c20=3562,&c22=4532,&c23=2672,&&p=false שבו יש לי כרטיס מסך של Gigabyte אבל מארז פחות טוב אם אני לא טועה, וגם בעתיד כנראה שאצטרך להוסיף עוד מאוורר למארז כי במארז יש רק מאוורר אחד. ומפרט 2: http://www.tms.co.il/preview/spec/be91s3mv שבו יש לי כרטיס מסך של MSI שלפי מה שהבנתי הוא פחות טוב ומארז וספק יותר טובים וכך בעתיד גם לא אצטרך להוסיף עוד מאווררים למארז. אם יש לכם מפרט יותר טוב לתת לי אני א…
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה?(עבודה בעיקר באופיס, גלישה באינטרנט וצפיה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך(. FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מ…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין 3 מחשבים ניידים שעיקר הצרכים בהם הוא מסך מגע כונן SSD ומעבד I7 HASWELL וזיכרון 16GB או 8 עם אופציה להרחבה אני עובד עם גראפיקה וסרטים וחייב מסך ברמה גבוהה וכנ"ל מחשב מהיר וחזק לטווח של 3 שנים לפחות ההתלבטות היא ככה 1. http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=12869 יש בו כמעט הכל רק השאלה אם אפשר להכניס כונן SSD ולהרחיב זיכרון ל16GB כי לא רשום מידע על זה. ויש גם את אלו http://www.nayadnayad.co.il/Product....roductID=13045 http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=20...m_campaign=zap מאותה סידרה שלא הבנתי את ההבדל ואשמח להסבר 2. http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=11968 שיש לו כמעט הכל פרט לכונן SSD השאלה אם אפשר להכניס? וגם יש לו מסך 17 אינץ שז…
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
מתברר שיש משהו שטס לארה"ב ויכול להביא לי מחשב נייד, ולפי מה שקראתי המגוון רחב יותר. אשמח לדגם טוב שיפיעיל Solidworks ומסך בגודל של 15.4 2 ג'יגה זכרון לפחות ו160 ג'יגה מספיקים לי כמו כן התאמה לרשת בייתית וזהו . אני מודעת לעזרה שקיבלתי לגבי מחשב נייד בארץ אך חבר טס לארה"ב ואני מעדיפה לקנות שם. תודה מראש ואשמח לעזרה שוב.. :
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, איך צורך לכתוב להסביר יותר מידי לדעתי מיותר ולא נכון בעליל. כל שיטת העזרה פה שגויה. מה שצריך לשאול לדעתי 1. תקציב 2. למה מיועד המחשב? 2 אופציות גיימר או לא. 3. מארז שקט או שלא. מעבר לזה פשוט מיותר. אני גיימר כבד משחק בכל המשחקים החדשים שיוצאים איך צורך לכתוב. הכל הכי חדש. משחק על 3440X1440P כעור של דל על 143 הרץ 34 אינץ. מחשב שקט לא מדבר אליי בכלל. לשלם על לוח אם 1200 שקל זה גניבה. כל החיים לוחות האם עלו 500 שקל מעבר לזה זה גניבה. המחשב הישן שלי: AMD Ryzen 7 2700X B450 AORUS M NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - ר…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי את המחשב הנ״ל: Intel® Core™ i7-2600K Processor (8M Cache, 3.40 GHz) Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 CHIPSET antec nsk2480b 8GB המחשב מעלה אבק כבר חודשיים בגלל שנדפק בו ההארד דיסק, ואני רוצה לתקן אותו ולרענן אותו. הצרכים הם לשרת כסרבר קבצים עבור התקנים אחרים בבית, גלישה ומסמכים, ועריכת וידאו (סרטוני תיעוד ביוטיוב חובבניים, לא משהו רציני רק לא יודע כמה כוח חישוב צריך) המחשב עד עכשיו הריץ אובונטו, שימש כhtpc, חובר לטלוויזיה ושימש כטורנט קליינט וראינו עליו בעיקר סרטים. כמה שאלות: האם מומלץ לשדרג או שעדיף לרכוש חדש? יש לי במאז שני תאים לדיסקים 3.5 אינץ״ ששניהם בשימוש, אני רוצה להוסיף SSD, יש דרך לשים אותו הסלוט של ה5.25״? או לזרוק את בדיסקים (1 ט…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם היום הזמנתי מחשב חדש מk.s.p (בלי להתלהב) אני רוצה שתגיבו על המחשב ועל הרמקולים שאני לא מכיר בכלל (המוכר המליץ אז לקחתי) אולי היה עדיף לקחת סוקט 754 היה יוצא יותר זול תגיבו בבקשה אם משהו לא טוב מכר אני אבוא אליהם ואשנה. המחירים כבר כוללים מע"מ amd athlon (socket 939) 64 bit מעבד 1,109 ש"ח מקלדת+עכבר אופטי microsoft נחמד 120 ש"ח הרכבה 190 ש"ח wd80gb(8mb) 7200rpm sata הארד דיסק 400 ש"ח nec 3…
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שיחות וידאו 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כן 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 15 אינצ' 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, macos או ווינדוס 11 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. בחיפה או בחדרה בלבד 9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט מועד קצר מעת הקניה)? עד שב…
-
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול מלא של 3500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב ? גיימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? כרטיס מסך טוב. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב?רצוי האם מתוכנן שדרוג מאסיב…
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤838 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤493 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤231 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 ¤374 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C4G6400C5 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 OC Edition 512MB DDR3 PCIe ¤910 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4852DDO צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ¤144 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22L מארז ללא ספק NZXT Tempest Airflow King ¤426…
-
- 4 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקצת עזרה פה רציתי לדעת אם שווה לי להזמין מחשב נייד מחו"ל בהנחה שיש לי קרוב שמה ואני מוסיף עוד כמה דולרים על ביטוח המחשב בחול שמבטחים אותו מכל מיני בחינות אני מעוניין לקנות את המחשב מחול דווקא בגלל שבארץ לא מצאתי חנות שמספקת מחשבים ניידים טובים וזולים שמתאימים לדרישות שלי שהן משחקים בדרך כלל ברזולוציות גבוהות, עריכת גרפיקה ווידאו, סרטים באיכות HD בפלזמה 46 אינץ' ן שימושים בסיסיים נוספים ניתן לציין שמצאתי מספר דילים טובים באתרים בחול כמו אמזון וניואגג אשמח לתשובה בהקדם... ועוד שאלה איזה חנות רצינית נמצאת בארץ שמוכרת מחשבים ניידים לשימושי משחקים ולא סתם מחשבים משרדיים עם מעבד טוב? http://www.amazon.com/MSI-GT725-074US-17-Inch-Laptop-2-4Ghz/dp/tech-data/B001N…
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נייד מוצלח לעריכת קבצי תמונות גדולים, וידאו, ומדי פעם גם גיימינג. אין ממש תקציב למקינטושים (לא לאלה ששווים את זה לפחות...) אז שוטטתי ונדלקתי על לנובו Y50. ראשית אשמח, כמובן, לשמוע המלצות לגביו* שנית- אני לא יודע בדיוק מה מדיניות פרסום הלינקים כאן בפורומים, אז לא אפרסם לינק לזאפ, המחירים המינימליים בין דגמים שונים של הY50 (לא בטוח אם לקרוא לזה דגמים, תת דגמים...) נעים בין 5000 ל6000. האם מישהו יכול לעזור ולפרט לגבי ההבדלים וכמה יהיו משמעותיים? כרגע אין ממש צורך ב4K ועם ציוד הצילום הנוכחי שלי קשה לי להאמין שאשתדרג ואצטרך בעתיד הקרוב, אז אפשר להתעלם מהפרמטר הזה. בעיקרון יש תקציב של כ-6K, אבל מאוד אשמח לחסוך אם ניתן. כרגע שמתי עין על Y50-70- 5941299…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבדי אינטל Core 2 Duo E7300, 1066Mhz, s775, 3MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 1GB Kingston Value X2 דיסקים קשיחים Western Digital 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך Zotac 9800GT Synergy 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Alpine 7 Pro (s775) מארזים CoolerMaster Elite 334 Black (No PSU) ספקי כוח Thermaltake TR2 Power W0070 430W Silent (24pin) מחיר 2547 ¤ המפרט נלקח מKSP וזאת החנות שממנה נאי רוצה לקנות את המחשב איך הוא? אפשר קצת לחרוג מהתקציב אם התוספת נחשבת לממש חשובה תודה
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי, רציתי בבקשה מפרט למשחקים (כמה שאפשר בסכום הזה) לא כולל מסך. אבל מחשב הכל כולל הכל.. חדש לגמרי. עכבר מקלדת רמקולים פשוטים, בבקשה מעבד של אינטל וכרטיס מסך של NVIDIA תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
המחשב לא עולה נותן לי שגיאה NON SYSTEM DISK OR DISK ERROR.............. כנראה הבעיה נובעת מה CD ROM איך אפשר לבטל הפעלת ה CD ROM בעת אתחול המחשב תודההה אשמח מאוד לקבל פיתרון ...... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
+ אחריות על כל חלק
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
קיבלתי הצעת מחיר למחשב שמיועד לתלת מימד - סולידוורקס ו3d max.: מארז תוצרת HEC, דגם 6C11 ספק כוח 500W לוח אם - Gigabyte GA-EP43-DS3L מעבד: Intel® Quad Core Q9550 (4 x 2.83hz) 12mb זכרון: 4GB 800Mhz כרטיס מסך: PNY Quadro FX580 512MB GDDR3 PCI-E דיסק קשיח: Samsung 500GB 7200 SATA2 כונן אופטי: samsung - nec - x20 קירור: ZALMAN אשמח לדעתכם ולהמלצתכם. תודה
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שנה טובה לכול חברי הפורום , אני מעוניינת לקנות מחשב נייד חדש עם דגש על מסך 15 אינץ' וזיכרון 1 ג'יגה (אלא אם ייכנס יותר בתקציב..) . שימושים - > לעריכת סאונד עם תוכנות עריכת מוזיקה כמו CUBASE וכו' (טכנאית אולפן..) . שידרוגים כמו לצורב DVD או דיסק קשיח בנפח גדול יותר , אני כבר אחליט אח"כ . מה שחשוב לי זה יותר זה המלצה על חברה מסויימת . ראיתי כמה הצעות באתר אייבורי \ KSP \ SKYPC וכו' . לא מתמצאת כ"כ בדגמים ...MSI , DELL , HP , LG וכו' ...את ה-MSI אני מכירה ממשהו ישן וטוב . אגב , התקציב הוא מקסימלי ..אם ניתן להשיג משהו איכותי בפחות אז אשמח (בסביבות 5500) כדי שיהיה אפשר לשדרג קצת... תודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-