עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by chinchi,

שלום, חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש: דגש על: סאונד - קריאטיב עם פאנל קדמי לחיבורים. מעבד עמיד וחזק לאורך זמן כרטיס מסך שיפעיל משחקים גם בעוד 5 שנים 160 GB דגש על עמיד לאורך זמן, אין צורך במארז אלגנטי אלא רק אחד טוב. לא כולל ציוד היקפי. תודה, כסף הוא עניין שולי כאן, אך לא להגזים.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. היי חברים, אני מעוניין לקבל הצעות למפרט (מעבד, לוח אם וזכרון בלבד) התקציב 3000-4000 ש"ח המחשב יריץ DB של אורקל, עבודה ב פוטושופ, אינטרנט ואופיס. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  3. שלום לכולם, המחשב הוא לצרכי לימודים. כרגע יש תקציב גדול והוא לא יוחלף בשנים הקרובות כך שחשבתי על משהו מהסדרות העסקיות שאיכות הבניה והעמידות שלהן טובות. המחשב ישמש לעבודה משרדית וצפיה בסרטים בלבד. גודל עדיף סביב 14 או 13.3 ומסך מאט. כמו כן נדרש דיסק קשיח של 256GB לפחות אם הולכים על SSD. אין דרישות מיוחדות מעבר לכך, המחשב לא יהיה יותר מדי נייד ורוב הזמן יישאר בבית. יש לי מחשב של Fujitsu שנרכש בשנת 2008 ועבד עד היום (6 שנים) כמו גדול אז אני מקווה שגם היום עדיין מרכיבים מחשבים כאלה. אופציות שחשבתי עליהן הן Dell Latitude 7440 או אחת מסדרות ה-Thinkpad של לנובו אבל המבחר שם מסחרר אז אין לי מושג מאיפה להתחיל. מה ההמלצות כאשר עמידות ואורך חיים הן הדרישות הכי חשובות?

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  4. שלום רב, אני רוצה לקנות מחשב חדש לצורכי משחקי FPS כמו Battlefield Bad company 2 או ModernWarfare 2 עד 4000 ש"ח (חריגה של 300 אפשרית) תודה מראש, רועי

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  5. Started by rubiliani,

היי חבר'ה, אשמח אם תעזרו לי בבניית מפרט, המחיר עד 3000.. המטרות של המחשב הן אינטרנט, מוזיקה, סרטים , הקלטת מוזיקה(גיטרות קלידים שירה) משחקים ברמה טובה אך לא מטורפת..

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  6. Started by itamsh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם זה ממש קריטי- לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית תכני HD ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Max Payne 3,MW3,Crisis 2 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב : לא ידוע (תמליצו לי) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות ואם אפשר אז גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הק…

• 42 תגובות
    • 3k צפיות
  7. שלום לכולם [= בזמן האחרון המחשב שלי החליט להפסיק לעבוד והוא כל שניה מכבה את עצמו ועושה בעיות אז יש לי שאלה האם כדאי לקנות בתקופה הזאת מחשב? [בחודש-חודשיים הקרובים] או שכדאי לחכות ליציאה הרישמית של מעבדי qued? [תתקנו אותי עם לא נכון אני מתכוון למעבדים עם ה4 ליבות] אז עם לא ישתלם לחכות אני רוצה מפרט עד 5500 שקל [עם חריגה קטנה אולי] ללא ציוד היקפי לא מתוכנן oc עדיפות לחנות פנדה [קרוב לבית וטוב] עדיפות לכרטיס מסך gf 8800gts\x [אני יודע שXלא יכנס לתקציב אז לא משנה] שיהיה מעבד חזק. ולפחות 160 ג'יגה... עד בלתי אפשרי להרכיב מחשב כזה אז תציעו מפרט אחר שיהיה טוב למשחקים. תודה מראש [=

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. קיבלתי את ה DV6 1310 עם WIN 7 . לפי מה שראיתי אין דיסק של ה WINDOWS . מה קורה אם אני מפרמט ? איך יותקן לי מחדש ה WINDOWS ?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  9. הי ותודה מראש: * מטרות המחשב? צפייה בחומרי גלם לעריכה, עריכות קלות (פרמייר או משהו בסגנון), וורד, אינטרנט, מייל וכיו"ב * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? סביב ה 15 אינצ'. מעדיפה מט אלא אם יוסבר לי שלא עדיף * רזולוציית המסך? כזו שהכי תתאים לצרכים שלי. האם ips קריטי? אם כן, אז ips :-) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת * משקל רצוי? הכי קל שיש, הבנתי שסביב 2.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) רוצה ssd (גם אם זה אומר להוסיף בתשלום ולא שהמחשב בא איתו) * כונן אופטי? הכוונה לצורב? עדיף ,לא ממש קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * הא…

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by liranman,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישרת אותי לפחות 3 שנים בלי צורך לשדרג. מטרות המחשב: OFFICE, גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, צפייה בסרטים, תיכנות, משחקים, ואולי גם קצת קידוד. אין שום כוונה לבצע OC. התקציב המירבי: 6500 ש"ח. חשבתי על המפרט הבא: מעבד: 990 ש"ח - Athlon 64 3000+ 939PIN לוח אם: 1240 ש"ח - Gigabyte GA-K8NXP-9 זיכרון: 960 ש"ח - A-Data 2 * 512MB 3200/400MHz DDR הארד דיסק: 580 ש"ח - WESTERN DIGITAL 160GB 7200RPM 8MB Cache SATA כרטיס מסך: 1155 ש"ח - Gigabyte 6600GT 128MB PCI-EXPRESS (GV-NX66T128D) פלופי: 60 ש"ח - TEAC Floppy Drive 1.44MB 3.5" צורב: 430 ש"ח - NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X מארז (כולל ספק) - 720 ש"ח - ANTEC SX 1040B II Black Performance Series II SO…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by demultiplexer,

אני מחפש לקנות סוללה לנייד שלי, lg r400. אני מתלבט בין סוללה חלופית למקורית. כמו כן, מה העניין עם המתח, הזרם ומספר התאים? האם ככל שזה יותר גבוה זה יותר טוב או שזה צריך להתאין ספציפית לדגם שלי? מאיפה אתם ממליצים לקנות סוללות לניידים בארץ? תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  12. המחשב מיועד להיות מחשב מרכזי, שימושים רגילים פחות או יותר, קצת משחקים.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Shacta,

אהלן אני צריך המלצה למחשב נייד יחסית קל ודק למטרות: סרטים, אופיס, עריכה, גיימינג בסיסי (כלומר כרטיס מסך נורמלי יותר טוב מהintel graphics 3000 השכיח אצל הניידים הדקים.. עד 2 קג , עד 1 אינץ גובה, 13-14 אינץ.. מחיר פחות בעיה.. כמעט קניתי את vaio sa אבל בגלל ביקורות רעות שהמאורר ממש מרעיש. והz series טיפה יקר מדי.. תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  14. בהתקנה עצמה כשהוא עושה EXPAND לקבצים ב86% הוא נתקע ואומר לי שההארד דיסק לא נגיש ואז ההארד דיסק נעלם...

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  15. הרכבתי לי מפרט למחשב שאני רוצה לקנות מיועד בעיקר למשחקים ומדיה סנטר. רציתי לדעת אם שווה לשפר והייתי רוצה שתתנו לי הצעת מחיר זולה ביותר כמה שניתן למסך דק למחשב משהו טוב רחב 22" התקציב שלי מתאים למתואר פה ואם אפשר להוריד ושיעלה פחות מה טוב... מעבדי AMD Athlon 64 6000+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי AMD ASUS M2N AM2, nForce 430, DDRII800, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader דיסקים קשיחים Seagate 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך Point Of View GeForce 8600GT 512MB GDDRII, HDTV, DVI, PCI-E כרטיסי קול Creative X-Fi Xtreme Audio 7.1 צורבים LG DVD±RW GSA-H62NK x18 Black SATA ציוד רשתות On Boa…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. 1. איך אני יכול לבדוק איזה מהירות נתמכת בנייד שלי? אני רוצה להוסיף 2GB (או פשוט להחליף כי לא נראה לי שיש לי סלוט פנוי להוספה) כאלו: http://www.valueram.com/datasheets/KVR800D2S6_2G.pdf 2. הסוללה שלי צונחת בהתמדה וכרגע עומדת על 44%. כמובן שהנייד מחובר תמיד לחשמל..אבל הסוללה כבר בת שנה וחצי..השאלה היא האם כשהיא תגיע ל-0 המחשב יפסיק לעבוד על אף שהוא מחובר לחשמל ואני חייב לרכוש סוללה נוספת, או שכל עוד אני מחובר לחשמל הוא יעבוד תמיד

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  17. שלום, אחי רוצה לקנות מחשב נייד חדש והתייעץ איתי לגבי איזה מחשב לקנות. יש לי MacBook Pro מהעבודה ואני מחפש לו מחשב שיעבוד חלק כמוהו אבל שלא יעלה 10,000 ש״ח אלא יותר באזור של ה - 5000 ש״ח. אין צורך באריזה מהודרת או מסך רטינה או שיהיה קל כמו המק, אבל כן שיעבוד חלק, שהמערכת הפעלה תעלה מהר ושתוכנות יעלו מהר ולא יתקעו. היה לי ניסיון ממש רע עם לפטופ Dell Latitude E6400, שהתחמם ועשה down-clocking כל הזמן, ובאופן כללי היה איטי בהרצת תוכנות. מטרות המחשב: עבודה משרדית (אופיס ותוכנות שונות), אינטרנט, סרטים, מוסיקה. אין צורך בהרצת משחקים. גודל מסך: 15 רזולוציית מסך: אני מניח ש 1920x1080, לפי מה שראיתי זאת רזולוציית מסך די סטנדרטית. משך סוללה: לא ממש חשוב, המחשב יהיה רוב הזמן מחובר לח…

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by midnight-web,

CPU: Core 2 Duo E6750 CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Cpu Cooler Motherboard: Gigabyte GA-P31-DS3L Memory: G.Skill DDR2 1GBX2 2048MB Dual Channel 800Mhz CL4 Hard Drive: WD 250GB 7200RPM 16MB SATA2 VGA: EVGA 8800GT 512MB G92 Superclocked PCI-E Case: Aerocool ExtremeEngine 3T Black Computer Case PSU: OCZ 500W StealthXStream PSU האם כל החלקים מתאימים אחד לשני? (אגב זה יוצא 4500 ש"ח)

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  19. Started by CraZyStyLe,

בניתי את המפרט בעצמי. AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪827 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=927 מארז ANTEC Two Hundred 200 Gaming , יחידות 1 ₪244 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1215 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ₪111 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=844 SeaSonic S12II-520 520Watt 80Plus Bronze, יחידות 1 ₪360 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1308 Gigabyte MA-770T-UD3P AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪475 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1156 OCZ 3GB Kit (3x1GB) DDR3 1600Mhz CL7 Platinum Tri channel Kit Core I7, יחידות 1 ₪502 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=937 …

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  20. Started by sausage,

היי, חשבתי על כמה מפרטים ב8000 ש"ח, חשבתי לשמוע את דעתכם: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 8000 מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי בלי כרטיס קול 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אוהב לוחות עם ציפסט של אינטל, אוהב מארזים גדולים 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צר…

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  21. Started by omrit,

שלום, רציתי לשאול אם אפשר להוסיף לנייד עם סטיק אחד של 512MB, סטיק נוסף של 1GB? (סה"כ 1.5GB) אם כן, הוא יעבוד ב Dual Channel? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by bar2319,

מה התקציב המקסימאלי? 6800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?מעדיף לא לעבור את ה 6.5K ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בבקשה 2. מה שימושי המחשב?לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? BF4 COD וכו' משחקים כבדים בכללי -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב Samsung SyncMaster XL2370 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות.. אולטרה במשחקים.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 ?4 6. האם מתוכנן אוברקלוק ? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?הסיכוי שיקרה נמוך.. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by פיגלט,

שלום, יש לי מחשב לנובו (ideapad) שלאחרונה עשה כל מיני צרות מגוונות עם הבטריה, אבל בסופו של דבר כל הבעיות נפתרו אחרי מספיק שעות של משחקים עם המגעים. עכשיו פתאום הוא לאט לאט כאילו מאבד את הבטריה- כל יום בערך היא יורדת באחוז (גם כשהוא מחובר לחשמל, כמובן),וכמו כן במד צריכת חשמל ה"עוצמת סוללה כוללת שנותרה" יורדת באחוז גם היא! כלומר עכשיו אחרי חמישה ימים מאז תום הצרה הקודמת עם הבטריה, הבטריה עומדת על 95% וה"עוצמת סוללה כוללת שנותרה" עומדת על 96%! מה זה ה"עוצמת סוללה כוללת שנותרה", האם זה פשוטו כמשמעו? האם זה אומר שהבטריה פשוט גוססת לאיטה או שיש עוד משהו לעשות בנידון?? תודה רבה מראש לכל מי שיש לו תובנות בנושא!!

• 9 תגובות
    • 5k צפיות
  24. יש משהו להחליף\להוסיף? ההמחשב בעיקרון צריך לשמש להרבה דברים אני צריך אותו לעריכה גרפית\סרטים, אח שלי למשחקים כבדים... יש לנו מסך 22 אינ'ץ. מעבד: AMD PHENOM II X4 QUAD CORE 940 (3.0GHz) BLACK EDITION : HDZ940XCGIBOX - BOX ¤1510 לוח אם: ASUS M3A78 PRO ¤579 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 SONIC 1GB GDDR5 DVI HDMI - RETAIL ¤1372 דיסק קשיח: SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ ¤541 צורב DVD: LG DVDRW GH-22LS30 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤167 זיכרון: ADATA GAMING SERIES 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 ¤268 מארז: NZXT LEXA BLACKLINE w/o PSU ¤452 ספק כוח: CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VXEU ¤514 קרור למעבד: THERMALTAKE BIG TYPHON 14 PRO : CL-P0456 ¤298 מחיר ס…

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  25. Started by eran1,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, הבעיה שאני ממש מתלבט בכמה נושאים. המחשב אמור לשמש אותי גם למשחקים וגם לעבודה רגילה באינטרנט. התקציב שלי בסביבות ה- 600 ש"ח לגבי מעבד אני כבר יודע שאני רוצה לקחת AMD 3200+ 939 BOX לגבי לוח אם אני מתלבט בין שלושה msi k8n neo 4 platinum gigabyte k8nxp בלי sli כי אין לי צורך gigabyte nf-9 בנושא הלוח אם אני צריך את עזרתכם. עכשיו לגבי זכרונות, אני רוצה לקחת 1g כמובן שזה יהיה 2*512 חברה של הזכרונות ואיזה בדיוק אני בכלל לא מתמצא. בחנות המליצו לי על גייל השאלה איזה לקחת, ocz עולים יקר מאוד ואין תקציב בשביל זה. גם בנושא הזה אני צריך עזרה. לגבי הארדיסק אני רוצה לקחת 160g והשאלה שלי האם לקחת שניים של 80 או שזה מיותר? צורבי אני את של nec כרטיס מ…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.