ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן, רציתי לדעת האם לדעתכם 2800 ש"ח הוא מחיר הוגן למחשב Lenovo N500 במפרט הנ"ל http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/enterpricesalesproduct.aspx?came=332&AuctionId=7716308 כמו כן, האם Vista 32bit אינה תומכת ב-4 GB זיכרון פנימי ,אלא עד 3 GB בלבד ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב נייד Dell Vostro 1015 T5870 4500MHD המחשב עולה בערך 2800 האם שווה את המחיר? הינה המפרט. אחריות: 3 שנים *לנייד זה שירות VIP איסוף והחזרה מאתר הלקוח יצרן: DELL מעבד: Intel Core 2 Duo T5870 2.1Ghz זיכרון: 2GB 800Mhz דיסק קשיח: 320GB SATA 5400RPM צורב DVD: יש מסך: 15.6 LED מצלמה מובנית: יש כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD 512MB כרטיס קול: SoundMAX Integrated HD Audio רמקולים: standard מיקרופון מובנה: יש כרטיס רשת רגיל: יש כרטיס רשת אלחוטי WIFI: יש bluetooth: יש USB: 4 כניסות FireWire: יש קורא כרטיסים: יש משקל: 2.5 ק"ג צבע: שחור סוללה: 6cell Lithium-Ion
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני צריך מחשב חזק ביותר שהולך להריץ CENTOS5 64BIT, עליו VMWARE ואז 8-10 מכונות וירטואליות שיהיו WINXP. כרגע הדיסקים הולכים להיות ללא RAID או LVM ועל כל אחד מהם יהיה חצי מהמכונות הוירטואליות כדי לחלק את העומס. כל מכונה וירטואלית צריכה להיות עם 40GB דיסק וכמה שיותר זיכרון. איו חשיבות לכרטיס מסך. מערכת ההפעלה הראשית היא CENTOS5 ולכן כל הרכיבים צריכים לתמוך בה. המארז חייב להיות כמה שיותר קטן וקומפקטי. המפרט שיש לי כרגע ביד הוא: Intel Core 2 DUO E6750 GigaByte GA-G33M-DS2R 8GB RAM 2 x WD2500YS 2X PCI ethernet 1gbs case:foxconn DH841 אשמח לשמוע הצעות ייעול. תודה.
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום מחפש לשדרג את המחשב קצת, אני לא גיימר בדיוק אבל חשוב לי שהפרו/פיפא יעבדו חלק וכמובן לשימוש ביתי (פייסבוק יוטיוב סרטים ועבודה באופיס). חשבתי על לשדרג הכל פרט לספק כוח (450W) וכרטיס מסך (ATI RADEON 4800 512MB) סכום לבזבוז כ1500 שקל עם חריגה של עד 500 שקל אם זה ממש ממש נחוץ (לא קריטי לי להשאר עם אותו מארז בשביל תוספת חומרה איכותית יותר). ללא ציוד הקפי. תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין להתחדש במחשב נייד חדש וזקוק לעזרתכם בהמלצות בדגמי מחשב שיענה לדרישותי (יש לציין שאינני מבין יתר על המידה בנושא ולכן חשובה לי דעתכם הכנה). * המחשב הוא למטרות עבודה משרדית (סטודנטיאלית), משחקים קלים וצפייה בסרטים. * גודל המסך: 14-15.6. (עדיפות למסף מט). * רזולוציית מסך: 1080-1920 FHD. * אמצעי קלט: יש בי צד שמעוניין במסך מגע, אך כאן מעוניין בדעתכם ובהמלצותיכם בנושא. * משקל: כמה שיותר קל. * זמן סוללה: הכי ארוך שאפשר. חשוב לי מאוד!! * יציאות מיוחדות: HDMI ו-VGA (לא קריטי). * Bluetooth: לא יזיק. * כונן קשיח: SSD. * כונן אופטי: CD/DVD כולל צורב. * התקציב כולל רשיון למערכת הפעלה. אין העדפה לחברה מסויימת. תודה לכל העוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב של אחי הקטן מת, והלפטופ בן ה5 שהוא משתמש בו קצת חורק לו ( p-m 1.8 ) שימוש עיקרי: עריכת מוזיקה, אולי קצת משחקים. חומרה קיימת: יש התקן חיצוני שמאפשר חיבור גיטרה ל usb, עכבר, מקלדת, מסך 19" ברזולוציה של 1280 על 800, ורמקולים 2.1 יחסית בסדר (vs משהו של אלטק לנסינג) יש גם צורב sata יחסית ישן. שקט חשוב (נגיד, 8 ). אין צורך במערכת הפעלה. לא ידוע אופי התשלום. לא ידוע אם מתוכנן oc. (אפשר להניח שלא). כנראה שאין צורך בכרטיס קול ייעודי. תקציב - באיזור ה 2000 שקל, אפשר לחרוג מקסימום ב 300 שקל, עדיף לחסוך. אוקיי, יש תוספת: "תציין שהשימוש לנואנדו ופרו טולס,עם שימוש בvstים שונים למיניהם לצורך הקלטות ,ולא רק עריכה,ואין לי כרטיס קול (מכרתי אותו)ואני רוצה להזמין מאיביי presonus firepo…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
[glow=red,2,300]....[/glow] זה המפרט שחבר שלי הציע לי.. הדרישות העיקריות שלי : שיהיה סופר שקט, ושכל תוכנות הגפרפיקה יעבדו חלק כגון: פוטושופ, C4D, 3DMAX , MAYA וכדומה.... ואני אשמח אם יעבדו לי גם משחקים חלק... זהו אם אתם יכולים לשפר/ להציע משו אחר אשמח לשמוע הצעות..
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
המחשב שלי חוגג 5 והגיע הזמן לשדרג. חשבתי שאולי כדאי לקנות מחשב נייד ולא נייח כדי לקבל את היתרונות שלו: תופס פחות מקום, מייצר פחות חום, נייד ,לא מצריך UPS, צורך פחות חשמל - מה שאני יכול לחשוב כרגע. >>> השאלה, האם מחשב נייד יכול להיות סוס עבודה כמו מחשב נייח? כלומר לעבוד הרבה שעות ביום מתוכן כמה שעות באופן אינטנסיבי כל זאת בצורה יציבה וללא פגיעה ברכיבים . השימושים שלי: פיתוח (בעיקר WEB), פוטושופ קבצי RAW, עריכה בסיסית של וידאו וקידוד וידאו וכל שימושי ה-WEB. * לא משחקים * החסרונות שאני רואה: מחיר יותר יקר לאותה עוצמה, אין מקום ל-STORAGE רציני. התקציב ~6000 למרות שאני לא מבקש מפרט עדיין, רק עזרה להחליט בין נייד לנייח. תודה
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : אופיס+אינטרנט, משחקים, צפייה בסרטים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 19" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?2010 NBA, FIFA וכד' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט ? כונן קשיח- יש לי 2 מהמחשב הישן (500+160) 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכ…
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכוון לקנות מחשב בסוף החופש ואני צריך שתיתנו לי הערכה שלכם מעבד קונרו 6600 כרטיס מסך שיריץ את המשחקים החדשים ביותר על הגדרות גבוהות אני מתכוון למשהוא בסגנון 7900GT זיכרון ג'יגה בDC מארז כימעת סגור על ה SUMORAI של SUNBEAM אבל אם צריך אז ה TRANSFORMER וספק שיחיזיק את כל המערכת אז כמה יעלה לי כל הסיפור הזה אני עומד על תקציב של 5.5K+- אם לא תיהיה ברירה אני ירד ל6400(קונרו) הבנתי שההבדל גדול תודה לכל המגיבים כל שינוי יתקבל בברכה נ.ב אני לא מתכנן אוברקלוק
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מבקש מפרט רצויי מ - k.s.p אם הרכבה בסכום 4200 ש"ח {לא למשחקים } שהייה בו מעבד...... 1 - AMD 64BIT לא Sempron ורצויי 3000 סוקט 939 2 - לוח אם אם כרטיס מסך מובנה 3 - דיסק קשיח 80 ג'יגה 4 - זיכרון 512MB 5 - צורב רגיל 6 - מארז 7 - והכי חשוב מסך LCD 17 אולי זה בקשה קצת מוגזמת בסכום הזה . דחוף לי מאוד ותודה
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
החלטתי לפתוח אשכול כזה, יש כמה נושאים... גיימינג קל,עד 2000 ש"ח. גיימינג כבד-אם oc או בלי,3000-5000 ש"ח (בלי מסך) עריכה גראפית \עריכת מוזיקה,4000 ש"ח (בערך,תלוי מה עורכים וכו'). עבודה משרדית,1500-2000 ש"ח (לא דרושים כ.מ ומעבד חזקים וכו'). ובקיצור לכל נושא המנהלים ומכיני המפרטים הטובים יכינו מפרט שיהיה הכי טוב לנושא אחד. כמובן התקציבים המוזכרים למעלה יקלו על הגולשים בפורום שמעוניינים לקנות מחשב. אז ככה אני הכנתי מפרט לגיימינג כבד +oc . מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤1075 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤567 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39472 כונן קשיח Westren Digital WD5000AACS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤333…
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע לאחי יש: Pentium E2140, 1600 MHz Gigabyte GA-945GCM-S2L 1 GB DDR2-667 המחשב מסתדר מצויין עם אינטרנט, הבעיה היא שהוא התחיל לשחק במשחקים... האם אפשרי לשדרג אותו (מעבד,כרטיס מסך ותוספת זיכרון) ע"מ שיסחוב משחקים (לא ממש חשוב שיהיו רזולוציות גבוהות) או שזה אבוד ועדיף לקנות מחשב חדש? אם ניתן לשדרג-מה מומלץ בתקציב הכי נמוך שניתן? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי לכולם, אז ככה, אני מעצב גרפי שמדי פעם מתעסק גם בוידאו ואנימציה. קניתי לפני שנתיים לפטופ שלצערי לא עושה את העבודה ומצמיח לי הרבה שערות לבנות, אז אני רוצה לקנות מחשב נייח שישמש אותי לכמה שנים טובות ושאוכל לעשות איתו הכל. אני משתמש ברוב התוכנות של ADOBE וכשיש זמן גם משחק משחקים, אז אני מעדיף להיות כמה שפחות מוגבל. התקציב הוא עד 7,000, לא כולל מסך וכל המסביב, רק המחשב. אני מתלבט כרגע בין הרכבת מחשב לבד או לקנות מחשב מותג של LENOVO המחשב של לנובו עולה כ-6,500 והמפרט שלו מעולה: http://shop.lenovo.com/us/en/desktops/ideacentre/y700/?sb=:000001C9:00016633: ניסיתי להרכיב מחשב עם בערך אותם הנתונים וזה יצא לי יותר ב1,500 ש"ח. מצד שני, לא בטוח שבחרתי את אותם …
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים פה ושם * גודל המסך? 14'-13' * משקל רצוי? עד 1.8 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? סטנדרטי * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 500GB ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? עדיף שלא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא כפי שוודאי שמתם לב, מטרות המחשב פשוטות סה"כ, מה שכן חשוב לדעתי להתמקד עליו הוא: *משקל נמוך ככל הניתן! *סוללה *עיצוב משחק תפקיד כאן... *אחריות טובה *משטח עכבר מגע גדול ונוח…
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבנות מפרט מחשב לשימושים כמו משחקים כבדים (כמו קרייסיס), סרטים באיכות HD וגם קצת עריכה גרפית של וידאו ותמונות מערכת ההפעלה שאני רוצה לעבוד איתה זה XP והתקציב הוא 3000 ש"ח המפרט לא כולל מסך. הנה המפרט שחשבתי עליו: מעבדי אינטל כמות מחיר סה"כ Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB 1 695 695 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS כמות מחיר סה"כ P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL 1 260 260 זכרונות DDR II 1066Mhz כמות מחיר סה"כ 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 1 370 370 כרטיסי מסך Zotac כמות מחיר סה"כ GTX 260 Synergy 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E 1 795 795 דיסקים קשיחים Western Digital כמות מחיר סה"כ …
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט לגבי 2 דגמים שמצאתי של מחשב אסוס ולא כלכך מבין אם יש דגם מועדף ביניהם או אולי משהו אחר הנה הדגמים שמצאתי: http://www.tms.co.il/product/16456 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=G551VW-FW163T מוסיף את השאלון במידה ויש רעיונות אחרים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודה משרדית, משחקים בקטנה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
¤985 ¤985 1 מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤735 ¤735 1 לוח אם GIGABYTE GA-G33M-DS2R ¤433 ¤433 1 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤746 ¤746 1 זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤708 ¤708 1 כרטיס גרפי Sapphire Ati Radeon HD2600XT 256MB DDR3 PCIe ¤190 ¤190 1 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤637 ¤637 1 מארז כולל ספק Antec NSK2400-EC 380W סה"כ: 4434 ¤ מה אפשר לשנות ?
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)--- אופיס, אינטרנט, סרטי hd וכל שאר הדברים הרגילים. (לא משחקים כבדים) * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? אממ.. לא מתמצא בזה, אבל עדיף שיהיה קל . * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? גם בזה לא מבין כל כך, שיהיה לו זמן סוללה טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? וכו)--- hdmi כמובן. לגבי השני, אני לא יודע מזה. * בלוטות? לא צריך אבל אם זה מגיע עם המחשב אז לא מפריע. * גודל מינימלי וסוג של ? (HDD, , או שילוב - דורש mSata) גם בזה אני לא מבין, אבל שיהיה לפחות 500 ג'יגה ושיהיה כונן טוב. …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לחברה של המשפחה. התקציב שלה הוא בסביבות ה-5000 שקל אבל יתכנו חריגות. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). * גודל המסך? בעקרון 12.1, בעיקר בגלל המשקל * משקל רצוי? קל ככל האפשר. המחשב נועד לאשת עסקים שצריכה להתנייד איתו מחברה לחברה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? יהיה נחמד, אבל לא הכרחי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 40 לפחות - יהיו במחשב בעיקר מסמכים. * צורב DVD? לא הכרחי, nice to have * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בעקרון כבר קיבלנו הצעה למחשב ישן יחסית (lenovo x40 עם ג'יגה זכרון ב-750 דולר פלוס מינוס) אבל אני לא משוכנע שזה המחשב הכי טוב שהיא יכולה …
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
הי חבר'ה, לפני כמה שנים עוד הייתי מבין בחומרה וממליץ פה לאנשים, היום התהפך הגלגל אני זקוק למפרט למחשב ביתי לעבודה משרדית, להלן הפרטים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ולעיתים רחוקות עריכת סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אבקש עזרה בקשר למפרט הנוחכי מה דעתכם ? תקציב עד 6/7K שימוש עבודה משרדית, תכני HD, משחקים עבודה - פיתוח תוכנה + VS2010 ,MICROSOFT OFFICE,עריכת תמונה - PHOTOSHOP משחקים - כן חושב לקבל רזולוציה ואיכות גבוה אין צורך בציוד נלווה - הכל קיים כבר OC - כן מתוכנן חשוב שיהיה שקט מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1155 2600K 3.4Ghz - TRAY ₪1444 לוח אם: [..] ASUS P7P55D-E DELUXE ₪1223 זיכרון: [..] G.SKILL "XL" 8192MB (4096MBX2) DDR3 1600 CL9 - RIPJAWS-X ₪586 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE HD5750 OC 1GB DDR5 - RETAIL ₪658 מארז: [..] COOLERMASTER HAF 932 w/o PSU - זמין במלאי ₪612 ספק כוח: [..] COOLERMASTER SILENT PRO 700W - MODULAR ₪599 קרור למעבד: [..] THERMALRIGHT COGAGE TRUE SPIRIT INTEL CPU COO…
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כמה מאות שקלים, לא יותר מ3.7 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב עבור גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם …
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום שלום =] בזמן האחרון גלשתי הרבה באתרכם ונוצר בי הרושם שיש פה רמה ברצוני לקנות מחשב חדש ואני אשמח לשמוע דעות על המפרט שבניתי בתקציב 4K: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1051 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם FOXCONN P9657AA8KS2H ¤562 http://skypc.co.il/product.asp?pid=FM059 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤406 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤690 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2RPR8002GK כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe ¤637 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV360 צורב Sony Nec - Optiarc AD-7173S X18 DVD ¤167 http://skypc.co.il…
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-